Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2007.01.22. 02:49:50 / # 178787
Na és akkor Pali!!! Ma kicsit túllőttél a célon, átlépted azt a határt, amit nem szabad nálam megtenni. Nem én árultalak el, nem én dobtam el a barátságunk, mint egy kifacsart citromot, amikor világossá vált előtted, hogy kisded játékaidra már nem használhatsz fel, mert végre kinyílt a csipám. Te, kedves Pali, Te voltál az!!! Elegem volt a folyamatos negatív jelzőidből, a minősítéseidből. Van, amikor az én türelmem is elfogy, van, amikor nálam is betelik a pohár. Hazudhatod a fél világnak, hogy tartozom neked, nem érdekel. Volt, amikor fájt, volt, amikor a folyamatos visszajelzések a kollégáktól szíven találtak, hogy TE, akivel annyi dolgot megbeszéltünk, akivel a barátság határát súroltuk, Te folyamodsz ilyen aljas dologhoz. Te félsz tőlem kedves Pál, félsz, mert a 2004 és a 2005-ös éved nyitott könyv előttem. Minden tetted, amit a szakma ellen elkövettél az ismert számomra, hiszen te osztottad meg velem. Nagyon jól tudod, hogy miért léptem ki a Rádiótól, tudod nagyon jól, hogy nem csak anyagi oka volt, de mivel tudod, hogy nem teregetném ezt nyilvánosságra, így visszaélsz, éltél a természetemmel. Tisztában vagy vele, mivel közöltem ezt, hogy azokból az emberi aljasságokból is elegem volt, amit te, mint vélt cinkosoddal megosztottál, félreértve naivságom, jóhiszeműségem. Kiborultam tőle és nem bírtam tovább. Léptem, kiléptem a befolyásod alól. Ezért te folyamatosan minden fórumon csak támadtál, mondtad a hazugságaid, lebegtettél általad kreált papírokat. Nem bántam, úgy voltam vele, hogy az, aki fél valakitől, az mindenre képes, így nem érdekelt, hiszen én senkinek sem akartam rosszat, csak tőled szabadulni. A telefonjaidtól, az aljas terveidtől, a mások szidalmazásaitól. Elmentem egy másik céghez és próbáltam még a gondolattól is szabadulni. Megértettem, hogy neked az a célod, hogy a hitelem aláásd, hogy ha majd esetleg elmondom, amit tudok, akkor az bosszúnak tűnjön. Tévedsz kedves Pali, tévedsz. Sosem fogom elmondani senkinek, nem kell rettegned. Mosolyogva hallgattam a kollégák beszámolóját, amit a központban előadtál. Esküszöm nem érdekelt. De most átlépted azt a határt, amit nem kellett volna. Magánlevélben zaklattál, és a végén megfenyegettél. De még ez sem érdekelt volna, de hogy ismét azzal gyere, hogy előttem becsületes, munkából élő embereket pocskondiáz, hogy totálisan emberi söpredéknek hord el, már ne haragudj, de ezt nem tűröm szó nélkül. Az, hogy te minden taxist, azokat, akikből lényegében élsz, beleértve a kollégáid, akik bent a központban dolgoznak, magán levélben és telefonban folyamatosan sértegesd a hátuk mögött, azt egyszer és mind visszautasítom!!! És itt Pali befejeztem végleg. Nem olvasom el többé az e-mailjeid, nem beszélek veled sem telefonon, sem élőben. Nem tartalak méltónak erre. Itt a lapon érintkezhetünk, mivel sajnos a szakmánk, a kenyerünk része vagy, de csak itt, a nyilvánosság előtt, mert NEKEM nincs mit takargatnom, nincs mit szégyellnem a kollégáim, embertársaim előtt. De csakis a szakmáról vagyok hajlandó beszélni, nem érdekel a személyeskedésed, nem kereslek fel az irodádban és még boxolni sem vagyok hajlandó, annál én emberebbnek tartom magam 36 éves fejjel, bár igaz, én csak egy gyűlölt taxis vagyok. A leveled meg nem osztom meg a nyilvánossággal, mivel megfenyegettél és nekem a családomra is tekintettel kell lennem, én egy szót sem mondok vissza belőle senkinek, még a szerkesztő társaimnak sem. Amennyiben ez mégis napvilágra kerül, az csak tőled kiindulva származhat...és akkor itt a pont . A többiektől meg elnézést, hogy némi magánügy is itt nyilvánosságot kapott, de nem merek a Palinak e-mailt küldeni, mert jobb félni, mint megijedni, remélem megértitek. Köszi!

