Hozzászólások száma: 1321
Oldalszám: 67
Témakörök > Droszt Híradó > PentaTaxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
kibic 2010.11.01. 12:49:36 / # 263103
Sok sikert mindenkinek aki megpróbálja,le a kalappal a bátorságuk előtt! Aki idáig elégedetlenkedett, és a saját sorsán kesergett, más topic-okban annak eljött az idő hogy lépjen!

Yuri 2010.11.01. 12:44:56 / # 263102
Értem. A Penta - és a tagjaik - dolga, hogy itt, a hallotaxin mennyit kívánnak közreadni a céggel kapcsolatban. Nem titkos, de nem ide tartozik. Szerintem te sem írod le ide a céged belső dolgait, de ha valaki megkeres személyesen, annak elmondod. Na, így vannak ezzel ők is, ahogy kivettem az írásokból. Fiatal vagyok. De nem hülye. Bocsáss meg érte, de nem fogom neked elhinni, hogy neked nincs kedved havi pár milliót a gyermekeidre gondolván betenni a bankszámládra. Főleg azok után, amit leírtál magadról a hiéna-korszakodból. (Ezt nem tudom, mennyire írtad komolyan; tudod, még fiatal vagyok, és nem mindig tudom biztosan megállapítani, ki, mikor komolytalankodik...) Nem fogom elhinni neked, hogy mindennél (értsd: mindennél!) fontosabb a taxisaid élete, jóléte. Lehet fontos (mondjuk ezt sem hiszem, de ezzel így vagyok a többi vezetővel kapcsolatban is), de nem mindennél fontosabb. És bár fiatal vagyok, azt azért tudom, hogy nem csak annyi becsületes taxis dolgozik Budapesten, ahányan neked tagdíjat fizetnek. Ezt fogadd el te is.
Bántelki Lajos 2010.11.01. 12:27:46 / # 263101
Szia! Már is van 1 közös vonaglásunk. Nevezetesen, Te és én is beugruttunk ide! Ne, de komolyan. Ne légy felületes. Itt arról van szó, hogy alakult 1 Kft, amiről ( egyenlőre ) csak annyit tudunk, hogy van 1 Pf ja. Ez a Kft majdan átalakul szövetkezetté. Na, és itt a gond! Mi ebben olyan titkos? Ne haragudj, Te még túlon túl fiatal taxista vagyol, hogy megértsd, nem a farka csóválja a kutyát. Ha tényleg kezdő vagy :-) akkor inkább hagyjuk ezt a penta dolgot. Igen, elgondolkodtam, hogy miért vagyunk annyian, amennyien. Megosztom veled! Nem vagyok 1 társas lény! Nagyon kevés ember felel meg az én hülye eszméimnek. Nem szeretem azt, aki lop, aki csal, aki hazudik és folytathatnám. Nem vagyok ( bár voltam ) nagyravágyó, sokkal többre értékelem a taxisaink becsületes helytállását, mint létszámát. Ennyi. Van akinek kell több 10 milló hazson, nekem nem kell. Megelégszem azzal, ami van. Persze, bíztatnak itt többen, hogy legyen urh, meg vegyünk fel olyan embereket akik fizetnek xy Ft havi tagdíjat, stb. Nem tudom. Már Amit szerettem volna kipróbálni, megtettem. Csináltam 1 céget mely sikeresen és ( az alacsony árak elleneére ) hasznosan működik. Nem nagyon vágyom egyenlőre többre. És ezért, nem szeretnék senkitől elnézést kérni!
hiénakutya 2010.11.01. 12:15:42 / # 263099
Egyetlen dolgot bizonyosan nem lehet elvitatni a Pentásoktól: kibaszott bevállalósak. És ez az egyetlen körülmény messze-magasra emeli Őket a taxis társadalom többsége fölé! És aki ezt nem ismeri el, az vagy irigyli ezt a bátorságot, vagy végtelenül rosszindulatú. Esetleg mindkettő.

