Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tomajer 2008.11.30. 17:14:24 / # 230178
Ebből vesztesen? Erről nincs mit vitázni Ricsi!!! Összevissza beszélsz. Szépen kérlek hagyd abba!

Neduddgi 2008.11.30. 17:13:04 / # 230287
Fogyókúra van, vagy mi? :-) Több hiba is van az okfejtésedben. Se cigány, se zsidő, se tót nem vagyok. És legfőképp nem gyűlölöm a Németeket. Hitlert sem gyűlölöm. Megvetem. Remélem érzed a különbséget!
tomajer 2008.11.30. 17:13:00 / # 230286
Egyre több hülyeséget hordasz össze:-( Nem kéne abbahagyni?
csogu 2008.11.30. 17:10:40 / # 230277
Te annál sokkal okosabb vagy, minthogy velem egy olyan vitába bocsátkozzál, amiből csak vesztesen kerülhetsz ki, így igazad van…nem gondolom:-))
csogu 2008.11.30. 17:09:29 / # 230285
Amit ma itt én összehordtam??? Én vagyok a mérséklet megtestesítője...szinte már mértékegységként lehet engem említeni... egy csogu = 10 önmérséklet :-))) De ha van kedved hozzá, akkor kérdezek tőled valamit. Nincs joguk az embereknek azt kérni, hogy azokat a focidrukkereket megbüntessék, eltávolítsák, akik miatt nem lehet manapság kimenni egy-egy meccsre? Nincs joguk az embereknek azt kérni, hogy azokat a marha nagy magyarokat megbüntessék, eltávolítsák, akik miatt nem lehet manapság egy nemzeti ünnepre sem kimenni? Nincs joguk az embereknek azt kérni, hogy azokat a nem európai viselkedésű embereket, és azok gyermekeit, megbüntessék, eltávolítsák, akik miatt nekem kell a gyerekkel iskolát váltatnom? Nekem azokat szeretnem kell? Nekem nem szabad ezek miatt gyűlölnöm őket és a fajtájukat? …és még én legyek ezért megbüntetve? Ne nebaszki mááár, mert úgy maradok:-)))) Van egy társadalom, aminek vannak jogos elvárásai az ott élő emberekkel szemben, mindegy, hogy ő milyen vallással bír, milyen politikai irányvonalat képvisel. Amennyiben ettől eltérően viselkednek emberek és ez behatározhatóan egy bizonyos valláshoz köthető…pl. Kukluszkán (nem tudom hogy kell írni) … akkor azokkal szemben fel kell lépni és nem kikövetelni, hogy szeressük őket. Mondd ha nincs igazam!!! Vagy nincs joguk a négereknek azokat az elvetemült gyilkosokat gyűlölni? Mert Neduddgi szerint nincs!
tomajer 2008.11.30. 17:05:16 / # 230275
Ugye nem gondolod komolyan, hogy én itt fogok veled világnézeti vitába bocsájtkozni?!? :-)
tomajer 2008.11.30. 17:04:06 / # 230273
Nekem nem is a képpel van bajom, hanem azzal amit itt ma összehortál. A kép, a történelem része. Mindig a szövegkörnyezet határozza meg, hogy annak publikálása ízléses-e, vagy nem. Mellékesen megjegyezném, hogy a google nem tartalomszolgáltató, hanem kereső. Semmiért nem ő felel amit ott találsz, hanem az akinek az oldalán találtad. Tehát per pillanat mi. De mint mondtam, egy töténelemkönyvben sincs baj ugyanezzel a képpel!
csogu 2008.11.30. 16:59:11 / # 230272
Különben meg ha okosan végig gondolnád, pontosan eme rávilágításom az, ami a gyűlöletet elfojthatja... Hiszen be kell látni, hogy vannak olyan sérelmek, mind a múltban és a jelenben, amitől nehéz...sőt, egyenesen lehetetlen elvárni emberektől azt, hogy nem gyűlölhetnek...ez butaság.
csogu 2008.11.30. 16:56:53 / # 230271
NEM! Hiszen egy történelmi figura képét használtam csak fel, ami nyilvános, hiszen (még ha nagyon sötét is) a múltunk része. Neduddginak ezzel szerettem volna rávilágítani, hogy elég felelőtlen kijelentés az, hogy NINCS JOGOM GYŰLÖLNI. De ha ezt várja el, akkor tessék...itt van neki, akit Ő is szerethet:-) Párhuzam, semmi több. Az Isten szerep meg senkinek sem áll jól...és mint lejjebb írtam... a szájkosár törvény (mint pl. ennek a topiknak a törlése), csak gyűlöletet szül és ellenállást, még azokban is, akiket különben ez eddig nem érdekelt... ...és ha ez miatt ez a topik repül, akkor én ebben élen fogok járni:-)))
tomajer 2008.11.30. 16:46:44 / # 230270
[font size=3][b]Asszem akkor pont eljött az ideje, a fórum megszüntetésének ugye Ricsi?!? :-( [/font][/b]
csogu 2008.11.30. 16:34:21 / # 230269
[i][b]Nem! Nem gyűlölhetsz.[/i][/b] Gondolom akkor ez rád is vonatkozik... Akkor nesze neked...szeresd:-))))))...Őt is, és azt a népet, ami őt éltette. Remélem menni fog:-) AZt ha valaki azon gondolkodik, hogy ez miatt a kép miatt beperel, akkor kezdje a googléval, mert ott találtam..:-)
csogu 2008.11.30. 16:27:12 / # 230268
...és aki ebbe belefut, abban gyűlöletet kelt ez... Egész pontosan saját maguk harcolják ki a gyűlöletet magukkal szemben...és amint ez átcsap fenyegetődzésbe, akkor még azokban is, akiket ez eddig nem érdekelt. ...és akkor még Ők az áldozatok...nevetséges.
