Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bao 2008.11.30. 06:44:08 / # 230232
Már miért bánnám,hogy felraktam,nemkár bátyó? Sajna ez a valóság! Beszélj csak össze-vissza amit akarsz,rád már nem tudok haragudni! :)
Bao 2008.11.30. 06:41:45 / # 230231
Toleráns,liberális. :) Az egyik kéjesen ecseteli,hogyan élné ki rajtunk a szadista vágyálmait a fogójával. (néhány napja Turulon,tegnap rajtam) A másik a stílusunkat méri össze a magukéval,elfeledve azt,hogy a múltkor kizökkenve a nyugalmából azt fejtegette,hogy verné szét a fejemet! Mi nem ilyenek vagyunk,tőlünk ilyesmit nem olvashattatok!!! Nagy a különbség köztünk!!! Neduggi,zodiákus! Ha a múlt század ötvenes éveiben élnénk,ti tuti "hatvanban" (Andrássy út 60.) élnétek ki "liberális,toleráns" hajlamaitokat! :(
csogu 2008.11.30. 05:58:49 / # 230227
A Tűzoltó, nem fog oltani, a Mentő nem fog életet menteni, a Rendőr meg karba tett kézzel nézi, hogy vmelyik családtagodat épp halálra verik! Na igen...én is azon gondolkodtam, hogy vajon a rendőrök miképpen akarnak majd sztrájkolni? Épp nem fognak senkit sem nyomorékká verni és a bűnözők után vetik magukat?:-))
csogu 2008.11.30. 05:55:27 / # 230226
Az autópályát kihagytad!:-)
csogu 2008.11.30. 05:53:29 / # 230225
Perec úr sem érdekel, ha van pénze vásároljon...talán ez az egyetlen megoldás is már csak nekünk... Biztos vagyok benne,hogy a sziti 315 tiltakozása miatt szóltál csak rám,hiszen ez a kép nem hinném ,hogy átlépte az ingerküszöböd negatív értelemben. Lényegében igazad van, de még sem...ha nem lett volna itt egy kép, akkor nem szólok, mint ahogy nem is olvastam ezt a topikot vagy 4-5 napig. Valóban ez a kép nem lépett át nálam semmit, csak ismerlek, olyan vagy mint egy gyerek, először csak egy szem sült krumplit emel el a tányéromról, majd amikor ez miatt nem szólok rá, akkor már a húsomra pályázik, azt amikor a pici kezecskéjére ráteszem a széket, akkor még ő sértődik meg...jobb ha rögtön az elején tisztázzuk a játékszabályokat, így nincs sértődés...különben ez az élet minden területén igaz. Felőlem irkálj, néha még én is találok itt érdekes véleményeket másoktól, csak tartsunk meg egy bizonyos kereteket, amin belül ez folyik...ennyi és nem több, nem kell ezt túlspirázni. Feri semmi mást sem ad el, mint ami eladó, amit a tulajdonosok hagynak eladni, az meg hogy azoknak van rá pénzük...hááát Istenem, egy összetartó nép és annak ez az eredménye...ez miatt lehet lázadozni, csak semmi értelme.
nemkar 2008.11.30. 04:13:31 / # 230224
Most már tényleg érthetetlen vagy, úgyhogy Pááááá...... neked!!!!
nemkar 2008.11.30. 04:07:26 / # 230223
Ki vétoztatta meg a Nemzeti Színház helyét? Ki épített a belváros közepén több milliárdból gödröt? Ki építette fel a Főváros két legrondább épületét? Soroljam....?
nemkar 2008.11.30. 04:01:42 / # 230222
És, O.v. bányái, szőlőföldjei? Az nem elhádált pénz? Vagy a focicsapata? / Felcsút /
nemkar 2008.11.30. 03:48:18 / # 230221
Ne magyarázkodj, hiszen Te is rájöttél / gondolom /, hogy hülyeséget raktál fel! "Késő bánat, eb gondolat." Főleg, ne magyarázkodjál! Ismmerd be hibáztál, és kész!-:))
nemkar 2008.11.30. 03:42:20 / # 230220
Egyem aszíved! Mélyen megköszönném, ha értünk / Taxisok / érdekeiért is így tépnéd a szád! És, tennél is érte valamit! Sokkal népszerübb lenneél a szememben. Ilyen vehemenskedéssel, bíztos lenne a sikerünk.-:)) Te, mikor fogsz transzparenssel a kezedben, a Parlrment előtt skandálni: Hogy: Elqurtad? "Monggyál" le! Meg, ide nekem a hatalmat? MAJD ÉN TESZEM RENBE AZ ORSZÁGOT!!!! Hisz Én Deák Ferenc leszármazottja, és Szécchenyi reinkarnizációja vagyok!
