Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
zodiákus 2009.01.28. 08:44:27 / # 231997
20 év alatt,egyetlen felelős politikust sem tudnék mondani!Feri sem,de Viktor sem az...
Bao 2009.01.28. 08:26:41 / # 231994
Oké te középen álló. De azért szeretném,hogy kifejezd ellenérzésedet az ügyben ,hogy lsdsd gy.f.-et felelős államférfinak tartja! :(

zodiákus 2009.01.28. 08:16:29 / # 232101
Gondold el..ha széles körben még hangot is adsz annak,ami valóban rossz,még rosszabb lesz!Ha ezt nemzetközi szinten csinálod,az még ennél is rosszabb!Parragh úrnak inkább a vállalkozókkal kéne törődnie,mint hogy a politikába beleavatkozzon... Lehet,hogy meglep,de ennek az embernek is van részesedése az általad is befizetett drosztengedélyek után!Én egyátalán nem szimpatizálok vele...

törölt felh. 2009.01.27. 22:42:53 / # 232267
Dolgozni mindig kell és kellett,de nem mindegy,hogy hány órát naponta és mennyit sajtolnak ki belőled havonta.Az utóbbi pár évben ezek az árányok negatív értelemben elégé eltolodtak.Egyébként ne félj a taxis lenne a legutolsó aki ebben az országban"mozdulna"...
tomac 2009.01.27. 22:27:48 / # 232266
Nekem nem fáj ha valakinek jól megy.Csinálja, csak tudja mi a mérték.Orbánék és az összes kormány csinálta és csinálni is fogják.Anno jártam én katonaként a Czinege villához trógerolni, de nem fájt, kaptam érte eltávozást aztán kalap.Nem haltam bele.Jusson is maradjon is- mindig lesz és volt variálás a politikában ez a világ rendje.De egy nem mindegy: mi az ÁRA. No ez a mostani ár magas és most még nem is igazán nem is tudjuk megitélni mennyire magas.Ezért érdemes figyelemmel kisérni a valóságos gazdasági folyamatokat és azután itélkezni nem pedig puszta érzelmek meg téves propagandák alapján.Ebben a nyomorult országban nem engedhetjük meg magunknak ezt a luxust.Ez nem USA,ott lehet érzelmeskedni tök mindegy hova szavazol ha dolgozol megélsz és slussz.Itt túl kicsi a torta ahhoz, hogy ha túl éhes valaki hamar elfogy.Hát ezek a mostaniak túl éhesek voltak lassan már morzsa sincs..

Pannon Puma 2009.01.27. 22:10:27 / # 232239
Ne hagyjuk magunkat ! Igen ne, ugródeszkának használni. Sajnos sokan gondolják úgy ebben az országban, hogy küldjük előre a taxis csü....t. Ne ne menjünk. Ameddig úgy les.@...k, hogy Bp.-en ilyen-olyan kifogásokkal napirendre sem tűznek. Nyugi van, meg persze utána is. Nekünk mindegy ki tekergeti a kormányt, nekünk akkor is dolgozni kell.

Bao 2009.01.27. 22:08:21 / # 232192
lsds és iron,elakadt a lélegzetem a ma esti alakításotok miatt. Gondolom ez volt a cél. :(

törölt felh. 2009.01.27. 22:00:11 / # 232255
Teljesen igazad van.Tölem is maradhatna akár még 20évig is gyurcsány,ha nem igy mennének a dolgok.És még az sem érdekelne,hogy mennyit lopott,privatizált.De azért akartuk az ugynevezett rendszerváltást,hogy például ausztriához közelítsünk.Ehelyett manapság mi van?Állandó megszorítások és létbizonytalanság.Hol,hogy a forint mikor döl be,hol hogy a gazdaság mikor omlik össze.
tomac 2009.01.27. 21:35:06 / # 232250
Egy a lényeg Urak!Itt és az országban jó páran tiszta szivükből gyűlölik Orbánt.Nem igazán tudják miért, de utálják és slussz.Ha a föld összeér az éggel akkor is ellene lesznek.Nincs az az észérv amivel egy érzelmileg elfogult embert meggyőzzünk és kész.És nem tud Gy.F. olyat tenni aminek ne tapsoljanak.Félreértés ne essék én nem vagyok fideszes arra szavazok aki előre viszi az ország szekerét.Sz@rok rá, hogy hivják éppen a miniszterelnököt.Ha javunkra dolgozik tőlem lehet Gyurcsány is, no de nem ez a helyzet.Az Orbánék is csináltak rengeteg baromságot...no de erre a szintre legyalázni az országot, mint most - röhej.Egyébként elfogultság ide vagy oda, meg kell nézni, hogy a két kormányazati ciklus alat hová jutott az ország - "persze meg lehet magyarázni" - és valaki el is hiszi, de ez nem én vagyok. Bocs, hogy igy beleugatok, de nem birtam magamban tartani!Viszlát, megyek dolgozni.
törölt felh. 2009.01.27. 21:31:52 / # 232238
Gondolom a kereskedelmi és iparkamara elnökének Parragh Lászlónak a "stilusa" sem szimpatikus.Aki ma ezt nyilatkozta:"Magyarországra vesztesként tekintenek itthon és külföldön is"
törölt felh. 2009.01.27. 21:23:00 / # 232237
Tudom számodra a "nagy gondolkodó, kulturált" stilusa a mérce."hazudtunk reggel-délben-este,kurva ország,elkurtuk...
iron 2009.01.27. 21:11:13 / # 232236
menthetetlen vagy. a stílusod miatt mindenképp. nem hallasz, nem látsz csak beszélsz.és mindig ugyanazt. ??????????????

