Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2009.01.31. 16:49:08 / # 190899
Te barátom! Nem véletlenül voltam már pár lényeges produkciónál felkérve, mint ötletgazda...anno a szép időkben. Én fogyasztó is vagyok egyben...és 4 éve még nem keveset utaztam, mint utas. ...és emberként gondolkodj...de ne CSAK a Te szemszögedből. Lehet neked nyerő, ha egy lány egy szatyor sörrel megy a randira, mert előre megvette a Tescoban, mert így olcsóbb...és ez arra enged következtetni, hogy megbecsüli a pénzt, jó feleség lenne belőle...de messze nem ez az általános...és a taxi, ha tetszik, ha nem...egy luxus...és a célközönségnek annak kellene lennie, ami eltartja a Te vállalkozásodat is...és nem egy olyan réteg, ami elméletileg...és ahogy olvasom itt, nem csak az én véleményem szerint, egy sokkal tőkeerősebb utazóközönséget eltaszít magától. Nya...mennem kell:-)
attus 2009.01.31. 16:48:23 / # 190898
Figyeld meg a méret különbséget a 165Ft/km és a többi felirat között! Ez az egy volt a lényeg!:-( Ááááááááááááá, nem is kellemetlen mikor utassal elmegyek egy ilyen autó mellett?!:-(
Bao 2009.01.31. 16:45:05 / # 190897
Nem vagyunk utasok. Nem utasfejjel gondolkodunk.

csogu 2009.01.31. 16:42:50 / # 190896
Nézd, ha a segélyt csak az alapján osztanák, hogy akkor viselned kell egy kitűzőt, ezzel a felirattal: SEGÉLYBŐL ÉLEK, A TE ADÓDBÓL! ...hidd el, kevesebben kérelmeznék...és nem azért, mert nem szeretik a pénzt, vagy nincsenek rászorulva.
Anyuka 2009.01.31. 16:39:54 / # 190895
Sok! De ők sem akarják porrá égetni magukat:)
Bao 2009.01.31. 16:38:40 / # 190894
Nagyon sok a smucig utas.
csogu 2009.01.31. 16:36:43 / # 190893
Erről beszéltem. Értelmes ember így nem jelenik meg egy randin. Igen, ők talán, de ők sem hiszem, hogy égetnék magukat a hátsó üléseteken, derékmagasságukban egy 165 forintos matricával, hogy hogyan nézik le őket amint megérkeznek egy szórakozóhelyre és amíg fizetnek kiröhögik őket, hogy nézd, ennek csak erre telik.

