Hozzászólások száma: 552
Oldalszám: 28
Témakörök > Droszt Híradó > BUFI THE KING FAN CLUB A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
HáziPálesz 2007.01.07. 12:36:13 / # 21673
Na JWT már megint kezded a mártírkodást!? Ez nem szégyen, mármint ha csak magadra gondolsz ilyen farkastörvények közt. Valószinüleg JWT az egyetlen akit megint 4 angol és rögtön az jár a fejébe hogy milyen jó lesz a kolegának akinek eladják majd a címét. Sőt te lehet hogy az angoloknak hívsz 1 autót, amig megkapják addig meg fogod a kezüket és 1 ruppót sem fogadsz el az értük járó 80 pénzböl:) Felterjesztelek dísztaxis címre.
csogu 2007.01.07. 12:01:49 / # 21672
Pont erre gondoltam én is. Az, aki rendel, az vár (ez a dolga:-D). Viszont aki integet és rendes árat akar fizetni a fuvarért, azt nem nagyon érdekli, hoyg most 5-ös kártyás autó érkezik-e, vagy esetleg egy kockás. Autó legyen és vigye el normálisan a céljához.
megbiz6 2007.01.07. 11:36:33 / # 21671
Aki a címre magy biztosan, de akit odarendelsz az minimum 50%-ban utas nélkül marad!! Sajnos ez így van mert az utas a következő üres taxiba beszáll! :(((
nemkar 2007.01.07. 11:18:52 / # 21670
Nálunk pl. ilyenkor a kolléga rendel egy kocsit a leintő utasnak, és megy tovább az adott címre. Érdekes, de így is ketten doolgoznak.
törölt felh. 2007.01.07. 10:19:11 / # 21669
Mondom én mindenki magából.
megbiz6 2007.01.07. 10:18:09 / # 21668
Ezt hívják úgy, hogy -MINDENKI JÓL JÁRT! Neeem? Miért baj ez? Az utas céges kocsival utazik, azonnal kapott autót és remélhetőleg korrekt kiszolgálást!
HáziPálesz 2007.01.07. 06:50:00 / # 21667
Én ezt a "ketten tudnánk dolgozni" beszólást mindig fals dumának tartottam, mert a kolega aki visszaadja a címet, le se szarja hogy a másik mennyit keres, akkor per pillanat csak az érdekli hogy Ő végre 1 kicsit normális áron fuvarozhat.

