Témakörök > Droszt Híradó > Taxi2000!!! Taxi2000!!! Taxi2000!!! Taxi2000!!! Taxi2000!!! Taxi2000!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
fair | 2010.05.31. 08:52:12 / # 195779 |
|
Írjátok már le mi történt, mert nem érthető. Móni bement táncolni és belekötöttek vagy mi?
|
ixattaxi | 2010.05.31. 08:41:52 / # 195778 |
|
Szóval megmondom őszintén Free, ill. kérdezem.
- Miért ellenségeskedsz?
- Miért hagyjátok figyelmen kívül azt a momentumot, hogy Móni nem az autójában ill, közvetlen mellette került összetűzésbe?
- Megtehetjük azt, hogy tőlünk messzebbre zajló, számunkra ismeretlen pár, ill. emberek konfliktusába, beleavatkozzunk? (több példát is lehetne itt most sorolni, de aki ezt már átélte az általában hétköznapokon Önbíráskodással vádolva Markó utcába jár magyarázkodni, hogy ő csak védte az igazát ill. kolléga igazát. Ilyenről még nem hallottál igaz?)
- Én akkor értem oda mikor Móni vissza felé ment. A drosztra beállva (magamba vissza pörgetve az eseményeket) ha Móni elől állt a zebránál akkor az akkori tömegben autóban ülve NEM lehet látni. Azt meg végkép nem, hogy ki is vitázik, főleg ha nem is ismeri az összes taxist az elől álló kolléga.
|
törölt felh. | 2010.05.31. 08:40:48 / # 195697 |
|
Kedves barátom!
Tudod én inkább nappalos vagyok így teljesen hidegen hagy ki-kit zavar el. Én a szigetről dolgozok Fötaxisokkal és Citysekkel egy Tutiból. Érkezési sorrend van oszt csá. Ha kiszorulunk elbeszélgetünk egymással teljesen mindegy ki hova tartozik. Azt hiszem ennek tényleg így kéne lennie.
Csogu én is kezdem lassan nagyon lassan lereagálni,hogy nem szabad mindenre ráreagálni itt a Hallotaxin.
Csogu én megértelek. Valahogy én is így vagyok vele. Amíg az R.T-nél dolgoztam az volt a jó. Utána a Főtaxi tűnt jónak. Most a Budapestnél érzem magamat jól.
Na addig is míg dühbe jössz. Sok jót mindenhol.
Előzmény: #195634 csogu 2010.05.31. 08:24:08 |
Bao | 2010.05.31. 08:31:59 / # 195654 |
|
Hmm...
Tudom milyen az.
:(
Jobbulást neki!
Előzmény: #195652 csogu 2010.05.31. 08:30:30 |
csogu | 2010.05.31. 08:30:30 / # 195652 |
Beszakadt a dobhártyája:-(
Egyik fülére nem hall.
Ezt tessék megnézni
Bezáródhat magától, de van pár dolog, amire figyelni kell.
Előzmény: #195651 Bao 2010.05.31. 08:27:19 |
|
Bao | 2010.05.31. 08:27:19 / # 195651 |
|
Hogy van a Mimóza?
|
csogu | 2010.05.31. 08:24:08 / # 195634 |
Szia Ákos!:-)
Nézd, ismersz, az ugratást értem és szeretem is, vevő is és partner is vagyok rá, de a butaság egy szint után már feldühít.
Épp itt azon tanakodom magamban, hogy most valóban csak a vérem szívják, vagy tényleg egyes fejekben ilyen sötétség van.
Bonyek, leírom, hogy a Mónival beszélve rekonstruáltam a történteket, Ő MAGA is elismerte, hogy hibázott, hogy az ott lévő kollégák nem tehetnek semmiről, erre bummm, megriad valaki és leírja, hogy ködösítek, mert honnan tudhattuk, hogy mi történt ott, ha nem láttuk.
