Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megbízható 2007.02.27. 19:22:17 / # 180683
Bocs Hazugságod.
Megbízható 2007.02.27. 19:13:40 / # 180682
Úgy gondoltam amióta a Horváth Pál ilyen undorító, vulgáris módom válaszol az írásaimra ezen a honlapon nem fogok többet kommunikálni vele. De most "már sokadszorra" bebizonyította a jellemességét Sajnos neki nagyon fájnak a száraz tények és az igazság. Ez UNDORÍTÓ!!! Pali, a hugogságod már fáj! Engem megcsípkedtél, amiért leírtam a tényeket és az igazságot a fiadról, rólad és a cégedről. Egyszer és mindenkorra legalább ismerd el az életben, hogy nem tudsz egyenes ember lenni soha. Miért kell hazudni az újságról, a címekről, a létszámról a taxis társadalomnak? Akik most eltartanak téged, azokkal szúrsz ki a legjobban, amiért nem mondod meg őszintén, hogy ekkora gond van. Most lehet, hogy írásaimra felkapod a vizet, de lapozzál vissza az egy héttel ezelőtti oldalakra és gondolkozz el azokon, amiket ott olvastál. Ezek után szégyelld magad, hogy mindenkinek az a benyomása, hogy egy hiteltelen, hazudozó ember vagy!
rtkiller 2007.02.27. 18:43:28 / # 180681
Miből fizetne?
tizedes 2007.02.27. 18:40:03 / # 180680
Te értünk mi érted. Fésztú fész. PAli mennyit fizettél egy külsősnek hogy ezt megírja? Mert a környezetedben eddig írástudóember nem volt.
rtkiller 2007.02.27. 18:33:36 / # 180679
Ügyes vagy góré! Megint egy új név!:)) Gondolod megesszük?
hobbytaxis 2007.02.27. 17:36:07 / # 180678
Én eddig csak olvasója voltam a topiknak, de már hányok a sok szemétségtől, ami itt folyik. Undorító amit műveltek. Csogu is mehetne a főtaxis topikba észt osztani. Évek óta nincs az rtnél, mégis itt keveri a szart folyamatosan. Pedig csak köszönettel tartozik a górénak, aki rajta is önzetlenül segített a bajban. Ottó meg elmehetne már a büdös pi...ba a taxisújságjával. Kit érdekel ez a szennylap. Góré tarts ki, vagyunk még jó néhányan, akik sose hagynánk, hogy tönkretegyenek. Te értünk, mi érted. Ez a lényeg. Köszönöm a tévés melót és kívánom, hogy még sok ilyet sikerüljön szerezned, mert nekem ebből van pénzem a többi nem érdekel.

HáziPálesz 2007.02.27. 17:26:15 / # 180677
Őszinte pillanat?! Ugye ezt csak viccnek szántad?!:-)))
HáziPálesz 2007.02.27. 17:23:00 / # 180676
Na itt az 1001. elköszönés:-)))
Kordonbontó Ottó 2007.02.27. 16:27:51 / # 180675
Mi ezen a nem szép. Ép ideje volt nyilvánosságra hozni, hogy egy ilyen alulművelt nímand kezében van valamennyiünk sorsa. Egyébként te mint szerkesztő igazán rákérdezhetnél, hogy miért nincs az igérgetések ellenére a rádiósoknak taxisújságja.
Kordonbontó Ottó 2007.02.27. 16:25:10 / # 180674
Megint támadsz mindenkire ahelyett, hogy egy őszinte pillanatodban elmondanád végre miért kerültünk ismételten a csőd szélére. Neked nincs jogod a sértődött primadonnát játszani. Mi 400-an, ekikből 300-an rendesek is vagyunk időben kifizettük a járandóságodat. Csak nekünk van jogunk háborogni az elégtelen szolgáltatásod miatt. Három hónapja nincs taxisújság a központban, helyette csak ígéretek, hazugságok. Ideje lenne felnőtt emnberhez méltó stílusban megmagyaráznod a megmagyarázhatatlant.
tomajer 2007.02.27. 15:57:25 / # 180671
Nem értem mit nem értetek! Megkapta gondolom Fair emailcímét, és írt neki egy "magánlevelet" erre ez a levél nyilvánosságra került. Tényleg nem szép dolog.