Yuri 2010.11.01. 12:08:34 / # 263098
Szia! Nem ismerlek, és kezdő taxis vagyok, és éppen csak benéztem ide, és nem is akartam írni, de amit tőled olvasok, az írásra késztet. Először is te mindenkivel ellenkezel. Azzal is, aki a Penta mellett érvel, és azzal is, aki ellene. Legyél már egy kicsit következetes, mert így nehéz komolyan venni téged. Firtatod a cég költségvetését: hogy így publikus, meg úgy publikus; írod, hogy igenis tessék közzé tenni, mert egy szövetkezetben azt minden tagnak ismernie kell. TE TAG VAGY? Akkor meg mi (****) közöd van hozzá? Menjél oda, jelentkezzél, és ha felvesznek (HA felvesznek), megosztják veled is a tagdíjad sorsát. És ha nem tetszik, eljöhetsz. De addig ne feszegesd már ezt a pénz kérdést, légy szíves. Ha jól tudom, magad is valami társaságot működtetsz. Tisztában vagy azzal, hogy Budapesten hány taxi van, és hogy a te társaságodban hányan dolgoznak? Elgondolkoztál már azon, mi lehet a két szám közti hatalmas különbség oka? Mert ha még nem, szerintem felesleges itt az okosat játszanod: felesleges itt előadnod, hogy hogy kell, illetve hogy nem kell céget alapítani, működtetni. Csak hogy félreértés ne essék: nem vagyok Penta-tag, és nem is szándékozom azzá lenni.
hiénakutya 2010.11.01. 12:07:19 / # 263097
Jól írtam én exex-nek; te gyáva vagy, öcsém. Fosol, hogy vissza kell menned az autómosóba. Ezért aztán boldogan kínálsz alá bárkinek, hogy kettővel több fuvarhoz juss. Fosol attól, hogy tíz forinttal drágábban dolgozz, fosol attól, hogy megtold az órát. És még ideológiát is gyártasz rá, hogy te becsületes vagy. Itt, most ugyanezt csinálod. Idejössz szarozni azokat, akik bevállaltak anyagi és erkölcsi kockázatot egyaránt annak érdekében, hogy ne egy autómosóban kössenek ki, utolsó csicskaként. Anyagi kockázatot többszörösen, hiszen nem arra alapoznak, hogy két forinttal olcsóbbak legyenek másoknál, és, mert a kezdeti időkben bizonyosan csak tolni fogják befelé a pénzt, hogy hallgassák a néma rádiót. Erkölcsi kockázatot, hiszen, ha kudarcot vallanak, rajtuk fog röhögni mindenki. Ők bevállalnak a saját jövőjükért, mert mernek bevállalni. Te nem. És akkor ugyanúgy legyártod a magad kis ideológiáját, hogy mentsd a saját gyávaságodat, saját magad előtt; megmagyarázod, hogy itt mindenki hülye, megtévesztett és egyébként is a vesztébe rohan, amiből te józan bölcsességgel kimaradsz. Lehet, hogy igazad van/lesz. De attól te még gyáva maradsz.
hiénakutya 2010.11.01. 11:42:08 / # 263095
Rendben van, olcsón elvitted. Hol itt a becsületesség? Te ne csinálj már nekem a szükségből erényt! Nem azért vitted ennyiért, mert becsületes vagy, hanem azért, mert ezt a tarifát határozta meg számodra a fuvarszervező, amelyikkel szerződésben állsz. Dolgozhatnál te többért is, különösen éjszaka, de fosti van, hogy akkor nem jutsz fuvarhoz. Így azután igyekszel fejet hajtani az ár alá menős üzletpolitika előtt. De ez mitől becsületes?
tomajer 2010.11.01. 11:40:34 / # 263094
Énnn? Kicsinyáni??? Imádom minden betűdet:-)
tomajer 2010.11.01. 11:39:21 / # 263093
Sajnos nem... ezeknek se tuttam eladni magam:-( Képzeld eszük ágában nincs a taxisok felé reklámozni.. taxis jelentkező van elég... most megrendelőt kell szerezni, az meg nem az én asztalom.