Ez kész, komolyan mondom:-)))
Nem szabad ezt lereagálni, mert abból csak sértődés lesz:-)
|
|
törölt felh. | 2010.05.31. 08:17:54 / # 195999 |
|
PROVOK-PROVOK!!!
PROVOKÁLAK:-)))
Előzmény: #195997 csogu 2010.05.31. 07:58:45 |
csogu | 2010.05.31. 07:58:45 / # 195997 |
Figyeljétek meg, felfogtok dühíteni.
Előzmény: #195996 free 2010.05.31. 04:14:40 |
|
free | 2010.05.31. 04:14:40 / # 195996 |
|
Szóval meg mondom őszintén Csogukám,nem szerettem a szóban forgó Hölgyet míg nálunk volt!
Na de a lényeg vagy (szitu)....szerintem ködösíthetsz, mindegy hogy jogos vagy nem, az ottani kollegák dolga nem igazságot szolgáltatni, nem engedni hogy eddig fajuljon a dolog :-( Akkor sem hagytam volna hogy agyba-főbe verjék :-( mert igen is én taxisnak tartom magam, ami ott folyik nálatok már ne is haragudj..................
Ezt meg a taxis társadalom nevében ki kérem !!!
""" Nagyon sajnáljuk, hogy a sorunktól több autónyira, több méterre, egyik kolléganőnk indulatból kezelt egy őt ért szóbeli incidenst, ezek után kocsiját elhagyva, attól eltávolodva, engedett a provokációnak, aminek az lett a vége, hogy egy önmagáról megfeledkező ember tettlegesen inzultálta.
Majd az elkövetőt üldözőbe vette, nekünk nem szólva, kilétét nem felfedve, távozott a helyszínről. """
Honnét tudod vagy tudjátok hogy mi volt ott ?
Ti nem halottatok semmit,nem lehet oda látni stb stb.
Saját magatok égetitek,nevetségesek vagytok,szégyelljétek magatok !!!
Nézzetek tükörbe holnap veletek fog megtörténni :-((
Előzmény: #195993 csogu 2010.05.31. 00:36:02 |
csogu | 2010.05.31. 00:36:02 / # 195993 |
Rosszindulat.
...bocsánat, hogy önmagam védelmére keltem egy kollégánk meggondolatlan cselekedete miatt, amiben megsérült.
Nincs ezzel semmi gond fiúk, csak annyi, hogy eléritek azt, már nálunk is, taxisok körében, ahogy ezt elértétek már több cégnél is vezetőségi szinten, hogy válaszra sem méltatnak benneteket.
A megjegyzésedre most idézhetném önmagam, hogy miként köszöntem el a Taxi2000-től, hogy mennyire szívembe zártam a csapatot, de minek? Van erre fogadtatás?
Nincs?
Írhatnék arról, hogy miként ismerkedtem meg és haverkodtam össze egy riksás sráccal, miről beszélgettünk, milyen az élete egy ilyen embernek, mennyit keresnek, stb...stb......mennyire megfogott az az alázat, amit a világgal szembe tanúsít...stb...stb...stb...minek? Kinek?
Hogy pellengérre állítsátok, hogy egy tiszta érzelmű embert prédának kitegyek?
Inkább törjön el az összes ujjam.
Írhatnék azokról a TAXISOKRÓL, akikkel most is együtt dolgozom, hogy kik ők, merről keveredtek ide, hogy mennyire egy hiéna banda az, amelyik a Vígszínháztól kirohan a TELEFONOS utasért a XVI. (!!!) kerületbe, csak azért, hogy majd ha a kedves utazik visszafelé, akkor egy másik kollégájának is legyen fuvarja.
Nektek írjak erről?
Vagy írhattam volna a Taxi2000-s diszikről, dicshimnuszt zengve, mert a szememben a szakmánkhoz képest túlságosan is emberségesek voltak...velünk, taxisokkal.
Nektek? Hogy utána, ha egyet hibáznak, akkor szétcincáljátok őket.
