Hozzászólások száma: 27
Oldalszám: 2
Témakörök > Droszt Híradó > mimóza vs. kerekperec A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2009.12.15. 16:20:01 / # 24066
Nocsak egy Bud Spencer rajongó!!!! :)))))
törölt felh. 2009.12.15. 16:18:38 / # 24065
Szép neved van! Nem az a baj, hogy átment máshova, hanem az, hogy itt volt! Ha a férjed éjszakás, biztos egyetért velem. :)))) Ha mégsem értene velem egyet, kérdezd meg a férjedet biztos tudd egy klasz történetet róla. Ha nem akkor tessék: Állunk a 13. kerületben! "-Kérek: Ipoly, Pozsonyi sarok! Az átjátszó összedől (persze akkor is nagyon mondta). Kérem 1-el! Felveszem a MOL kúttól! Oda érek 44 mp.cel. Majd megjelenik mónika és közli, hogy most ideértem, de legközelebb mindenképp letilt időtől függetlenül. Persze ideges lettem, kérdeztem hogy képzeli ezt? Azt mondta most már időmérő, és rendet fog vágni közöttünk. Rá egy hétre letiltott, pedig nem késtem el." Nem tudtam mit tenni, máshelyről kezdtem el dolgozni, pedig szerettem azt a részt. Van több olyan kolléga, aki miatta nem helyet céget váltott! Viszont a barátját meg merte mérni valaki kipattant a kocsiból és terrorizálta az időmérőt. Ezek persze a vezetőség fülébe jutottak, csak nem történt semmi, mondván nincs meg a teke csapat, ha kirúgjuk őket. Ezek után végre elmegy és még neki nem tetszik, a rendszer. Én semmit nem akartam, ezért kértem szépen az elején HAGYON MINKET BÉKÉN! Nem kicsinálták innen, csak azt kapta ami járt neki régóta!
killer 2009.12.15. 15:51:16 / # 24064
Bunkó vagy Baxi!!!!!!!!!!!!!!!!!
killer 2009.12.15. 15:51:00 / # 24063
Ez szép volt. Köszönjük a szakma és a nők nevében minden egyes sorod.
Rea 2009.12.15. 15:48:19 / # 24062
Szia engem Andreának hívnak. Csak lásd vállalom a nevem. Az apukám sokáig dolgozott tehertaxisként, sőt a férjem is itt dolgozik nálatok. Szoktam olvasgatni, mi a helyzet mert kíváncsi vagyok, hogy másnak is hasonló problémai vannak mint nekünk? És sajnos igen, elképesztő méreteket ölt a szomorúság és elkeseredettség. Épp ezért, volt jó olvasni, hogy valaki ráadásul nő átment egy másik céghez mert váltani, és jól érzi magát! Ez bűn? Ezért nem írhat már főtaxisok oldalán, mert máshol dolgozik? Ezért kell bántani, ocsárolni, megalázni? Nem lehet egyetlen nőnek sem ilyeneket írni, kitárgyalni a magánéletét, mert mi vagyunk a "gyengébbik nem"! Ezek amiket írogatsz, bunkó megjegyzések egy olyan embernek, aki nem érdemli meg, egyetlen hibája, hogy nő! Ezt viszont még anyukád nevében is kikérem magamnak!
törölt felh. 2009.12.15. 15:17:07 / # 24061
Ezt nézd bögre saját topic! ITT aztán kiadhatod magad! Köszönd a droid barátodnak aki, nem tudott írni miattunk (mellesleg csúnyán elbántál vele), és könyörgött a csogunak, hogy tegyen valamit.:))))) De már újra tud írni, persze nem cyborg néven, ekkora dőlést. :))))) Te tibike a csogut is lefőnöközted, mint annak idején a g.m.-et. Vele is mész tekézni? :))))) Látod móni ezt a megalkuvást jól eltanultad!:))))

Dodi 2009.12.15. 06:57:38 / # 24060

Oldalszám: 2