csogu 2007.01.22. 02:44:52 / # 178783
Tamás, egyet kérdeznék tőled, de nem kötelező válaszolni rá. A hmmm-t és a no commentet is elfogadom válasznak, de komolyan. Nem esik jól neked, hogy mások nevetnek az itt leírtakon, megértem, még el is tudom fogadni, de arra válaszolj kérlek, hogy amikor csináltuk a cégek tesztjeit, akkor a 6x6-nál miért elemezték azt ki, miért tanultak a hibáikból és miért az építőjellegű kritikát látták meg benne és miért köszönték ezt meg nekünk…ellenben a Palival, aki ezért minket, a hallotaxi szerkesztőit, életveszélyesen megfenyegetett?
csogu 2007.01.22. 02:39:04 / # 178781
Jó volt látni, főleg hogy mosolyogsz:-)) Vigyázz magadra!!!! Ui: Az utas hibázott:-))...természetesen:-))
csogu 2007.01.22. 02:37:06 / # 178778
Sajnos igen. Sajnos nem értik meg sokan, hogy a szakmának, leírom még egyszer, hogy rögzüljön, a szakmának az érdeke a nyílt fellépés. Annak a szakmának, amiből ő is megél. Te is biztos tisztában voltál vele, hogy csak időkérdése, hogy kikezdjék a Kámbit:-(
csogu 2007.01.22. 02:31:16 / # 178785
Változatlanul úgy érzem a diszik és telefonosok büntetése nem tartozik a közre! Véded a közvetlen munkatársaid és ezt mindig is becsültem benned, de ne haragudj, mint taxis ellent kell mondanom. Miért nem tartozik a közre? Azt általánosba beolvassátok, hogy egyes taxisok mit kaptak, mi a büntetésük. Nem másol, mint a forgalmi csatornán, ahol még akár az utas is hallhatja. Akkor miért nem tartozik a közre, miért ne tudhatnának a taxisok arról - akik egy szolgáltatásért fizetnek -, ha azok, akik értük vannak, hibáztak és ezért szankcionálva lettek?
csogu 2007.01.22. 02:27:44 / # 178777
Kedves Kámbi! Te komolyan mondom szint vittél a lap, de legfőképp a Rádiótaxi topikjába. Ezt, mint pozitív jelző írom! Igen, ilyenek is vannak. Ők a dolgozók, akik a királynőt kiszolgálják. Élnek és tudják mi a dolguk. Mitől vagyunk mi mégis többek mint a hangyák? Tudunk gondolkodni, érezni, szeretni és gyűlölni. Emberek vagyunk, ez a legfőbb bűnünk. Dolgozunk, de szeretünk élni is. Ha tudnátok mivel jár a 600 munkája, ha tudnátok a Bufi miken ment keresztül, akkor fele ennyi negatív jelzővel sem illetnétek őket. Tudjátok nem védem őket, mert nem egy oldalon állunk, de van amit muszáj…értitek??... muszáj elismerni, még akkor is, ha ez nehezünkre esik. 2 iszonyatosan jó páros volt a rádiótaxi történetében, a 600+Bufi és a Jankó+Béla. Ugye, régi rádiósok, ha csak visszaemlékeztek azokra az időkre, amikor ez működött, mindenkiben egy jóérzés hatalmasodik el. Tudjátok mi ez a furcsa, mára már ismeretlen állapot?? A LÉTBIZTONSÁG!!! Igen, hiszen minden nap volt munkánk, egy kiszámítható közegbe érkeztünk és nem attól kellett rettegnünk, hogy a Béla józan, vagy a Jankó haragos. Nem attól kellett tartanunk, hogy a 600 és a Bufi közt dúló ellentét, amit egyesek aljamódon kiterveltek, mivé fajul. Dolgozni jöttünk ki és elégedetten mentünk haza. Mindenki legnagyobb örömére. Hogy ki vagyok Kámbi? Egy taxis, egy nagyon egyszerű, nagyon naiv ember, aki mindig is a jót szeretné meglátni, aki nevetni akar és nem gombóccal a torkában dolgozni. Azt mondod nem ismerjük egymást? Dehogy nem, hiszen egy életet élünk, csak nem biztos, hogy egy osztályba járunk,lehet, hogy én már végzős vagyok, te meg még csak most léptél felsőbe. Hogy mi lesz belőlünk, ha kijártuk a sulit? Nem tudom, de félek, azt mi már itt nem fogjuk tudni senkivel sem megosztani...
csogu 2007.01.22. 02:07:50 / # 178786
Szia Tamás! Nem akarok neked ellentmondani, főleg most nem, mert nem vagyok abban a hangulatban, de erről majd később olvashatsz. Nagyon sokat segítettek a diszik a rádiónál, csak sajnos az évek múlásával, ahogy a belső hangulat változott, ez olyan kiszámíthatatlanná vált. Nem egyszer éreztem én is ennek hátrányát, főleg amikor elterjedt bent, hogy én a Pali bizalmasa vagyok, akkor jöttek rám kemény hónapok, de álltam a sarat és soha senki sem hallott erről így engem panaszkodni. Elfogadtam, hogy egy megvetett ember barátjának lenni nem hálás dolog és vállaltam keményen az ezért járó hátrányokat. Igen, én - mondjuk úgy -, a család tagja voltam. De kire is gondolsz itt, és kire (kikre) gondolok én? Szerintem nem azonos emberekre, de te benne voltál. Van - volt - köztünk feszültség, hiszen én nyíltan téged hibáztattalak azért, amiért a cég ilyen kilátástalan helyzetbe került. Neked is megmondtam és te is véleményezted ezt, így a korrektség megkérdőjelezhetetlen mind a két részről. Érveltünk és ellenérveltünk, de ártani nem ártottunk egymásnak. Érezheted írásaimban, hogy tisztellek azért, ahogy te így túl tudod élni ezeket az időszakokat. Ma is épp egy ide is irogató kollégának azt mondtam, hogy szerintem TE lennél az egyetlen személy, aki mint szakszervezeti vezető szóba jöhet, csak téged meg nem tudunk megfizetni...ha akar az illető, akkor majd igazolja a szavaim, bár nem hinném, hogy egymás közt bármikor is felmerült a szavahihetőség kérdése. Köszönöm, hogy elolvastad!
jucus 2007.01.22. 00:46:11 / # 178726
Szia Csogu!!! Ha legközelebb eltévedsz zuglóban, hivjál bátran,segítek neked nagyon szívesen!!!:))))