Dehogy írok, nem hülyültem meg.
Vagy azokról a Főtaxis haverokról, akik mindenüket elveszítve már, de még mindig kitartanak egy közel 100 éves cégnél és nem adják fel.
Minek, hogy fikázzátok őket?
Vagy azokról, akiknek még jelent valamit Tele5-ösnek lenni, Budapest taxisnak...sorolhatnám...akik Citysként úgy is viselkednek, ahogy azt egy ilyen neves cégtől elvárható...
Lehetne írni annyi pozitív dologról, emberségről, megmaradt morzsányi becsületről...de kinek?
Komolyan kérdezem.
Inkább nem írok és lassan torzszülöttként tekintek arra, amit ezen az oldalon létrehoztunk.
Itt ebben a szakmában az érvényesül, azt fogadják el a leginkább, aki a legtöbb negatívumot tudja felsorakoztatni, kimondani...leírni.
Itt nincs fogadtatás a jóra, az emberségre.
Gondolod Tomcab, ha az lenne a való, amit itt állítotok, akkor én itt lennék?
Miért nem mentem akkor eddig ilyen helyekre?
Nem tehettem volna meg? Nem lett volna hozzá kapcsolatom?
Ne viccelj már.
Senki nem mondta, hogy ez a legjobb cég...sőt, amikor valaki megállít, akkor nemes egyszerűséggel csak annyit válaszolok arra a kérdésére, hogy itt jobb-e, hogy:
Van olyan, hogy jó ebben a szakmában?
...és erre minden kérdező egyetértően rábólint.
Miért nem lehet tiszteletben tartani, ha valaki szeretne kipróbálni valamit...önmagát, munkafolyamatot? Miért kell azt lesavazni?
Miért nem álltok meg TI IS beszélgetni más cégeknél dolgozókkal? Miért nem ismeritek meg egymást? Miért kell ítélkezni azonnal?
Tudod én meg ezeket a dolgokat nem értem.
Én baromi jól el tudok dumálgatni minden céges kollégával. Megállok mellette, kiszállok és egy semmitmondó csevegésbe kezdek, amiből akár egy mély, elgondolkodtató diskurzus is kialakulhat.
Szinte mindig úgy fejeződik be egy-egy ilyen beszélgetés, hogy többek lettünk, kaptunk egymástól valamit.
Majd találkozva 1-2 nap...hét után egy piros lámpánál, már ismerősként intünk át egymásnak.
Tomcab, ez tényleg ilyen gyalázatos dolog, ami miatt bele kell rúgni a másikba?
Hajnalban amikor megtudtam mi is történt, azonnal mindent elindítottunk. URH, telefon, személyes beszélgetés.
Ennél a hiéna cégnél vagy 3 ember hagyta ki a reggeli öntést, ezzel a családjának kevesebbet víve haza, mert tudni akartuk, hogy MI, Max Taxisok, hibáztunk-e?
Még ma este is mentek a telefonok, egyeztettük, amit hallottunk, információt kaptunk...majd levontuk a következtetést.
Nagyon sajnáljuk, hogy a sorunktól több autónyira, több méterre, egyik kolléganőnk indulatból kezelt egy őt ért szóbeli incidenst, ezek után kocsiját elhagyva, attól eltávolodva, engedett a provokációnak, aminek az lett a vége, hogy egy önmagáról megfeledkező ember tettlegesen inzultálta.
Majd az elkövetőt üldözőbe vette, nekünk nem szólva, kilétét nem felfedve, távozott a helyszínről.
Természetesen feledve azt, hogy múltkor a Symbólnál az egyik kollégánknak volt incidense és a 2000-től egyik kolléga sem állt volna a pártjára, mi mindent megtettünk, ami utólag emberileg megtehető.