r069 2007.02.27. 13:48:56 / # 180670
Szia Pali. Gondolom ezzel azt akarod mondani hogy ezt nem te irtad?
góré001 2007.02.27. 13:44:22 / # 180669
Na ez már undorító szolgáljon örömödre és itt a vége elég ha itt tényleg mindent de mindent meg lehet tenni - !!?? Igazatok van tiétek a terep és legyetek az ilyen pitiáner dolgokkal nagyon de nagyon boldogok!!!
csogu 2007.02.27. 11:54:13 / # 180668
Rájöttem mi a baj:-DDDDDD A mókuskerék az sosem megy felfelé, az csak körbeforog és mindig odaér vissza, ahonnan elindult. Még egy jellegzetessége van, aki benne van, az rohadtul elszédül:-))))))
csogu 2007.02.27. 11:43:29 / # 180667
Kedves Pali! A levél címzését nem igazán értem, de a következő hozzáfűzni valóm lenne neked ehhez, mivel a levél alján a Te aláírásod és e-mail címed szerepel. Arról nem beszélve, hogy jellegzetes stílusod félreismerhetetlen, meg ennyi zagyvaságot más nem tud összehordani, főleg a fodeszról:-))))) Megszólalok, hiszen a levélben megemlítettél, így sajnos bármennyire is szeretnék kimaradni a Te dolgaidból, nem tudok, mert TE keversz mindig bele, szinte már szándékosan. A következőket írod: nekeünk nagyon jó csapatunk van az itt lévő 400 emberből legalább 300 nagyon rendes és törekvő Taxis! Ha jól értelmezem, akkor saját bevallásod szerint a Rádiótaxi ¼ nem rendes taxis. Ez egy szolgáltató cég esetében - ahol a taxisnál csapódik le a fizetés-, nagyon rossz arány. úgy hogy azok az emberek akik folyamatosan leveszik a taxisokat és a pénzükkel mindent és mindenkit megvesznek azok össze fognak és ki akarnak csinálni minket! Meglepő „őszinteséggel” írsz a többi cégtulajdonosról. Te nem veszed le a taxisaid? Csak kérdezem, mert úgy tűnik te magad föléjük helyezed. De engem még nem hallottál panaszkodni! Folyamatosan azt teszed. A cég egyre jobban sínen van folyamatosan kötjük az új szerződéseket remélem egyszer még be indúl a bolt! Vigyázz nehogy vakvágány legyen, mert annak a végén ütközőbak van:-DDDD Fodeszt hagyjuk, szót sem érdemel… Én még egy kicsit várok és ha a csogu nem hagyja abba felteszem az összes szennyesét a Topikra lássátok ki és mijen ember ossza a tévedhetettlen észt! ÉRDEKLŐDVE VÁROM, MÁR ÉN IS NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK RÁ!!!
Neduddgi 2007.02.27. 11:35:24 / # 180666
Fikanick:-)))
Kempes 2007.02.27. 11:28:39 / # 180665
Szépen leutánoztad a Palit kedves fair. Mit olvasok a taxisok világában: 10 éve történt 2007.februári szám 37.oldal "A Rádiótaxi múltja jelene és jövője" "A múltat nagyon nehéz volt lezárni, nagyon nehéz és sziszifuszi munkával értünk el a jelenbe, amelyben végre megállt a lefelé irány, és ha lassan is, de a mókuskerék elindult felfelé"- vélte Horváth Pál a Rádiótaxi elnök-igazgatója
fair 2007.02.27. 11:12:51 / # 180664
Szia ellenség!/ez csak vicc!/ Végre , hogy rászántad magadat! Nos nem tudom mi a bajod velem ,sajnos nem is értem , mert Te állandóan azt hírdeted hazudok! nem tudom mikor mit és hol hazudtam neked! nem szokásom ! Mindenesetre nehéz dolog ma megbírkozni a helyzettel sok sok külső tényező ellen kell küzdeni! nekeünk nagyon jó csapatunk van az itt lévő 400 emberből legalább 300 nagyon rendes és törekvő Taxis! Bízony nekem nem tetszik ha folyamatosan csesztetik Öket! nem tetszik ha a céggel foglalkoznak mert amúgy is nehéz a mai szemét viszonyok között elvezetni hát még úgy hogy azok az emberek akik folyamatosan leveszik a taxisokat és a pénzükkel mindent és mindenkit megvesznek azok össze fognak és ki akarnak csinálni minket! Tudod ők minnél több és nagyobb létszámmal dolgoznak annál több tagdijat és kuúciót szednekGondold végig és 15mFt -ból adok annyi egty főre jutó címet a taxisomnak mint Ő-Ők 55mFt ból ja és nálam 20mft van kaucióban náluk 130mFt! Ők