Hozzászólások száma: 13508
Ugrás a hírhez Oldalszám: 676
Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tótágas 2011.11.30. 13:55:41 / # 166118
Nem köszönnek neked?És ezen miért csodálkozol?Miért köszönnének egy ilyen szarjancsinak mint te?És még te vársz itt taxisbarát hozzáállást?Szerintem te kussoljál inkább!Tudod ki barátkozzzon veled?A steinerkristóf!
belataxis 2011.11.30. 12:12:06 / # 166117
Nem írtam valótlan dolgokat, csak amit látok. A csövön azt hallom, hogy "Majd az új Etikai Szabályzat!!" akkor mire gondoljak?? Ki a f@szom az a fizetett bérenc, minek képzeli magát ott a mikrofon mögött?? Ez a taxis barát diszpécser szolgálat? Mondja el mi lesz a jövőben másként, ha már tudja és ne fenyegetőzzön, ha meg semmit nem tud, maradjon kussba! A fuvarokat akiknek a dolga lenne rendes áron szerződjék le, és ne a szemeteket hozzák ide szemét áron! Azok jutnak, amelyek már máshol nem kellenek, mert annyira szarháziak. Egyetlen normális a "Sziget csoport" kötése volt az utóbbi időben, de meddig?. A társaság híg összetételét pedig az utcán látom. Csak be kell nézni a Dobókockás autók ablakain, ne adj isten beülni. Még köszönni se tudnak, amikor a Lánchídon szembe jönnek.
nyuszicsiga 2011.11.30. 11:43:13 / # 166116
Ez nem egymás cseszegetése! De azért kérdezz meg egy- két Ös-6x6- os kollégádat,hogy mennyire örül neki némelyik törzsutas! És itt nem a szerzödéses partnerekre gondolok! És nem szeretnék azt sem,hogy Plüsstaxi váljon a cégböl,pedig jó uton halad!
művészúr 2011.11.30. 11:09:17 / # 166115
Ugyan már! Szerinted tényleg bármelyik utasnál is van egy lista arról, ki új és ki régi? Én például nem egy helyről dolgozom, így akár az utasok 90 % - nak új lehetek... Komolyan azt hiszed, akárkit is érdekel az - átlag - tíz perces fuvar alatt, ki vezeti az autót? Legyen tiszta a kocsi, legyen ápolt, jó modorú a sofőr, kapja meg a kedvezményt és érjen oda ahová menni akar..."Oszt jónapot!" Mit lehet itt kárt okozni? Ha egy szerződéses partner elpártol egy cégtől, az általában azért van, mert olcsóbb ajánlatot kap.Ezt viszont bizonyos határ alatt Te sem akarod...Pl.4 - es tarifa... Nem?Ezt olvasom mostanában itt... Miért kell egymást csesztetni?! Sajnos jobb sosem lesz, ahogy manapság állnak a dolgok...
nyuszicsiga 2011.11.30. 08:15:04 / # 166114
"Min csodálkoznak a régi utasok?" Hát azokon akik ide oda rohangálnak a cégek között! "ha könnyünek találtatnak,kihullanak" És ezalatt mennyi kárt okoznak?És ezt a kárt azok érzik akik 6x6-osok,és több éve a cégnél vannak és azok is akarnak vagy lehet,hogy már csak akartak maradni! "dobókockásnak lenni ma is jó" Ezt azért kérdezd meg azokat is akik nem ide-oda repkednek a cégek között hanem itt tolják a szekeret nagyon régen!