Rocktaxi 2008.11.30. 16:14:50 / # 230267
A te néped mit tesz hosszú évek óta ráakasztva mindenre az antiszemita kártyát?? :-(( Nálatok jobban senki nem gyűlöli a másik világnézetét, vallását. ... és ha valami nem úgy történik ahogy ti gondoljátok akkor megint előkerül az antiszemita kártya!!! :-(( Csak ezt tudjátok elővenni, mert érvetek nincs!! :-(
dog 2008.11.30. 16:04:40 / # 230255
Végy egy gátlástalan gazembert. Anélkül nem fog menni. Adj hozzá ízlés szerint cinizmust, s éppen hatszor annyi hazugságot. S ígérj és ígértess. Választás előtt foglaltasd törvénybe a parlamenttel az adócsökkentési programot. Mondd el naponta, hogy az ország és a költségvetés és a gazdaság rendben van, s hogy minden ellenkező híresztelés az ellenzék hazugsága és aknamunkája csupán. Így majd meg fogod nyerni a választásokat. Ha megnyerted, híveid szűk körében ismerd és ismertesd el, hogy minden hazugság volt. Hivatkozz trükkök százaira s a nyugati világ pénzbőségére, amely nélkül már régen összeomlott volna minden. Így szétteríted a felelősséget, és mocskos bűntársaiddá teszed híveidet. Mert híveid gyávák és gerinctelenek amúgy is. Ha beismerő vallomásod szándékod ellenére nyilvánosságra kerül, ne ess kétségbe. Utcai zavargások, tüntetések törnek ki ? Követelik, hogy takarodj, mert mocskos, hazug, gátlástalan disznó vagy, aki az ellenkezőjét teszi annak, amit ígért ? Nincsen semmi baj ! Lövess közéjük. Vezényeld az utcára a hozzád hasonlóan gátlástalan, egyenruhába bújtatott vadállatokat, és veresd véresre a fél országot. A börtönökben alázd meg őket - jegyezzék meg egy életre, ki az úr a háznál. Közben tárd szét a kezed, s mondd cinikusan, hogy az igazságszolgáltatás teszi a dolgát. Mivel a népek nem kedvelik a kuka- meg autógyújtogatást, hát szervezd meg, hogy akkor is legyen kuka- meg autógyújtogatás, ha véletlenül nem lenne magától. Ehhez mindenképpen szükség van egy hozzád fogható gazemberre, azt tedd meg titkosszolgálatokért felelős miniszternek. S ne állj meg itt, félúton, megfelelő időközökben lövess bele a rendőrség székházába, miegyéb ... Közben havonta eszelj ki valami hangzatos nevű programot. Ezt nagyszabású sajtótájékoztatókon jelentsd be. Nem, egyáltalán nem számít, hogy már a sajtótájékoztatón tudod, hogy blöff és hazugság az egész, s hogy egyetlen programodból és ígéretedből sem lesz soha semmi. Ne félj attól, hogy a nép majd számon kéri. Nem fogja. A nép a végzet arra ítélt állata, mely minden rendnek malmán húzni fog . S tőled amúgy sem vár mást. Te már nyíltan vállalhatod, hogy egy hazudozó rohadék vagy. Így, programról programra egyensúlyozva töltsd a napokat. Majd csak történik valami. S ha történik, légy ügyes. Például, ha kitör a nemzetközi válság. A válság nagy ajándék, ne feledd ! Mindjárt hozzájuthatsz például egy halom pénzhez. Az IMF ad. Ezzel ismét nyersz néhány hetet, hónapot, s közben meg a most születő generációt is eladósíthatod egy életre, ami felettébb hasznos foglalatosság, mert így majd könnyebb lesz utódaidnak befogni a most születő generációk pofáját. Így készül a hatalom tortája. Persze az is előfordulhat, hogy egy szép napon mégsem bírják tovább, és földhöz vágják a tortádat. Akkor csak arra kell ügyelned, hogy elsőként elmenekülhess, és biztonságos távolból közölhesd: te mindig mondtad, hogy ez egy kezelhetetlen, szélsőséges nép ... Vegül is, ennyit megér. S nagyon kicsi a valószínűsége, hogy egyszer tényleg szétverik a pofádat. Pedig megérdemelnéd, de nagyon.

