Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2010.10.01. 00:07:47 / # 194407
Sziasztok! Dolgoztam kb fél évet a tele 5-nél de amikor meguntam,hogy 10 wattal nem lehet dolgozni gondoltam odébbállok.A rádiómat feltekertettem maximumra (csonkon 38 jött ki)gondoltam 10 napot még dolgozom annyi volt hátra a hónapból,és lám lám dupla tornádóval 38 wattal a tutiból több alkalommal is levertek.Az swr jó volt a rádió jó volt a kábelhossz is jó volt ja és 20 éve urh-ról dolgozom.Szóval szabályos rádiókkal el fogtok vérezni a tele 5 mellett. Nagyon sajnállak benneteket!!!

bebe 2010.09.30. 23:15:30 / # 194406
Szia!Akkor vegyük sorra:címfeldobás-maradt 2perc-5-10..Nyomás:maradt 1.Drosztok:tőlünk elvették a békást,a XIII tescót,hoztuk a drávát és a lajost,de aránylag sok melóval.Nálunk minden etikátlan volt, ami a KRESZ-el ütközött,nálatok csak a piros lámpa és a betolatás egyirányúba/ez is maradt/Mi állítottunk frekit, igaz hogy ingyen, de sokkal gyengébb mint a régink.Mi megyünk órát állítani 6000ft-ért, hogy 30-al olcsóbban vihessem a csekkest...A kauciót kértük, hogy nekünk fizessenek vissza 40-et, de Horváth úr ragaszkodott hozzá, inkább ti jöttök+40-el/ egyébként aki kilépett az se kapta vissza, esetleg a jövő héten/Ha a hármason beszélgetünk, nem azért van, hogy ellenetek szövetkezzünk, hanem azért mert 1 hét alatt nem kaptunk egy kibaszott etikai szabályzatot!Próbáljun meg nem egymásra mutogatni, dolgozzunk egymással, aztán innen is onnan is rengetegen kilépnek majd, mert egyszerűen nem lehet normálisan dolgozni!Amíg az utasok zöme 10-12 percet vár a telefolálással,addig inkább ösztökéljük a bentieket a korszerűsítésért, egymást meg ráérünk b@szogatni jövőre is!Az járjon az eszetekbe,mi sem akartuk ezt, úgy, ahogy ti sem!Nálunk kb 1 éve tart a kenyérharc, sajnos ezt óhatatlanul is áthoztuk hozzátok.Jó melót!
nagyonkedves 2010.09.30. 22:03:19 / # 194405
:) és Szabó Leslie dalolja kedvenc dalom alája :)
ftkptk 2010.09.30. 21:37:42 / # 194404

Iván181 2010.09.30. 17:31:07 / # 194398
Még csak annyit. Mélységesen fel voltunk háborodva, hogy ezt emberekkel, sőt családokkal meg lehet csínálni, amit Velük megcsínáltak. De most velünk történik mindez.

Iván181 2010.09.30. 17:26:04 / # 194403
Szia Csogu. Egy szóval nem mondta senki, hogy az ellenségünk, sőt....! Mi bármilyen kérdésük van segítettünk, segítünk, segíteni fogunk. De!!! Ugye nem kell azt eltürnünk, hogy lefikázzanak Minket, szidják a rendszerünket, a diszpécsereinket, a taxisokat. Ha én belépek valahova, el kell fogadnom az ott érvényben lévő szabályokat, és alkalmazkodnom kell, még ha nehezemre esik, akkor is. Most ugy néz ki, hogy, bár tényleg rengeteg címet hoztak, Ők még a mieinket is el viszik, mert a rádiojukat is hozták.
csogu 2010.09.30. 17:03:56 / # 194402
Gyerekek, egyszerűen csak megpróbálják túlélni ők is ezt az egészet. Ennyi. Nem hinném, hogy Ők az ellenségeitek. Szenvedő alanyai egy üzleti lépésnek, hasonlóan hozzátok.
Iván181 2010.09.30. 16:56:00 / # 194401
Persze, tudom én is, de dühít, hogy Ők szapulnak minket. Mi megprobáltuk, megprobáljuk befogadni Őket, a valóságban meg átadjuk Nekik a helyünket. Lehet, hogy rossz indulatú vagyok, de már azt is el tudom képzelni, hogy a meglévő frekijükön megbeszélték, elüldöznek innen minket. Nem a tele5-s logót kell gyászolni mostantól.
smokie09 2010.09.30. 16:40:19 / # 194400
Láttuk Ivánka! Nem az a lényeg, hogy mit, hanem, hogy ki mondja...
Iván181 2010.09.30. 16:30:59 / # 194399
Azért érdemes Holdingos topicban megnézni a sas882 666. hozzászólását is.

666666 2010.09.30. 15:33:42 / # 194397
Isten veled Rádiótaxi. Emléked örökké élni fog.