rőzsehordó 2009.01.31. 16:25:12 / # 190980
Csinálják, ha ehhez van kedvük. Én még kiegészítettem volna, hogy nálunk minden autóban van eü zacskó is, mint a repülőgépeken, ha netán rosszul lenne a kedves utas:) Kíváncsi vagyok melyikőtök vitt utoljára nyugdíjast. Az is ér, ha láttatok nyugdíjaskorút beszállni konkurenciába. Pali! Ők nem az a réteg, akik megengedhetik maguknak, sőt, hogy továbbmenjek, a mozgássérültek sem. Diákok? Igen, ők talán, de ők sem hiszem, hogy égetnék magukat a hátsó üléseteken, derékmagasságukban egy 165 forintos matricával, hogy hogyan nézik le őket amint megérkeznek egy szórakozóhelyre és amíg fizetnek kiröhögik őket, hogy nézd, ennek csak erre telik. Nem rooszindulat, de nem így kellene. Példát vehettél volna azokról az emberekről, akiknek még működő taxitársaságuk van, hogyan is csinálják a marketinget... (már ahol csinálják)
Kempes 2009.01.31. 16:14:06 / # 190909
amikor köccsön kért a szentgyörgyitől 30 millát és cserébe ráakart mérni 2 üres kft-t. Ez sikeres ÖTLET vót!!! Csak azt felejtette ki, hogy a méhecskéi már nem kajálják a süket vetítéseit. így a 2 üres kft-vel 300 méhecske is elszállt! :DDD
csogu 2009.01.31. 16:09:50 / # 190907
Nya, nyugalom...nem akartam én indulatokat generálni...csak a véleményemet szerettem volna leírni. Amit nem kell megfogadni...de azért érdemes elgondolkodni rajta. És nem akarom bántani a Palit, Isten látja a lelkem...de valaki mondja már meg, hogy az elmúlt 8 évben melyik az az egy, egyetlen egy darab akciója...ötlete, ami sikeres volt és nem a taxisok szívták meg....na meg ő is... Csak egyet írjatok kérlek...
csogu 2009.01.31. 16:07:29 / # 190904
Nekem 1x latyakos-hókásás időben sikerült egy ilyenbe belenyúlnom. Valóban, az én hibám is, mert nem voltam zsákilag meg pokrócilag felkészülve rá...a Kertész utcában szárították a csomagtartóm 2 órán keresztül...rendesek voltak, mert egy ezrest kértek csak és így a fuvarért kapott összeget csak 200 forinttal kellett kiegészítenem... Mondjuk az étteremnél (Gundel) a portás már segített...ő is koszos lett...
bond 2009.01.31. 16:05:46 / # 190902
ez milyen jó lesz! itt egy kiégett taxi, ott egy kromofággal leöntött taxi és ne felejtsük az utóbbi idők módiját: csákány a tetőben! gratulálok!!! hatalom minden áron! persze szigorúan a mi érdekeinket szem előtt tartva! behányok:((
Kempes 2009.01.31. 16:03:13 / # 190877
kerekesszék karfája törje le a tükrét az imikének a 211-esben 165-é!!!!

csogu 2009.01.31. 15:58:58 / # 190891
Várj, azért ez nem így van...itt most a Mini Mobil alá vágtak egyet...mondom, logikailag nem rossz...csak a kivitelezés nem kifinomult...Józsi pl. úgy nyomja le a tarifáját, hogy azzal gazdagságot sugall...és az egyre virágzóbb birodalmát nem fogja hagyni könnyen veszni...ha kell, akkor lejjebb viszi a napi leadót és a tarifáját pl. 130-140 forintra.

Kempes 2009.01.31. 15:58:51 / # 190958
[font size=6]600! Keresd ezt a fixitaxit Pakson, ezeket mindjárt feltudod venni, ezek legalább már láttak taxit meg urht!!!

csogu 2009.01.31. 15:56:00 / # 191054
Mondjuk értem én a logikát benne. A KFRT egy olyan csoportot szeretne ezzel megcélozni, amit más cégeknél nem respektálnak, mármint a taxisok. Hiszen Manyi nénit maximálisan sajnáljuk, de nem rentábilis az SZTK fuvar. A mai költségek mellett kifejezetten nem. Most tudom, lehetne sorolni, hogy de van olyan is amikor Manyi nénit újabb szélütés éri és vidékre megy, ahol a döbbent rokonok fizetik ki a taxist, de nem ez az általános. Az SZTK fuvar 1-2 km-ről szól…hogy más negatívumról ne is beszéljünk…pedig van, Te is tudod!!! Sajnos többségében (főleg nyáron) az ilyen Manyi nénik után minimum 30 percig leengedett ablakokkal rovod a várost az inkontinencia miatt. Mindezt 500-600-700 forintért. Diákok…gondolom egyikkőtöknek sem a Zöld Pardon volt a kedvenc vadászterülete…a 4-en dobjuk össze a 700 forintot kategória. Mozgássérültek: Még napos-száraz időben hagyján, az ember egy-egy ilyen fuvarral megbirkózik, bár gondolom te is éltél-haltál érte. De esőben, hóban…szóval csapadékos időben, egy büntetés. Tudom-tudom, olvastam itt, hogy Pali szerint a mozgássérültek többsége vidékre megy…hogy én 15 év alatt miért nem találkoztam legalább egy ilyennel…de csob, neked van miből merítened, minden oldalról, mint szakmai, mind üzleti …üzleti megjelenési oldalról… Mondd, ha nincs igazam!!! De mondom, a logikát értem ebben a lépésben, és nem rossz, csak a kivitelezés nem emészthető. Pali gondolom fog kapni pár : Jajjj de aranyos ember maga…telefont…visszajelzést, de sem Ő, sem a taxisok, sem más nem abból él meg. Jó érzés, nem tagadom, de nem fizetőeszköz.
bebe 2009.01.31. 15:45:56 / # 190948
T.Góré!Azért merek ilyen kérdéssel hozzád fordulni,mert kb azóta ismerlek,hogy még te is taxiztál/vár,Szentháromság tér/!Nem tartod furcsának,hogy egyik oldalról a taxisok érdekeit képviseld,másikról a gazdaságosságnál kb.30 %-kal kissebb tarifával járatod az embereidet?Szerinted ebből be fog tudni fizetni mindent?Sok munkátok lesz így.Bele is fogtok fulladni.És MEGÉRDEMLITEK!!!!!

