Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2007.01.14. 10:55:00 / # 178139
szerintem arányosan ugyan ott állunk mint 3-4 évvel ezelőtt. arra gondolok hogy nem csak a rt vesztett a megrendelöiből hanem az egész piac és ez sajnos rajtunk kívül álló folyamatok hatására lett így.
okoska01 2007.01.14. 10:54:18 / # 178138
Szia!Mi nem vesztettük el a hitünket, hisz akkor már rég nem lennénk itt...Azért az elmúlt éveket vissza nézve és éves forgalmat tekintve lehet látni sajnos a vissza esést annak ellenére, hogy folyamatosan emeljük a tarifákat...
BUFI 2007.01.14. 10:54:14 / # 178137
Na azért ne túlozz nekem is van ismerősöm a 6x6-nál.De amit leirtál azzal egyetértek.Amig a RT-is kolléga a volga drosztról nem indul el a VácixFrangepán sarokra addig miről beszélünk!!!!!Tisztelet a kivételnek persze.Éjszaka 15p dobják a TV-t nem indul el a volgáról mert várja az 1/400/400-et!!! Na ezért is tartunk itt.Mi válogatunk mert megengedhetjük magunknak! Akkor viszont miért is sirunk????
BUFI 2007.01.14. 10:48:42 / # 178136
Szia.Nem hiszem,hogy félni kell a jövőtől.Mindenki dolgozik a vezetőségben a maga területén,megtesz mindent,hogy Nektek jó vagy jobb legyen.Nyilván nagy a harc de higyjétek el senki nem arra törekszik,hogy kárt okozzunk nektek.Ez a január idáig nagyon szar de egyik cégnél sem jobb a helyzet.Én azt hiszem ha mindenki a maga területén a maximumot nyújtja nem lesz gáz.Ha folyamatosan pesszimisták leszünk akkor tényleg semmi nem fog sikerülni.A szolgálatok odabenn maximális létszámmal dolgoznak még ebben a savanyúságban is,hogy esély ne legyen arra,hogy nem elsőre de legrosszabb esetben másodikra valaki üdvözölje a megrendelőt.Én bizom a vezetőségben a kollégákban remélem mindenki igy fog gondolkozni! Üdv
okoska01 2007.01.14. 10:47:43 / # 178135
3-4 évvel ezelött azért nem nagyyon gondoltam volna, hogy ennyire le fogunk csúszni....
okoska01 2007.01.14. 10:47:00 / # 178134
Szia Kámbi! Szerinted ha nem adja el a Pali a céget akor mi lesz ebből az egészből? Nem kell meghallgatni az általánosban beolvasott címmennnyiséget, mert pontosan halljuk és látjuk este a pénzünkön, hogy mennyire is pörög ez valójában..Miért jut el egy cégvezető oda, hogy azt mondja a neten azoknak az embereknek akik a megélhetéséért dolgoznak, hogy akinek nem tetszik el mehet más hova is....??????????Kutya kötelessége lenne megtenni mindent azért, hogy a közösen tolt szekér nagyobb döccenő nélkül fusson.
okoska01 2007.01.14. 10:46:59 / # 178132
Szia Kámbi! Szerinted ha nem adja el a Pali a céget akor mi lesz ebből az egészből? Nem kell meghallgatni az általánosban beolvasott címmennnyiséget, mert pontosan halljuk és látjuk este a pénzünkön, hogy mennyire is pörög ez valójában..Miért jut el egy cégvezető oda, hogy azt mondja a neten azoknak az embereknek akik a megélhetéséért dolgoznak, hogy akinek nem tetszik el mehet más hova is....??????????Kutya kötelessége lenne megtenni mindent azért, hogy a közösen tolt szekér nagyobb döccenő nélkül fusson.
okoska01 2007.01.14. 10:46:59 / # 178133
okoska01 2007.01.14. 10:35:08 / # 178131
Érdekes módon a 6x6-ososknál változatlanul van meló, igaz nem dübörög, de éjszaka(!!!!!!!) is meg tudják csinálni a 23-27 ezret és nem nagyon nem mind1..Taxizni mindig fognak az emberek mindentől függetlenül csak maximum nem fognak a taxira várni negyed órát.Sajnos nagyon sok kollegánk válogat és nam hajlandó elmenni a csekkes és 800-1000 forintos fuvarért, pedig lehet, hogy holnap abból lenne egy jóval erősebb fuvar, de ezt nem tudod velük megértetni.Meg lehet nézni egyes kollegánkat akikheu nem lehet beülni vagy a bagó szag miatt, vagy az ápolatlan testszagok miatt, de nem köszönjük meg a munkájukat, mert havonta az is 48.000.-, nem is beszélve azokról akik fél kerületekről le vannak tiltva, mert ő rájuk se kivácsi a megrendelő. Így Te hiába hozol egy viszonylag kulturált színvonalat ameddig ezek a drága, szeretett kollegáink holnap elmehetnek ugyan arra a címre...
törölt felh. 2007.01.14. 10:28:47 / # 178130
Volt olyan amikor láttad?
okoska01 2007.01.14. 10:21:13 / # 178129
Viszont a jövönket nagyon nem látjuk jelenleg biztosítva....
