Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Tibi427 2008.12.22. 13:37:02 / # 191489
Sziasztok! KÍVÁNOK MINDENKINEK BÉKÉS-BOLDOG KARÁCSONYT!

pöpp 2008.12.22. 08:50:26 / # 191488
hívd fel a diszpécsereket
nina69 2008.12.22. 04:24:36 / # 191487
Tényleg jó volt. Sajnos elmúlt. Elszúrták. Kik az új tulajok? Elbeszélgetnék vele , velük. Elérhetőség? Üdv !
pöpp 2008.12.22. 03:04:48 / # 191486
nem igazán értem miért kell szidni egymást?Nekem is jó emlékeim vannak a kék-fehér rádió taxival 7évvel ezelőtt a radió taxinak köszönhetően ismertük meg egymást és azotta is nagyon boldogok vagyunk. Mindig azt mondták nekem a múltból csak a jót és a szépet vigyük magunkal mindenki nézen magába és gondolkodjon el ezen!!!!!!!Mindig szar volt kék-fehér rádiósnak lenni? Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek U.Í.:Beszéljetek először az új kék-fehér tulajdonosaival és utána mondjatok véleményt mert meglepődnétek, mert sokan ismeritek őket!!!

csogu 2008.12.21. 21:47:22 / # 191475
Gondolom viccelni még csak lehet?:-))

nemkar 2008.12.21. 21:06:23 / # 191485
Ja...ja! Olyan csupasz, mint a baba segge. Új ember, bíztos nem leszek, hisz több, mint 50 év után már nem tudnék változni.-:))
kámbi078 2008.12.21. 19:49:27 / # 191484

Bao 2008.12.21. 19:42:09 / # 191483
Á,biztos csak hülyül,hiszen már új ember vagy ,csupasz képpel! Nemde? :)
nemkar 2008.12.21. 19:34:05 / # 191482
Kezded........??-:((
csogu 2008.12.21. 18:32:17 / # 191480
Nem lehetne mind a kettő egyszerre?:-))
csogu 2008.12.21. 18:31:41 / # 191481
Drága barátom, tudtommal sem cigány, sem zsidó nem vagyok...hanem csak sajnos egy buta magyar, aki most is épp kifelé indul dolgozni. Én sosem voltam érzékeny, ahogy gondolom már Te is ezt itt tapasztalhattad...sőt, önmagammal szemben engedem el a legerősebb kritikát, önkritikát. Az előző bejegyzésem pontosan azt igyekezett elkerülni, hogy tudatlanságból fakadóan bárkinek is problémája akadjon a hatósággal...és esetleg azokkal, akiket megsért a beírásaival. Most, hogy a felvilágosítás megtörtént, így az én lelkiismeretem tiszta...innentől kezdve mindenki tisztában van tettei lehetséges következményével... ...és az én szerepem itt le is zárult...de természetesen ha úgy érzed, hogy neked szükséged van valakire, akin kitöltheted a mérged, akkor csak tessék, lehet engem szidni a jog és jó pár olyan dolog miatt, amihez semmi közöm:-)...én biztos nem jelentelek fel, sőt, még be is szállok a magam szidásába, hagy legyen pár vidám pillanatunk:-) Na és akkor most jó éjt, mentem dolgozni:-)
NagyKenguru 2008.12.21. 18:28:31 / # 191479
Kedves Mindenki! Elnezest, angol win-t hasznalok ami osszevesz a magyar billentyuzettel, igy sajnos nincsenek ekezetek irasomban, de remelem igy is erteni fogjatok. Hogy is irjam... Valaha RadioTaxis voltam, buszke arra melyik ceghez tartozom. Akkor meg presztizs volt Radiosnak lenni, jo hirunk volt. Sok rossz dologgal talalkoztam azok alatt az evek alatt, megis azt mondom szep korszaka volt az eletemnek. Nem, nem csak a szabadsag, a kollegak, a szellem, a "feeling", szeretettel gondolok vissza. Ma mar "csak" utas vagyok es meg mindig Radiot rendelek. Valahol kicsit mindig megmaradok taxisnak is, ezert is olvasgatom ezt a forumot. Jo ideje olvasom, eddig kibirtam hogy ne szoljak bele, de mostmar nem... Most latom ezt az eletformat ket szemszogbol is, mint taxis es mint utas. Szeretnem valamire felhivni a figyelmeteket, vagy nevezhetnem ugy is, ez egy regi Radios kerese... Nem tudom mi tortent igazabol, nem tudom miert van, (van-e?) ket RadioTaxi, kivel mi tortent a sok-sok ev soran, de egy valamiben biztos vagyok. Ha en mint utas olvasnam ezt a topicot, vagy csak megtalalnam veletlenul (marpedig keresooldalakon nem nehez raakadni), biztos, hogy kegyetlenul meglenne a velemenyem az egesz cegrol annak alapjan amiket itt olvasok. Kerlek Titeket, folytassatok azt amit csinaltok egy jelszavazott forumban, vagy fejezzetek be, de gondoljatok bele, mit erez egy utas ha ebbe beleolvas veletlenul? Nezzetek meg mas cegek forumait, ott nem ez megy... Ne jarassatok le magatokat es a cege(ke)t! A RadioTaxi egy nev volt, a taxisai a taxisvilag kremje. Igenyes, korrekt es jofej sracok, akik kialltak egymasert es lehetett rajuk szamitani, a lehetetlent is megoldottak. Ha megis problema volt, az nem tartozott orszag-vilagra. Nagyon kerlek Titeket, ne alakitsatok ki mas kepet magatokrol egy forummal..., barmelyik RT-rol van is szo, barmelyik kollegaval van is gondotok! Nem kell elhallgatni ha baj van, de ne nyilvanosan... Koszonom. Zs.

