Hozzászólások száma: 13508
Ugrás a hírhez Oldalszám: 676
Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
attus 2009.02.05. 19:32:03 / # 157392
Ezt mondom Én is! De 2009-ben nem az a megoldás, hogy: "1'45-tel, meg 1'50-el" nyomkodunk a címre, ezt is be kell látnunk!
rosszqtya 2009.02.05. 19:23:20 / # 157364
aki nem ismeri, nem hiszem hogy a többiek zsebében turkálva kell(ene) megtanuljon bármilyen adott környéket! mondom én, aki pl lőrincen nincs otthon, de nyomkodok szépen, azt vagy sikerül, vagy levernek, de még nem mentem be sírni, hogy legyen gilice droszt, hogy én is tudjak 18at felvenni :o)

rosszqtya 2009.02.05. 19:19:40 / # 157436
mert gondolod a droszt az nem kályha, mi!? a rakpartról a bel, mióta nagypálya!? kíváncsi leszek az arcodra, mikor megvalósul, ami ma délután fél1kor elhangzott a 3ason, a nagytiszteletű illetékestől! minden kerületben lesz droszt, ahol van havi 7-8000 cím! na akkor nem kell kályházzál, állhatsz minden droszton órákat! kedvenceim a reptér és a budaörsi, na ott lehet 5-8 órákat is állni! volt aki ma 2 óra mécsesezés után kapott egy 2800 repteret! ugye milyen remek? havi 65k-ért szét szopatják a népet! mert a taxis birka, nem mer bemenni és az asztalra csapni! végülis, legalább ezzel eltereljük a figyelmet az elmenő cégekről és egyéb dillettantizmusról... majd állhatsz mindenhol a drosztra, kijössz reggel6kor este 6ig, jó esetben kapsz 10 címet, azt oszd be! az ha pl a mécsesnél szépen rád csak a hercegprímás rendelő, a széchenyi1, zoltán utca T. bácsiék illetve a mérlegből a 2800 repterek jutnak, na akkor lehet csápolni, hogy vége a válogatásnak és mindenki kb egyenlő mennyiségű címet kap. és ha majd neked is olyan jóságok jutnak ezért, mint ma nekem 600-800 fuvarok tucatja és a 10 címből nem lesz 8k-d, akkor majd meglássuk mekkora okosság is ez! a megrendelők 90%a nem igényli az 5perces autót! a mécses körül, meg kifejezetten a váratós cégek vannak! (mtv, mckinsey, roosevelt 7-8as cégek) tehát nem igénylik. a másik fele az 5 fős droszton jól mutatott délelőtt a 16 taxi! tessék mondani ki fizeti, hogy nekem oda kell állnom, ha dolgozni akarok a belvárosban!? persze a szokásos válasz, hogy nem kell odaállni! nem-e!? ez is egy megoldás... persze a cég itt is mossa majd a kezét... az a lényeg, hogy valaki akinek fingja nincs az egészről, mert nem az utcáról él, feltalálja a spanolviaszt! hát csak gratulálni tudok minden nagyokosnak!! 1. ki lehet jönni, utcáról dolgozni, azt akkor máris más a gyerek fekvése, mint zsíros állandókkal és/vagy zsíros fizetésekkel! 2. akinek nem inge...

attus 2009.02.05. 19:04:28 / # 157460
A képzavarról meg csak annyit: Te értelmezted félre! Nem mondott butaságot fiatal barátunk, nem sírni kell hanem alkalmazkodni! Viszont van egy ötletem: Mindenkit vizsgáztassanak le az adott környékből mielőtt megkapja az engedélyt, hogy beállhasson a drosztra!!! Figyeld meg felére csökkenne a jelentkezők száma, és vissza jönne az előny amit Te, meg Én az évek alatt megszereztünk!
attus 2009.02.05. 18:59:30 / # 157439
Más: Személyeskedés nélkül mondom, figyeltem kik sírnak, csupa nagypályás, kályhataxis, és gyanús rádiós! Én sem vagyok drosztpárti, de ez elgondolkodtató?!

mármegint 2009.02.05. 18:58:08 / # 157428
Inkább itthon maradok,és megnézem Stephen King nagysikerű moziját.Halálsoron,vagy mi is a címe?
attus 2009.02.05. 18:57:12 / # 157437
Egyébként tényleg jól pörög! Én mondjuk nem álltam be, de megfigyelőként jelen voltam!:-) De, hogy elcseszett helyen van az kétségtelen!!!:-(
fradika 2009.02.05. 18:25:58 / # 157397
Ne sütkérezz tovább! Tessék kimenni és beállni a mécses drosztra 18.-nak! Jól pörög!:)

mármegint 2009.02.05. 17:05:17 / # 157448
Köszi.-Kár hogy soha nem tudom hogy mikor nem hülyéskedsz.Most is egy kis iróniát érzek ki a sorok közül.De odaírtad hogy komolyan gondoltad,így hát elfogadom hogy így van,hátradőlök és sütkérezek a dicsőség fényében.