Gentile 2007.01.21. 22:47:26 / # 178776
TOSZ, nem jó név? De lehetne MEGTOSZ is Magyar Ellehetetlenült Gané Taxisok Ordenáré Szervezete
hattomi 2007.01.21. 22:37:14 / # 178775
Hello kámbi078! Félre értettél, nem a személyed ellen van kifogásom. A munkahelyeden sem véletlenül kódoltatják le az oldalatokat! A többi cég, cégvezető rajtunk röhög nap mint nap!
törölt felh. 2007.01.21. 22:33:31 / # 178688
Csogu mint TOSZ elnök?

hattomi 2007.01.21. 22:29:44 / # 178774
Hello mtv! Nem tudom, hogy milyen "szemétdombról" beszélsz? Visszakérdezésnél nem mertem ilyen merész jelzőt használni magamra Te megtetted, köszi! Viszont legközelebb kérlek ne használd velem szembe!
Gentile 2007.01.21. 21:59:39 / # 178773
Én javaslom a TOSZ nevet
törölt felh. 2007.01.21. 21:23:39 / # 178772
csogu 001 A TODESZ elnöke. Taxisok Országos Demokratikus Szövetsége.

Gentile 2007.01.21. 20:38:10 / # 178771
Még mindig itt tartunk, az elfedés, a titok, oldjuk meg csendben, csak hallkan senki meg ne hallja...
HáziPálesz 2007.01.21. 20:18:11 / # 178757
A másik verda azért ugrott, mert nem volt elég új belépő. Pedig az elején nem volt létszámfeltétel. Tudod ez olyan, hogy fogadjunk 10 rugóba gondolok 1 számra, te mondod hogy 8, én meg mondom nem nyert jössz 1 tizessel:-)))

muci 2007.01.21. 20:09:25 / # 178770
És azt elfelejtettétek, hogy először 2 autó lett meghirdetve. Egy a sorsolásig belépők között,azzal a feltétellel,hogy azt hiszem 1 évet alá kellett volna irni a RT.-nál. A másik meg azok között akiknek már több mint 1 éves tagságuk volt. Hát ez hangzott el a legelső álltalános beolvasásakor.
kámbi078 2007.01.21. 19:57:50 / # 178769
Helló Bufi! Csodálkozol? Látod, erről beszéltem, a Hős.u-i címkor is!!!Feltettem egy kérdést normálisan, akkor is, most is,normális választ kaptam mind a kétszer, a Hős u.-i válaszoddal nem értek a mai napig egyet, de elfogadtam mert szabályok szerint élünk,a mostani válaszod tulajdonképpen okés!!!Nem tudom mi a katasztrófális az Én beírásaimban, amikor még színt is hozok az oldalra,és nyugtatom a közvéleményt időnként!!!Ez a téma többé Tőlem nem jön elő, mert válaszoltál rá,szerintem másfél perc alatt bebillentyűzted,nem úgy mint Én,és megoldottál egy kérdést, válaszoltál rá! Továbra is várom a választ,hogy mire való ez az oldal, ha nem erre, hogy kérdezz-felelek korrektul,ami meg olyan azt személyesen!Pali is leírta, hogy csak konkrét kérdesekre tud vélaszolni,rébuszokra nem! Mégegyszer köszi a gyors választ,a hattomi meg jön 2 sörrel,ha cicózik. KÁMBI
mtv 2007.01.21. 19:41:36 / # 178768
"azok között a diszik és telefonosok között van +ban kiosztva akik húzzák az igát" LEGALÁBB ENNYI PÉNZT KAPNAK!:(
BUFI 2007.01.21. 19:41:00 / # 178767
Jó éjt mindenkinek,holnap új hét, új remények!Sziasztok.

Oldalszám: 934