csogu 2008.11.30. 16:02:02 / # 230254
Pont ez miatt fogok gyűlölni, mert tiltják. Pont ez miatt fogok zsidózni, mert tiltják. Pont ez miatt fogok minden olyat tenni, amit eddig nem , mert tiltják. Nem gyűlölhetek egész népeket? Hmmmm...nem tudom, hogy van-e lányod, de megnézném a fejed, amikor egy 180 cm-es Néger fiatalemberrel beállít... Te védsz valakiket ez egyértelmű, vagy roma, vagy zsidó származású vagy. Így az önérzeted ellen vétenek, amikor valakitől azt olvasod, hogy a Te népcsoportodat szidják. SEMMI MÁST SEM TESZEL, mint azok, akik ezt teszik, csak Te megideológizálod és ezzel azt hiszed, hogy különb vagy. Nem vagy...rosszabb vagy, mert neked mi nem ártottunk...nem mentünk az országodba és ott nem kerültél hátrányba miattunk...veletek ellentétben mi igen! ...és még Ti akarjátok a Mi szánkat befogni...és akkor mi még nem is gyűlölhetünk... EZ EGY VICC!!!...csak nem tudok rajta nevetni.

Neduddgi 2008.11.30. 15:53:58 / # 230264
Még húsz harminc év, és rend lesz. Addigra kopik ki ez a generáció a hatalomból.
Neduddgi 2008.11.30. 15:52:28 / # 230263
Nem! Nem gyűlölhetsz. Nem gyűlölhetsz egész népeket, egész rasszokat, egész vallásokat. És leginkább nem kelthetsz gyűlöletet, nem terjesztheted ezirányú meggyőződésedet, nem fertőzhetsz meg gyűlölettel másokat. Pont ezt írtad le te is az előbb. Én értettem. Te nem igazán. Pedig ha valaki már magát sem érti:-)
csogu 2008.11.30. 15:49:03 / # 230262
Na igen, és akkor azok ellen kell fellépni, azok a hülyék, akik ebben a helyzetben azon háborodnak fel, ami kézenfekvő? Mondjuk tényleg, ha abból indulunk ki, hogy ez egy ilyen ország….akkor tényleg:-))
csogu 2008.11.30. 15:47:51 / # 230261
Gyűlöletbeszéd? Nem gyűlölhetek? Nem emelhetem fel ez ellen a szavam? Nem mondhatom ki, ami a szívemet nyomja, amit Ők hoznak ki belőlem? Ne vicceljünk már....ez lenne a jövő...amikor csak otthon, a falak mögött szitkozódhatok, és ott is csak a fogam között?...mert ha nem, akkor a szomszéd feljelent és mehet börtönbe...FÉLNEM KELL? Igen, ez nem gyűlöletbeszéd, hanem szájkosár...itt olvastam ezt a meghatározást először...de tetszik, mert igaz... ...és kívánom, hogy annyiszor szeretkezzél egy hónapban, amennyiszer én a kurucra megyek...nem hinném, hogy azaz 1-2 alkalom egy egészséges férfinek elég lenne:-))
csogu 2008.11.30. 15:43:38 / # 230260
Átolvastam, amit előbb írtam és egy nagyon fontos dolog kimaradt! Engem nem érdekel, hogy ki cigány…roma…zsidó, hazafi, néger, kínai. Előttem csak ember létezik. Természetesen bizonyos nációkkal, embercsoportokkal fenntartásaim, előítéleteim vannak…de!! A mostani iskolában, ahova a gyerekek járnak, van egy romagyerek. Illedelmes, mindig lesi a pillanatot, hogy mikor köszönhet nekem (szerintem kamálja a lányom). Bevallom, amikor először megláttam, hogy a lányommal beszélget, akkor a hajam átrendeződött, de amikor odajött és köszönt, amint váltottam vele 2 mondatot, utána semmi problémám sem volt vele, a személyével, származásával. Ne álljak fel ebből a székből, ha most nem írtam igazat!!! Ott van Csumi, aki „hazafi”, Attus, aki szintén „mélymagyar”, velük sincs semmi gondom, mint emberrel…miért is lenne. Van zsidó barátom, aki gyakorolja a vallását, akire figyelnem kell, hogy a mi ünnepeinkkel ne sértsem őt…DE EZ viszont is igaz!!! Nagyon elutasítom, és gyűlölöm, amikor valakit a származása, a bőre színe alapján ítélnek meg. Azt viszont elfogadom, hogy ha először fenntartásokkal élnek, de ne ez legyen a meghatározó. VISZONT, azon nagyon fel vagyok háborodva, hogy nem védhetem meg magam, a családom, mert akkor ezek hiéna módjára lerohannak, a bíróságon hátrányból indulok stb…stb… ..és ez a szájkosár tervezet CSAK ERRE JÓ, és az indulatok felerősítésére! Arra jó, hogy a még normálisan gondolkodó embereket is elvadítsák…és nem Ők, hanem Mi fogunk ez miatt szenvedni…fogunk?…már szenvedünk ettől. Na ez így egész. Aki ebből nem érti meg, hogy mit szerettem volna mondani, annak már minden sor felesleges, mert akkor nem akarja megérteni…
Oldalszám: 1785