törölt felh. 2007.01.06. 23:07:44 / # 21666
Nem tisztem sőt védeni sem akarom a R.T-ét de január van és sehol sem megy ma én is besokalltam a „pörgös” főtaxinál amikor 3 óra alatt 3cimet tudtam felvenni pontosabban 2-őt mert az egyik leintős volt De tudom ez senkit nem nyugtat meg de nem csak a taxi hanem most leginkább semmi sem megy. Decemberben sokan kiköltekeztek volt mikulás karácsony és itt volt a szilveszter. Most eszegetjük a fekete levest. Majd lesz jobb is.
BUFI 2007.01.06. 22:56:53 / # 21665
Szia.Én elsősorban a diszikre értettem,hogy van/volt munka bőven amit rendbe kell/kellett tenni.Nem a taxizással és a munkával foglalkoztam.Úgy érzem nem dolgoznak rosszul a diszik,az ujak is egészen jól belejöttek de idő kell mire mindent megtanulnak.Segitik egymást és a régiek sem féltik a poziciójukat mert nincs miért.A másik mondatodra pedig neked külön leirom mert az előző irásomat ezek szerint csak átfutottad! AKKOR ÉS AZT IROK IDE AMIT ÉS AMIKOR ÉÉÉÉNNNN AKAROK. Remélem ez igy már érthetőbb. A Svarci egészen más okok miatt ment el tudomásom szerint de ez nem rám tartozik.Amugy pedig sehol nem megy,voltam benn 5 napot amikor csend volt nálunk máshol sem ontották a cimeket.De ezt hiába irom le ugyis azt mondod,hogy nem igaz mert a barátod itt és itt van és ő azt mondta,hogy pfú itt kolbászból van a kerités. Üdv Bufi
kritikus 2007.01.06. 21:53:42 / # 21664
Szevasz BUFI! Ezt komolyan mondod? Van munka bőven??? Hol?A sok munka miatt olyanok mennek el akik már 15 éve a rádió taxinál voltak. Pl:Svarci. Másról is tudok aki még ugyan itt van idestova 10 éve de erősen foglalkoztatja a gondolat el megy tőlünk olyan szarul megy.A horváth mondta írd azt van munka bőven?Nem igaz,nagyon,nagyon szarul megy.A rádió taxi haldoklik jobb ha senki sem jön ide,mert nagyon megbánja.
BUFI 2007.01.06. 18:55:23 / # 21663
Szia Csogu.Először a végével kezdem.Nem vagyok senkinek elkötelezve tehát akkor és azt irok a topicra amit és amikor akarok. Az,hogy mostanában nem voltam nem jelenti azt,hogy nem olvasom.Az értelmetlen,rosszindulatú dolgokra ezután sem fogok reagálni. Van munka bőven a disziknél de azt hiszem hamar megértette mindenki,hogy csak közösen a taxisokkal együtt tudunk előrelépni.Ugy érzem,hogy a pontrendszer bevezetése is ezt a célt szolgálja.Természetesen ezt nekünk még tanulni kell mivel Te tudod a legjobban,hogy nálunk ilyen nem volt. A cimvisszaadás sosem tartozott a könnyen eldönthető katagória közé mivel véleményem szerint több összetevője van.Ilyen pl.amikor pontos időt igérünk vagy autótipust és szint mondd a telefonos a kedves megrendelőnek. Nyilván a másik oldalnak is igaza van,hogy két kolléga tudna dolgozni és esetlegesen az utcán beülős utasból lehet még állandó utas is. Ennek ellenére az észrevételt köszönöm,bár azt nem értem miért nem jelzi direktbe a kolléga a problémát Felém? Nem hiszem,hogy bárkinek is hátránya származott abból ha velem beszélt.A hétvégén átgondolom ezt a dolgot,egyeztetek a szolg.vezető diszikkel és a hétfői értekezleten beterjesztem ezt a változtatást ha jónak látom. Üdv Bufi
csogu 2007.01.06. 13:50:02 / # 21662
Szia Bufi! Ismételten a hálátlan postás szerep jutott nekem, de eleget teszek ennek a kérésnek és megkérdezlek. A kolléga, aki hozzám fordult észrevételével, a következőt nem érti és szeretne tőled (kifejezetten tőled) választ kapni. Van nálatok is most ez a pontrendszer, ami számára is igen megfelelő és értelmezhető, egyetlen elemét leszámítva. Ha ő kap egy címet, és miközben halad rá megintik, és ő, hogy ketten tudjanak dolgozni eladatja a címet, erre kap egy büntetőpontot, még akkor is, ha időn belül találnak helyette másik kollégát. Palitól értesültem, hogy a Rádiónál most nagyon jól megy és válogatni lehet a címek között, de főleg januárban biztos büntetni kellene azt a kollégát, aki másik társának is lehetőséget biztosít a pénzkeresetre? Nem kellene ezt a részét a dolgoknak átgondolni? Vagy esetleg van erre egy kézenfekvő magyarázatod? Ui: Tudom, hogy a Pali megfogadta, hogy többet nem ír a lapra, mert nem érdemlik meg a taxisok a válaszokat és ezt megígérte és megígértette veletek is (ő mondta ezt nekem), de ha most kivételt tennél, azt megköszönném, mert nagyon szimpatikus volt a kolléga hozzáállása a dolgokhoz és nem hinném, hogy saját cégen belül ellenségeket kellene gyártani. Tudom, hogy TE ennél értelmesebb vagy. De ha nem lehet, ha tilos, akkor küld el a válaszod e-mailben és lehozom. Előre is köszönöm neked!!!

sziszka 2006.12.31. 22:17:09 / # 21660
Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet kívánok !!!

wolfy 2006.12.30. 16:28:01 / # 21659
te nem ismered én igen. megváltóként kezelik de közel sem ér annyit. nem jó, nem rossz olyan mint tucatból egy db. én csak nem értem, miért magasztalják ennyire...
törölt felh. 2006.12.30. 12:12:05 / # 21658
Vagy inkább dolgozik, hogy nektek jobb legyen.
wolfy 2006.12.29. 18:50:22 / # 21657
Szegénykéim... Miért nem veszitek észre, hogy a buffancs szarik nagy ívben mindenkire, csak addig irogatott itt nektek minden nap amíg vissza nem nyalta magát az állásába... Szánalmas...

dog 2006.12.29. 12:37:37 / # 21656
Helló Bufi! Szakmai topic 890-es beírás.Várjuk a kielégítő választ.köszi.

Bao, a FŐNÖK! 2006.12.24. 13:02:22 / # 21655
Bufi karit vagy mi!

BUFI 2006.12.20. 20:34:06 / # 21654
Köszi kérdésed,jól vagyok. Üdv
csogu 2006.12.19. 13:53:30 / # 21653
Bufi, mi van veled apa??? Minden okés?

Oldalszám: 28