Kempes 2008.12.21. 18:27:14 / # 191478
most akkor zsidó vagy cigány?
Megbízható 2008.12.21. 18:25:01 / # 191477
Megértelek csogu, lehet hogy személy szerint téged is érintenek ezek a rasszista megnyílvánulások. Bocsi.
lulu 2008.12.21. 18:13:06 / # 191474
EVETKE, KEMPES, OKOSKA01! Szégyelljétek magatokat! Most lehordjátok a Palit mindenféle mocskosnak, mert fáj, hogy esetleg elvitt egy-két megrendelőt tőlünk. De gondolkozzatok el azon, hogy ezelőtt két évvel Pálnak fizettétek a tagdíjat és nyaltátok a seggét. Majd a jobb reményében ennek a szerencsétlen hülye, birka Horváth Csabának, 600-nak és Köpösdinek bealáztátok magatokat. Nagyon gusztustalan, hogy ezek után itt a topikon minden alkalmat megragadtok, hogy régi cégeteket és kenyéradótokat pocskondiázzátok. Lehet, hogy ez egy kicsit durva volt, mert én is itt dolgozom sajnos a hozzá nem értő Szentgyörgyinél. Mivel hogy a City-hez már hosszú ideje nem tudok bekerülni. Gondolkozzatok el, hogy nem az idióta, leírt Horváth Pált kell cikizni, hanem ezeket a hülyéket, akik nekünk a fuvarokat szervezik, illetve a SF Rádiótaxit irányítják.

csogu 2008.12.21. 18:04:37 / # 191476
[b][font size=4]Nagyon kérlek benneteket, hogy ezt a "cigányozást", "zsidózást" stb...fejezzétek be, mert ha az érintettek lépnek az ügyben, akkor a rendőrség kérésére beazonosítható lesz a nicknév és bíróság előtt kell felelnie az illetőnek a beírásai miatt...és amint azt már tapasztaltuk, a magyar rendőrség nem arról híres, hogy anonim kezeli az ügyben szereplők adatait. Nem véletlen, hogy az egyik legkeményebb topikunk, a repteres, az elmúlt félévben elcsendesedett. Ennek fényében minősítsetek bárkit is jogellenesen...és a cigányozás, a gyűlöletet keltő bejegyzések egy népcsoporttal szemben, ezt kimeríti. ...és ha kicsit is ismertek, akkor tudhatjátok, hogy okom volt most arra, hogy ezt a bejegyzést megírjam!!! ...és innentől kezdve mindenki a saját felelősségére írogat. Köszönöm![/b][/font] Ui: Az eddigi jogsértő hozzászólások törlésre kerültek.

Kempes 2008.12.21. 17:31:23 / # 191472
2 hónap és kibasszák abból is, mint az opelből, mint a mercedesből. kutyából nem lesz szalonna. abból az audiból a wunderbaum az övé, az is tescóból.
evetke 2008.12.21. 17:29:09 / # 191470
Kifelé a csitti fitti belül meg rohad.
evetke 2008.12.21. 17:27:12 / # 191469
A Pali soha nem fog megváltozni! Kapott egy kis pénzt és nem a tartozásait fizeti ki (van neki bőven) hanem A6-os Audit vesz! És még mindig van aki hisz neki!
Kempes 2008.12.21. 17:24:42 / # 191468
nanááááá....:DDDD mindjárt bemegy a mindignyitvaállóirodába előszedi és küldi a szerkesztőknek a mindigkészenlétbenálló, mindentbebizonyító megdönthetetlen dokumentumokat.

Oldalszám: 934