Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
góré001 2009.02.01. 08:59:42 / # 190825
Még egyszer fuss neki olvasd el figyelmesen!! Vagy kérdezd meg egy Taxisunktól hogy is van ez!!

góré001 2009.02.01. 08:57:27 / # 190870
Szóval nálunk parazitánál 40 ezer Ft a tagdij! Az is marad! Szóval nálunk 240 a többség tarifa , nálunk este 22-06ig meg 300 !!! 500 állunk ki azonnal indul az óra!!!! Szóval most akkor ezt ÉRTED?????????????? Ha nem hát sajnálom!!!!!

kibic 2009.02.01. 08:21:05 / # 190869
Azért mert a mozgássérültek, nyugdíjasok, és diákok között van gyengén látó is.:) vagyis:(

Bao 2009.02.01. 07:42:02 / # 190868
Szó,ami szó,ha nem lett volna a falon egy rádió taxis zászló,az ember a Pista bá (Csurka) irodájának is el tudta volna képzelni.. :)))

Guru 2009.01.31. 22:07:49 / # 190862
Akkor, hogy tisztan lassunk.... Horváth Pál=Surányi Attila Szentgyötgyi=Zengő Horvath nagyotmondo, hazudozo Pal elmondasa szerint neki joga van kitenni a Radio Taxikra a nevetseges arat....Milyen jogon is? HP eladta a ceget SZF-nek, vagyis eladta az adosagot es kizarolag az adosagot, ahogy o mondja, de a ceget nem...vagy hogy is van ez? Suranyi holnaputan osszegyujt par taxist es 6x6 neven fuvaroz, meg b..szik at cegeket, hogy bizony o az igazi 6x6 taxi. Igaz, hogy csodbe vitte, de mindegy az nem szamit.... Nem tudom Zengo mit gondolna, de valoszinuleg nem tapsikolna. Most akkor hogy is van ez? Ki b..szott at kit?

Pannon Puma 2009.01.31. 21:35:49 / # 190890
Ez a hernyó, egy PARAZITA ! Csak abban tud gondolkodni, hogy milyen dumákkal tudja a nevezzük "egyszerű" taxis szájából kiénekelni a sajtnak látszó pénzt! De sajnos ez már a gének mélyén van. Lásd : H Cs Egyszer eljön az idő......
okoska01 2009.01.31. 21:35:24 / # 190889
Csak még egy szösszenet... Ezt nem tudom benyelni ne haragudj.... Te beszélsz megsegítésről meg családról? A két fiaddal hármasban nem tudtok leülni egy vacsorára egy asztalhoz.... Akinek segítség kell hidd el meg fogja oldani és nem taxival viszi el a pályaudvarról hanem felhozza kocsival a kórházig.... Meg ha vonattal jön fel kit visztek vidékre? (hol van az a 80%??????) Egyik szavaddal ütöd a másikat, de készítem a vénámat köv. nagy dumára...

okoska01 2009.01.31. 21:28:21 / # 190882
SFRT! Gyönyörködöm a szép hirdetésben csak nem tudni hogyan adom fel a kocsim törlesztőjét a nagy munkában..... De az a lényeg, hogy TI tudtok autót cserélni és neketek nincsen semmi problémátok a napi betevővel... Nektek azért szalad a szekér ugye? Érezzük a változást mi? Hááááááááááát eléggé....

okoska01 2009.01.31. 21:24:14 / # 190881
Pali!! Nem is tudom mit mondhatnék erre a fantasztikus 165.- -ra... Kurva jó!! 4 millós kocsival járok, full-full amit el tudsz képzelni benne van, még a seggedet is melegíti ha szeretnéd, de egy embert nem kért még tőlem bocsánatot azért, mert a lábával össze rugdossa az ajtó kárpitomat, a küszöbömet, a hátsó ülésre úgy vágják be a cuccaikat, hogy fáj a szívemnek, az első ülésem hátuljába a kis zsebbe rakják a szarháziak a különböző szemeteiket, én meg mint a barom naponta csutakolom, hogy szép legyek amikor címre megyek, meg aztán utálok a szemétben lenni.. Semmi bajom a mozgássérültekkel (sőt), a diákokkal, a nyugdíjasokkal, de értsük meg én se lopom a pénzt. Ha kell a szolgáltatás akkor tessék megfizetni és ne én legyek mindenki kurvája akit meg lehet csinálni. 2002-ben az EST taxi 200.- ment mindenhova!!! 7 ÉVE!!!! Azóta nem lett jobb az életszínvonal, sőt szerintem lassan mindennek a dupláját fizetjük, erre te A mi érdekeinket képviselve kitalálod, hogy a kocsitok aldalára kiraksz egy vonzó 165.- matricát!!!! Vadítod a népt megint a szar és nagystílű dumáddal hátha bekajolja valaki még., inkább ne is írj ide, csináld a dolgod ahogy jól esik, ha sikerül örülhetsz, ha nem legalább senki nem írja hogy azt kapod amit megérdemelsz.... Okádék amit TI nagy cégvezetők csináltok.... Érdekképviselet?????????????????? Az mi? 165.- -ért

