Témakörök > Droszt Híradó > Végső visszaszámlálás! Átalakítják a TAXI fuvarozói jogszabályokat. ( MEGSZIVATNAK ) ORSZÁGOS TAXIRENDELET! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
góré001 | 2013.03.26. 19:23:01 / # 266484 |
|
Nagyon kevés 1-est kaptam életemben és ülök persze néha 20 órát a bal elsőn és nincs bajom vele csak ezzel a rendelettel.De ezzel nagyon.
Előzmény: #266479 2013.03.26. 18:50:58 |
mezitlábas1 | 2013.03.26. 19:22:04 / # 266482 |
|
Gyerekek ennek ellenére minél többen menjetek el!!
Ezt a rendeletett ,hogy elfogadják meg kell akadályozni!!!!
A pereskedés évekig eltarthat!!
Addig érvényben vannak az elfogadott jogszabályok!!!
Előzmény: #266481 tomajer 2013.03.26. 19:10:13 |
tomajer | 2013.03.26. 19:10:13 / # 266481 |
Ééédesjó isstenem. Lemerült a telefonom, pedig jó az akkumulátora:-(
Nem. A TGFSZ nem szervez holnapra demonstrációt. Akit bárki demonstrációra hív, agitál, az nézze meg jól, ki az aki hívja.
A fuvarszervezők által, általánosban szervezett demonstrációkról, mindenki gondolja végig kinek az érdeke.... ?!?
A holnapi döntés a legkevésbé se rajtunk fog múlni.
"Gigászok csatáznak"
A politikai erőviszonyok fogják eldönteni, benyújtja e a Tarlós vagy nem.
Szerintem nem..... de ez nem a felvonuló taxisok "sikere" lesz.
Ha az én véleményem számít: nincs más dolgunk mint kivárni, holnap ki győz, és gyűjteni az erőt..... vagyis az aláírásokat nagy erővel!
ui: És igen. kórházban vagyok, ne örüljetek, túlélem....... húsvét után jövök...köszi az érdeklődést, de ez nem az a hely, ahol a 24 órából 20-at a telefonon, vagy a neten illik lógni!!!
|
|
mezitlábas1 | 2013.03.26. 19:01:04 / # 266480 |
|
A "Sok kibaszott szájhös"-töl reagálnék az írásodra!
Én ott voltam a Lurdiban a TSFSZ alakuló ülésén és több havi tagdíjat megelőlegeztem!
Felszólaltam és a továbbiakban is próbáltam itt és
e-mailban is véleményezni a vezetőség elképzeléseit esetleg felhívni a figyelmet egyes rossz elképzelés lehetséges következményeire!!
Sajnos mindig süket fülekre talált!!
Néha és bilibe lóg a kezed válasz érkezett a reagálásomra.
A vezetőség a tagság megkérdezése nélkül tárgyalgatott erőltetve a saját elképzelését!!
IDE JUTOTTUNK EZT érte el az érdekképviselet,ezt a rendelettervezetet ami a taxisok többségének a tönkremenetelét okozza,ha elfogadják egy olyan fix tarifa erőltetése miatt amit már 2004-ben alkalmazni kellet volna normál körülmények között!!
Azzal érvelt a TGFSZ,hogy a számitásokkal alátámasztott tarifajavaslatot amikor a döntéshozók meglátták becsukták a dossziét és feláálltak!
Ezért egyre mentek lejebb és lejebb a javaslattal!
Nos akkor kellet volna felállni egy normális képviseletnek és azt mondani,hogy pedig ez a minimális tarifa ami elfopgadható a taxisok számára!!
Ha nem fogadják el akkor semmit nem írunk alá és
taxisokat kiovisszük az utcára!!
Ha ez történt volna nem itt tartanánk!
Tehát ugy néz ki hogy a tagság csak arra kellet hogy mondhassa a TGFSZ hogy ennyi tagom van!
Szerintem még én is tag vagyok pedig már hónapok óta nem fizetek tagdíjat!