törölt felh. 2011.11.30. 07:18:12 / # 166105
Na ez a beszéd! Kimondtad,(leírtad) amire többen kiváncsiak voltak. Azaz : Nem változott az E.SZ. csak hiba történt. Csak azért szerettem volna tudni a valót, mert nem szeretek 20km-t autókázni, egy közleményért. Kösz!:)

nazoli 2011.11.30. 04:04:56 / # 166113
Ki, kitől, mit várt. Te is benn voltál, amikor kérdeztem, hogy ki ez a sok rosszarcú. Először nem akartátok érteni amit mondok, de egy kis magyarázat után a azért ti is beláttátok, hogy tényleg nem a cég eddigi imázsába illeszkedő, azt erősítő emberekről van szó. Magyarázatot is kaptam, hogy hát ezeket nem ti vettétek föl, hanem valaki más. Mert ezek még akkor jöttek, amikor ti még nem voltatok. Vagy még nem volt beleszólásotok. Érzékeny vagy. Az utolsó bekezdés nélkül szövegkörnyezetéből kiragadott mondattá vált az idézet. De ha konkrétabb fogalmazást kérsz, akkor elmondom: nem rátok gondoltam. Hanem arra, aki ezeket fölvette. Ha fölvette őket, akkor azt is megtehette. Nem tudom, így érthető-e. Ki, kitől, mit várt. Nem akarom bemásolni, ezért tedd meg, hogy beleolvasol egy oldalba. 6x6taxi forumotion.com. Belső, találkozók, 135-ös hozzászólás, "Címfeldobás" bekezdés. Ez válasz a 134 "Pl.Címfeldobás" bekezdésre. Csak akkor még mindössze a Malév volt. Értelmezd a mostani 166-184 vagy mennyi tarifákra is. Ezek is vannak legalább olyan szarok. És még te mondod, hogy nem ezt vártad tőlem.
Kekec 2011.11.30. 03:26:23 / # 166112
T-Gyuri. Köszönöm a korrekt válaszodat és,hogy itt nyilvánosság előtt bevállaltad az oktatáson történt tévedést. Hasonló gesztust elvárnék azoktól is akik írásom után betámadtak,vagy kételkedtek szavahihetőségembe.
bemondó 2011.11.30. 02:34:26 / # 166111
Húú, van Benned feszültség rendesen:(( Lazíts egy kicsit, rúgj, be én is azt szoktam:) Most hirtelen negyvenvalahány embert a földbe döngöltél, úgy, hogy a többségét nem is ismered.... Béla többet vár Tőled a kollektíva:)
belataxis 2011.11.30. 01:30:29 / # 166110
Kőkemény híguláson megy át a CÉG. A város összes szemete és mocska itt gyűlik most össze. Ennek az oka, hogy a félhalott állapotból a Vido csoport a 6x6 hóna alá nyúlt és adott hétvégére munkát a szerencsétleneknek. Napközben viszont a 166 Ft-os retkek maradnak és szaporodnak. Aki ezt a társaságot választja, annak számolnia kell ezekkel a tényekkel. A másik probléma a hírhedt, nagyhatalmú EB. Milyen az összetétele? 20 a sunyi kaparógép, 952 a tudálékos kis fuvarlopó senkiházi és még sokan mások, a szakma szégyenei. A központ soha nem volt taxisbarát, de most teljesen elveszítette az önkontrolját. Csak egy kis pondró vagy a gépezetben. Más társaságoknál az a szóbeszéd, hogy a 6x6 most nagyon megy. Ez csak kívülről látszik így, belülről szenvedés az élet. Tudom: "El lehet menni!!!" Ezek után milyen reményed lehet még a jövőre nézve!?
