Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2008.12.10. 01:59:04 / # 230662
Hát,elhiszem hogy nem könnyü ilyen beállitottsággal(humán) létezni manapság... (üdvözöllek a klubban:D)
csogu 2008.12.10. 01:56:11 / # 230661
Ma este pl. az asszony fenyegetett meg azzal, hogy ha holnapra nem találok ki magamnak elfoglaltságot, akkor tapétáznom kell...:-) Nem kicsit aggódom ez miatt:-)
csogu 2008.12.10. 01:55:19 / # 230660
Nem publikus...és addig jó ez így.. Mint minden közösségi dologban, itt is vannak olyan események, ami a színfalak mögött zajlanak...és addig jó, amíg ez ott is tartható:-)
mew 2008.12.10. 01:54:56 / # 230659
Ki fenyeget és miért? Miben? De nem akarok a bugyrokba nyúlni.
csogu 2008.12.10. 01:54:06 / # 230658
Igazán nem is a hit, vagy a vallás ami megfogott az olvasmányaimban, hanem az a tisztaság, amivel találkozni lehet. Az elfogadás, az alázat (nem a mai értelemben), tudod ezek kedvemrevaló dolgok lennének. Érdekel az ezoterika és minden olyan dolog, ami nem a földhöz ragadt emberekkel foglalkozik. Sok választ kaptam már a mostani életemre és sok olyan bölcselettel találkoztam, ami nagyon betalált nálam... Csak ezekhez idő kellene, plusz az, hogy az ember közösségeb járjon, ott elbeszélgessen...stb...stb... Na de hol van időnk erre, amikor pénzt sincs időnk keresni...csak dolgozni...?!
törölt felh. 2008.12.10. 01:50:58 / # 230657
".és akkor belegondolok, hogy mi lesz akkor, amikor majd tényleg jön a baj...amikor a kor előrehaladtával az emeber már nem bír annyit, amikor már többet kellene pihenni...stb..stb...Na akkor mi lesz?" ez lesz a 'fejlődés' csúcsa;) Nem vagy egyedül ezzel a kérdéssel. Tényleg,ki fenyegeti a weboldalt,és miért?
törölt felh. 2008.12.10. 01:47:56 / # 230656
Pedig elkéne. "Isten országát vártuk...de az egyház jött helyette" (és az álpróféták) nem ugyanaz,pláne a lényeg. Hit és vallás külön dolog.
csogu 2008.12.10. 01:45:09 / # 230655
Ne hidd, nincs vele gond, "csak" pénz kérdése az egész és 4 óra alatt lábon lenne a paripa...:-) Csak tudod az nyomja le a hangulatomat, hogy közel 15 év után gond lehet egy ilyen probléma... ...és akkor belegondolok, hogy mi lesz akkor, amikor majd tényleg jön a baj...amikor a kor előrehaladtával az emeber már nem bír annyit, amikor már többet kellene pihenni...stb..stb...Na akkor mi lesz?
csogu 2008.12.10. 01:43:01 / # 230654
Hit és Jézus...tudod nem tudok elvonatkoztatni azoktól az emberektől, akik ezen hit védelme alatt követnek el olyan tetteket, amikkel én nem tudok azonosulni.
törölt felh. 2008.12.10. 01:42:06 / # 230653
Hát ez kinos... Remélem sikerül valamit szerelni rajta. (kell Neked ilyen ázsiai csodaritkaságot venni).
csogu 2008.12.10. 01:41:57 / # 230652
Nagyon igazad van!!!!
