Hozzászólások száma: 2890
Oldalszám: 145
Témakörök > Droszt Híradó > Taxisfelvonulás A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Percről-percre 2010.02.22. 10:46:04 / # 259817
10:45 14darab autóra duzzadt a létszám.

Percről-percre 2010.02.22. 10:44:35 / # 259816
10:30 Helyszíni tudósítónk szerint, már 6db taxi van jelen. Egyelőre semmilyen forgalmi akadályt nem képeznek. A rendőrök 12autóval vannak jelen.

Percről-percre 2010.02.22. 10:08:07 / # 259815
..és megindulnak a legények a helyszín felé.

tomajer 2010.02.22. 09:48:55 / # 259814
Ma nincs más, csak fehér vagy fekete. Holnaptól lehet megint árnyalatokról vitázni.
csogu 2010.02.22. 09:30:54 / # 259813
Jó reggelt....húúú de korán van....merre van előre bonyek?

Lali 2010.02.22. 08:21:22 / # 259812
Ennek őszinte szívből örülünk
taxisfelvonulas 2010.02.22. 08:20:03 / # 259811
ÁÁÁÁÁ

vili 2010.02.22. 08:19:06 / # 259810
A rólad készült fotókat nézegetve (merthogy kicsit olvasgattam visszafelé is)a te mellszélességeddel nem sokra megyünk. Azt meg nem értem, hogy ha te is úgy álsz hozzá, hogy úgysem fog történni semmi ezt a megmozdulást követően, akkor kitől várod, hogy mögé álljon? Vannak már tárgyaló felek, azt írod, kik azok? Ők is részt vesznek a mai megmozduláson? vagy ez most nélkülük zajlik, de mégis támogatja őket? Viszont ha ez ma balul sül el, legalább lesz mire hivatkozni a politikának, ami aztán majd megoszt és uralkodik, ahogy írtad. Na ezért a jószándékú aggódás, meg azért, hogy ne legyen balhé. Látod, nem könnyű az embereket utcára vinni, de hidd el visszahozni őket még nehezebb! Volt már egyszer egy "hordószónokunk", tevékenységének isszuk is a levét. Az meg, hogy bajban vagyunk sajnos senkit nem érdekel, merthogy mindenki bajban van, és mindenkit jobban érdekel a saját baja, mint a másiké. Ezt a problémát házon belül kellene kezdeni megoldani, és utóbb külső segítséget kérni.
Lali 2010.02.22. 08:19:04 / # 259807
Úgy látszik nálad csak fekete, fehér van. A kezdeményezés jó. Egységet kellene tenni. A módozat nem megfelelő sokak szerint. Attilát becsüljük ezért. A bukás „sajnos” borítékolható. Napok óta írjuk, hogy másként kellene tenni.
tomajer 2010.02.22. 08:16:46 / # 259806
Nekem öt évvel ezelőtt ezer ember mondta, hogy eljön:-) Az eredmény siralmas lett!:-(
taxisfelvonulas 2010.02.22. 08:15:28 / # 259805
Egy volt kollégámmal tegnap délután 3-tól este 10-ig szórólapokat osztogattunk, járva a drosztokat. 95 %-ban jó tapasztalatunk volt, sőt már többen tudtak is róla. A nagy többség mondta, eljön. Számomra is meglepő volt... Én optimista vagyok.

tom485 2010.02.22. 08:05:28 / # 259803
Jó reggelt! Sajnos kötnék rá fogadásokat is, de nem akarok ......lenni! Csak ismerem a kedves kollégáimat!
tomajer 2010.02.22. 08:01:56 / # 259804
Jajjj....:-( Az a rettenetes, hogy megint nekem kell teljes mellszélességgel kiállnom valamiért, amiről pontosan tudom, hogy nem az igazi... De valahogy el szeretném érni, hogy ne legyen belőle rettenetes bukta! Nem értem miért nem értitek, hogy ez most már három órával a megmozdulás előtt, nem a kritika ideje!!! Most arra kell törekedni, hogy kihozzuk belőle, a legjobbat. Aztán déltől lehet vitázni azon, hogy ki miben hibázott. Értsétek már meg: ez a megmozdulás, az ég világon semmit nem fog eredményezni. Nem fognak ezért leülni velünk tárgyalni, és amikor majd le fognak, akkor nem e "dokumentum" alapján. Ez egy "PETÍCIÓ" ami szerintem inkább segélykiálltás! Ennek a rendezvéynek ma egyetlen feladata és haszna van...lehet..ne, ha hagynátok. Felhívja a figyelmet arra, hogy bajban vagyunk. Támogatást nyújt, a már most is tárgyaló feleknek. És nem utolsó sorban, jelzés arra, hogy hajlandóak vagyunk megmozdulni az érdekeinkért!!! Nna ez az utolsó lenne a legfontosabb! És ti ezt romboljátok...még ha jószándékkal is!!! [b]Oszd meg, és uralkodj! Ez lebegjen a szemetek előtt:-([/b]
taxisfelvonulas 2010.02.22. 08:00:35 / # 259802
Kiváncsi vagyok, a virtuális térből a Hősök terére hányan lépünk át... Jó reggelt!