művészúr 2011.11.30. 01:10:00 / # 166109
Kedves Inti! Vajon, min csodálkoznak a "régi utasok"? Voltam már kb. két évvel ezelőtt, a Cégnél. A tarifák nem sokat változtak. Sajnos, még lettek "szánalmasabbak" is... Ez megint csak nem a T.Utazóközönség hibája. "Kik kerültek ide?!" Taxisok...Próbálkozók..Emberek.. Majd, ha "könnyűnek találtatnak..." - kihullanak... Hidd el, "dobókockásnak" ma is jó lenni! Ez a hónap mindenkinek szar volt! - ahogy hallom... Hinni, meg egy bizonyos Hitben, nem egy cégben kell, Drága Kollégám! Minden jót, Neked!ms
Inti 2011.11.29. 23:51:53 / # 166108
Szép estét Mindenkinek! Hogy miért most ez a pár gondolat Tőlem?Talán magam se tudom, talán a csalódottság, keserűség vagy egy kis elgondolkodtatásra való szándék a részemről.Előre bocsátom, hogy kód nélkül írok.Akit ez zavar kérem ne olvassa tovább.Köszönöm. Évekkel ezelőtt mielőtt ide jöttem egy barátomtól érdeklődtem a cég felől.Milyen, meló, mennyi stb, szokásos.A válasz amit kaptam, hogy a 6X6 egy igazi taxisbarát cég.Később beléptem és ezt a saját bőrömön tapasztaltam.Nyugalom volt, és lehetett dolgozni, mert volt mit.Mára ez csak a dicső múlt.Hogy az általános gazdasági helyzet, igen alacsony szintet mutat ezt mindenki tudja.A munka mértéke erősen csökkent,de ezt viseljük, vagy próbáljuk túlélni,mert vállaltuk azt, hogy itt maradtunk. De cserébe ennek az lett a jutalma, hogy mára szinte semmibe sem vesznek minket.Eddig úgy éreztem egy csapat tagja vagyok és egy fuvarszervező cég partnere.De most úgy érzem, hogy egyre nagyobb éket akarnak közénk verni mesterségesen.Az eddigi baráti és kollegiális viszony mára felsőbbrendűséget,és a kölcsönös tisztelet teljes hiányát mutatja.Ez igaz az utca és a központ oda-vissza munkájára is.A legújabb a ," majd ha életbe lép az új Etikai szabályzat" című rémisztgetés.Talán testi fenyítést is fognak alkalmazni? Régi utasok csodálkozva kérdezik, hogy kik kerülnek be mostanában ide, és mi módon?Nem tudok válaszolni, pedig a választ tudom.Bevétel orientált lett a vezetőség, és nem foglalkozik igazából a minőséggel, de ezt mégse mondhatom.Olyan kérdések hangzanak el a csövön amit nem hiszek el.Elkezdhetném sorolni a problémákat, de aki nem hord napellenzőt az maga is tudja.Már többen megírták előttem.Csak kicsit fáj.Lehet, hogy csak nekem szállt fel a lila köd, mert eddig se volt minden idilli,de eddig vállaltam.Ha valaki megkérdezte hol tolom büszke voltam arra, hogy dobókockás lehetek.Mára csak annyit mondok, hogy taxizom egy cégnél.Számomra most olyan, mintha ennek a kockának minden oldalán egyes lenne.És most jön az, akkor ki lehet lépni ha nem tetszik dolog.Megkaptuk a hármason minap.Így van.Eddig próbáltam hinni valamiben, és abban hogy hisznek bennem.Mára rájöttem, hogy csak egy szám mögé bújtatott fizető statiszta vagyok.A hitem megbukott és senki nem kérdezi meg, hogy jól érzem-e itt még magam.Pedig a választ tudom,de . . . Köszi aki elolvasta, nem akartam senkit se megbántani, sőt.Rájöttem, hogy ezután senkit sem ítélek el, aki bármilyen felségjelzést tesz az autójára, és bármelyik cégnél dolgozik.Mert mindenkinek vannak válaszai a tetteire, de ez senkit nem érdekel.

