Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2007.03.27. 13:22:14 / # 181381
...már alszik tomajer...ma már eleget mutogatta a szponzor autóját a városban, megérdemli a pihenést:-DDDDDDDDDDDDDD
Bbetyár 2007.03.27. 13:20:42 / # 181380
[font size=4][b]Lassan nálam is kicsapja.

csogu 2007.03.27. 13:05:13 / # 181378
Találós kérdés: Honnan lehet felismerni a gyáva embert? Ki van kapcsolva a telefonja:-DDDDDDDDD

csogu 2007.03.27. 13:02:48 / # 181376
Inkább valami pépes táplálék beszállítót:-DDDD
csogu 2007.03.27. 13:02:23 / # 181375
Tehát légyszíves, irígységből, vagy netán abból az okból, hogy te még nem láttál közelről olyan autót amihez tisztességes munkával jutottál hozzá,... ..és bazz, csak elérték a céljukat... Itt fecséreljük az időnket erre a hülyeségre, magyarázkodunk és blokkoljuk a többi topikot...nem semmi... Köszönjük Kámbi!...ügyes vagy!

tomajer 2007.03.27. 13:00:27 / # 181362
Ócsó fogorvost is keress:-)))

csogu 2007.03.27. 13:00:11 / # 181361
Na ezt most nem értem...miért a Palinak címezted?:-))) Gyanakodsz valamire?? Különben se idegeskedj, hanem a szponzor autóddal menj haza és alukálj, mert most hogy az autódat szponzorálják, nem kell annyit kint lenned:-DDDDDD Bazzz megfájdult a seb a számba a röhögéstől:-(((( Hogy én ezzel mennyit fogom szívni a véred:-DDDDDDDD

csogu 2007.03.27. 12:58:04 / # 181377
[b]KEDVES HÍRDETŐK!!! Van itt egy lap, a taxisokról szól, nem csak taxisoknak! Tessék, tessék, itt lehet hirdetni...jó drágán!!! Társadalmilag lecsúszott, eladósodott taxisoknak tessenek GPS-t, házat, autót eladásra kínálni 1000 éves hitelre!!! Tuti befektetés, mert ezt Kámbi is megmondta, akinek a metrós topikból baromi nagy tapasztalata van:-DDDD Kámbi, adtál egy ötletet banyek:-DDD Elmegyek és ideirányítok egy helyesírási és egy hitelező vállalkozással tevékenykedő embert....lesz itt üzlet:-))))
tomajer 2007.03.27. 12:54:01 / # 181400
Nna ez a szponzorautó, viszont nálam csapta ki a biztosítékot! Én itt nem is Kámbihoz szólnék, hanem Horváth Pálhoz. Ha én azt mesélem neked, hogy a Hallotaxi vásárolt nekem egy autót, amin dolgozhatok, és nem vagyok immár Letti taxis, hanem a saját tulajdonú cégemnek fizetem a leadót, az nem azt jelenti, hogy azt az autót ajándékba kaptuk!!! A saját kemény munkával megkeresett pénzünkről beszélünk. Tehát légyszíves, irígységből, vagy netán abból az okból, hogy te még nem láttál közelről olyan autót amihez tisztességes munkával jutottál hozzá, (vagy mit tudom én milyen megfontolásból) ne terjessz ilyen hülyeségeket. Kámbi! Te meg ne higgyél el mindig minden hülyeséget, még akkor se, ha azt a Pali mondja! Ha itt szponzor autó lenne, az bizony a főoldalon szerepelne, és hetekig hónapokig cikkeznénk róla. Hiszen azért adná ide a "szponzor" akit hirdetőnek hívnak. ui: Várjuk, az ilyen "szponzorok" jelentkezését!:-)))
csogu 2007.03.27. 12:53:48 / # 181368
Pont ezért, pontossan ezért nem foglalkozom a rádiótaxi belső ügyeivel, amik nem is mindig belső ügyek. Palival is nagyjából(!!!) rendeződtek a dolgok, nincs kedvem előről kezdeni az egész szarakodást. De viszont az a baj, és azért nem mehetek el a hülyeség mellett szónélkül, mert nem kell neked tevőlegesen rosszat tenned, elég ha folymatosan azt hallatják rólad. Az első kitalálja, a második tovább adja, a harmadik már tényként kezeli, én meg nem győzök csodálkozni, hogy miket művelek:-))
félekhogy 2007.03.27. 12:53:33 / # 181367
Te paraszt gyerek a pofád még mindig moslék szagú........
r069 2007.03.27. 12:39:58 / # 181343
Csak tudod szar látni hogy valaki más most éli azt át amit akkor én,és tudod mi jár a fejében,tudod mit érez mert te már megélted ezt egyszer.

