Hozzászólások száma: 2890
Oldalszám: 145
Témakörök > Droszt Híradó > Taxisfelvonulás A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2010.02.21. 20:40:01 / # 259737
Én kérem csak statisztikai adat leszek, sem hadvezér, sem hadtápos, báááár, abban látok némi fantáziát:-))
csogu 2010.02.21. 20:35:26 / # 259736
mert ha nem így tennék, akkor szembeköpném magam, hogy meg sem próbáltam! Én is ez miatt megyek. Van pár tükör a lakásban, ha akarnám sem kerülhetném el, hogy bele-bele kelljen néznem...:-)
Bántelki Lajos 2010.02.21. 20:33:24 / # 259735
Ricsi! 1 nagyon fontos dolog! Nem csatát, hanem háborút kell nyerni! Ennyi!
csogu 2010.02.21. 20:31:49 / # 259734
Különben nekem is van rá egy fogadásom, hogy mire valakik kiharcolják ...a valamit, addigra a cégvezetőknek 17 alternatívájuk lesz ellene. Elvégre ha nem így lenne, akkor most ők mennének ki éjszaka melózni és nem mi....hiába na...ott a tőke, ott a rutin, ott a gógyi... Ez olyan, mint a futóhomok...ha belekerülsz akkor már hiába kapálódzol, csak jobban és jobban belesüllyedsz, míg a végén elnyel egészben. Ezért írtam itt pár napja, hogy totál más irányba kellene elmozdulni. Megint alábecsülitek az "ellenfelet"!!!
Bántelki Lajos 2010.02.21. 20:30:48 / # 259733
- Sose becsülj le mást! Te sem vagy egy agysebész!Mint tudjuk! Igazad lehet.... De ez úgyis akkor fog elvállni, ha már Ti léptetek! Akkorát fogsz döbbeni, hogy haza se fogsz találni!!!!
Bántelki Lajos 2010.02.21. 20:27:46 / # 259732
Nem! Pontosan tudom, hogy nem állnál, álnnátok ki mellettem! De azt is tudom, hogy egymásért sem! Ez a nagy baj! Az árak.... Nem igazán érted, hogy engem nem vettek fel!? Nem volt más választásom! Neked, nektek van! Könnyű 1 olyan fotelból osztani az észt, amely télen jó meleg nyáron hűvös és télen - nyáron massziroz!
tom485 2010.02.21. 20:25:55 / # 259731
"Csak 1 jó tanács! Néha olyan embereket is bele kell venni a buliba, akik 1 picit rafkósak! Nem hiába mondják, hogy a zsiványból lenne a legjobb rendőr!" De nem mindegy kit! Nem árt azért ha magunk is egy kicsit rafkósak vagyunk,és kipróbáljuk, hogy nem okozunk e nagyobb kárt magunknak ugye?? Sose becsülj le mást! Te sem vagy egy agysebész!Mint tudjuk!
csogu 2010.02.21. 20:23:36 / # 259730
Aki téged ismer, az ezt nem hiszi....tudja :-))
csogu 2010.02.21. 20:18:01 / # 259729
Nyugi, tomacsekinek mindenki provokatőr, aki egy hangyányival értelmesebb, intelligensebb, mint az átlag...eleinte az indexen rólam is ezt hitte:-))
csogu 2010.02.21. 20:16:40 / # 259728
Van ilyen is, de azt értsd meg, ha nem lenne mobilja, akkor nem tudna...nem lenne lehetősége. 1-2 rossz tapasztalat és telefonól rendelne akkor is, ha kiírás alapján telefonról lenne a drágább...és arról az 1-2 rossz tapasztalatról vannak akik gondoskodnának:-) Ne azért rendeljen, mert így olcsóbb....azért rendeljen, mert így garanciát kap bizonyos dolgokra. (nem fejtem ki, mind tudjuk) Palinknak volt az a fejlövése, hogy akkor majd tele lesz a város kóborló utasokkal, akik szabad taxit keresnek, mert nem lesznek hajlandóak 30 forinttal drágábbért utazni az átlagosan 3-4 km-es úton. Nem tudom, de ez nem életszerű.