csogu 2008.12.10. 01:41:09 / # 230651
Kedves vagy, hogy ezt mondod, de sajna nem működik... Több oka is van: 1. Van 2 társam, akiket az élet azzal vert meg, hogy becsületesek és mindent úgy csinálnak, ahogy azt kell. Bevallanak minden bevételt, így ami nekünk utána marad, az száraz kenyérre sem lenne elegendő. 2. Nem értünk a marketinghoz (pont ez miatt tette ki tomajer a felhívást, hoyg olyan embert keresünk, aki ezt a vonalat tudná vinni). 3. Mindenki ellenünk van!!! Nagyon-nagy szálka vagyunk a szakma szemében...folyamatosan érkeznek a fenyegetések, a pszichikai terror...stb...stb... Mára már ott tartunk, hogy aki névvel vállalja itt magát, az feketelistára kerül bizonyos körökben. Mára már addig fajult a dolog, hogy velem is bepróbálkoztak, de úgy látszik elég meggyőző voltam, így most nyugi van. 4. Ahhoz, hogy igazán profitáljunk egy lehetőség maradt: Kiadni a szakmát! Olyan dolgokról írni, amin a civilek csámcsoghatnak! Tudom, taxisok vagyunk...jellemtelenek meg ilyenek, de szerencsére 2 olyan társam van, akik velem együtt erre nem hajlandóak, még akkor sem, ha egy ideig anyagi gondunk nem lenne utána. Én (csak) az elmúlt 3 hónapban 2 komolyabb ajánlatot utasítottam vissza, ami egy-egy könyv megírását jelentette volna. Tudod egy dologban számították el magukat egyesek...annyi mindent elvettek tőlem az elmúlt 15 évben, hogy mára nem maradt semmi, csak az, ami a fejemben van és az ujjaimból kijöhet...azt meg nem adom:-)) Nem kíváncsiak az emberek az életünkre, a valós, izzadságszagú életünkre...nekik botrány kell, galádság, szex és mind-mind olyan, amit pl. a Lányok című filmben láthattunk a taxisokról. Hogy mi is emberek vagyunk? Hogy fáj, amikor vérig sértenek? Elképzelhetetlen a szemükben és pont ez miatt eladhatatlan.. Itt tartunk urak...de sebaj, én az esti imámba mindig hálát adok az érdekvédőinknek és kérem az Istent, hogy segítse őket is ahhoz, hogy megtapasztalják saját kenyerük ízét....eddig bejött, szóval szorgalmasan imádkozom továbbra is:-)))
mew 2008.12.10. 01:39:12 / # 230650
Toleránsnak is kell lenni, meg engedékenynek, de ha az ember mindig kenyérre kenhető, akkor egy idő után hülyének nézik és belerúgnak. Ez olyan mint a határozottság és a nagyképűség. Egy vékony fal választja el a kettőt egymástól.
törölt felh. 2008.12.10. 01:37:39 / # 230649
Hát,pedig illenék foglalkoznod a témával,mert nem lenne hiábavaló(részedről semmiképp). etikások: Tudod van értelmi intelligencia és érzelmi intelligencia. Nem ártana mérni(mégha nem is 100-as az eredmény). És erre mondják(csöves eset),hogy már nem éltél hiába;)
csogu 2008.12.10. 01:31:24 / # 230648
:-)) Most picit mélyen vagyok, ne akarj dobálni...mert ha visszaesek rád, akkor lesz gondod:-))dráma van, a kocsi beadta a kulcsot, a kuplungja elszállt... De sebaj, volt ez már rosszabb is, most inkább arra koncentrálok, hogy a holnapi pihenőnapom kihasználjam és ha csütörtökön kész a vas, akkor frissen ülhessek bele:-)
mew 2008.12.10. 01:30:07 / # 230647
Szerintem Csogu, ha kicsit reklámoznád ezt az oldalt, vagy mittomén, az itt megjelent hírdetésekből befolyt pénzek tennék ki vállalkozásod bevételének nagy részét. De meg is érdemelnéd, mert szórakoztatóak az írásaid.