csogu 2007.03.27. 12:31:09 / # 181365
Így van, futottunk 100 felesleges üres kört, azt ismét ott tartunk mint az elején. Ki a fenének van ehhez kedve? Senkinek...nekem tuti nincs.
csogu 2007.03.27. 12:30:00 / # 181364
:Figyu Kámbi, ne verd ki nálam a biztosítékot, mert nem okos dolog engem felingerelni. Egy ideig hagyom, hogy húzgálják a „bajszom”, de aztán nálam is el tud ám szakadni a cérna. Amennyiben az a célod (AMENNYIBEN!!!), hogy én továbbra is annyira sz@rjam le a rádiótaxi ügyeit, mint tettem azt az elmúlt 1 hónapban, akkor (de csak akkor), ne erőltesd ezt a fajta kommunikációt velem. Leírom a gyengébbek kedvéért még egyszer, de egyben utoljára!!! A Rádiótaxinál zajló dolgok olyannyira nem szolgálják a szakma érdekeit, hogy azt sokan elképzelni sem tudják. Sok ott is a becsületes taxis, aki ténylegesen a céghez kötött emlékek, az igazi összetartozás emléke(!!!) miatt vannak még ott, de nagyon sok az olyan menekült, akik a szakma selejtjei, taxizni nem tudnak csak rabolni, vagy máshol már nem kellenek. ŐSZINTÉN REMÉLEM(!!!!), hogy sikerül a vezetőség tervei és ismét meg tudnak tisztulni, ismét a minőség váltja fel a pillanatnyi bevétel érdeket. Akaratlanul is kapok információt a cégről, és némi POZITÍV változás valóban tapasztalható, de…DE…ez még csak egy folyamat kezdete!!! Amire külön megkérnélek(!!!), kérés, remélem rögzült a szó jelentése(!!), hogy ne nekem tulajdoníts minden negatív jellemzést, ami a lapon megjelenik a FÓRUMOKBAN(!!!!). Nem akarom ismételten elmagyarázni neked, sőt, senkinek, hogy mi a különbség egy fórum bejegyzés között és egy cikkben szereplő írás között. Amennyiben értelmes(ek) vagy(tok), akkor erre már azért rájöttél(tetek), hanem, akkor szellemi degradáltakkal nem tudok és nem is akarok mit kezdeni!!! Na és a harmadik pont (ha jól számolom), és egyben az utolsó. NEKÜNK NEM JÓ AZ, HA A RÁDIÓS TOPIK PÖRÖG!!!! Főleg nem ilyen formában. Lehet nem vagy egy észlény Kámbi, de azt azért te is fel tudod mérni, hogy egy oldal értékét nem az határozza meg, ha jön „4-8 fika nick”, meg „1-2 diplomás” és egymást becsmérlik…hogy te is értsd…elküldik a f@szba!. Ez minden, de nem marketing értékű!!! Kámbi, nekem sok barátom van a rádiónál, akár mennyire is fáj ez egyeseknek, akikért én szorítok és mindent akarok nekik, csak rosszat nem. Pont ezért szakadtam le erről a témáról és nem is szeretnék újra nekifutni, még akkor sem, ha itt rovázól nekem és próbálod kiverni nálam a biztosítékot. Ne a trutyi keverésében, na és persze az ezt követő rendezésben akarj kitűnni, hanem írj humorost, írj okos észrevételeket, ha meg egyik sem megy, akkor meg nyugodtan maradj csendben. Ezt meg most vettem észre: Az új sponzorautótokat sem irigyellem, hisz megdolgoztatok érte, Drága Kámbi, mi a tetves baromságról beszélsz? Ki a fene tette ezt a marhaságot az általam sokra értékelt fejedbe? Különben ne válaszolj, nem vagyunk egy hullámhosszon, csak egyre kérlek(!!!), ne velem játssz, mert nem szeretnék ebben partner lenni. Köszönöm a megértést.
r069 2007.03.27. 12:10:58 / # 181363
Én nem a Palit akartam szapulni,inkább arra probáltam rávilágitani miért nem irnak ide most többen.Tegnap hajnali egykor hazafelé jövet láttam egy kollegát a budapest droszton aki sapkában kabátban ült a kocsijában pont ugy nézett ki mint csogu a rosszabul élünk képen amit a volga droszton csinált amikor 4orát ült a kocsijában cimre várva és nem volt benzine füteni.Most ugyan ezt láttam.Szar dolog nézni hogy vannak dolgok amik nem vltoznak.Persze az okosok szerint erre is van megoldás:Elfordithattam volna a fejem...
kámbi078 2007.03.27. 12:09:43 / # 181358
Eladta, vett egy másikat
HáziPálesz 2007.03.27. 12:02:22 / # 181357
Az élet összes területén mindig a felháborodott embereknek hallod jobban a hangját, ez természetes. (lásd.: jelenlegi politikai helyzet) Amúgy én minden nap ránézek a lapra, de az időmet inkább szánom másra, mint hogy a semmiről fecsegjek itt.
HáziPálesz 2007.03.27. 11:59:30 / # 181356
Na ja. A palival vitázni, az az igazi szélmalom harc.
HáziPálesz 2007.03.27. 11:51:59 / # 181355
Kutyábol nem lesz szalonna. Egyébként itt 2007-ben is hazudozott. (Nem érdekel elhiszed e, én és egy páran tudjuk) Én egyébként azért nem írok mostanában, mert nincs ami felháborít. Ez valószínüleg annak köszönhető hogy a pali már nem ír ide, ezért elmaradnak a nagy kamudumák.
r069 2007.03.27. 11:51:30 / # 181354
Lassan leáll ez a topic?Vajon miért?Talán nem csak a Pali adta fel "igaza"bizonygatását hanem az összes többi kollégám unta meg hogy ugyan azokra a kérdésekre ugyanazt a választ kapja és közben a valoságban semmi nem történik?Talán annyit dolgoznak hogy nincs energiájuk irni?Naponta 4-5 rádios kollegát látok aki az autojában aludva tölti el "szabadideje"nagy részét,ráadásul mindenki akivel beszéltem sugárzik roluk az elkeseredettség.Persze hogy nem irkálnak.Inkább probálnak napi 16-18orát dolgozni.Meddig?Amig csak egyszer szembe jön egy oszlop....
Oldalszám: 934