Én még itt is szerettem volna a mundért védeni, ha egyáltalán a szakma, a büszke szakma ezt megengedi, hogy Max Taxi nevében a mundér szót egyáltalán használhassam, ezzel kivédeni, hogy bárkibe is tüske maradjon az esettel kapcsolatban.
Az, hogy közben már megint belém lett rúgva...nem számít gyerekek, hiszen semmi új dolog nem történt...maximum megerősítettétek bennem azt, hogy nem véletlen a mi sorsunk, hiszen magunknak köszönhetjük.
Ilyen hozzáállás mellett, még abból is kiölitek a jót, akiben nyomokban még felfedezhető.
Engedelmetekkel én a legjobb tudásom szerint mindent leírtam, amit leírhattam az üggyel kapcsolatban egy nyilvános oldalon, továbbiakban én nem szeretnék semmilyen provokációra reagálni.
Köszönöm, ha ezt megértettétek, de ha nem, azt is.
Előzmény: #195991 Tomcab 2010.05.30. 23:48:35 |
|
Tomcab | 2010.05.30. 23:48:35 / # 195991 |
|
Tudjuk Ricsi!!!Mindig az a legjobb cég ahol éppen vagy.
|
alelölülő | 2010.05.30. 23:47:23 / # 195990 |
Ezt nem is értem. Most náluk dolgozol, vagy sem?
Tényleg nagy összetartás van náluk.
Mint területvédő hiénák között általában.
Előzmény: #195989 oregrokker 2010.05.30. 23:33:27 |
|
oregrokker | 2010.05.30. 23:33:27 / # 195989 |
|
Bocsi,hogy hozzá szolok a dologhoz, én meg szoktam állni a Nagymező utcában a Maxi helyén mikor nincsenek ott.Még egyik sem jött oda fenyegetően,hogy huzal el innen lehet,hogy szerencsém volt.A Vasárnap hajnali dologhoz meg annyit szeretnék hozzá fűzni,hogy örülök annak hogy ennél a Taxis társaságnál dolgozom.Mert úgy vetem észre,hogy itt még van összetartás a Taxisok között.
|
csogu | 2010.05.30. 22:55:20 / # 195984 |
Köszönöm, hogy tökéletesen igazoltad, hogy egyszerűn felesleges minden normális magyarázat, mert a szövegértelmezés nem feltétel a taxisvizsgához...pedig de szép is lenne, azonnal megoldódna a létszámkérdés:-))
Előzmény: #195952 sas 2010.05.30. 22:46:12 |
|
sas | 2010.05.30. 22:46:12 / # 195952 |
|
A puccos a Móni? Szerintem nem csak a Mónit érte ott támadás , nem az első eset.... Nekem ne szóljon egyik maxi sem a szabadjelző miatt az biztos!!!! Ha nem a maxi érdekeiről van szó már nem is számít. Hol van már az az összetartás ami a taxisokat jellemezte??? Persze a maxinál nem keresendő nincs náluk taxis ugyanis.....
Előzmény: #195945 csogu 2010.05.30. 22:07:35 |
csogu | 2010.05.30. 22:07:35 / # 195945 |
Nézd, nem erőlködöm, aki nincs ebben benne, az úgy sem érti meg és hiszi el.
Magyarázkodhatnék én oldalakon át, de semmi értelme sem lenne.
Vagy felsorolhatnám, hogy hány másik cég hol és mikor "védte be a helyét" sokkal erélyesebben, mint ahogy ez itt történik.
Bizonygathatnám, hogy én semmit sem tapasztalok abból, amit Ti itt állítotok...sőt, elképzelésem sincs, hogy melyik kolléga lép fel veletek szemben ebben a stílusban.
Szóval fáraszthatnám itt magam...feleslegesen.
Amiért írtam, az a hajnali eset, amiben a kolléganő is elismerte ma este, hogy vétlenek voltunk.
