Hozzászólások száma: 1780
Oldalszám: 89
Témakörök > Droszt Híradó > Taxi2000!!! Taxi2000!!! Taxi2000!!! Taxi2000!!! Taxi2000!!! Taxi2000!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bao 2010.05.04. 19:55:23 / # 195980
Nem ártana módosítani a T2000 honlapján a pénztár nyitvatartási idejét! Ma többen is lyukra futottunk a téves kiírás miatt. Egy kolléga 30 kilométerről gurult ide feleslegesen... Köszönjük!

csogu 2010.05.03. 19:57:52 / # 195979
Örülök, hogy Te is úgy látod a cég működését, ahogy én, pedig Te sokkal kritikusabb vagy nálam. Mindenhol nehéz most. 150-240 forintos tarifával is. 150 forintos tarifával is szépen lehetne dolgozni, ha ez egy folyamatos munkát jelentene. Nem a tarifa kontra benzinár az, ami befolyásolja a mi megélhetésünket.
sullivan 2010.05.03. 19:49:37 / # 195978
Szia CSogu!! Sajnálom.... amiket írtál maximálisan egyet értek veled. Tényleg jó csapat ez. Pedig most rohadtul nehéz..... A hangulat kiváló, a diszpécserek rendkívül normálisak, kedvesek , segítőkészek. Az etikások láthatatlanul dolgoznak és ez is szinpatikus. Jó kis csapat..örülök,hogy ide jöttem,de ..... Sajnos itt is kezdődik,a vegyünk még fel...... hova? mennyit? minek? És rohadt jó lenne, ha már végre nem a mi f... vernék a csalánt!!! MIért nem lehet felfelé is indítani egy árversenyt??? Miért kell 320Ft gázolaj ár mellett 164 ft gürizni? De nem csak erre a cégre vonatkozik..az összesre miért nem lépnek már végre? miért kell trógerré tenni a taxisokat?
csogu 2010.05.03. 19:32:04 / # 195971
Én is ezt szerettem volna javasolni :-DDD
fradika 2010.05.03. 19:30:45 / # 195949
Beszéljünk másról!!!!!!!!!!:)))
csogu 2010.05.03. 19:13:10 / # 195948
Maga ma nagyon él... Gondolom a hétvégi focieredmény dobott fel:-))) Mennyire is nyert a Fradi?

fradika 2010.05.03. 19:09:51 / # 195977
Sok sikert! Igy már értjük a múlt heti maxtaxi cikket!:)
csogu 2010.05.03. 18:14:54 / # 195976
Elköszönnék, még akkor is, ha kicsit mindig is T2000-es maradok! Nem szeretnék egy sablonos elköszönést. Ez a cég nem ezt érdemli. Nagyon sajnálom, hogy az élet olyan tapasztalatokkal ismertette meg a T2000 vezetését, hogy némi bizalmatlansággal fogadtak anno, amikor beléptem hozzájuk és az egyik feltétel, vagyis az egyetlen, hogy aláírattak velem egy titoktartási nyilatkozatot, amiben arról volt szó, hogy AMÍG T2000-es vagyok, nem írhatok a cég belső ügyeiről. Mondjuk ezt megértettem akkor, hiszen engem nem ismertek, csak tomajert:-) Aláírtam, nem is bántam. Nem bántam, mert nem akartam én senki sem lenni ennél a cégnél, csak dolgozni. Nagyon rossz passzban kerültem hozzájuk. Csalódott, elkeseredett voltam és hitevesztett. Olyan voltam, mint egy kivert kutya, aki minden jó szóért cserében hálás volt. Biztos Ti is voltatok már ilyen helyzetben, amikor egy jó szó, egy gesztus, megindított bennetek valamit. Viszont ilyenkor az ember már hitetlen, nem mer és nem is akar hinni. Magányt szeretne, békét és nyugalmat. T2000! Egy cég, amire még akkor figyeltem fel, amikor egy nagy hamburgerrel az autóik oldalán száguldottak a srácok a városban. Nem sokat tudtam róluk, illetve csak amennyit tapasztalhattam. Megvallom őszintén, ez nem volt nagyon pozitív. Hallottam a tulajról is, SZSZJ-ről, ahogy emlegetik Őt. Szintén nem túl fényesen beállítva Őt. Nem tudom miért választottam a T2000-ret és elég nehéz volt valami értelmes magyarázatot találnom, amikor erről faggattak. Valamit mindig makogtam, hogy igaz volt-e?...nem tudom, hiszen magamnak sem tudtam egy tökéletes válasszal szolgálni. Beléptem és elkezdtem dolgozni. Néhány ember részéről éreztem egy kicsi ellenszenvet, egy kis tartózkodást, hiszen: Itt a Csogu Volt akiben ez visszatetszést keltett, amit maximálisan megtudtam érteni és el is fogadtam. Én sem szeretek senki előtt hasra esni. Majd dolgoztam, éltem a taxisok mindennapos életét és napról-napra egyre jobban magaménak éreztem a céget. Nagyon sok minden tetszett, nagyon sok mindent írtam volna, de kötve volt a kezem…amit bevallok őszintén, nem is bántam, mivel sajnos ebben az országban pozitívumot említeni, nem egy hálás dolog. Megvetés érte a „jutalom” nagyon sok kolléga részéről. Egy apró, aprócska tüske maradt csak bennem és az nem más, mint amikor etikán nem hittek nekem, de belátom, be kell látnom, hogy igazuk volt, hiszen taxisokkal dolgoznak és valljuk be, elég sok olyan tapasztalattal rendelkeznek, amikor a taxis védve magát…hmmm…nem a teljes valósággal áll eléjük. Viszont egy nagy kő esett le a szívemről és a kezemről, hogy a mai napon kiléptem és írhatok. Nem vádolhat senki sem azzal, hogy érdek dicséret ez. Elsők között szeretném kiemelni a T2000 diszpécser szolgálatát, mind a nappalost, mind az éjszakást. Én is hallom az utcán a bírálatokat és nektek is van rosszabb napotok, de magam részéről kijelentem, szerettem veletek dolgozni. Köszönöm a nappalosok kedvességét, az éjszakások hülyéskedéseit, amivel felráznak minket a kicsit csendesebb időszakban. Ne feledjétek, az a hangulat, ami bentről jön, az meghatározza a miénket is kint az autóban. Török Vili, Kocsis Peti, Vértesi Gyuri…úgy bántak velem, mint apa a hülye gyerekével. Nem tudtam olyat kérni, olyan problémával hozzájuk fordulni, hogy ők ne segítettek volna nekem megtalálni a megoldást. Pénztárban dolgozó lányok maximálisan toleránsak voltak, ha kell a taxisok helyett dolgoznak a csekkekkel és amikor lejár a munkaidejük nem dobják el, ami a kezükben van, hanem ha kell, túlóráznak, csakhogy a frissen belépő, dugóban elakadó kollégák dolgozni tudjanak. Etikások: Dudás Gyurit bármikor zaklathattam, mindig a rendelkezésemre állt és tanáccsal látott el, segített. Többi etikást szinte nem is láttam, nem volt velük kapcsolatom. Ami nem azt jelenti, hogy nem dolgoznak, mivel van, hogy hajnali egykor is bent vannak még és az általános nem rövid, munka van mögötte, hanem inkább azt jelenti, hogy nincs felesleges zaklatás. Nem szerepelnek az URH-n, nem érzékeltetik velünk, hogy Ők többek, nekik hatalom van a kezükben. Jó ezt leírni, jó hogy ezt leírhatom és nem érhet az a vád, hogy ….hogy, mert már kiléptem. Nekem, aki megjárt már pár céget, sok olyan dolog feltűnik, ami egy kevesebbet megélt kollégának nem…és ami még a különbség, én sokkal könnyebben látom meg a jót és nehezebben marad meg bennem a rossz. Persze, nekem is szaladt fel a szemöldököm párszor, nekem is volt néha rossz szájízem. De nem is állítom azt, hogy itt minden maga a tökély…de a maga nemében én nagyon sok pozitív benyomással búcsúzom a csapattól. Köszönök mindent: Csogu

