Hozzászólások száma: 13508
Ugrás a hírhez Oldalszám: 676
Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2009.06.28. 15:49:17 / # 161045
Az igazságnak két oldala van...sőt, itt már három is :-)) 1, Van egy meggyalázott kolléga (szerintem nem beszéltem vele életemben egy szót sem, ha mégis, akkor sem tudom most így, hogy ki ő), aki a kollégái elmondása alapján egy olyan taxis, akire csak büszkék lehetünk, mind megjelenésileg, mind mentálisan, mind taxisként. Nem tartom valószínűleg, hogy ő ferdítette volna el az igazságot, csak lehet, hogy amikor elmesélte valakinek, akkor egy picit még a történtek hatása alatt lehetett. Akinek meg elmesélte, az gondolom az egyik haverja lehetett ...aki már érzéseket is tett a sztoriba, méghozzá a sajátját..és így lökte tovább...mire hozzám jutott a sztori, már olyan vérlázító volt, hogy én még (főleg a magam vehemenciájához képest), finoman fogalmaztam. 2, a 86-os kolléga szemszögéből. Egy igazi régi motoros, aki a cég érdekeit tartja szem előtt. ...és ha ebben a gazdaságtalan árversenyben az van leírva, hogy mennie kell annak a klímának, akkor annak mennie kell, ha fene-fenét is eszik. Követve a kollégát a címre érkezéskor intézkedni kezdett, a cég érdekében. "Ismervén" nem feltételezek rosszindulatot a részéről, csak a dolgát tette. Biztos vérig sértettem a jelzővel, amivel illettem...és hiába kértem bocsánatot tőle, az sokat ezen nem segít. Ahhoz meg hogy azt felérje valaki is ésszel, hogy ezzel a beírásommal egy olyan sztorinak húztam ki a méregfogát, ami rá nézve igen előnytelen...háát ezt elvárni nem lehet minden taxistól. 3, Az én szemszögemből is van a sztorinak egy igazság tartalma. A napokban álltam a Nagymező utcában és egy Tele5-ös kolléga jött az utasért, majd legnagyobb megdöbbenésemre odarohant hozzá egy másik Tele5-ös és közölte vele, hogy késett a címről. Gyerekek, tette mindezt olyan stílusban, hogy még az én arcom is égett, de keményen. Anyázástól kezdve minden volt ott... Nem ez az első ilyen élményem, tapasztalatom...így amikor az ember ilyenről szerez tudomást, a saját tapasztalatai is meghatározzák a véleményét. Itt kérem szinte mindenki hibázott ebben a sztoriban: - 86-os, hogy az utas előtt kezdte meg az intézkedést. - kolléga, hogy nem klímázott (..és ha lehet hinni az itt megjegyzéseket tett kollégáknak, akkor ezt nem az utas kérésére tette...de akik meg ismerik, azt mondják, hogy tuti nem spórolásból tette mindezt a főben járó bűnt...mert messze nem olyan a srác) - Hibáztam én is, amiért kemény "hangot" ütöttem meg - ...és hibázott nazoli is, meg protes vagy mi is a nickje...hiszen ők is az "igazságot" egy szemszögből ismerik, de ettől függetlenül már kötélre húznának, hiszen az Ő cégüket vettem pellengérre. Kedves smokie, hát az igazság már csak ilyen..itt semmi mást sem kellene tenni, mint levonni a konzekvenciát. - 86-os kolléga nem égeti le a kollégát az utas előtt, hiszen egy vállalkozóról van szó. - Kolléga klímázik mint az állat, azt majd amikor egyesek veszik a fáradtságot, hogy kicsit a maguk kezébe vegyék a sorsukat, akkor abból ő is kiveszi a részét - Én kicsit óvatosabban fogalmazok, nem felülve az első szóra érzelmi alapon... - nazoli és protes meg eldönti, hogy most ők taxisok, vagy a cég bértollnokai...ennyi :-))
Rocktaxi 2009.06.28. 15:47:10 / # 161037
Te Ricsi!! Emiatt az "ember" miatt nem kellett volna 4 percet pazarolnod az életedből a reagálásra. :-) Nem ér az egész annyit!! :-)

smokie09 2009.06.28. 15:30:23 / # 161036
Csogu! Mostmár kérjük, sőt követeljük, hogy derítsd ki az igazságot!!! Előre is köszöni egy blogolvasód.