folyamatosan eltünnek elmennek a második - harmadik világba "kipihenni fáradalmaikat" míg én max a Balatonig jutok el egy hétvégére! De engem még nem hallottál panaszkodni! Én harcolok az embereimért mert nem engem , nem csak engem tesznek tönkre ha sikerül nekik hanem 400 taxisomat és azok családját vagy az 50 alkalmazottat és annak családját! Én nem adom fel egy percre sem! Mint ahogyan én vagyok az egyetlen tulajdonos aki kiteszem ismerten a pofámat nektek akik folyamatosan mocskoltok úgy én harcolok mindenkiért egyedűl a jobb megélhetésetekért! A cég egyre jobban sínen van folyamatosan kötjük az új szerződéseket remélem egyszer még be indúl a bolt! Hiszen a magánmegrendelők elmaradása az elég nagy érvágás de megpróbáljuk cégekkel helyettesíteni azt a kiesést! FODESZ: Nagyon egyszerű tedd fel magadnak a kérdést ki mit tett eddíg az érdekedben! Nézz körűl!! Elmondom és csak itt magánlevélben mert nem akarom , hogy bárki dicsekvésnek vegye mit is csináltam mi is köthető a nevemhez! 1:Taxióra ne 12 tárhelyes legyen! 2: ne kelljen negyedévenként az APEH-nak bemutatnod a memoriádat 3:Létszám limit3600 főben állapította meg a Fővárosi közgyűlés én több ízben lehetőséget kaptam a plénum elötti felszólalásra-SIKERREL!! / Veres László a TSZSZ-el az AB -nál megvbétozta _SIKERREL!! 4:Közfeladatot ellátó személlyé nyílvánítás! három Igazságügyi Miniszternél értem el! 5:Bíztonsági öv nem használata! 6:Búsz sáv használhatósága ! Majd amikor a mentősők ki akarták venni a Kressz-ből újra kiharcoltam! 7:Biztonsági berendezés megcsinálása elgogadtatása! Mind a belügy Miniszter , mind az Igazságügyi Miniszter elfogadta!- igaz nem tették kötelezővé és pénzt nem kaptam hozzá ! kábé 50.000 Ft/ kocsi 8: A maximált tarifa ennek a mértékének bevezetése! sajnos itt a legnagyobb a lemaradás , mert 8-éve nem tudom elérni az emelését- majd most hiszen minden frakció vezető vissza válaszolt fogadják a kérésemet! /600 alap és az elemek mindegyikének a mindenkori inflációs rátával való automatikus emelése!/ 9: Minden Taxis tragédiával végzödött esetnél a temetések leszervezése és a menet konvoj levitele / egy kivétellel az csúfosan meg is bukott sajnos!!/ 10: Tiltakozás a droszt törvény ellen majd a moratórium megkapása /2hóra/ Szóval ez nem oly kevés pontosabban mondj még valakit aki megközelítőleg ennyit is tett! Persze lehetne több is de ennyi hatósággal megbírkozni ennyi törvénnyel elbírkozni az nem egyszerű! De ezt sem adom fel!Mindezekről olvashatsz a FODESZ honlapon . ott van az összes levelezés csak kiváncsíságból is olvasd el rájössz miért haragszom a taxisok folyamatos félre vezetése és fellázítása ellnen a semmire! Sajnos törvényt nem tudó emberek nyílatkozgatnak össze vissza és kecsegtetik a taxisokat minden fajata dologgal ami nem lehetséges! Olvasd el és rájössz! Szóval írd le mi a Te konkrét bajopd és megbeszéljük itt! és így ha mindenáron azt híszed félni kell tőlem !Sajnos a csogu mester szarkeverése a nyílvánosság bevonásával és ennek a négy őt haragosnak az össze vissza beszéde elviszi az ügyet rossz írányba! Én még egy kicsit várok és ha a csogu nem hagyja abba felteszem az összes szennyesét a Topikra lássátok ki és mijen ember ossza a tévedhetettlen észt! Köszi a lehetőséget várom a válaszodat itt és a gore001@t-online.hu-ra! nem félni kell hanem felválalni a konstruktivítást és dolgozni! HORVÁTH PÁL GÓRÉ001 ! Szóval érdekelne Te miért bántasz

fantomas 2007.02.27. 09:56:22 / # 180663
Elromlott a kis hangszóróba szerelt papagájomba a stopper. Keresek olyan ügyes embert aki meg tudná csinálni. Telefonszám és cim is érdekel. Előre is köszönöm a segitséget.

csendes 2007.02.27. 07:10:20 / # 180662
Az utolsó oltsa le a villanyt.
Oldalszám: 934