smokie09 2010.09.30. 15:06:50 / # 194396
Meg még arra vagyok kíváncsi, hogy a mi etikai bizottságunk meddig lesz a helyén:)Szerintem az ő szavuk ott egy nagy KUSS! Ahogy a drosztjainkat megszűntették, ahogy köpködnek az 1 nyomás miatt, ahogy tegnap taglalták a hármason, hogy záróvonal, meg stb...miért nem etikátlan?, ahogy a két percből hamarosan három lesz... És eddig minden akaratukat keresztül is húzták. És fogják... Csaba! Eret fogsz vágni (vagy valaki más rajtad) ha a 300 rádiósból 200 megpattan! Valamit ki kéne találnod de nagyon gyorsan, hogy ne így legyen, mert az 12000000 forintocska, plusz a lerántók, plusz a kau(k)ciók! szal lehet az még 36 milla is! gondolom hiányozni fog valakiknek.:))

smokie09 2010.09.30. 14:40:43 / # 194395
Gyula! Azt a 62-es etikást kérdezted akinek a városismerete kimerül a három terminál rendelt taxi táblájából?
Fantomas 2010.09.30. 12:24:19 / # 194394
Teljes mértékben igaza van a Gyulának,és ha a 600-ék nem csinálnak rövid idön belöl rendet,(egységes normál antenna,10 Watt-os rádió)akkor sokan távoznak,és vége a piac vezetö nagy cégnek.Meglehet nézni,hogy a Rádió taxisok mennyi címet vettek fel a napokban.És a Nagymező drosztot igen is vissza kell csinálni,

gyula607 2010.09.30. 11:52:47 / # 194393
A tegnapi nap bennem is ez fogalmazódott meg: A Rádiótaxi nem a pár évvel ezelőtti szétválásnál, hanem a tegnapi nappal szűnt meg. Nincs nekem bajom a TELE5-el,mert volt bennem már régen is sokszor gondolat hogy lehet hogy be kéne lépnem,de nem mostanában. Azt hiszem az utóbbi időben elég jól eldolgoztunk,cím is egyre több volt talán más nevében is mondhatom:jól éreztük magunkat. Na most ennek vége,mert háromszázan beléptünk a TELE5-höz,amiből 290-en biztos hogy nem akartunk. Ez a stílus többünknek nem tetszik és itt kérdezném meg a Hatszázas Tomit: Emlékszik hogy azt mondta hogy Ő sem szeretett TELE5-ös lenni,nem érezte jól magát? Mi vajon mitől éreznénk jól magunkat? Tegnap a reptéren huszonötödikként beállva megkérdeztem a Kedves 62-es Etikás Kollégát: A Nagymező Drosztot miért kellet megszüntetni? A válasz az volt hogy negyvenen nem férünk el,meg én amúgy is mindig "Hőbörgök" és nem hajlandó vitatkozni velem ha úgy jobban tetszik: "CSAK". Próbáltam meggyőzni hogy én nem "hőbörgök" csak ha valamit nem tartok jónak azt szóvá szoktam tenni. Az volt a válasz hogy Ő is a Nagymező ellen van. Ezt én meg is értem mert este mikor kijön dolgozni és beáll a reptérre majd a fuvar után vissza megy,gondolom néha átmegy a Nagymező utcán és látja hogy a taxisok össze vissza állnak,és gondolom nagyon felháborítja ez az összevisszaság.
szálka 2010.09.30. 03:13:28 / # 194392
NEM TUDOM MI A NAGYOBB BŰN! Az, hogy ti, mint tulajdonosok tisztában voltatok azzal amit csináltatok, és akkor ez a pusztítás szándékos.. Vagy fel sem mértétek a lehetséges következményeit a döntésnek.. Tévedés azt hinni, hogy a Tele5 megszűnt. Nem-nem! Mindössze más néven működik tovább. Az elmúlt 24 óra bebizonyította, hogy mellettük!! sajnos a Rádiótaxi szűnt meg... Aki elég időt töltött az autóban, az úgyis tudja mire gondolok. Ennyire nem lehetett fontos, hogy azoknak az érdekein átgázolva, akik eddig a megrakott tányért tolták a pofátok elé...na azokat csak strigulaként kezeljétek a befizetési listán.

A Sírköves 2010.09.29. 21:07:28 / # 194391
Góré! Ha neked lesz 50 fizető néződ az új mozidban, akkor én megveszem neked az AC Milant. De legalább 1 hónapig amit eszel iszol.
Megbízható 2010.09.29. 19:03:10 / # 194390
Csodálom hogy csak most vetted észre. Az egész életük egy hazugság. Csak így érzik jól magukat.
bendzsoo 2010.09.26. 15:47:34 / # 194389
Igen én is a piszkálok közé tartozom.Engem közvetlenül nem érint ez a T5 dolog.De mivel nekem sem mindegy,hogy mi történik velük ezért drukkolok nekik.Ha sikerül neked ez a dolog ígérem,hogy meg követlek.Sok sikert
góré001 2010.09.26. 12:41:53 / # 194388
Azt hiszem erre a válaszra én vagyok a legautentikusabb! IGEN A PERT MEGNYERTEM !! Fel is tettem ide keresd meg! FELLEBEZÉSNEK HELYE NINCS!! Még kicsit el tudja húzni de szerintem ez a förmedvény amit így hztek létre ez azért jött létr , hogy ne veszitsen teret! Igy már megvan a befuttatott név! Mások összehordták Ők kiaknázzák! Egyfolytában azon vagyok , hoy ez ne jöhesswen létre! Több szervezés is folyik a háttérben renélem mindegyik sikerűl és elválik a szar a viztől! Ezt asztorit ugyan ugy csinálták meg mintaz én kirablásopmat "az éjj leple alatt" ! Semmivel és senkivel nem törödnek!Atgázolnak mindenen és mindenkin! Reményeim szerint talán még ma idebtudok irni egy kom oly álalánost!!AZON vagyunk egypáran! Nem tartani nem félni kell tőlük hanem mindent de MINDENT elkövetni , hogy ez a szemétség ne sikerűljön!( kérem a személyemet fikázó néhány nickes most ne csinálja)nem válaszolgatok ugyse rá most fontosabb dolog van, mint piszkálódni! Lehetőséget kell keresni a kirugott dolgozóknak és a többszörösen CÉGVESZTETT TAXISOKNAK talajt találni amiben ujból JÓL érzik magukat!!!!!!
Oldalszám: 934