nemkar 2008.11.30. 03:18:29 / # 230219
Te most nagyon topon vagy! Élvezed, milyen okosságokat írkálsz! No, de hajrá!!!!!! Ezek a barmok tüntetnek, akkor nektek is lehet! Nosza: Ki az utcára lehet megint vandálkodni! Senki nem fog közbeavatkozni, mert a saját tüntetésével van elfoglalva. Lehet törni, zúzni, gyújtogatni! A Tűzoltó, nem fog oltani, a Mentő nem fog életet menteni, a Rendőr meg karba tett kézzel nézi, hogy vmelyik családtagodat épp halálra verik! Következtetés: - Kihal a családod, mert a Mentők sztrájkolnak. - Leég a házad, mert a Tűzoltók sztrájkolnak. - És nincs kihez forduljál, mert a Rendőrség is sztrájkol. Ha ez nem következik be, akkor ez egy értelmetlen tüntetés volt, NEM? Vagy, ha Téged, mennek oltani, menteni védeni, akkor segget csináltak a szájukból, és sz@rt sem ért az egész demonstráció! Akkor mi értelme volt? Ugyanúgy olcsobban fogják végezni a munkájukat, mint Te, amikor az aktuális cégednél a Tulajdonos kitalálja, hogy akciózik, és most neked alacsony tarifán kell dolgozni! Remélem érzékeled, hogy nem frankó, amit írtál?
nemkar 2008.11.30. 02:59:10 / # 230218
Hüle vagy Fiam! Nem látod fától, az erdőt! ".... egyik szereplője se lett előnytelenűlelváltoztatva." Hát, annak aki középen ül, milyen az arcszíne? Mindenkié sárga - sápadt, csak az ővé pirospozsgás. Miért ugrik egy nyakkal elörébb a feje a képen? Miért ferdén, síkban metszett a haja a fejtetőn? Még életemben nem láttam egy olyan embert sem akinek a fejtetőjén jobbra lejtve síkban legyen a haja. Ha, ezekből nem jössz rá, hogy ez egy montázs, akkor szóba se állok veled többé!
Neduddgi 2008.11.29. 23:42:22 / # 230213
De kis érzékenyek lettünk hirtelen! :-) Ha valaki a ti stílusotokban reagál, akkor jön a rinyálás? Pont ugyanilyen stílust engednek meg elvbarátaid itt maguknak, és az érdekes módon természetes számodra, még ha te nem is így beszélsz:-(
törölt felh. 2008.11.29. 22:31:57 / # 230211
Na itt egy toleráns például. Ő nem zavar senkit a "mértékletes" beszólásaival?
zodiákus 2008.11.29. 22:22:26 / # 230210
Szegény kis sértődött pöcs!Nem hiszem el,hogy felvered a port,utána meg te vagy megsértődve!Jól megkéne kínozni téged is a fogómmal! ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Bao 2008.11.29. 19:50:06 / # 230209
Kettős mérce. Agymosás? Ki is az agymosott?
Bao 2008.11.29. 19:47:55 / # 230208
Megígértem,hogy vigyázok és tartom is magam hozzá! (ez lemaradt) A city315 elmagyarázhatná mi a kifogása a képpel kapcsolatban. És persze arra is választ adhatna,miért vágott a fejemhez válogatott sértéseket minden indoklás nélkül?
törölt felh. 2008.11.29. 19:46:52 / # 230207
Érdekes,hogy a heti hetes féle szarháziak,nem szerveznek chartás tüntetést ,a kiskunlacházán cigányok által meggyilkolt 14 éves kislány emlékére.Most kussolnak a bolgárgyörgyök,kolompárorbánok,oroszjózsefek és a többi média terrorista...

törölt felh. 2008.11.29. 19:40:27 / # 230206
Közben göbbels feri ujabb reformokat jelentett be a héten!5. éve amióta ez a pszihopata van hatalmon, már ki tudja hányadikat?

törölt felh. 2008.11.29. 19:33:55 / # 230205
Valakiken vissza kell húzni a sok lenyulásnak az árát ,elkuróéknak.A pusztában épített völgyhidnak az árát,a 3 szoros áron épített 4-es metró árát...

Oldalszám: 1785