A sors furcsa fintora, hogy Mónit több mint 2 éve ismerem és kifejezetten jóban vagyunk...és a bevádolt kolléga, aki hajnalban szolgálatban volt a ominózus helyen, én voltam...és sem 190 cm magas, sem szakállas nem vagyok...ehhez képest én lettem bevádolva egyesek által.
Az, hogy ennek annyi hitele sincs, mint egy ....az nem számít. Az sem, hogy MINDEN cég "bevédi" a szerződéses helyeit, az sem számít. Az, hogy a valami bűzlik írás után én magam is beléptem, hiszen valami alapja csak volt annak, amit firkáltam, az sem számít....itt kérlek semmi sem számít, csak a másiknak lehessen valamit az orra alá dörgölni.
Lassan már az idétlen kollégát, aki telefonos rendelésre érkezik, már arra is alig merjük figyelmeztetni, hogy álljon már elénk, mert buszmegállóban áll és szemben a rendőr nem azért integet, mert ismerkedni akar vele, hanem mert nem jó helyen várja laza 10-20 percig a kedves megrendelőt.
Nem, nem lehet szólni, mert az igába hajtott, az agyonszabályzott, a nyakkendőben feszítő, lízingtől fuldokló, a csekkekkel teleszórt, transzferekkel megszédített kollégába ilyenkor feléled az önérzet és kikéri magának, hogy spórolni szeretnénk neki 20-30 ezer forint büntetést.
Majd megjön a busz, rányitja az ajtót, a sofőr elküldi mamába és akkor meg még jobban felháborodik. Üvölt, mint akit nyúznak, majd megérkezik a baromi nagy cég, baromi nagy megrendelője, sörrel a kezében és mosolyogva beengedi az autójába és már repeszt is az újabb ezer forintos bevétel felé.
Természetesen vannak, akik nem ilyenek és szerencsére ez a többség...
Szóval Puccos, hidd el, más ám belülről, mint kívülről...sokkal másabb és pont ezért nem is szeretnék magyarázkodni...felesleges.
Előzmény: #195898 puccos 2010.05.30. 20:58:30 |
|
puccos | 2010.05.30. 20:58:30 / # 195898 |
|
Hát! Nem győztél meg.
|
csogu | 2010.05.30. 20:54:09 / # 195928 |
Nyugodj meg.
Előzmény: #195927 puccos 2010.05.30. 19:54:10 |
|
puccos | 2010.05.30. 19:54:10 / # 195927 |
|
Szia Csogu! Ez a Max Taxi brigád nekem valahogy nem százas. Kérlek próbáld meg az előitéleteimet szerteoszlatni.Ez történt velem...... Állok a minap a Romkert felsőn, ahol állitólag a Maxinak van drosztja rendelt taxiként. Természetesen jó sokat kellett várni a "kedvesre". Pár perc várakozás után láttam, hogy a Maxisok furcsán néznek rám. Odasomfordál hozzám közülük egy, és megkérdezi. Rendelésre jöttél? Mondom igen. Mire ő. Akkor kapcsold le a szabadjelződ. Megkérdeztem tőle, hogy hiéna vagy Maxis.(Mert ugye a stilus hiénára vall, céges, cégestől ilyet nem kér, és nem kérdez) Erre Ő. Maxis. Kérdezem tőle, akkor biztos tudod, hogy rendelt taxiként mik a cimreérkezés szabályai.Esetleg megmondanád a kódod? A kérdésem után füttyentett egyet az emberünk, és odajöttek hozzá a Maxisok. Kórusba: takarodj innen te köcsög,stb.stb volt az emberek reakciója. Szerencsére jött az utasom, és ezzel véget ért a ki tudja hová fajuló incidens. Kedves Csogu! Légyszives nyugtas meg, hogy a céged nem egy szedett vedett sittesekből gengszterekből, páv és taxisvizsga nélküli emberekből verbuválódott csapat, hanem egy a lehetőségekhez képest tisztességes arcokból.
Előzmény: #195911 csogu 2010.05.30. 12:50:17 |