Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tomajer 2007.01.26. 18:20:09 / # 179104
Írd be a lap keresőjébe, hogy "Antal" és csodákat fogsz látni!:-) Tudod, vitt ő már "sikerre" két taxicéget is vezérigazgatóként!:-))) Taxit is akkor látott először, amikor vezérigazgató lett, BKV-val se utazott gyanítom, vagy húsz éve! Vannak emberek, akik születetten mindenhez vezérigazgatói szinten értenek!:-) Sok sikert hozzá!
ADMIN 2007.01.26. 18:19:32 / # 179103
A Tiéd, vagy a HáziPáleszét, mert nem egyértelmű?

góré001 2007.01.26. 18:18:26 / # 179102
nEM AZ A BAJA HANEM AZ HOGY VELED NORMÁLISAN MEGBESZÉLTÜK A DOLGOKAT ÉS HOGY ELMONDTAM MINDENT AMIT tE MEG IS ÉRTETTÉL ÉS EL IS FOGADTAD SŐT NÉHÁNY DOLGON EL IS HŰLTÉL! íGY IS LEHET DE EZ NEKI NEM TETSZIK MERT NEKI NEM AZ IGAZSÁGOK ÉS A NORMÁLIS MENETŰ RENDEZÉS KELL HANEM CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ ő IGAZSÁGA! aMI MINT TUDJUK MENNYIT ÉR! eMBERREL MÉG NEM MERT SZEMBENÉZNI MÉG AKKOR SEM HA 6- VANNAK!
megbiz6 2007.01.26. 18:18:25 / # 179101
Olvasd el az írásait! Ott van szerintem közöttetek, úgy hogy szerintem nem kell a meghívás!

BUFI 2007.01.26. 18:14:50 / # 179100
Szia.Örülök,hogy örülsz!Nem szeretném elmondani Ők kértek meg rá!Sorry.
HáziPálesz 2007.01.26. 18:14:32 / # 179099
A pereskedés itt csak 1 szó, de a "való" világban sok bíróságon eltöltött óra és nap.
r069 2007.01.26. 18:12:50 / # 179098
Kicsit el vagy tévedve öreg.Én nem védem a Palit csak leirtam hogy énvelem hogy történt az eset.Ez egy kicsit más szerintem.Velem normálisan viselkedett most ha ezt leirom akkor az védés?
HáziPálesz 2007.01.26. 18:12:23 / # 179097
Az a gond, hogy én itt dolgozok még mindig. De a palival vitázni értelmetlen dolog, mert ahogy konkrét kérdésekkel sarokbaszorítják rögtön támad. Megnézném a Bufit, hogy egyezkedik vele.
kámbi078 2007.01.26. 18:11:33 / # 179096
csogu! Megint egyről beszélünk!!!Amikor nem a Pali pénzügyi dolgai kerülnek szóba,akkor jó az oldal!!!Nyissál egy új oldalt,oda lehet menni köpködni,itt meg szakmázzunk,de nyíltan!!!Ha valaki nem meri vállalni a nevét, azzal Én nem tudok mit kezdeni,de fel lehet kínos kérdést tenni úgy is, hogy nem a Pali családfájával kezdjük!!!Az új BKV-S vezér megadta,az email címét,hogy a problémákról tájékoztassuk!A KOLLÉGA aki eddig szembeszállt mindenkivel,most azt mondta,hogy először konzultál a szakszervezettel,hogy megvédik-e ŐT ? Az Üzemvezetőnk ellen két per is folyik,megnyerik a kollégák, az egyik kollégánk hét és félszer nyert pert a cég ellen !!! Egyszer és mindenkorra ki szeretném jelenteni, hogy az R.T-S Oldal védelmében írok,mert szeretném, ha ez az oldal tiszta lenne!!!!!!!!!!!!
HáziPálesz 2007.01.26. 18:09:36 / # 179094
Csáó Bufi! Jó az új diszi! Honnan jött ha nem titok?
csogu 2007.01.26. 18:09:10 / # 179093
Hali! Ott bent a központban vetkőznek??? A Qrvaaa életbeee:-)) De jóó dolgod van neked:-)
BUFI 2007.01.26. 18:07:05 / # 179092
Hali.Minden ok! Tök jó az idő!Dolgoznak a skacok,pörög az élet,vetkőznek a csajok!

öreg 2007.01.26. 18:06:36 / # 179091
Házipálesz meny be. JWT és a RO68 is volt bent és azóta védik a Palit.

