Hozzászólások száma: 13508
Ugrás a hírhez Oldalszám: 676
Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2010.02.14. 17:14:10 / # 162484
Te?:-))) Simán, hiszen én magam sem láttalak közel 2 hónapja...szóval jó az álcád :-))
tomajer 2010.02.14. 17:13:17 / # 162483
:D
csogu 2010.02.14. 17:13:11 / # 162482
:-DDD Nem véletlenül mondja tomajer rólad, amit mond :-))))))))) De messze jász az igazságtól...ne mondom, hogy nem lenne kedvem megtanítani Attust és Foxot urh-zni...de rég éreztem magam olyan jól, mint a jelenlegi cégemnél.
monostor 2010.02.14. 17:12:04 / # 162481
csogu!!!Úgy érzem nem sértettelek meg a leirtakkal.Legalábbis nem volt szándékomban.Amit viszont leirtán az OL-ről az igaz.Elég diktatorikús a módszere. Ahogy tudom ez nemtetszett a CITY-seknek.Persze ezzel rakták le az alapokat.Itt ugyan azt csinálta 2001-től-2005-ig.Igaz amit mondott "BEBIZONYITOM A BUZI CITYSEKNEK ......" Ezt úgy érzem 2005-ig sikerűlt is.CSAK HÁT 3-ÉV KIESETT!!!!!És nem nyalom a se....gét.Ez nem tetszik sok embernek.
Fox 2010.02.14. 17:11:44 / # 162480
Ezek után hogy menjek be az irodába inkognitóba? :)
fradika 2010.02.14. 17:07:27 / # 162479
Írásodból számomra az jött le,hogy be van adva a felvételi kérelmed a 6X6 Taxihoz!:)
baupexim1 2010.02.14. 17:03:33 / # 162478
ki a fasz vagy? mit ugatsz bele a 6 iksz 6 életébe? :))))
monostor 2010.02.14. 16:48:11 / # 162476
Remélem a vlántaxis is olvasta amit irtál. Kérdésem a következő:Be kell menni és elmondani hogy kell orvosolni "azt a nagy bajt" Én olvastam azt a IROMÁNYT amit javasoltak a vezetésnek "TAGDIJ" Kiváncsi lennék hány 6x6-os támogatná????Az igaz hogy PUHA a Lajos.Azt mondtam tegye ki közszemlére,persze nevekkel.Azt monda nem bár a felelősséget is illő lenne vállalni. Na mostmár megyek pénzt keresni.

csogu 2010.02.14. 16:46:05 / # 162475
Uh...mit is?.:-)
csogu 2010.02.14. 16:45:36 / # 162477
Csogu meg majd bemutatkozik neked,meg fogsz lepődni. Általában amikor valaki azt írja, hogy nem tudja ki is vagyok, akkor azzal megsérteni szeretne, ahogy Pali írta anno, dehonesztálni. Felkérdeztem, mivel Ő is abba a csapdába esett, mint itt már páran, hogy ugyan szeretnék tudni, hogy egy-egy nick kit takar, de önmaga anonimitását szigorúan megőrzi. Nincs is ezzel baj, amíg ez nem egy sértéssel párosul, mint ahogy ez most is történt Kekeccel kapcsolatban. Nekem erre szalad fel a szemöldököm. Mivel most egy intelligens emberhez méltóan, hibáját belátva monostor elnézést kért, így én sem akarom tovább feszegetni ezt a kérdést, tiszteletben tartva az Ő anonimitását....hiszen ez az alapja egy kulturált keretek között zajló társalgásnak...és ahogy elnézem itt most egy elég éles szakmai vita bontakozott ki. Célszemély O.L Azért ezzel kapcsolatban megosztanám veletek, amit én tudok, vagyis amit én tapasztaltam....függetlenül attól kedves monostor, hogy én jelenleg nem vagyok 6x6-os, egy taxis vagyok, akinek van véleménye és azt (még) ebben az országban szabadon hangoztathatja, főleg a hallotaxi oldalain...írom ezt neked minden sértés nélkül...mint tényt közölve. Én természetesen anno először tomajertől hallottam O.L-ről. Ő formált bennem véleményt az említett úriemberről. Tomajer nekem anno azt mondta, hogy O.L egy igen nagy befolyással-szaktudással rendelkező ember, aki először a City taxit virágoztatta fel, majd amikor onnan megfúrták, akkor a 6x6 taxinál vitte végbe mindazt, amit anno tapasztalhattunk. Így én O.L-el kapcsolatban egy igen pozitív véleményt alakítottam ki magamban....