csogu 2010.05.03. 18:13:56 / # 195975
Add csak ki magadból a dühöd, ne maradjon benned, mert az csak belülről pusztítana. Amennyiben neked ellenség kép kell, a szakma tehetetlensége miatt és azok mi, a hallotaxi leszünk, akik többet tettünk le az asztalra, mint bárki más, ám legyen. Ha ezzel segítünk neked, ha ezzel jobb lesz a napod, már megérte. A mi vállunkon elfér, mer jó széles, főleg tomajeré. Nem fogjuk megkérdezni, hogy TE mit tettél magadért, mit tettél a szakmáért...mert nem akarjuk, hogy feleld magadban a hibát és ezzel rossz közérzeted legyen. Legyünk mi a felelősök, bojkottálj minket és szólíts fel erre mindenkit. Legalább a tehetetlenségből, a nemtörődésből, picit kizökkensz...és talán....talán...valamikor az így szerzett tapasztalatod jó ügyért is előveszed...és akkor már megérte...ismételten. További szép napot neked!
tomajer 2010.05.03. 18:11:34 / # 195974
Ez igen szomorú, és logikátlan döntés....:-(
tzs 2010.05.03. 17:48:59 / # 195973
És van lejeb, és van lejeb... Ti, aki szerint bajban van a szakma, elmentek egy céghez ami a rezsi alatt dolgoztat. Nem tudod megkeresni a pénzed, / hisz lehetetlen / erre elmész egy másikhoz... És még reklámozzátok is? Én meg nyomkodjam a reklámokat mert nem él meg az oldal? Mától bojkottálom az oldalt és mindenkit erre szolitok fel! Ti ettől nem fogtok eret vágni, de akkor is van mindennek egy határa! További szép napot!
Rocktaxi 2010.05.03. 13:56:25 / # 195972
Trágárul kellett volna! :-)) Az ott alapkövetelmény!! :-( A köcsög és a patkány, mint kötőszavak funkcionálnak.
törölt felh. 2010.05.03. 12:46:14 / # 195970
Ja és magyarul!!!
törölt felh. 2010.05.03. 12:43:30 / # 195969
Idegen nyelv ismeretel is rendelkezek! Perfektül beszélek románul!!!

törölt felh. 2010.05.03. 12:36:01 / # 195968
Ez mind mind meg van!!!
csogu 2010.05.03. 12:00:05 / # 195967
Semmi akadálya, csak a papírjaid legyenek rendben. - PAV I. - Elsősegély CRC - Erkölcsi BM-s és a NH is! - Igazolás arról, hogy adtál már 20x vért - 10 sikeres ugrás ejtőernyővel - 1 sikeres ugrás ejtőernyő nélkül ...hogy csak a legfontosabbakat említsem:-))
törölt felh. 2010.05.03. 11:56:00 / # 195966
OKÉ!!!! LEHET MÉNEK ÉN IS!!!!!
csogu 2010.05.03. 11:53:05 / # 195965
Ő, hát azt hiszem, bár mostanában sokan megkérdőjelezték azt, amit látok, hallok, így csak óvatosan merek ilyet kijelenteni:-))
törölt felh. 2010.05.03. 11:51:57 / # 195964
EZ IGAZ!!
csogu 2010.05.03. 11:44:25 / # 195963
Max Taxihoz
Oldalszám: 89