Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2008.12.10. 02:36:47 / # 230682
Pedig semmi mást sem csinál, mint mi, cégesek, amikor pl. van egy rendezvényünk. Nem tudom, hogy melyik cégnél vagy, de próbálj meg egy másik céges helyére odamenni, hogy Te most onnan dolgozol...szerintem utána velük sem fogsz haverkodni:-) Szóval (szerintem) semmivel sem rosszabbak, vagy jobbak nálunk, cégeseknél. De lehetséges, hogy ezzel a gondolatmenetemmel egyedül maradok...
mew 2008.12.10. 02:32:56 / # 230681
Én ezekkel nem kommunikálok. Múltkor megálltam a Madách Imre téri droszton. 20 percig állok éjjel, majd jön egy magántaxis és elém áll, de csak a zebrán volt már hely. Kiszáll, legyek szíves kicsit hátratolatni, mert a zebrán nem szabad állni és fél, hogy megbüntetik. (Akkor szemrevételezett.) 5 perc múlva jött egy barátja, na akkor már bátrabb volt, kettőnk közé akarta bepréselni haverját. Menj már hátrább! Hátramentem, mert nem voltam rászorulva a helyre, röpködtek a címek. Erre odajön hozzám, hogy ne húzzam a számat, mert ti nektek sok drosztotok van, itt is meg ott is. Ezekkel beszélgessek, haverkodjak? A szart!
csogu 2008.12.10. 02:29:33 / # 230680
Rosszul vagyok összerakva...ha dolgoznom kell menni, akkor hazavágyom...ha itthon kényszerülök maradni, akkor meg kifelé vágyom:-))

csogu 2008.12.10. 02:27:29 / # 230679
:-))) Gondolod attól fél, hogy megeszem?:-))
csogu 2008.12.10. 02:26:55 / # 230678
nem létezik hogy ne jutna fülébe ez etikásoknak... Ahhoz, hogy az etikások fülébe jusson, bizalomra lenne szükség...és azt nem lehet csak úgy ezzel a titulussal osztogatni, azt ki kell érdemelni... ...és ezek szerint ez az ottaniaknak nem sikerült...
törölt felh. 2008.12.10. 02:25:02 / # 230677
ja,meg a 120 kilód:D
törölt felh. 2008.12.10. 02:22:59 / # 230676
tudod csak azt nemértem hogy céges ez. nem létezik hogy ne jutna fülébe ez etikásoknak... és? Ilyenkor? csak napokat tudnak osztogatni? ennyi? (lassan fexem,jóéjt itt mindenkinek,majd reggel elolvasom a szólásokat)
csogu 2008.12.10. 02:21:20 / # 230675
Ez a be áll elém dolog...Nyugati, mezítlábasok...jön a taxis és beáll elém. Kiszálltam és normális hangsúlyban a következőt mondtam neki...nekik: - Nézd, én nem akarom a helyed elvenni, csak kihasználom, ha nem vagy itt. De arra kérlek, hogy ha jössz és látod, hogy én vagyok itt, akkor villants rám és én elmegyek...tiszteletben tartom a helyed...DE(!!!) ha így beelőzöl...MEGALÁZOL, akkor kénytelen leszek magamra való tekintettel lereagálni a dolgot és összefogunk csapni...ami egyikünknek sem lesz jó. Rendben? Egy sem volt olyan, aki ezt ne értette volna meg...és azóta - mondhatni - még haverok is vagyunk egy párral...de ha az nem is, viszont tiszteletben tartjuk egymás kérését. Én elfogadom, hogy Ő nem akar céges lenni és én mint céges a beülősökkel (az áraink miatt) szemben, előnyt élvezek...és ő is elfogadja, hogy lehet ezt kulturáltan is kezelni... Ennyi, sima normális kommunikáció és tolerancia. Semmi több.
csogu 2008.12.10. 02:15:31 / # 230674
Nézd, nehéz kérdés ez... Ahhoz, hogy cselekedhessem, el kell árulnom az informátort, aki a bizalmával megtisztelt...és sok mindent lehet rám mondani, csak azt nem, hogy áruló vagyok. Inkább viszem a balhét, de nem dobok fel senkit, aki arra érdemes. Viszont mostanában, azt csinálom, hogy amikor jön valaki és mondani szeretné mi a sérelme, mondani nekem, mint csogunak...és nem mint egy kollégának...akkor előtte megkérdezem, hogy ha olyan a sztori, akkor megírhatom? Ha nemleges a válasz (szinte mindig az), akkor megkérem, hogy inkább ne is mondja el... De erre meg megírja emalben...hülyét is kaptam tőle:-))))) Mára már megértettem, hogy mit jelent az, hogy jobb inkább nem tudni semmiről...mert csak az nem jelent terhet:-) Jaaa, és egyet ne felejtsetek el...ezzel mind úgy kell megbirkózni, hogy ebbe az egészbe csak úgy belecseppentél...sosem akartam én semminek sem a hangja lenni...ahhoz sokkal nagyobb tudás kellene, sokkal nagyobb intelligencia...amire...mondjuk meg őszintén...egy "csogunak" nem sok esélye van ebben az életben:-)
mew 2008.12.10. 02:15:25 / # 230673
Amikor én elkezdtem taxizni, mindenhova beálltam. Citadella, BNV, össze-vissza, ahova gondoltam. Amikor a droszton elém állt valaki bunkón, akkor visszaelőztem. Minden héten valaki be akarta verni a pofámat. :-) Aztán megtanultam, hogy vannak olyan helyek, ahol nem érdemes harcoskodni, ha nem akarok megdögleni. Ezt nehéz volt tudomásul vennem, mert nem olyan vagyok, aki elviseli az igazságtalanságot. De hősködni is felesleges minden hülyeségért. Meg aztán meg lehet érteni őket is. Valamilyen szinten igazuk is van. A legfőbb bajom a stílustalanságukkal van.