művészúr 2011.11.29. 23:28:43 / # 166107
...boccs, csak kíváncsiságból: Te jöttél mögöttem a felvonuláson a Nyugati téri felüljárón, szintén ezüst színű kocsival? :-)
Yuri 2011.11.29. 22:23:57 / # 166106
Az oktatáson az hangzott el, hogy tiltott munkatárs beállhat minden olyan sorba, amihez nem tartozik körzet. Ez természetesen nem igaz. Tévedtem (van oka, de ez lényegtelen), ezért elnézést kérek minden érintettől. A valóságban úgy van, hogy tiltott munkatárs nem állhat be semmilyen, a 6x6 Taxi rendszerében üzemeltetett sorba. (Mielőtt a 3H-s és a kötekedni vágyók ismét tollat ragadnának, leírom: értelemszerűen a Főv. Önk. által kijelölt hivatalos taxiállomásra bárki beállhat, aki annak használati díját megfizette. De ha ez egybeesik a 6x6 egyik címkiadó sorával, onnan urh-ról fuvart nem kap, csak ott beülő utasokban reménykedhet.) Ez tekinthető akár hivatalosnak is, ezek után mindenki a saját felelősségére játsszon az idővel. Még egyszer elnézést kérek azoktól, akik becsületes munkával próbálják a napi betevőjüket megkeresni, és elnézést kérek azoktól is, akiket most megfosztottam attól, hogy eme tévedésemet etikátlan fuvarfelvételre használják, és munkájukat ilyen viselkedésre alapozzák. Nem kérek viszont elnézést senkitől azért, amiért nem válaszolok minden hsz-ra három percen belül. Én ugyanis - bármily hihetetlen - nem itt élem az életemet; nem a számítógép előtt töltöm napom minden percét, várva, mikor ír valaki valamit, hogy aztán a leglényegtelenebb, apró kis ostobaságot a szemére vethessem. Úgyhogy aki ezt várja el tőlem (de bárki mástól is), annak kívánom, hogy addig álljon mérleg-állásban a monitort bámulva, amíg válaszolok neki. Ami Kekecet illeti: beszéltem vele személyesen. Nem volt benne rossz szándék, csak nem hitt a fülének. Elnézést, Balázs! [i]"- Nálunk ha valaki le volt tiltva még a közelébe sem mehetett a szigetnek akkor sem,ha nem volt kocsi és sorban álltak az utasok." "- Ez így helyes. De a haccorhatnál ennek az ellenkezőjétől sem csodálkoznék túlságosan."[/i] Kössz, Gabi! Tőled pont nem ezt vártam. (Főleg, ha belegondolok, mit értesz "ellenkezője" alatt.) De emiatt fájjon az én fejem...

nazoli 2011.11.29. 12:30:26 / # 166104
Egyfolytában arra gondolok. De nem is kell ennyire előreszaladni. Elég, ha hétköznap délelőtt arra gondolsz, hogy hogyan fogod megcsinálni a pénzedet délután. Nem adok sok időt, szaporodni fognak a "drosztok" is.
málna 2011.11.29. 10:52:51 / # 166103
Még..:)) Én inkább ott látom a problémát, hogy senki sem gondol arra, mi lesz egy bő hónap múlva...
törölt felh. 2011.11.29. 07:46:05 / # 166102
Előbb ismerd meg, és utána hasonlítsd magadhoz. Csak az "új hullámos" jelenségre hívta fel a figyelmet. Nálunk egyébként nincs falkavezér. Mi emberek vagyunk, még ha néhányan jól titkolják, akkor is!!!:(((
törölt felh. 2011.11.29. 07:41:44 / # 166101
Ami percre aktuálisan érkezett!:))) Ha öt perccel előtte késett egy címről...
törölt felh. 2011.11.29. 07:39:28 / # 166100
Ezzel nem tetted közkincsé a megoldást! Vagy minekünk közünk....:( A kérdésen én is filóztam valamelyik éjjel. Letiltanak. (3 nyomás, 3 pont, késés...) 1. Beállok a drosztokra, és dolgozok onnan. 2. Bóklászok a városban, meg viszem az időajánlatokat. Bár tudtommal tiltásban nem állhatsz be saját körzetesre. A doboznál milyen jogalapon tiltja bárki, hogy megálljak közterületen? VS Ha megtehetem, milyen alapon várom el a többiektől a korrekt munkavégzést? Nem eresztem bő lére, gondolom érted ennyiből. Csak most, hogy a Balázs is felvetette, kíváncsi lettem. Kissé meghígultunk úgy vélem!!!
nazoli 2011.11.29. 06:42:43 / # 166099
Már ne haragudj, de még mindig nem kaptunk minden kétséget kizáró választ a kérdésre. Te esetleg tudod? Nem hiszem, hogy a Balázs olyan hülye lenne, hogy szándékosan beégeti magát ezzel. Ha viszont - hitemmel ellentétben - mégis megteszi, akkor meg is érdemli, hogy beégjen.
Oldalszám: 676