Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2007.01.11. 15:45:20 / # 178033
Ja igaz nem tudom de nem hiszem,hogy az elmúlt 20 évben folyamatosan a Bufira és a 600 támaszkodott.
törölt felh. 2007.01.11. 15:39:06 / # 178032
Okika. Ha dupla tagdíjat kellet volna fizetnetek akkor az 96000ft lett volna. Tudtommal nem ennyit kellet fizetni hanem csak az egy hónapit ellőre. Tájékoztatlak, hogy a többi társaságnál mindig egyben kell fizetni ellőre a tagdíjat csak a R.T-nél engedi meg a Pali hogy ezt két részletben fizethessétek. Év végi zárásnál kell csak úgy fizetnetek mint ahogy több ezer embernek és már is a Pali a vércse. Itt megjegyezném biztos lehet sok rosszat és jót mondani a H.P-re és az R.T-re aminek van vagy lehet valóság alapja.(fizet nem fizet ezt ígérte azt ígérte) De ha meg nézzed a R.T tavaly volt 20 éves amiből arra lehet következtetni valamit még is csak tudd a H.P.
oregtaxis 2007.01.11. 12:21:30 / # 178030
Teljesen igazad van, es en szemely szerint koszonom, hogy ezt leirtad. A legnagyobb problema az, hogy szerintem a górénak beszelni, olyan mintha mintha a falnak tenné az ember. A hatalomhoz ragszkodik es nem latja be, hogy eljart felette az ido, valamint azt, hogy emberek nem kiszurni akaranak vele, hanem SEGITENI rajta. de ehhez sajnos inteligencia kelle, hogy ezt belassa....Teljesen igazad van, hogy rosszabb mar nem lehet, es ezert nem ertem en sem, hogy miert eri meg a szarkupac tetejen ulni es varni a sultgalambot. valoszinu, ha eddig nem sikerult felrerakni akkor ezutan sem fog tudni. Az viszont igaz, ha a nekunk jobb lenne, akkor neki is. remelem idovel rajon...csak nem tudni mennyi idonk van meg.
megbiz6 2007.01.11. 00:18:18 / # 178027
Megfelelő embert a megfelelő pozicióba!!! Ha ennek a közös munkának az lesz az eredménye, hogy a Rádiótaxi visszakerül az élvonalba bebizonyosodik, hogy a Pali tudja kikre van szüksége! A 600 az évek folyamán már bebizonyította rátermettségét, az emberekhez való hozzáállását, a Bufitól tanult az egész szakma diszpécserkedni, lehet, hogy egy kicsit LUXUS lenne nem szóba állni velük!!! Ha végig csinálják amit elkezdtek, abból a Pali is profitál. Ennek perpill. mi a konkurencia, persze, hogy nem örülünk! :(((((
okoska01 2007.01.11. 00:09:55 / # 178024
Szia Pali! Rég nem írtam semmit, mert érdembeli válsz vagy változás ugy se történik, de most nem bírtam tovább annak ellenére, hogy sokan le fognak kiabálni... December hónapban ismét dupla tagdíjat fizettünk mondván nem lesz nyitva a pénztár (bár sokan nem értjük, hogy miért nem lehet 1-2 napra kinyitni rövidített műszakban hisz minden társaságnál van pénztári nyitvatartás..), de ennek ellenére a diszpécser központban megint nem kapták meg azt a pénzt amit beigértél.. 1. Minek igérsz? 2. Ha már meg igértél valamit miért nem tartod be hisz mindenkinél karácsony volt és rengeteg családos dolgozik nálunk. 3. Arra nem gondolsz, hogy ha ezek az emberek elmennek mert nem kapnak pénzt akkor megint amatőrök fognak nálunk dolgozni és ennek milyen hatása lesz az amúgy is gyatra címállományunkra? (a mi hangulatunkról nem is beszéltünk..) 4. A frissen vissza jött 3 vezetővel (600 Tomi, 120 Miki és a Bufi) ismét mi lesz? Azért én úgy gondolom, hogy valami változás elkezdődött és ha mindig valami miatt ez megszakad akkor soha sehova nem jutunk előre. (mellesleg a Bufi tudja mit tesz, jó vele együtt dolgozni, rendet tud taratni és a címeinknek is jót tehet..Azért sokan szeretünk vele dolgozni, de Te megint nem tudsz gondolkodni csak a magad pénzét lesed és ebből már sokunknak elege van) Páran már ajánlották Neked, hogy ne járjál dolgozni, kapsz egy havi fix pénzt és nézzük meg hova jutunk. ROSSZABB MÁR NEM LESZ AZ TUTI. 3-4 évvel ezelött több mint 650-en voltunk 3x ennyi címmel, most meg a napi megélhetésért küzd nagyon sok kollega, mert annyira nincs meló és ez a nagyra futtatott MTV-s meló sem fog minket kirántani a tréből, ha meg jön valami nagy csoda folytán még 2-3 ilyen volumenű munka akkor be is égünk, mert nem fojuk tudni őket kiszolgálni a lecsökkent létszám miatt. Tényleg át kellene futnod a cég helyzetén olyan emberekkel akinek a szavára még adsz és gyorsan tenni kéne valamit, mert lassan a lejtő alján vagyunk ahonnan nem lesz vissza út annak ellenére, hogy sokan már csak a családias hangulat miatt vannak itt és NEM MIATTAD. Nem hisszük el, hogy a havi tagdíjból befolyó pénz nem elég arra, hogy hó végén ki legyen fizetve minden, egy picit félre rakjál ha bármi történik és a többit haza vidd pici családodnak. Mi nem a te pénztárcád ellen vagyunk, hanem a mienkért hajtunk. Viszont ha nekünk jobb Te is jóval többet vihetsz haza. Tegyél már valamit légyszíves, mert nem sokáig fogjuk ezt nézni és egyedűl maradsz a problémáiddal..Akkor mit fogsz tenni? Tovább tisztelettel és pici türelemmel...Jó egészséget Neked és szeretteidnek!!!

