Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
smokie09 2010.10.02. 17:39:59 / # 194447
Itt vagy a csatornán sírt? mert nem ugyanaz...
kínai büfé 2010.10.02. 17:23:23 / # 194446
nekem nem kell segiteni értelmezni. el tudom olvasni.csak most nekünktámadsz,hogy mi hányunk rá,és nem jó,miközben itt sirt a szátok honapokig,hogy nem kell nektek.
szálka 2010.10.02. 17:06:37 / # 194445
Most jól figyelj!! Segítek értelmezni! Nem arról van szó, hogy jó vagy sem az akciós transzfer! Amióta bevezették, én, mint taxista eldönthetem, hogy viszem vagy sem!!! Eddig nem volt szokás, hogy a diszpécser feldobta, és a nagyeszű megmondóember kifejtette, hogy az milyen szar. Aki akarta vitte, aki nem, az hallgatott. Ilyen pofonegyszerű.
szálka 2010.10.02. 16:57:10 / # 194444
Hidd el, ha a Rádiós vezetés felé megfogalmazott kritikáim mind egy-egy nyílvessző lett volna, már úgy néznének ki, mint egy minőségi szita! Nem őket védtem! Mindig elolvastam amit írtál-írtatok, és végtelenül sajnálom, ahogy elbántak veletek, de nem mi tehetünk róla! És, ha már megkérdezted, hogy én mit szóltam volna, a ti helyetekben....ha dühösen is, de megpróbáltam volna alkalmazkodni az új helyzethez, legalábbis ami a forgalmazást, és a szokásokat illeti. Ami Veled történt ahhoz nem lehet. De, Te sem örültél volna, ha én, mint T5-ös "újfiú", mondjuk a harmadik nap megkérdőjelezem a becsületességed egy címkiadás okán. Sőt, a kollégáid azonnal lerágják a húst a csontomról... A "bagoly" a merényletet hozta fel annak példáján ami történik. Csakhogy ez jelenleg úgy néz ki: - a Pásztor tüzel rátok!!! - és ti bennünket akartok áldozatul lökni!!!
szálka 2010.10.02. 16:41:00 / # 194439
Szia Laci! :-)

csokis 2010.10.02. 16:36:27 / # 194438
Sziasztok!! Volt T5-ös diszpécserként engedjetek meg egy mondatot!!Amit első napokban a benti szolgálat / RÁDIÓS/ diszpécserek és telefonosok megtettek, az emberfeletti volt!! Megemelem a kalapom előttük!! / Ott voltam,láttam!! /

kitsike 2010.10.02. 16:25:15 / # 194443
Akkor gondolj bele most forított esetbe, te hogy éreznéd magad a T5-ben, ha neked kellene alkalmazkodnod, úgy, h hogy semmiről sem tudtál? Hogyan alkalmazkodna a diszpécseretek, ha semmiről sem tudott volna. De azért bele rakom még a nagykést az ucsó nap elött és felhívom, neked hétfőn már nem lesz hová bemenned dolgozni. A T5-ösök, is felépítettek valamit, amit most így ahogy van kirántottak a lábuk alól, vagy ha jobban tetszik akkor felrobbantottak... Talán a te szád is elkenődne egy kicsit.. Ja és majd íratok alá velük 3 hónapos új szerződést, és kirakom az utcára egy forint nélkül.. Lehet, h én vagyok most a gyevi bíró???? Csak egy kicsit fordítsd meg a helyzetet, és éld bele magad... (és remélem megérted mi mit érzünk, és hogyan éljük meg ezt) Mint írtam megértem nektek sem könnyű, én ezt belátom, másképp kellett volna ezt intézni, és talán nem lenne szájhúzás, és mindenki békében tudna dlgozni ott, ahol szeretne, vagy ahol munkát talál... Az a bosszantó, h aljas modon lett mindenki kisemmizve.. Ti is és mi is. Más meg jókat röhög, és számolja a pénzét!
smokie09 2010.10.02. 15:35:58 / # 194442
Azért ezen kívül van még jó csomó dolog amin változtatni kell(ene). De szálka írta meg jól.. semmisenemjó:(
464 2010.10.02. 14:06:49 / # 194441
Már nembánom hogy abbahagytam a taxit :-(

törölt felh. 2010.10.02. 12:50:43 / # 194440
Ja meg szombaton és vasárnap is.
törölt felh. 2010.10.02. 12:49:59 / # 194437
Tamás. Örömmel hallom, hogy folyik az átképzés. Ugye mindenek előtt áll, hogy egységes legyen a címkiadás éjjel, nappal, hétfőtől péntekig! Köszönjük.

alelölülő 2010.10.02. 10:40:48 / # 194432
3-4 éve a kockásnál is elküldték Flóriánról a drosztelsőt Hidegkútra délutáni csúcs idején, és magyarázkodhatott, hogy miért 40 perc alatt ért oda. Lehet, hogy van egy kockástól jött diszpécserük?
Bao 2010.10.02. 09:43:48 / # 194436
kínai büfé, ha más nem, te elégedett lehetsz. A rádiónál mindig sok kínai utas volt, viheted a tesóid. :)

kínai büfé 2010.10.02. 09:35:23 / # 194435
nektek jó a 2777,mi?telebömbölték a rádiosok itt a lapot miatta.
Bao 2010.10.02. 08:59:55 / # 194434
Mi lett a kódokkal? Kik cseréltek?

