Hozzászólások száma: 23
Ugrás a hírhez Oldalszám: 2
Témakörök > Hírek fórumai > Szerdától öt forinttal többet fizetünk a benzinért A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
carlotax 2006.04.10. 20:42:01 / # 21497
Hát igen,emlékezzünk az 50-ven forintos üzemanyagra,akkor mondtam,hogy lesz ez 5-szöröse is,de lehet,hogy csak 3-szorost mondtam,de teljesen mindegy!!!! És ezért 12 órán keresztűl zötykölődünk az utakon,mintha a hullámvasúton lennénk. Tényleg fel kell jelenteni az útkezelőt,a Fővárost vagy pedig egy sztrájk kéne megint,hogy észhez térjenek.Mert már mint írtam,igen Bírka a Magyar nép,és nem tudom, hogy meddíg kell tűrni ezeket az állapotokat!!!!Igaz,hogy most belehúztak az utak-felújításába,de 15 év alatt mit csináltak???

Zaccmester 2006.04.10. 20:09:59 / # 21496
Költői kérdés következik: Lehet, hogy nem a kormányt kellene megdönteni, hanem elég lenne az érinthetetlen és éhező MOL-t??????????? Bár lehet dőlne vele a politika is (cuzamen, az összes ingyenélő közéleti)... ;)

Csumi 2006.04.10. 20:04:08 / # 21495
Meddig csinálhatnak azt amit akarnak ezek a k..gök!!?? A tv-ben hallod, hogy sírdogálnak, hogy ráfizetéses a gáz, 2 nap mulva meg bemondják, hogy a MOL 3 havi nyeresége mitudom én hány (SOK) milliárd Ft..... és rájuk nem vonatkozik ÁFA csökkentés, nem számít semmi!!!!!! EPÉT HÁNYOK!!!

Oldalszám: 2