törölt felh. 2008.12.10. 02:13:48 / # 230672
nem rá gondoltam,hisz nála mindig elfér mégegy lóf..ütty a sok szivatás mellett;)
törölt felh. 2008.12.10. 02:09:18 / # 230671
ha egy ilyen taxis(?) továbbra is a csönd védelme alatt lesz,akkor valóban ez csak a kezdet. (ilyet én is imerek,kályhás....de azt úgy nevezik hogy időmérő:D)
csogu 2008.12.10. 02:08:10 / # 230670
Igaz, valóban...csak már elkésett... Nem 1985-öt írunk... Ez már kérem nem gaz, hanem égigérő fa, annyi gyökérrel, hogy nincs az a vihar, ami megtépázhatná.. Igen, már dzsungel, bár tomajer mint Tarzan, egy elég bizarr elképzelés:-))
törölt felh. 2008.12.10. 02:05:58 / # 230668
bezony.... az utolsó sor nagyon igaz
csogu 2008.12.10. 02:05:58 / # 230669
Viszont egyet ne felejts el...a gyomlálás közben a kertésznek is élnie kell és a családját etetni:-))) Szép dolog hősnek lenni, csak nem kifizetődő:-)
csogu 2008.12.10. 02:04:53 / # 230667
Gondolnátok azt (hogy csak egy példát írjak a legutóbbi agya ment információról), hogy van a városunkban egy nagy taxis cég, ahol létezik egy kerület és annak egyik szegmensét terror alatt tartja egy taxis? Több kollégát már életveszélyesen megfenyegetett, sőt... Lassan már mindenki elszivárog a környékről, inkább áthelyezték a tutijukat... ÉS NEM ÍRHATOM meg, mert bizalommal voltak hozzám és kérleltek, hogy NE cselekedjem, mert félnek! Nem mezítlábasok, nem kiemelt szórakozó hely, hanem egy sima tuti... 2008 BUDAPEST! Itt tartunk...és állítom, ez még csak a kezdet!

törölt felh. 2008.12.10. 02:03:41 / # 230666
lehet hogy addig jó... Te ismered a részleteket... de ami ismét bebizonyosodott az elmult 6 évben,hogy legfőbb erők egyike a negativ erőkkel szemben,....a nyilvánosság...
mew 2008.12.10. 02:03:19 / # 230665
Nem élünk a dzsungelben, nem olvastam "leleplező" írást sem, bár néha rezgett a léc. Primitív dolognak tartom, hogy valaki fenyegeti a szerkesztőséget. Akinek vaj van a füle mögött, igenis rettegjen, hogy kiderül az igazság! Az elején kell gyomlálni, nem amikor már mindenhol elszaporodik a gaz!
csogu 2008.12.10. 02:01:46 / # 230664
Ezzel a beállítottsággal egy komoly baj van...ahogy azt megfigyelhettem magamon...ha borul a bili, akkor nincs még egy olyan antiszociális személy, mint egy volt humán beállítottságú!
csogu 2008.12.10. 02:00:30 / # 230663
Nézzétek...ha annyi ezresem lenne, ahányszor a következő mondat elhangzik Budapesten, akkor nem lenne gondom anyagilag: "Ha erről egy sort is olvasok a hallótaxin, akkor..." Kolléga felhív, olyat mesél, hogy a hajam hullik, de szinte könyörög utána, hogy ne írjak erről, mert akkor neki annyi...és azt mondják, nem kell félni...meg demokrácia van...jahh:-) Most van egy srác...újságíró...ide vetette a sors közénk...droid és nagyon ki akar törni ebből...el megy az országból, ezt fontolgatja...de azt mondta, hogy addig nem nyugszik, amik egy könyvben nem írja meg az elmúlt 2 évét...de majd csak akkor, ha kint lesz. Mondtam neki, hogy az jó lesz, nagyot fog rajtunk" segíteni". Ha eddig nem volt bajunk, akkor majd most lesz... Remélem nem fog írni:-)
Oldalszám: 1785