Előzmény: #266442 szálka 2013.03.26. 16:55:19 |
törölt felh. | 2013.03.26. 18:50:58 / # 266479 |
|
Pali ülj le 1-es.
Előzmény: #266475 góré001 2013.03.26. 18:27:22 |
hiénakutya | 2013.03.26. 18:50:21 / # 266478 |
Na, hát akkor először reagálnék a személyemmel kapcsolatos felvetésekre.
Sokszor elmondtam, sokszor leírtam, hogy nem megyek a napra, mert vaj van a fejemen. Ha nem is az első, de a második dolga az lenne az ellenérdekelt feleknek, hogy elkezdenek kiabálni: „nézd már, ez magyaráz itt, közben meg csupa vaj a feje!”. Sőt, ehhez ellenérdekelt fél sem kell! Taxistól is hallottunk már olyat, hogy "nehogy már egy keletis hiéna fújja itt a Passzátszelet!" Én ezt a támadási felületet nem nyújtom oda tálcán, különösen akkor nem, ha nem is ellenem használnák, hanem az ellen az ügy ellen, amit elvileg szolgálni szeretnék. Ezzel szemben az árnyékból nagyon szívesen megtámogatom azt, aki bátran kimehet a napra, de csak addig, amíg olyat képvisel, ami számomra vállalható. Ezt elmondtam előre; az együttműködés addig tart, amíg én jónak látom, és abban a pillanatban véget ér, amint olyat tapasztalok, amivel nem tudok azonosulni. És, ha esetleg nem emlékeznél, hogy miért ugatok most már csak a pálya széléről, akkor nagyon szívesen felelevenítem neked, nem mintha nem lennének elvitathatatlan érdemeid abban, hogy így alakult. Nos, amikor közösen demenstruáltatok a hombárfejűvel, akkor már egy picit fölemeltem a hangomat. Mikor megtudtam, hogy együttműködési megállapodást kötöttetek vele, akkor már habzott a szám. És amikor a Taxisok Világában megjelent az a bizonyos közös cikk, amelyben lényegében a legnagyobb egyetértésben kifejtettétek, hogy hadd hulljon a férgese, akkor mondtam azt, hogy mi bizonyosan nem azonos irányba haladunk. Tudod, kedves Gábor, nálam jobban kevesen rühellik a taxisokat, de vagy érdekvédőnek képzelem magam, vagy istennek. Ha érdekvédőnek, akkor valószínűleg nem akarok ítélkezni azok fölött, akiknek az érdekvédelmét vállalom, és még véletlenül sem akarom családok sorsát megpecsételni, valamiféle képzelt, vagy valós többség nevében, vagy annak érdekeire hivatkozva. Ha istennek képzelem magam, az persze más történet. Akkor azt mondom, hogy én vagyok a ti istenetek, kis köcsög taxisok, és én döntöm el, hogy holnaptól ki taxizik közületek tovább és kit dobunk le a Taigetoszról. De ebben az esetben egy dolgot bizonyosan nem mondok.
Nem mondom azt, hogy én a ti érdekvédőtök vagyok, álljatok mögém!
Hogy a Zsolti mibe rokkant bele anyagilag, azt én nem tudom. Én csak azt tudom, hogy nehéz úgy eredményesen taxikázni egy 184 forintos csöves szotyicégnél, hogy az ember a csomagtartóban, egy teszkós szatyorban tartja az impulzus jeladóját. És az sem feltétlenül a siker kulcsa, hogy lekapcsolt szabadjelzővel, lezárt ajtókkal várja a rádión a 670 forintos okosságot, ahelyett, hogy adna némi esélyt a szerencsének és a beülősöknek. Mondjuk úgy is nehéz pénzt keresni, hogy inkább megmérem a Lajost az Istvánmezei kettőnél, mintsem nyomjak a címre és felvegyem én a fuvart, de mindegy, ez már történelem.
A Szálkában valószínűleg igazad van, de én nem vagyok Szálka. Én inkább rúgom föl a tárgyalópartnert, mintsem kapjak infarktust, agyvérzést, gyomorfekélyt. Ezt is elmondtam; azért sem megyek el tárgyalásra, megbeszélésre, mert nem lesz jó vége.