Bántelki Lajos 2010.11.01. 11:38:57 / # 263092
Bántelki Lajos = Laci Összenövés!!! Látom, kötözködsz! Szép, nem mondom!
tomajer 2010.11.01. 11:38:06 / # 263091
Huhhúúú! Ezexerint már a plussznál vagy! Szuper... kérsz még tanácsot?:-)))
tomajer 2010.11.01. 11:36:48 / # 263090
Jajj te Laci... te is ugyanezt csináltad a TE alapításánál.... Nem vagy te a Barát Lalival összenőve?:-) Nna vicc félretéve. Még nem maradt le senki. Gondolom a jövő héten, aki szeretne odajöhet, és kérdezhet, oszt be is léphet, ha megfelel az elvárásoknak. Kicsit visszatérve rád. Ha jól emlékszem, pár éve kezdted, a Mobilnál. Aztán átmentél, a Taxi4 -hez. Akkor is később is mondtuk, hogy fel fogjátok zabálni az autótokat, aztán néztek ki bután a fejetekből. Ahogy olvaslak, eljött ez a pillanat... és kiderül, hogy mi vagyunk a hibások.... nem te, aki gazdaságtalanul dolgoztál évek óta. Tényleg sajnállak. De senkit nem lehet magától megvédeni:-(((
hiénakutya 2010.11.01. 11:36:08 / # 263089
Most szépen meséld el nekem, hogy mitől becsületes egy telefonszámtulajdonos által diktált, kizárólag a megrendelők számának növelését célzó, mindenféle gazdasági racionalitást figyelmen kívül hagyó tarifával végzett fuvarozás! A 10000 forintot meg te írtad, nem én.
Bántelki Lajos 2010.11.01. 11:35:19 / # 263088
És nem alkalmaztad a duplázót????? Áááááá, az egyeseknek nem is jó!
Bántelki Lajos 2010.11.01. 11:34:26 / # 263087
Azért, figyelmeztetlek! Ne próbálj meg engem itt nem kicsinálni! Tessék érvelni, veszekedni, elmondani, hogy én milyen izé vagyok! Megértetted, bazzeeeg! Beugrok, kötözködöm, meg minden és Te így állsz hozzám!? Haaa??? Na, húzzzzááá, de rögwessst! Mindjárt elmegyek és annyi a látogatottságnak!:-)
Laci 2010.11.01. 11:31:55 / # 263086
De baszki! utcai beülös tarifával mentem 230ft/km
Bántelki Lajos 2010.11.01. 11:30:57 / # 263085
Ott a pont! És, természetesen, akik kezdték és akiktől várnak némi reklámot az oldalon, azok sütögetnek! Ennyi!
jomeo! 2010.11.01. 11:30:53 / # 263084
Így van, szégyelje magát a fiatal kolléga, hogy becsületesen 2000 Ft-ért fuvaroz! Az öreg, tapasztalt kollégák majd kioktatják, hogy a helyes ár 10.000!
tomajer 2010.11.01. 11:30:35 / # 263083
Szó szerint ezt akartam írni...:-)
Laci 2010.11.01. 11:29:58 / # 263082
Te ki vagy te? Megrtaláltál magadnak? Miért nem voltam ott a cégalapitásnál? Honnan a geciböl kelett volna tudnom róla? Ma kaptam egy üzit az iwiwen. Ja, nem tudom gazdaságosan kihozn a binyot? vajon azért nem, mert nincs aKKORA BATYUM ÉS KÜTYÜM MIND NEKED ÉS ANNYIRA VASTAG BŐR A KÉPEMEN. Tehát nem tudok annyi pénzt keresni becsületesen, mind te becsületlenül, akkor nekem nem kell taxiznom? fasza. Remélem sokan lesztek ijenek ott!
Oldalszám: 67