iron 2009.01.27. 21:05:57 / # 232426
94-ben a választás két fordulója közt írta alá az akkori kormány részéről azt hiszem a Samsula. a két ember közt kb. 12millio fényév a különbség...
törölt felh. 2009.01.27. 20:54:18 / # 232382
A forint összeomlásáról meg annyit,hogy gyurcsány és az mszp 7. éve tartó ténykedésének köszönhetően,ez három hónapja majdnem megtörtént.Igy is gyengült a forint 30%-ot,ezzel kinyirva a deviza hiteleseket.Azzal meg, hogy újabb hiteleket vettek fel csak az ídőt tolták ki.Egy év mulva ez el fog fogyni.Akkor mi lesz?Megmondom neked.350-400 forintos euró.De,hogy mi lesz itt,azt még a mounikán és győzikén edzödött emberek fel sem fogják...

törölt felh. 2009.01.27. 20:39:29 / # 232358
sdsd te azért jól megnevetteted az ide látogatókat meg kell hagyni.Ezt írod:"amiről gyurcsány beszél az az érdemi adóreform".Na ja...Ez a szélhámos 2006 januárjában egyszer már képes volt megszavaztatni pártjával, az adó és áfa csökkentést.(megint közelednek a választások!)Még önfényező reklámjára is emlékezhetünk az audi A8 hátsó ülésén.Majd amikor ez a pszihopata megnyerte a választásokat,azonnal vissza vonta az adócsökkentési törvényt.De tudjuk,mert be is vallotta,hogy akkor is trükkök százaival élt a hatalom megtartásáért.Azt is írod,hogy"a gazdaság müködő képes maradjon az vezérli a böszmét".7 évig akkor mit csináltak??Mit csináltak eddig,hogy jövőre -5% lesz a recesszió magyarországon,közben meg a szlovákok bevezették az eurót.De a legmulatságosabb azért mégis csak az, amikor egy beteges hatalomittas hazudozót mint gyurcsány, álamférfinak nevezel.Azt aki kurva országnak nevezi idézőjelben vett "hazáját".

bebe 2009.01.27. 19:14:50 / # 232270
Hali!Csak 2 dolog,hogy teljes legyen a hozzászólásod!Az A4-es audi,és aV.autója között kb12m.a difi.Az autópályát nem kellett volna kivásárolni,ha Horn apátok nem köt ilyen előnytelen szerződést a franciákkal.

csogu 2009.01.27. 17:52:25 / # 232408
Hmmmm...lehetséges...akkor viszont elnézést..."picit" feszült vagyok....
sdsd 2009.01.27. 17:20:16 / # 232407
Az Audi-ügyben nem helyes, ami történt. A válság minden politikust önmérsékletre kell, hogy intsen. Ez igaz a miniszterekre is. Ugyanakkor azt mondja a Fidesz szóvivője, hogy ma reggel egy Audi A 4-essel érkezett a TV2-be. Ezt – elmondása szerint – a kosárlabda szövetségtől kapta. Hogy is van ez? A Fidesz, állami vezetői felelősséget nem viselő huszonéves szóvivője hasonló kaliberű autóval jár, mint az ország pénzügyminisztere? És miért vesz a kosárlabda szövetség autót a Fidesz szóvivőjének? És miért ilyen drágát? És milyen autóval közeledik még a Fidesz vezérkara – ellenzékben? Végül arról az orbitális hazugságról, hogy a kormány egy hitelfelvétellel kiárusította a Szent koronát. Erről csak annyit, hogy 1999-ben az Orbán-kormány az első autópálya konzorcium kivásárlásához hitelt vett fel – állami garanciával. Tehát a Szent koronát, a Parlamentet vagy a Lánchidat Orbán már tíz éve kiárusította.

sdsd 2009.01.27. 17:18:28 / # 232406
Olvasom a jobboldali érzelműek kommentárjait, hogy micsoda dolog adócsökkentésről beszélni, hogy ezt korábban Orbán Viktor mondta. Nos, ez így van, mégis micsoda különbség! A Fidesz elnöke ezt a lépést önmagában hangoztatja, hogy ennek fedezetét hogyan teremti elő, arról nem beszól. Áldozatok nélküli tehercsökkentést hazudik az embereknek. Ezzel szemben a felelősen gondolkodó kormányfő azt mondja: csökkenteni kell a munkára, a bérekre rakódó terheket, ezeket azonban ugyanilyen arányban pótolni kell a büdzsé számára, hogy nyugdíjat, oktatást, egészségügyet finanszírozhassunk. Amiről Orbán beszél, az hazug populizmus, vagy a hiány elengedése, ami a világválság idején a forint összeomlásához vezetne. Amiről Gyurcsány Ferenc beszél, az egy érdemi adóreform, amely újraosztja a felelősségeket, és az a cél vezérli a széndékot, hogy a válság idején a gazdaság működőképes maradjon. Mi több, a krízis elmúltával alapja legyen egy tartós növekedésnek. Ez a különbség egy hataloméhes ellenzéki politikus és államférfi felelőssége között.

sdsd 2009.01.27. 17:08:40 / # 232405
Az Országgyűlés feloszlatását kezdeményezi a Fidesz és a KDNP március 8- hatállyal, az erről szóló határozati javaslatot, a parlament csütörtöki, rendkívüli ülésére nyújtják be, jelentette be Navracsics Tibor, a Fidesz elnökségi ülése után. vajon miért ennyire sürgős?

Oldalszám: 1785