csogu 2009.06.28. 15:27:57 / # 161044
Ez az én cégem, Te céged meg különösen tetszik. Pontosan az ilyen szűk látókörű "kollégák" miatt nem lehet semmit sem lépni. Igen protelos, a Te céged. A tied, ragaszkodj hozzá. A céget védd, ne a társaidat!! Ne az miatt emeld fel a hangod, ha egy taxist, egy kenyérkereső társadat retorzió ér, hanem a céget védd. Te már 22 foknál kapcsold be a klímád, hogy rideg-hideg szíved fagyosan tartsd. 310-320 forintos benzinárnál is 20 fokos autóval állj ki a címre a legnagyobb kánikulában és vidd hugyért-sz@rért a transzfereket, fektess be 4-5-6 milliós autóba és védd a CÉGED érdekeit. Igazatok van, felelőtlenül nyilvánultam meg, egy sértő megjegyzést tettem a 86-os kollégátokra, de amennyiben velem szemben kezdené meg az intézkedést AZ UTAS JELENLÉTÉBEN, akkor élőben is megkaphatná...még cifrábbat is...függetlenül, hogy beszélgetéseink alkalmával egy kedves, odaadó embert ismerhettem meg személyében. Szóval Te csak Védd a CÉGED, hiszen a tiéd!! Istenem, és ezekkel az emberekkel akartok ti bármit is tenni a szakmáért...miközben övé a cég...
csogu 2009.06.28. 15:20:11 / # 161035
Sem humor, sem megértés, sem önkritika, sem bocsánat, egy igazi kemény transzfer vadász.-)) Egy szóval...TAXIS :-)
csogu 2009.06.28. 15:19:07 / # 161034
Érdekes, mennyire éreztem,hogy nem vagy egy egyenes ember :-)) A kérdésemre nem válaszoltál csak mosakszol:-) Mondjad csak Malévos transzferre vadászó kollégám, mondjad csak :-))
fradika 2009.06.28. 15:04:40 / # 161033
Látom humorod nem sok van!:(
Bao 2009.06.28. 14:49:15 / # 161032
Hagyd már abba a nyilas dumáid protkó! :)))

protelos 2009.06.28. 14:48:02 / # 161031
Mi van, te meg egy fogadatlan prokátor lettél?:-)
protelos 2009.06.28. 14:45:45 / # 161030
Na hogy is kezdjem? Mondjuk az első,én nem baromarcuzok senkit,amig nem vagyok biztos a dologban!Nem uszitok egy másik cégnél,amihez végül is nem sok közöm van. Csak arra jó,hogy feszültséget keltsek,ráadásul indokolatlan témával,amit ha egyáltalán volt is, nem neked kéne bedobni a köztudatba,ráadásul ilyen hangnemben. Igazad van te nem vagy újságiró,legfeljebb,egy szarkeverő! Nincs elég bajunk,még egy ilyen bajkeverővel is foglalkozni kényszerülünk. zt hittem kb,egy szinten vagy a Tomajerrel,de csalódtam.Sajnos a békasegge alatt vagy. Az ő megszolalásai, az én meglátásomban körültekintőek,megalapozottak,kivülállóként nem robban be ugy csak,hogy robbantja a bankot. Én úgy gondolom nekem nem kell megkérdeznem a másik felet,mivel le tudtam szürni a dolgokat a leirtakból.És nem rontottam senkinek,csak annak ki keverte a szart. Nekem eszembe se jutna átmenni a te cégedhez,feldobva egy kamú témát,aztán tocsogni a mocsárba. Ezt talán a blogodba kellett volna feldobni,de azt nyilván csak te olvasod./Újságirás/
fradika 2009.06.28. 12:09:26 / # 160978
Ezt a tomajer üzente!:-)

fradika 2009.06.28. 12:08:55 / # 161028
Megkérek mindenkit, hogy hagyja abba a veszekedést, mert mindjárt bezárom ezt a topikot!:DDDD