csogu 2007.01.26. 17:47:13 / # 179088
Megkérdeztem, utána jártam. Mármint annak, hogy hány ember tagdíjmentes, hány ember kap könnyítést. Mennyi ember kap rendkívüli segélyt meg ilyenek. Elég sokan, sőt!!!!...sőt, nem csak a Főnél divat ez, hanem más cégeknél is. Csak tudod olyat is tapasztaltam, hogy utána azt nem mint adósság vetik a szemére 6 hónap 1 év elteltével. Nem akarok én foglalkozni a Ti dolgaitokkal, hidd már el, sőt, kifejezetten megerőltető a veled való csatározás, főleg mióta ilyen érzékenyen reagálsz, de pont ezzel vágod el azt a lehetőséget, hogy az ember nyíltan kérdezhessen. Nem egyenesebb ha így teszem fel a kérdéseket, igaz már kérdésként sem merem feltenni, ha nem feltételes módban említem, mintha kreálnék egy nicknevet - hiszen tudod hogy értek hozzá-, és írok azzal? Mindig azt mondtad nekem, és azt bizonygattad, hogy inkább egy korrekt ellenfél (NEM ELLENSÉG!!!), mint egy álságos barát. Mégis engem szeretnél most elpusztítani...miért? ..és nem uszítok rád senkit...egyenlőre csak azért osszál, amit én csinálok. ...az is bőven elég:-)
kámbi078 2007.01.26. 17:45:42 / # 179084
Ugyan úgy Engem is érintenek a dolgok,mint mindenkit!!! Nekem is kellett vennem anno új URH-T, soha nem fogom megtudni az igazi okát/hogy miért kaptam kevesebb összegről számlát ,azt viszont tudom,a nem fizető kollégák miatt/nekem is mesélnek megbízható kollégák dolgokat,nekem sem tetszik jó pár általános,nekem is röhögött a pofámba etikás anno, mikor a Harmatból gurulva 2 percre felvette a Lándzsa utcát,csak megtanultam a saját bőrömön,hogy vagy idegeskedek,vagy nyugodtabb leszek!!! Hidd el ebben a rohanó világban senkinek sem tünne fel, ha feldobnám a tappancsot, de még egy darabig élni szeretnék!!! Túl vagyok a válóperemen,gyerektartáson,megvettem a lakásom másik felét is,már csak egy autót kéne vennem!!! Ja és 44 éves vagyok!
csogu 2007.01.26. 17:38:45 / # 179083
Kámbi, te egy értelmes ember vagy. Olvasd el a tegnapi napot. Nem veszed észre, hogy amint magunkra maradunk abban a pillanatban tök jót dumálunk? Tudod mennyire nem örülök, ha a Pali és a dolga jönnek itt szóba? De mondd, mi a fenét tegyek, ha jelzik nekem (és többen), hogy ez és ez történt. Már a 99%-át nem is írom le, mert nem érdekel, csak idegesít. Mindig mondom írja le ő, aki mondja. De a mai, a kolléga betegsége, az kicsit megütközött bennem, és látod, elég pozitív reakció jött rá. Mert a Pali az elesetteken segít, ezt senki sem vonhatja kétségbe. Majd 1 hónap múlva készítek a kollégával riportot és figyeld meg milyen öröm lesz arról olvasni, hogy könnyebben fizeti a gyógyszerét meg ilyenek, mert igaz hogy a tarifa nem emelkedett, de a gyógyszerek rémisztően!!! A BKV nagyvezéréről tomajer tudna neked mesélni, meg kérdezd meg a Palit, hogy miként lett az az ember a BKIK elnöke. Sok dolgot nem tudsz még te, azért vagy ilyen optimista:-))
góré001 2007.01.26. 17:34:58 / # 179082
Na akkor ha már megint a kedves és szeretettre méltó szamaritánust játszod akkor mond meg nekem miért nem írsz dehonesztáló meg ,lejárató meg tényfeltáró cikkeket jelenlegi cégedről vajon ott mennyi ember nem füzet tagdijat mert cukros szíves vagy mittudom én? Vajon ott is törödnek -e csak fele ennyire a Taxisaik félelemtől bepisilő gyerekeivel vajon ott rendben van -e minden és mindenki ?? Ne válaszolj de ne az én álltalam vezetett céggel foglakozz és a benne történtekkel -MERT nem a TE FELADATOD!! Olvashatnánk a FŐTAXI viselt vagy viseletes dolgairól vagy ahhoz azért nem csak írói véna kell hanem bátorság is?? Befejeztem nem kell rámúszítani a tizedest meg atöbbieket!

kámbi078 2007.01.26. 17:31:13 / # 179081
csogu! Ez nem is Neked szólt, mert rajtam kívül mindenki ismer Téged! De akkor nincs értelme az oldalnak, ha cenzúrázzák,vagy ha az illető megüti a bokáját!!!De akkor sincs értelme a dolognak,ha folyamatosan a Pali pénzügyeiről van szó!!!Ez olyan mint a kormányváltás, üres vagy teli volt a kassza az átadáskor? Mi soha sem fogjuk megtudni!!!Ezért írtam a hattomiig mindent konkrétan névvel címmel,mert Én bármikor vállalom a felelősséget érte, és ráadásul ott is voltam és a leírtakra ha valaki az ellenkezőjét állítja az hazudik!!!Hidd el,nagyon sok téma,sztori,kérdés bennem van,csak nem tudom,hogy érdemes-e beszélni róla,mert Én csak konkrétumokról szoktam!!! Amúgy lenne egy akár körkérdésem is: Ki ismeri az új BKV vezért,mert kijelentette,hogy március 31.-ig csak ismerkedni akar,utána valamikor júniusban tárgyalna a béremelésről és nem visszamenőleg!!!EZ NEM volán,hogy kölcsönvezetőket hoz.ILYEN KEMÉNY EZ A MANUS????
csogu 2007.01.26. 17:28:41 / # 179080
Csóró majdnem megjárta, de időben megműtötték és azóta jól van, rendben van. A szíve.
HáziPálesz 2007.01.26. 17:26:39 / # 179079
Kámbi! Lehet hogy téged nem idegesít hogy a pali itt is össze-vissza hazudozik, de sok embert igen. Ez 1 nyílt lap, biztos vannak olyan dolgok ami Téged nem érdekel, de ez van. Engem se mindig érdekel a Te viccelődésed, de mivel ilyen 1 fórum szíved joga poénkodni. Bár nem értem, hogy amikor nyíltan hülyének néznek, azt hogy viseled ilyen jól. Üdv.
Oldalszám: 934