Rocktaxi 2009.01.31. 15:44:22 / # 190947
Én zavarhattam meg csogut! Nem állt szándékomban!! Nem szó szerint idéztem amit láttam, hanem csak úgy emlékezetből! (Ez is rövid!! :-)))

csob 2009.01.31. 15:43:03 / # 190937
Pont ennek az utazó közönségnek a 99% kedvezményes , csekkes tarifával utazik. Mi a diákok és a nyugdjasoknak illetve a mozgássérülteknek is adunk ilyen lehetőséget.

csogu 2009.01.31. 15:30:54 / # 191090
Nézd, nem azt a könyörgőset olvastam, hanem valóban ezt: Mozgássérülteknek, nyugdíjasoknak, diákoknak és kedvezményes tarifa ...de nekem az jött le belőle. Most képzeld el, emlékezzél vissza az EST taxira. Azt most hagyjuk, hogy csődbe ment, mert szerintem azt mind sejtjük, hogy ennek mi is volt az oka. De nagyobb presztízs volt lassan már EST taxival utazni, mint most a Cityvel. Pontosan a felépítése miatt. Amit sugallt. Az eleganciát, a megbízhatóságot, a kiszámíthatóságot. Megállt a cég előtt egy EST taxi és az utas minden imega veszteség nélkül szállhatott be. Most csob, képzeld már el...egy bank, vagy valami komolyabb cég, ember rendel tőletek és majdhogynem hajléktalan hangulata van az egésznek...olyan Máltai szeretett szolgálat feeling. Elképzelem, hogy megyek egy üzleti vacsorára, ahová nem ciki nem saját autóval menni...és választhatok: Egy olyan cég mellett, ahol "A" kategóriás tágas autót rendelhetek...akár még a sofőr megjelenését, öltözékét is meghatározva...azzal állok meg a helyszínen. Vagy választhatok egy olyan cég mellett, ahol a sofőröknek nincs külön megszabva az öltözködési norma stb...stb...stb...(és ismersz, tudod hogy én ezt nem istenítem...sőt...néha kifejezetten haragszom miatta, hogy vásári majmot csinálnak belőlünk...ami még nem is lenne baj, mert minden csak pénz kérdése)...szóval ezek után még megérkezik egy olyan taxi, aminek az oldalán a reklám azt sugallja, hogy a rászorulók, csórók, elesettek taxija...(akiket nem nézek le,mert az is csak egy élethelyzet). Lehet azt mondani, hogy ez hülyeség, de csob, Te valóban úgy érzed, hogy manapság a budapesti embert az empátia, tolerancia jellemzi??? Úgy iszonyodnak az elesett emberektől, a mozgássérülteket mint fertőző beteg kezelik, a nyugdíjasok...na igen... Szerintem ez egy olyan félresikeredett marketing, mint anno Palinak volt az elhíresült: Szeretne egy meleg taxit!...kezdetű burleszkje. De természetesen ez semmi más, mint csak az én véleményem...minden bántó és sértő szándék nélkül...nekem ez jött le belőle.
Oldalszám: 934