fradika 2009.02.05. 16:04:21 / # 157465
Ez tőled szép volt!:DD Büszke vagyok rá,hogy ismerhetlek!:) ezt most teljesen komolyan írtam

punisher 2009.02.05. 12:53:17 / # 157539
Az Acsádi elment jött a Lakatos.Az est taxinál is megcsinálta a karrierjét most meg itt.Biztos vagyok benne hogy az ő fejében született meg ez az eszement ötlet a Mécses sorról.Csak azt nem tudom kinek akar bizonyítani biztosan a Lajosnak csak az a bibi hogy ő meg nem szereti az alkalmatlan embereket.De majd rájön.A cégnél olyan emberek vannak beosztásba akik a pozicióhoz foggal körömmel ragaszkodnak. A rádió ellenőrök pl.Nem csinálnak semmit a havi tagdijmentességért.Ráadásult a Hadurnak még a kocsija is sérült már hónapok óta és akkor még ELLENŐR volt.Kérdem én hogy az ellenőrnek nem kell példát mutatni, ő ellenőrzőtt másokat milyen alapon.Vagy most a 312 akinek láncolt kód volt az urh-jában ami miatt elkellett hagynia az akkori EB-t,most meg ELLENŐR.Tegnap este 2 ellenőrizte a MÉCSEST. Miért nem megy mérni a nagypályásokat.Megnézném a leadott ellenőri lapját és megnézném az arcát mikor a Lajos kérdőre vonja.Ha kérdőre vonja eggyáltalán hiszen mindig ott ül bent nála és megy a nyalóka.Az urh sem intézkednek semmeit biztosan kevés a fizetésük.

mármegint 2009.02.05. 11:18:38 / # 157537
Kis képzavar van.A drosztot nem azért találták ki hogy 50 taxi be tudjon állni,és urh-n kapjon címet,hanem hogy az utas megtalálja a taxit.Az urh-t meg azért találták ki,hogy ne kelljen a taxiállomásra beállni,hanem hogy menet közben fel tudd venni a címet,és hogy az utasnak ne kelljen elgyalogolni a drosztra.-Azt nem tudom hogy miért érez mindenki kényszert arra,hogy ezt a szakmát megváltoztassa.Több mint száz év alatt alakult ez ki(ha a lovaskocsisokat nem számoljuk)de az utolsó 20 év alatt teljesen megnyomorították.-Szóval még mindíg várom azoknak a kollégáknak a jelentkezését,akiknek plusz bevételt hozott az új "taxiállomás" -Ja és még valami.Csak azért szeretném hogy a közterületes ill.a rendőrség intézkedjen,mert talán így rájönnek a "hozzáértő"rendeletalkotók is,hogy mekkora butaságot találtak ki megint.(lásd még:nagymező utca) Mindenkinek jó munkát kívánok.
törölt felh. 2009.02.05. 07:45:19 / # 157477
Ehun vagyok-e!!!Én eddig napjában max 30-at szíttam átlagban. Ma éjjel csak 6-ot, de azt órában. Tudom órában nem lehet szívni, mert szűk a hely, max toronyórában. Hát ez torony volt. Eddig. Lehet, hogy megy ez még feljebb is???

Fox 2009.02.05. 06:41:01 / # 157517
Nem kívánom a kollégáknak a közterületes elzavarást, se a rendőri intézkedést, az nem lenne fair.. ne minket csesztessenek mert dolgozni szeretnénk, valaki arrébb megy nyomkodni valaki beáll, sajnos az utóbbi évek rákényszerítik az embert az alkalmazkodásra, de most már ideje lenne elővenni valami okoskát aki kitalálta a drosztokat 1-2-3 férőhellyel az 5-6e taxisra.. nincs a belbe olyan droszt ahova állni lehetne..a nappali állapotokba már bele se merek gondolni, este félek kimenni és bekapcsolni a telefonom.

mármegint 2009.02.05. 03:27:40 / # 157522
Aranyos eset volt,főleg hogy még két angolost elküldtek mögüle.-A mécses tényleg egy rémálom(remélem napközben a közterületesek mindenkit elzavarnak onnan)Nekem konkrétan 9 ronggyal sikerült kevesebbet csinálnom az előző napokhoz képest.Remélem van köztetek olyan is akinél töbletbevételt eredményezett ez a f...ság.Ha van ilyen,kérem jelentkezzen.
Gondolkodó 2009.02.05. 02:31:46 / # 157514
Ezt nyilván poénból kérdezted. Sajnos cseppnyi vicces nincs az ottlétünk okában, inkább rémálomhoz hasonlítanám. :-((( Jó lenne felébredni!
csogu 2009.02.05. 02:11:39 / # 157484
Ez ott van:))) Örökmécsesnél este 3as bréketek volt? Vagy valami céges megemlékezés?

Yuri 2009.02.05. 01:08:02 / # 157492
Tegnap este a reptéren: Diszpécser: -Keresem a reptér elsőt! Prütty-prütty... Diszpécser: -Te beszélsz angolul? Emberünk: -Nem, de már régóta itt állok...

csogu 2009.02.04. 18:31:07 / # 157523
Hülye vagy???:-))) Háááát ezért tagadom évek óta??:-)

csogu 2009.02.04. 18:30:10 / # 157584
Nézd...csöves vagyok, eladósodtam...minden nap dolgozom...erőteljesen pesszimistán látom a jövőt...háááát hogy az vagyok-e, azt nem tudom, de a leírás illik rám:-))
Oldalszám: 676