Hogy ezek után mit szeretnél rám kiabálni, hogy nekem milyen könnyű a pálya széléről, meg mit tettem én, mit szándékozok tenni ugatás helyett…
Semmit.
Minden jó úgy, ahogy van.
És akkor végül is milyen rezsióradíjjal számoltatok?
Mert ez nekem nem jött le az anyagokból.
Előzmény: #266465 2013.03.26. 13:34:29 |
|
69 | 2013.03.26. 18:38:04 / # 266477 |
|
|
69 | 2013.03.26. 18:35:26 / # 266476 |
|
|
góré001 | 2013.03.26. 18:27:22 / # 266475 |
|
Tudod ami jót el lehetett érni és el tudtam érni azt elértem Abból kára nem lett senkinek EZ MOST ELMONDHATÓ???
Előzmény: #266473 2013.03.26. 18:14:29 |
góré001 | 2013.03.26. 18:25:38 / # 266474 |
|
Azt elmondhatom GYŐZ A PÉNZ A FIATALSÁG !!
Nem harcolok tovább nincs értelme megpróbálom most utoljára összeszedni a régi srácokat és egy jobbat felépíteni SIKERÜLNI FOG !!Hét éve küzdök most koncentrálom az erőmet és csak erre az egyre gyúrok!!( ettől még mehetek a gecibe ! ha ez így jobb nektek!!)
Előzmény: #266472 2013.03.26. 18:11:41 |
törölt felh. | 2013.03.26. 18:14:29 / # 266473 |
|
Nyugi van,árt a szépségnek.
Emlékszem milyen hajtó vadászat ment anno a R.T-nél különböző nick nevek után.
Pl: rigorigi,tizedes.
Pali valaha volt valaki ez igaz.De az már a múlt,csak nem jön rá.
törölt felh. | 2013.03.26. 18:11:41 / # 266472 |
|
Azt jósoltad volna meg mi lesz a meccs vége a Rádió taxinál.Ami persze te vagy.
Előzmény: #266470 góré001 2013.03.26. 18:01:01 |
P. Boborján | 2013.03.26. 18:07:58 / # 266459 |
|
Ez is korrekt.
Sajnálom, hogy ezektől az okostojgliktól csak ennyi tellik. Szánalmas.
Jó egészséget.
P. Boborján | 2013.03.26. 18:04:25 / # 266448 |
|
Korrekt.
|
sipi | 2013.03.26. 18:02:22 / # 266471 |
|
Tomi egy komoly ember !
Előzmény: #266469 warrior 2013.03.26. 17:34:28 |
góré001 | 2013.03.26. 18:01:01 / # 266470 |
|
Sajnálom a betegségedet ezért nem szállok vitába veled!!Én nem vagyok leszek a sírásód!
Sajnálom a hangnemedet Ha vissza olvasod miket írtam itt vagy két éve rájössz előre megjósoltam mindezt , csak akkor is meg most is a GECIBE kergettetek ! Hát akkor itt van !! Szia gyógyulj meg !!
warrior | 2013.03.26. 17:34:28 / # 266469 |
Tüntetésre készülnek a taxisok
Áremelés és egységesen sárga kocsik Budapesten
Megmozdulást szervezne a taxisok egy része a városháza környékére az új fővárosi taxiszabályozás miatt – a hírről sokan halottak, de senki nem erősítette ezt meg. Majercsik Tamás, a Taxi Gépkocsivezetők Független Szakszervezetének szóvivője ugyan a szerdai felvonulásról nem tud, ám – mint mondta – ha a tervezetet jelen formájában elfogadják, akkor olyan demonstráció lesz, amilyen még nem volt a városban.
CIKK:
http://nol.hu/gazdasag/20130326-tuntetesre_keszulnek_a_taxisok
Kérdezem,hogy ez mennyire komoly?
|
|
sipi | 2013.03.26. 17:34:09 / # 266468 |
|
ÉRDEKVÉDELEM ?