és sajnos nem csak magamban, hanem amikor felmerült valahol a neve, akkor (igaz más által merített információból) pozitíven véleményeztem. Hát kaptam is érte annyit a fejemre, mint anno amikor kissé ittasan egy csajnál tomajert futtattam, hogy Ő szép...:-) Nem sorolnám fel, hogy mik és kik voltak azok, akikkel ezzel kapcsolatban vitába bocsátkoztam, mert nem ez a lényeg...de elkezdtem figyelni (kollégák és haverok segédletével, visszajelzésével) a 6x6 taxi működését, az ott zajló eseményeket...stb...stb... Annyi eredménye lett azért a dolognak, hogy megismerhettem egy igazi szaktudással rendelkező embert, a Lakatos Sanyit. Igen, lemerem ezt írni, mivel ahogy monostor is írta, nem vagyok 6x6-os, így semmi hasznom sincs abból, ha valakit pozitívan minősítek, érdemei ellenére...a nem létező érdemei szerint...természetesen. Szóval Sanyi jó fej...ez a lényeg, mert már én is belezavarodtam:-)) Na, szóval amikor O.L visszatért a 6x6-hoz, akkor mondtam, hogy ehhhh...ennek nem örülök, mert amennyiben igaza van tomajer vírusgazda barátomnak, akkor a 6x6 ismét az erős élmezőnybe fog visszakerülni. Ismételten én voltam az ügyeletes hülye ezen véleményem miatt... ...és a tények: Amíg több hasonló cég, mint pl. a 6x6, haldoklik, gondokkal küzd...az odafizetők csak vegetálnak (lásd.: Főtaxi), addig a 6x6 egy elég erős stabilitást mutat úgy, hogy közben(!!!) volt egy gazdasági válság, egy tulajdonos csere...egy cégek közötti árháború...még akkor is az, ha az általam tisztelt Reif Zoli ennek az ellenkezőjét nyilatkozta az egyik cikkben...jó, mondjuk neki ezt kellett mondania az Ő jelenlegi pozíciójában...szóval ha azoknak lett volna igaza, akik nekem O.L-t lehúzták, akkor a 6x6 taxi nem lenne most ott, ahol van. Az is igaz, hogy ez sem az igazi, de mondjátok meg, manapság melyik az a cég, ami full tuti lenne? Amit még megtapasztaltam O.L-ről, mint emberről, hogy igen hirtelen ember, kissé diktatórikus beállítottságú...ami mondjuk nem is baj, mert egy mindenfelé megalkuvó ember nehezen tudna ennyi eredményt felmutatni...ezt főleg abból vontam le, ahogy a hallotaxival kapcsolatban áll...hogy a folyóson rohangált (állítólag) kiabálva, a kezében egy-egy kinyomtatott oldallal. Ezt mondjuk tudjuk be annak, hogy nem mai fiú, így elég nehéz neki megbarátkoznia ezzel a fene nagy szólásszabadsággal:-) Szóval ennyi...és monostor, igaz nem vagyok 6x6-os, de egyike vagyok azon taxisoknak, akik nagy nyilvánosság előtt, felvállalva önmagát, elég markáns véleménnyel vagyok egy-egy szakmát érintő dologgal kapcsolatban és ezt hangoztatom is...ezzel több száz taxisban, civil olvasóban kialakítva egy képet, az adott témáról. (hú most kapcsolok, hogy de jó vagyok:DD) ...és amint itt olvasgathattad, én a 6x6-ról igazán rosszat nem írtam...tekintettel Lakatos Sanyira...Attus, Fox barátomra...mivel ezzel őket hozhatnám egy kellemetlen helyzetbe...na meg igazán sok rosszat sem tudok írni, mivel a 6x6 az egyik olyan cég, ami nem szövetkezeti alapon működik, mégis munkával, szorgalommal, az ott dolgozó taxisok el tudják tartani valamilyen szinten önmagukat és családjukat. Köszönöm, hogy elolvastátok, memorizáltátok...kinyomtattátok és bekereteztettétek:-)))
monostor 2010.02.14. 16:34:12 / # 162473
nazoli!!Azt irtam lapozz!!!!!7921(tudod van itt egy....stb)Lapozz(biznicmen 7836.Azt irod "nem volt elöre érezhető" Hányszor volt a pénztár technikai okból zárva ????? Hányszor nemtudtak betelefonálni gondolom nem volt rendezve a számla. TAXIBOY:"nagyon gusztustalan szöveget köpött ki a szája" EZ IGEN!Nem vagyok "benfentes" bár sokat beszélgetek a Lajossal.Mikor volt bezárva a pénztár????ezt holnap megkérdezem.Igen rosszat húzott ROSSZ IDŐBEN.Ha nem húz rosszat TE most FŐTAXIS vagy.