törölt felh. 2007.01.10. 18:51:49 / # 178023
Lassan kész a süti is.
csogu 2007.01.10. 18:39:55 / # 178021
Ahogy szokta, ahogy szokta...tudom..tudom:-)) 1 redd bull, ahogy megbeszéltük:-))
törölt felh. 2007.01.10. 18:38:35 / # 178020
És milyen finomat készített ide elém.
csogu 2007.01.10. 18:26:09 / # 178017
[font size=1]Húúúúúúú el is felejtettem amit megbeszéltünk... Már írom is.[/font] Hát emberek, hogy ez a JWT hogy szereti a kis feleségét, azt el sem hinnétek. Mindig diucséri nekem:-))
törölt felh. 2007.01.10. 18:18:43 / # 178016
Meg éhes is de készül a rántott máj rizi bizivel. Meg valami sütit is csinál a drágám.Mert ő egy tündér. Persze ezt most ő is olvassa.
csogu 2007.01.10. 18:01:11 / # 177970
Azt kihagytad, hogy kíváncsi sem vagy:-)))

törölt felh. 2007.01.10. 17:56:42 / # 178018
Zsiványság? Én nem zsiványnak mondanám magamat hanem mindig megpróbálok ott dolgozni ahol éppen a zsírosabb kanyarok vannak. Ez kb úgy nézz ki hogy amikor taxizok akkor reggel Óbudán kezdek délután meg a városban vagyok 24-01-ig itt is ott is utána meg a szigeten vagy a BED-nél. Ha úgy érzem nem megy a bolt akkor hazajövök. Most például ez a január keserves. Így mostanában nem is dolgozok mint taxis inkább más melót erőltettek. Ja meg még tudálékosnak is mondanám magamat,és szeretek mindenhez hozzá szólni és közölni a véleményemet. Ez nem csak a fórumon igaz. De te is meg lepődnél néha kik hívnak fel,hogy mondjam el a véleményemet erről arról. Őrülök neki,hogy te tudod ki vagyok nekem sejtéseim vannak a ki léted felöl. De ha ismersz és az utcán meg kérdezel ugyan erről akkor is ezeket fogom mondani. Annyit azért elárulhatnál, hogy mercid van-e vagy sem.
HáziPálesz 2007.01.10. 16:44:50 / # 178015
A "birka" Jwt-vel is jóba vagyok, de az utcái tapasztalataimhoz képest itt mindha nem is ő lenne. Kint azért én zsiványnak gondoltam. Már nem tudom melyik az igazi.
csogu 2007.01.10. 16:33:29 / # 177973
Helyes:-) Kevés taxissal nem szeretjük egymást..na de azokkal nagyon nem:-)))
HáziPálesz 2007.01.10. 16:31:10 / # 177969
Ismersz és jóban vagyunk 3d-be.
csogu 2007.01.10. 16:21:33 / # 177968
:-DDDDDDDDD Én azt tudom, hogy kivel volt...pontosabban, hogy kikkel volt ilyen szagos afférom:-) A hamutálast sejtem, téged meg innen ismerlek..pontosabban nem tudom, hogy a nicked kit takar:-) Jól összekavarodtunk:-)
HáziPálesz 2007.01.10. 16:19:29 / # 177967
Na tisztázzuk. Te azt tudod hogy ki a hamutálas, vagy azt gogy én ki vagyok? Vagy mind2?

csogu 2007.01.10. 16:16:16 / # 178014
Jaaaa:-)) Én szóltam:-)) Mást írtam?:-)
HáziPálesz 2007.01.10. 16:14:51 / # 177966
De az ember a konkrét, és nem az eset, gondolom. Mert én nem emlékszem hogy ezért szóltam volna bárkinek.
csogu 2007.01.10. 16:03:17 / # 177965
Az egyik ilyen konkrét most átjött hozzánk...vadászok is rá rendesen, de eddig mindig máshol volt mint én...

Oldalszám: 934