Bántelki Lajos 2010.02.21. 20:16:21 / # 259727
Tomi! Amíg nem érted meg, hogy nem egyedül vagy, hanem vagyunk vagy x 1000 -en, olyan, mintha kútba beszélnék! hagyjuk ezt a megvesszük... dumát! Menj, tüntess, dülöngélj, én meg dolgozom nem csak most, hanem később is! Csak 1 jó tanács! Néha olyan embereket is bele kell venni a buliba, akik 1 picit rafkósak! Nem hiába mondják, hogy a zsiványból lenne a legjobb rendőr!
tom485 2010.02.21. 20:14:42 / # 259726
Arra kérlek most és utoljára, hadd tanuljunk! Mondd meg, hogyan lehet valamit, amit 20 éven keresztül rossz irányba kormányoztak, egyik napról a másikra kihúzni a szarból? Miért kell minden építő javaslat nélkül, negatívan hozzáálni valamihez? Miért kell, mindenhez úgy hozzáálni, hogy úgysem sikerülhet?mert az élet idáig ezt bizonyította? Írd le az ötleteidet, állj ki melletük, csináld meg, és mutasd meg, de amíg csak a saját érdekeidben vagy hajlandó eljárni, de azt bármilyen áron (olyanon is)addig hagyjuk ezt a világot megváltó: Én megmondtam dumát! Hidd el nekem, hogyha lenne politikai akarat és nem a korrupció mozgatna mindent ebben az országban, elmehetnél a sunyiba a rengeteg ötleteddel! Minden kiskaput be lehet csukni, csak akarni kell!! De abban igazad van, hogy azokat még senki nem akarja becsukni, de rettegsz attól, ha egyszer be akarják! Sok szerencsét!
cheater 2010.02.21. 20:14:05 / # 259724
Tisztességes provokatőr, legalább felkészült Nem világos miért sejtesz az írásom mögött provokációt, másra is gondolok mint itt páran ennyi a sztori, természetesen én is azt szeretném ha nem lenne igazam. Ráadásul még nagyobb mélységekbe nem is mertem belemenni, mikor azt állitjuk hogy taxis a taxisnak nem ellensége, egyáltalán nem biztos hogy egy vállalkozónak ugyanaz az érdeke mint egy droidnak vagy ugyanigy nem biztos hogy ugyanaz az érdeke egy 6nyelven beszélő fullextrás mercedesszel dolgozó soförnek mint egy félmilliós a vizsgán még épphogy átcsúszott autóra kényszerültnek. Ez utóbbi minden bizonnyal kiszorul a piacról. Helyes ez? Persze. De ha te is köztük vagy? Akkor már nem is biztos hogy helyesnek gondolod.
csogu 2010.02.21. 20:12:37 / # 259723
Tomi, hiszen Te nem is állsz droszton bazzz, honnan az információd?:-)) cheater tökéletesen igaza van, mintha én írtam volna!
málna 2010.02.21. 20:09:30 / # 259722
Megjegyzem,a memóriád ismét cserben hagy....Azt írtam,hogy ha megfelelsz minden elvárásnak,akkor miért ne vennének fel..Azt is írtam,hogy egy cégen belüli létszámkorlátozáshoz semmi közöm,mivel nem én vagyok a tulajdonos.Az,hogy Te a saját személyed (ismertséged) elleni támadásnak vennéd,ha nem kellenél egy fuvarszervezőnek sem,erről nem hiszem,hogy mi tehetünk! Végezetül...Elvárnád,hogy kiálljunk a késöbbiekben az esetleges diszkriminációd ellen?Te most milyen árképzést is használsz magatoknak..?Akkor most velünk vagy..? Ne vedd sértésnek (legutóbb annak vetted) , Te is a magad pogiját sütögeted,épp ezért írtam azt,hogy egy lovon ülünk,de ellentétes irányba akarunk menni! :)
Bántelki Lajos 2010.02.21. 20:05:10 / # 259721
Tomi! Megint az élet iskolája.... Hú, pedig utálom! Á, nem magyarázok! Inkább sok szerencsét kívánok! Nem azzal van ( a szememben baj ) amit képvileltek, hanem amit nem! Ez a baj! És számomra fontos ( lenne ) hogy legalább a taxisok 2/3 -a mondja valamire, hogy igen! Ha ez nincs meg, ne is haragud, á, hagyjutk! És ezt, Te is tudod!