csogu 2008.12.10. 01:29:11 / # 230646
Üzenete az írásomra feléd? Feléd talán semmi, mert ahogy itt "megismertelek" Te nagyjából rendben vagy...bár mindenki minimum ennyire tudna toleráns lenni... Jézusban elég gyenge vagyok, amire nem vagyok büszke, mert elégé érdekel a téma és sok filmet néztem, meg olvastam róla, de valahogy nem tudom értelmezni az egészet. ,,,na szóval ez egy nagyon hosszú téma... Etikások és az iq teszt. Hmmmm...nézd, nem hinném, hogy ehhez iq kell...ahhoz, hogy toleránsak tudjunk lenni, ahhoz, hogy egy másik embernek a helyzetébe beleérezzük magunkat, ahhoz hogy szívünk legyen és ne csak érdekünk. Példa következik: Egyik droszton...egyik kollégám...nagyon megvetően viselkedett a "csövesekkel". Simán el tudtam volna róla képzelni, hogy ha olyan hangulatban van, akkor meg is rugdosná őket. Nekem ez nem nagyon tetszett és egyszer egy ilyen kirohanása után elbeszélgettem vele... Nem hiszem, hogy ez most így átfog menni, de talán...: - Tudod ezzel az emberrel is valaki volt várandós...valaki nagyon várta, hogy a világra jöjjön...valakik ápolták, szerették, a pici kezét puszilgatták, és amikor beteg volt, akkor féltették...Ő is volt csecsemő, Ő is volt védtelen, elesett és kiszolgáltatott a "felnőtteknek". Valaki könnyes szemmel figyelte, amikor az első lépéseit megtette, és könny szökött a szemébe, amikor először kimondta azt a szót, hogy: Anya Ő is büszkén ment az első napon az iskolában, ő is ült a padban...Ő is szeretett volna egy szép és teljes életet élni...csak ez az élet valahol, a múltban, kisiklott...és akkor jössz Te, és még Te is csak beleszeretnél rúgni egyet...pedig téged is vár otthon a pici gyermeked, aki ha beteg, akkor aggódva figyeled...és amikor majd először azt mondja, hogy apa, akkor lehet ezer bajod, de neked sütni fog a nap...és telnek majd az évek, és ha ne adja Isten, kicsúszik a lába alól a talaj, akkor majd jöhet egy másik ember, aki még rúgni akar rajta... Majd kicsit figyeltem az arcát...és beültem a kocsiba... Nagyon boldog voltam, amikor pár hét elteltével az egyik "csövest" cigivel kínálta és elbeszélgetett vele...én csak ültem az autóban és figyeltem...és valahogy jóérzés fogott el... Hááát így ennyi.
törölt felh. 2008.12.10. 01:24:14 / # 230642
Épp ma volt egy utasom egy ismert plázából. Amugy jóarc,párszor összefutottunk már. Meséli,hogy szinte üres a pláza,de hétvégén kint volt bécsben,és magar hangokon kivül nem is hallott mást. Mesélte,hogy féláron van minden ott hozzánk képest. Ithon meg pánikban vannak a boltok... (azt nem ecsetelem hogy szidta ezt a remek kormányunkat,hogy ide juttatott minket.Költsék el kint a pénzüket az emberek) Úgy látszik készülhetünk a "dübörgésre"... Remélem feldobtalak picit:)
törölt felh. 2008.12.10. 01:18:08 / # 230641
hát ja... értem én(csak azt nem,részemre mi volt benne az üzenet:D) tán nem is sejted(de szerintem érzed),hogy az együttélés egyik alapszabályára mutattál rá(jézusi tanitás). Mindenesetre (legalább) az etikásoknál elkélne egy iq teszt mindenhol;) mert ha nincs empátia (ahogy irod),elég ellenszenves dolgok jöetnek elő.
csogu 2008.12.10. 01:15:06 / # 230640
Különben meg akik úgy közelebbről ismernek és hallják, hogy kint vagyok, dolgozom, de a telefonom nincs bekapcsolva, akkor már tudják, hoyg jobb hagyni,mert épp világellenes hangulatban vagyok:-))
Oldalszám: 1785