Bagoly 2010.10.02. 06:40:40 / # 194433
A világban, sok olyan hely van, ahol a politika, népcsoportok kultúráját, identitását akarja tönkretenni. Nyilvánvalóan csak átvitt értelemben, de most ez történik a Tele 5-ös kollégákkal is. A Tele 5 taxisoknak is meg vannak a szokásaik és a Rádiótaxisoknak is és ez látható módon nagyon különbözik egymástól. A jelenlegi helyzetre senki nem tudott felkészülni, hiszen titkos volt, mint egy „merénylet”. Akik kitervelték és végrehajtották azok sem vagy talán ez lett volna a céljuk? Meg kell értenetek, hogy nem két különálló csapat vagytok, külön diszpécserszolgálattal. Daróczi u. és nem Bogáncs utca. Erről jut eszembe. Már nem is látom a Budataxi telefonszámát a weblapon. Mi lesz a következő lépés.......?
csogu 2010.10.02. 05:59:01 / # 194431
hogy lehet a Perényibe a Bp elsőt küldeni Ez komoly?
szálka 2010.10.02. 03:51:14 / # 194430
Kedves "kitsike" és "cathy.1" Engedjétek meg, hogy Nektek címezzem, de mindenkinek szánjam ezt a néhány gondolatot. Veletek ellentétben egy régi rádiós szemszögéből próbálom meg láttatni azt ami történik. Akár benneteket olvasva, akár a "csatornát" hallgatva óhatatlanul a Gyevi bíró meséje jut az eszembe, aki mindig önérzetesen tudta kijelenteni a mindenek felett állóságát azzal, hogy "kivéve a Gyevi bíró". - Ezt a fúziót épeszű utcán dolgozó taxis nem akarta. - De, vegye mindenki tudomásul, az első számú felelős mégiscsak az, aki eladta. Ő pedig nem más, mint a T5 tulajdonosa. Tehát okolni őt kell. - Ti kedves T5-ös kollégák kerültetek egy másik csapathoz, bár tény, hogy nem önszántatokból. - De, a vállalás-választás lehetősége mindenkinek adott volt. Senkit nem kergettek ostorral a Daróczi útra. - Viszont a "nagy nap" óta mást sem hallgatunk, mint: - nem jók a tarifák - nem jók a transzferek ( reptéri ) - nem jó az akciós-kampányos - nem jó a nálunk kialakított drosztrendszer - nem jó a 2 perces címfeldobás - nem jó a diszpécser - nem jó a telefonos - nem jó ahogy a diszpécser megfogalmazza a kiadott címet - nem jó, ahogy a főváros környéki címet- táblát mondja - nem jó, hogy beiratkozós a droszt - nem jó, hogy címkiadás közben nem tudtok heten egyszerre bejelentkezni a reptérre - nem jó, hogy nálunk eddig nem volt divat teleugatni a csatornát, és laza kézmozdulattal megkérdőjelezni a diszpécser becsületességét, mint ma éjjel szegény Glóriáét - nem jó, hogy nálunk a két perc olyan két perc, amit megpróbálunk betartani, ellentétben veletek, akik se elfogadni, se betartani nem akarjátok, de kikéritek magatoknak, ha valaki mérni mer. Lásd még ma délben a 6-os kollégátok, akinek a legnagyobb gondja az volt, hogy ki merte őt megmérni. És hosszan lehetne folytatni! Csakhogy, talán meg lehetne próbálni alkalmazkodni, figyelni, gondolkodni. Akár még kérdezni is, és nem úgy, ahogy az első napokban tettétek. Sok fontos, és még több legkevésbé fontos dologgal folyamatosan szétverni a csatornát és ezzel nehezíteni a benti munkát. Nem is szívesen feltételezem, hogy mindez szándékos is lehetett... Én is fogalmaztam meg itt bőven kritikát, de amit közületek néhányan csináltak, nem volt más, mint nettó rosszindulat. És minderre nem érv, hogy ti többen vagytok. Ha valahová befogadnak valakit-valakiket, nem illik azonnal kirúgni a ház falát csak azért mert a régi is olyan volt. Ráadásul, ha tízesével mentetek volna különböző cégekhez, ott mindjárt szolidabbak lettetek volna. Ebből a hozzáállásból könnyen lehet konfliktus, mert nekünk is elegünk van. Nem mindig azok győznek akik számszerűleg többen vannak....viszont veszíteni mindannyian fogunk.

Iván181 2010.10.02. 03:31:26 / # 194429
Megjegyzem én nem így csináltam volna ezt egészet. Attól, hogy van egy cipőboltom, még vehetek cukrászdát, de nem kell holnap krémesből csinálni a felsőrészt. Külön hagytam volna a T5-öt teljesen, bevezettem volna az RT szabályait, (2perc 5 stb, egy nyomás, 13w rádio), a tapasztalatokat leszűrve kialakítom a központot, és január első munkanapján max összeolvasztom. Lehet akkor már nem is lennénk ennyien. Mondjuk így se leszünk, lesztek. Még nem tudni.

Iván181 2010.10.02. 03:24:30 / # 194428
Persze, vannak problémák, de szerintem pl a diszpécserekkel nincs baj, ami rajtuk múlik, azt tudják kezelni. A telefon nagy gond, mert csak kérdezem szerinted az a hotel, panzió ahol nem urh van, hanem telefon, vár 10 percet, hogy felvegyék? A drosztokról meg annyi félelmem, ha itt nem lesz a rádiók rendcsinálásából 1-2 napon belűl semmi, még több lesz. A kollégátok például úgy ment át központon mint ha az átjátszó alatt lett volna egyedűl. Ez szerinted normális?
Oldalszám: 934