tomajer 2009.01.31. 21:23:49 / # 190876
Te Pali! Csak azt nem értem, ha ez nem a nagyközönségnek szóló tarifa, akkor miért kell belevágni az utazóközönség pofájába, egy fél autós matricával? Miért kell sokkolni a kolégákat, és kitenni őket annak, hogy az utasaik megkérdezzék, miért megyünk mi 230.-al, ha 165.- el is lehet? Éééérted? Megint az egész szakmának adtál egy kurva nagy pofont! :-( És közben te mész be tárgyalni, a Fővároshoz, a tarifaemelés ügyében. Remélem, rajta lesz az autón a matrica, amivel mész! :-)
Pannon Puma 2009.01.31. 21:06:38 / # 190875
Ennek szívből örülök ! Ronda politika fujj! Nem politizáltam, csak emlékszem. Ha a névnapjára kapott volna számológépet akkor nem beszélne ilyen égbekiáltó gazdaságossági marhaságokat. Jöjjenek a munkanélküliek ! Azok még szabad préda. De ha csak olyanokat vesz fel,jó pénzért, akik már min. tíz éve taxiznak akkor én kérek elnézést !

góré001 2009.01.31. 20:52:56 / # 190874
Ha már magázódunk , nos legyen! ha járt volna az irodámban nem állítana ilyen hülyeségeket! talán majd Bao vagy a többi nálam már bent járt elmondja MAGÁNAK ! Ez nem egy politikai topik így erről többet nem írok! A tulajdonosi kör pedig nyílt nézzen utána 4 tagja TAXIS !!!
Pannon Puma 2009.01.31. 20:34:11 / # 190873
Az egész hablatyban csak az az igazi lehetőség az Ön számára,hogy megint az eddigi vörös szegfűs barátaiban bízhat. Olyan remekül csinálják már 6 éve a dolgaikat, hogy már 500 000 fő van munka nélkül. Ha ezenek -csak- az egy százalékát bePALIzhatja a ráfizetéses taxizásra az már győzelem az ön magán cégének ! Vagy van még igazi taxis tulajdonos is? Talán válaszában leírja ha annyira nyilt és őszinte !
góré001 2009.01.31. 19:46:33 / # 190872
Hogy még jobban megingassalak a hitedben! A Józsinál van a legtöbb magán rendelő és ha kell akár 40 percet is várnak rá! Szóval a világ felfordult gáz sincs meg pénz sincs viszont van 6000 TAXIS mind mind meg akar élni valahogy és el akarja tartani a családját! Valoszinűleg most a ritka Forint sűrű fillér ideje lesz egy darabig!Hála a bankok és a kormányunk játszadozásának!

góré001 2009.01.31. 19:42:00 / # 190871
Eddig így volt hiszen elvitték a biztosat!( majd vissza jön az is!) De most abszolút biztos lábakon áll a cég anyagilag erkölcsileg! A mostani 5-ös vezetés a részfeladatokkal ellátva megoldja a problémákat! Itt és most egy abszolút TAXIS és UTAS barát vezetés van és jól prosperál! Figyeld a reklámokat és a TAXISaink hangulatát! Nincs vicsorgás nincs utálkozás összefogás van és egymás segítése! Ez az alap majd lesz hozzá létszám is és elegendő cím is! Csak figyelj!

góré001 2009.01.31. 19:26:02 / # 190892
Tisztelt Mindenki! Többször írtam már de úgy látszik ez valahogyan mindig elsiklik , pedig egyszerű az egész! Szerződést kötöttünk egy alapítvánnyal akiket így tudunk támogatni és ez volt a kérésük , hogy azzal segítsük őket , hogy a náluk REHABON lévő pesti és vidéki mozgás sérült embereket a haza szállításukban segítsük! Ha már ez jött ami egyébként több száz mozgássérült és mozgáskorlátozott embert jelent akkor ehhez hozzá vettük a nyugdíjasokat is meg a diákokat! Érdekes az is elsiklik , hogy nálunk jelenleg a fuvarok 80%-a 240Ft –os valamint az is hogy este 22-től a 300 Ft –os tarifával járunk mindenhonnan továbbá , hogy címre érkezéskor a kapcsolat felvétel vagy a rendelési idő azonnali pillanatában órát kapcsolnak a Taxisaink! Megjegyzem azt is , hogy néhány nem is elenyésző címnél 500 Ft a kiállás! Nos ha ezt valaki nem érti vagy nem akarja megérteni vagy hányingere van tőle az a hiba nem a mi készülékünkben van! Bizony ha a TE NAGYMAMÁDRÓL a TE mozgássérült CSALÁDTAGODRÓL a TE Szegedről , Debrecenből , Veszprémből a pályaudvarokra megérkező FIADRÓL , LÁNYODRÓL lenne szó talán másképpen gondolkodnál róla! Nem kell mindig összeesküvés elméleteket gyártani meg furfangos dolgokra gondolni vagy bele képzelni!

Pannon Puma 2009.01.31. 18:15:10 / # 190887
Igazad van ! A legtöbb normális ember akinek van még pénze taxira az biztos, hogy nem a legolcsóbbat fogja választani. Annak ellenére sem, hogy arról fogalma sincs, hogy azért olcsó mert bizonytalan, nincs hátere. Mondjuk ki EGY NULLA az egész vállalkozás.

csogu 2009.01.31. 17:27:36 / # 182821
:-DDDDD

attus 2009.01.31. 16:51:44 / # 190901
A sör a lényeg! Akkor Baonál már nyerő!!!:-)))
Bao 2009.01.31. 16:50:55 / # 190900
A saját tapasztalataim miatt jöttek elő ezek a félelmeim.
Oldalszám: 934