tom485 2010.02.21. 20:03:58 / # 259720
"Tehát nem az, hogy Lajos, ilyen nincs, Te is rendelkezel a szükséges papirokkal, fel kell hogy vegyenek!" Az ellen, hogy Téged mint Bántelki Lajos EV...... -t fölvegyenek, semmi kifogásom nem volna, egészen addig amíg nem hoznál még magaddal egy pár embert! Ugye érted?? A cégeknél csakis azért lobbizunk, hogy ezen a szűk piacon, a lecsúszott (de jogsival rendelkező, vagy azzal sem)emberek nehogy elárasszák a piacot!Semmi más baj nincsen velük, csak az, hogy nem felelnek meg bizonyos követelményeknek: PÁV2 stb... (tudom mindent lehet venni)a városban eltévednek (trolisofőrnek is rossz lenne némelyik, olyan hülye pedig azok még drótra is vannak kötve) Soroljam? vagy magadtól is érted? Ez nem diszkrimináció, hanem a családom, és a megélhetésem védelme! Az különbség ám!!
tom485 2010.02.21. 19:54:28 / # 259719
Azért ha megengeded teszek egy próbát holnap, és ha lesz legközelebb, akkor is, mert ha nem így tennék, akkor szembeköpném magam, hogy meg sem próbáltam! És csakis elsősorban magamért teszem, nem az állítólagos kollégáimért akik nem győznek majd holnap 11.00-kor címre nyomkodni!!! Ez van! Azt, hogy érted, hogy csak a magad pecsenyéjét sütögeted?

tom485 2010.02.21. 19:49:49 / # 259718
Sajnálatos módon, tudom, hogy nagyobb az esélye annak, hogy neked van igazad, de ez nem azért van, mert Te olyan jó vagy, hanem azért mert a taxisok ilyen hülyék! Sajnálom, tényleg! Én is!
Bántelki Lajos 2010.02.21. 19:42:09 / # 259717
Harag! Ne viccelj! Nem érdekel a véleményed! Nem azért, mert nem tisztellek Téged, vagy mást, mint embert! Azért, mert csak a saját pecsenyéteket sütögetitek! Délután megkérdeztem: Mi van akor, ha nem vesznek fel engem és másokat a nagyobb cégekhez! Mi volt a válasz?! Tehát nem az, hogy Lajos, ilyen nincs, Te is rendelkezel a szükséges papirokkal, fel kell hogy vegyenek! Ha kell, kimegyünk az utcára és nem engedünk a diszkriminációnak! Elég volt a nagytőkések uralmából, stb! Nem, nem ez volt! Teljesen más, lehangoló, már, már támadó! Úgyhogy, ne is haragudj, nem tudlak sajnálni és nem tudom támogatni ( nem mintha szükség lenne erre ) az általatok kitalált FIX tarifát! Nagyon sokan megfogalmaztuk itt az aggályainkat ezzel kapcsolatban! Ettől nem lesz összefogás, marad a tagdíj, a kaució és a 2 perces cím, amivel nyílvánvaló, hogy ölitek, gyilkoljuk at autóinkat! Sajnálom, tényleg....
Oldalszám: 145