Nehéz az ütőset megcsinálni. Radikális legyen? Megfontolt? Liberális? Jobbos,balos?
Ismerjük ezen vonulatokat.
A többség akaratával megegyező a jó irányvonal. Ezt kell képviselni minden körülmények között,és nem megalkudni.
T L D E. Tarifa,létszám,droszt,ellenőrzés
A szerdai ellen is fel kell lépni mindenáron,mert ennek most nincs itt az ideje. A tarifát elfogadjuk mert pénzt kell keresnünk, bár csak akkor adják oda a fixet, ha nem tiltakozunk az egységes autópark ellen.
Különben marad a maximum ár, és a jelenlegi dagonya.
Most légy okos ,taxis !
A szigor onnan, de nincs rá pénz!
A mai dagonya , de ebből sem lesz pénz!
Mindenképp az időpontok kitolására van szükség, a paraméterek alakítására, hogy fokozatosan tudjuk teljesíteni a számunkra is ELFOGADHATÓ feltételeket.
Ne feledjétek, most már pénz kell ahhoz is,hogy az estleges szerdai döntést megtámadjuk!
|
sipi | 2013.03.26. 17:13:24 / # 266457 |
|
Szép !
Pedig a sokszor építő kritikát beépíthették volna a napi ügymenetbe a fuvarszervezők!
Ebből is látszik, hogy csak árucikk vagyunk nekik,semmi több!
Nem érdemlik meg,hogy eltartsuk a cégeiket! Ráadásul ilyen áron!
Szervusz Szálka!
szálka | 2013.03.26. 16:55:19 / # 266442 |
|
Miért nem takarodsz el a gecibe?
Honnan veszed magadnak a bátorságot, hogy bárkit felelősségre vonj?
Tényleg azt hiszed, ez a legalkalmasabb pillanat, hogy megpróbálj szobrot állítani magadnak?
Kitörlődtek már a fejedből azok az évek, amikor végig turnéztad a médiát, hogy mindenhol elmondhasd: "tessék telefonon rendelni, mert úgy biztonságos, úgy olcsó, stb, stb?
Megástad a normális taxizás sírját, most meg itt prédikálsz a felelősségről?
Prédikálj a fattyadnak, és szállj le a Telegdy Gabiról!
Meséljek a kölködről?
Egy igazi jellem. Nagyjából 6 évet húztam le az RT 5-nél. Soha, semmi okot nem adtam arra, hogy berendelhessen. Azt se tudta ki vagyok, de utólag elárulta, hogy évek óta nyomozott utánam, hogy megtudhassa ki az a "szálka". Annyira csípte a szemét az interneten vállalt szerepem, az írásaim, a kritikáim.
A saját állítása szerint 3 éve próbálta kideríteni ki vagyok. Erre tessék: összeszedtem magamnak egy infarktust, egy kisebb műtétet, és az ennek apropóján indított segítő akciót arra használta fel a gyermeked, -ha már végre megtudta a nevemet- hogy végre elmondhassa: a személyem nem kívánatos az RT5 további életében.
Remélem magadra ismersz benne!
Karolj bele azokba, akik itt hitvány csalóznak, hazugoznak, árulóznak, és az isten tudja miféle gyalázatos jelzőket aggatnak arra a néhány emberre, akik legalább megpróbáltak valamit tenni, és menjetek a büdös picsába!
Sok kibaszott szájhős, sok kibaszott paprikajancsi!
Rögvest mennyi esze lett itt néhány embernek, ahogy kritizálni kell. Akkor hol voltatok, amikor valamiféle eredményt kellett volna elérni, kialkudni, erőt felmutatni?
Ment a meló, igaz? Szánalmas
Akkor hol voltatok, amikor havonta retkes 500 forinttal kellett volna támogatni a szakszervezetet, csak hogy áldozni lehessen néhány épkézláb szakember munkájára?
Most viszont mind itt szerepel a sok kicsi Megváltó.
|