Lali 2010.02.22. 07:51:42 / # 259801
tomajer Nem tökéletes megoldásra várunk. Most én is, mi is mondtatnánk, hogy olvas vissza. Ha teszünk valamit, akkor azt rendesen és összefogva. Többen felajánlották a segítségüket. Kicsit úgy tűnik fent ültök egy csonttoronyba.
tomajer 2010.02.22. 07:37:18 / # 259799
Nna de hogy kell??? Én azt látom, hogy "ti" azt várjátok, hogy itt a tökéletes megoldással álljon elő valaki. És ha lehet, már rögtön az eredményekről is számoljon be. Nem érzitek, hogy ez most nem a kritika ideje? Hogy most az egységteremtésen lenne a hangsúly??? SOHA NEM LESZ OLYAN KEZDEMÉNYEZÉS, AMIN NE LEHETNE FOGÁST TALÁLNI! Akinek ilyenkor ez a fontosabb, az....hmmmm.... gondolkozzon el, kinek a szekerét tolja....mégha akaratlanul is:-( Oszd meg, és uralkodj! Ez lebegjen a szemetek előtt:-(
Lali 2010.02.22. 07:33:41 / # 259797
Vili Ilyeneket ne írjál. Nem veszik észre magukat. Az írásod nagyon jó. A nagy többség így gondolja. Azt hiszik, hogy ellendrukkerek vagyunk. Pedig csak jól szeretnénk megoldani a problémát és azt nem így kell.
tomajer 2010.02.22. 07:25:40 / # 259796
Nna ezt én nem tudtam:-) Télleg ojjan drága? Nna de ha ez van ott, akkor az nem a "Minimáltarifa" hanem a Fix összegére javaslat. És amikor belekerült, én is felálltam tőle az autóban:-) Nem a legszakmaibb megközelítés:-) De abból a szempontból hatásos, hogy a BKV jegyek árát, is a közgyűlés határozza meg. És ott mint látjuk, nem olyan nagyon érdekli őket, az utazóközönség "baja" :-(
cheater 2010.02.22. 07:14:09 / # 259795
Most te bedobtál egy számot, mintha ez lenne a "fenyegető veszély Én? Hát a peticióban szerepel, kinn van a főoldalon. "2. Hatósági fix-, vagy minimumtarifa bevezetését! (BKV vonaljegy árával azonos fix kilométer-díjat!)" Nem tudom mit nézek be, vagy miért emlegetsz megint provokációt, legjobb tudomásom szerint a bkv vonaljegy ára jelenleg 320Ft.
tomajer 2010.02.22. 07:01:01 / # 259800
Jóreggelt! Vili vili.... Nem vagy választó. Nincs kopogtatócédulád:-) És nem ígért senki semmit. Ez nem a politika. Itt tényleg mi határozzuk meg mi történik. Persze ezért nem is történik semmi:-( Szavazol, pálcát törsz anélklü, hogy tájékozódnál. Vagyis elolvasnád a folyamatot, ami idáig vezetett. Alig több mint egy hete dobta be ide a srác az ötletét, és már rögtön az időpont is megvolt. Igen mi is hisztériás rohamot kaptunk tőle. Előkészítetlen, átgondolatlan, összecsapot... kezdeményezés. De valaki valamit tenni akar!!! Nem az a dolgunk, hogy a víz alá nyomjuk, hanem, hogy megpróbáljunk segíteni, menteni ami menthető, és kihozni a dologból, amit lehet. Ez az amire te nem vagy hajlandó. Csak kész tökélees program mögé szeretnél állni. Háát olyan itt sose lesz... Hisz mindig amatőr "forradalmárok" lesznek, a próbálkozók. És akkor Bakucz. Azt mondasz amit akarsz róla:-) Én csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy ne ebben a fórumban. mert ez nem arról szól. Van neki saját helye ahol szidhatjátok. /olvassa is:-)/ Tehát, amikor már csak ő a téma, és nem ez a megmozdulás, akkor azt ne itt. És, hogy miért "védem"? Nem védem. Nem szorul rá. Más a véleményem, mint azoknak, akik csak a hírekből, és a mostani tevékenysége alapján ismerik. Végigdolgoztam vele a TGFSZ. időszakot. Engem is bánt, aki az akkori tevékenységét összemossa a maival. Ha visszaolvasol (ja ez neked méltóságon aluli) akkor a MiniMobil megalakulása miatt mi voltunk az elsők, akik lekaptuk a tíz körméről.....
Oldalszám: 145