okoska01 2007.01.14. 10:18:45 / # 178128
Szia Bufi! Nem is Veled volt agond. Hidd el nagyon sokan örülnek neki, hogy Te vissza jöttél és ez most nem nyalás....!!!!
kámbi078 2007.01.13. 19:35:15 / # 178127
Mezítlábasként, Skodával délutánonként a 20 alap, 20 km. várakozóra nem emlékszem, tarifával 5-6 óra alatt 8-10 fuvarom volt, hétvégén 20-22 is.Évek múlva beléptem,mert a Kálvária tér már nem pörgött.Aztán kétcsatornáztunk,a Fux-nak sokszor 2 monitornyi címe is volt,megvettem a 3. Opelomat,aztán elkezdtem szédülni a hullámvasúton.De a többiek is.Ugyan úgy ott állnak velünk,ha meg megy, akkor mindenhol megy, karácsony, szilveszter,rossz idő, de ebből van a kevés!!! KÁMBI
HáziPálesz 2007.01.13. 19:22:07 / # 178126
Na ja.
kámbi078 2007.01.13. 19:20:05 / # 178125
És akkor még nem is szóltál az egész jól megszervezett éjszakai BKV-s járatokra.Ha jól emlékszem a több hosszú közül van olyan is ,hogy Hűvösvőlgy-Keresztúr. Na hát ők nem fognak taxival utazni az biztos. kámbi
kámbi078 2007.01.13. 19:14:30 / # 178124
Nem ismertem a Gábrielt, csak hallomásból, nem létszámra gondoltam,hanem csak úgy a fennmaradt hírnévre. Szerintem ,ha a Mi korosztályunkból 10 embert megkérdezünk,akkor 8 biztosan az R.T.nevét ismeri jobban. A Gábrielről ,amúgy szinte semmit sem tudok. Emlékezzél, hogy hány évig,és talán még most sem lehet az emberek jó részéből a kockás fogalmát kiverni, függetlenül a tarifájuktól. Nálunk azt hiszem a hatszázvalamennyi volt a csúcs. a 700-as a Karcsi volt, de mindig volt egy pár üres kód. KÁMBI
HáziPálesz 2007.01.13. 18:33:23 / # 178123
Na ne mondjátok már nekem, hogy a többi cégnél nem volt szarabb az elmúlt év vége mint az eddigiek! Hányszor mutatott este a Nyugati forgóóra 8-10 fokot. Semmi csapadék semmi hideg semmi pénz. Az embereknek csökkenteték a fizetését és emelték a kiadását. Mégis mit vátok? Ez az év még nagyobb szopás lesz, és ez 1 kis cégnél lehet hogy jobban érezhető nem vitás. Beszélgettem megbízható dobókockás barátaimmal és még ők is panaszkodtak az elmúlt időkre. Ja a zavargásokról ne is beszéljünk, a külfökdiek töredéke jön csak ide azóta, amióta látták a tévébe hogy itt tankok rohangálnak a utcán. (Most nézem a híradóba hogy 3 nagyvárosba dőlt meg a melegrekord, pont jó sétálóidő van.)

vazze 2007.01.13. 17:48:34 / # 178122
Sziasztok! Ez a hullámvasút csak zuhan és ami megmarad az a hosszantartó hányinger. sajnos.
csogu 2007.01.13. 15:55:19 / # 178121
Szerintem a mai viszonyok mellett ,azért jóval nagyobbak vagyunk mint a GABRIEL Lehet hülyeséget írok, de a Gábriel, ha jól emlékszem a hallottakra, akkor 1000 fő fölött volt...
kámbi078 2007.01.13. 10:25:42 / # 178099
Helló csogu ! 1990-ben kezdtem, akkor még szerintem volt Gábriel, és utána nem tudom mikor szűnt meg .De most minden R.T. ellenességet rakjon félre Mindenki ebben a témában , egy pár percig és gondolkozzon reálisan !!!Amikor beléptem 10 évvel ezelőtt az R.T.-be ugyan ezek a hírek terjedtek ,és még sem szűnt meg az R.T. Ugyan az mint a Taxisok Világa újság 10 évvel ezelőtti hírei, problémái!!!Nagyon sok cikk ma is aktuális !!! Vagy emlékezz a (rém) hírre, amit a Góré a csatornán cáfolt. Nem eladó az R.T. Nevek is keringtek, hogy kik akarták megvenni és mennyiért!!!Más pénzügyi dolgaiba nem szivesen túrkálok, de 5-össel kezdődött a szám, a 0-kat Rád bízom,amit terjesztettek,hogy ennyiért megvennék ! Mindenki döntse el, hogy ezek a hírek igazak-e vagy sem!!!El tudjuk dönteni ??? Csak akkor,ha hiteles infók lenne !!! Mivel hogy ,nincs hiteles infónk,mindenki tudja, hogy kikről terjednek a pletykák ,(vagy igaz ,vagy nem) csak ők tudják megerősíteni ,vagy cáfolni !És azért van üzleti titok is a világon, sok befektető nem szívesen fedi fel a kilétét és más embereket mögött marad háttérben!!! Szerintem a mai viszonyok mellett ,azért jóval nagyobbak vagyunk mint a GABRIEL ,nem véletlenül tartanak tőlünk több helyen!!!A taxizás olyan mint a hullámvasút, egyszer fent ,egyszer lent !!! KÁMBI

Oldalszám: 934