csogu 2009.06.28. 09:08:23 / # 161027
Lenne egy kérdésem hozzád...na meg nazolihoz is: Ti megkérdeztétek a másik felet? Utána jártatok, mielőtt számon kértétek ezt tőlem? Vagy csak rögtön elkezdtek itt most észt osztani? :-) Fogadásom van rá, hogy nem kérdeztétek meg, hanem Ti is megejtettetek egy topik hozzászólást indulatból, mint ahogy tettem ezt én is...szóval amikor engem szidtok, akkor a saját tetteteket is minősítitek ... amint ezt már lejjebb kifejtettem... Köztetek és köztem annyi a különbség gyerekek, hogy én ezért elnézést kértem... Tudást fitogtatsz, miközben egy sima hozzászólást sem tudsz megkülönböztetni egy újságírástól, szóval a netes alapfogalmakkal sem vagy tisztában, de azt meg tudod ítélni, hogy őszinte bocsánatkérés volt, vagy csak egy épphogy, amint Te fogalmaztál:-)) De ha nagyon akarjátok és tovább bosszantotok értetlenségetekkel, nagyon szívesen veszem a fáradtságot és kicsit beleások a dolgokba, és akkor majd lehet itt vijjogni, hogy ez meg bulvár újságírás. Mielőtt a hosszas érveléseddel fárasztasz, a kérdésemre légy olyan kedves válaszolni? TE/TI utánajártatok a dolgoknak, meghallgattátok a másik felet, vagy ugyanazt a hibát elkövettétek, mint én?
csogu 2009.06.28. 08:54:24 / # 161026
Topik hozzászólás nem újságírás:-) A dicséretet meg köszönettel fogadom:-)
protelos 2009.06.28. 08:25:44 / # 161025
Szerintem már elmehetnél politikusnak is. A tehetséged meg van hozzá. Köntörfalazol,rögtön elkezded szidni,akiről halasz valami félre érthetőt,s majd miután jól megsértetted,csak, épphogy kérsz bocsánatot egy kis szegmensben.Holott teljesmértékűre lett volna szükség.S azóta is probálod a "bünőd" kicsinyiteni,s előhozni valami homályos ügyet,a múltból, bizonyitandó még igy is volt jogod felhorkanni. A végén meg kiderül,hogy itt is a jereváni rádió esete fordult elő! Gondolom jó lenne ha saját házad előtt söpörnél ilyen jól,s nem ártanád bele, más cég ellenőrizetlen félinformációi alapján. Tudod az igazi újságirás alapja,hogy mindkét felet megkérdezzük,majd utána a megfelelően reagálunk rá.Ez igy nagyjából a Magyar Nemzet c. újság szellemiségével vetekszik.
csogu 2009.06.28. 07:39:38 / # 161024
Az a baj, hogy a haver szögbe rúgott, és minden áron meg kell védeni. Haver??? Azt sem tudom ki fia-borja akit letiltottak! Van egy jó mondás. A hazugság már régen bejárta a Földet, mikor az igazság még csak a cipőjét kezdi fűzni. Van egy másik mondás is: Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja. ...és ha jól emlékszem, volt valami Andrássy úti eset is...lehet rosszul emlékszem, de ott is mintha a 86-os kolléga kódja merült volna fel...nazoli, nehogy az én közmondásom meg itt jöjjön be.
csogu 2009.06.28. 07:26:09 / # 161023
Szerintem regisztrálj nagizi néven, mert olyan vagy mint egy rossz napjaiban lévő lány:-) Zoli! Megismétlem, mert én ilyen türelmes gyerek vagyok:-) Kolléga elmesélte a sztorit az Ő szemszögéből. Nekem (mivel ilyen érzékeny vagyok a kollégákat ért megaláztatással szemben) azonnal csattant a trutyi a homlokomon. Hazaérve billentyűzetet ragadtam és rákérdeztem tőletek, hogy mi lehet ennek az igazságtartalma...miközben indulatosan megsértettem a 86-os kollégát. Amikor megtudtam, hogy valójában ez a kód kit is takar, azonnal bocsánatot kértem a minősítés miatt. Felőlem érzékenykedhetsz ezen még egy darabig, nem bánom...de nekem nincs több hozzáfűzni valóm az ügyhöz...csak még annyi: Továbbra is fenntartom azt a véleményem, hogy utast nem zaklatjuk, nem faggatjuk és az intézkedést nem előtte kezdjük meg...ezzel megalázva a kollégát!!!
nazoli 2009.06.28. 07:00:07 / # 161021
Ha most már nem ér annyit a történet, hogy foglalkozzunk vele, akkor miért kellet előhozni? Ha meg előjött, akkor járjunk a végére. Az a baj, hogy a haver szögbe rúgott, és minden áron meg kell védeni. Nem baj, a nick név a fontos. Meg, hogy a Tomi van olyan igényes. Van egy jó mondás. A hazugság már régen bejárta a Földet, mikor az igazság még csak a cipőjét kezdi fűzni. Ez itt most nagyon jól bejött. De hát az a nick név...
nazoli 2009.06.28. 06:46:44 / # 161020
Én kérek elnézést tőletek, hogy bele mertem avatkozni egy kollégánk nyilvános, ok nélküli megszégyenítésébe. Igen a Tomi biztos van olyan igényes. Igen, biztosan kismama volt a gyermekével. Igen, a Gyuri biztosan hibázott. Majd szólok neki, hogy ő is kérjen elnézést. Meg a nick nevem miatt is elnézést a többi, biztosan sokkal jobb nick nevű kollégától.
attus719 2009.06.27. 22:15:47 / # 161019
Micsoda nick nevek bazzz! Nemtom, nazoli...
Oldalszám: 676