baupexim1 2010.02.14. 16:19:26 / # 162472
nah, észrevetted?:))))
csogu 2010.02.14. 16:12:13 / # 162471
Ki vagyok én? Én vagyok, aki a békét és a megnyugvást terjeszti:-) tomajer meg a H1N1 vírust...ő sokkal hatékonyabban működik:-(
csogu 2010.02.14. 16:04:42 / # 162470
:-(( Szegény:-( Figyelj, én azt olvastam, hogy a legújabb orvosi információ szerint, hatékonyabban gyógyulsz, ha enyhén nedves pólóban futsz a szabadban egy keveset...kezdésnek 12 km-t javasolnak. (mennyire vagy trében? Gondolom megérted, ha a beteglátogatást most mellőzöm)
nazoli 2010.02.14. 15:48:43 / # 162469
Én csak 9 éve vagyok a 6x6-nál, ami azt jelenti, hogy 2001 óta. A cég pedig - az én meglátásom szerint - 2003 körül került felszálló ágba. Előtte nem hiszem, hogy magasan a legjobb cég volt. Előtte, a taxisok viszonylag egységes megállapítása szerint, a City volt a top cég. Aztán sikerült ezt a dolgot átfordítani 6x6-ra. De mondom, ez az én véleményem. Amit minden adat alátámaszt.
nazoli 2010.02.14. 15:37:10 / # 162468
Te kérdezted, hogy hol volt akkor az a pár ember. Mármint S.A. idejében. Hol kellett volna lenniük? Mit kellett volna csinálniuk? Nem ők tehetnek arról, hogy most ez a helyzet. Nézzük csak a TV kompenzációt, mert végeredményben ez verte ki náluk a biztosítékot. Tavaly februárban az volt az ígéret, hogy a 2-es tarifa szintjéig lesznek kompenzálva a TV-s fuvarok. Aztán lett ez az 50 Ft/km. Most meg az is le lett véve 400 Ft/fuvarra. Nem értem, miért csodálkozol, hogy ki vannak akadva? Ha neked olyan könnyen megy elintézni dolgokat a Lajosnál, akkor ezt, jó lenne, ha elintéznéd! Jó. Valamilyen szintig egyetértek veled abban, hogy nem kell kiteregetni a cég belső dolgait. De hát ez nem egy láthatatlan, és tudhatatlan belső ügy! Szerinted egy taxis, aki meg van szivatva adott esetben több tízezer Ft-al/hó, a kompenzáció miatt, az nem fogja elmondani egy másik, más cégnél dolgozó taxisnak a bánatát? Szerinted a jelenlegi helyzetért ezek az emberek a felelősek? És ez csak a kompenzáció. Bennfentesnek tűnsz számomra. Ez okból nem fejteném ki bővebben azt a problémahalmazt, ami mostanában jellemzi a céget. Remélem, tudod miről beszélek. Nagyon sokan nem tudnak konkrétumokat, csak érzik, hogy valami nem stimmel. A S.A. történet után tökéletesen érthetők az aggodalmaik! Akkor nem volt előre érezhető a baj, és egyik percről a másikra majdnem ki lett húzva a cég a lábuk alól. Most, hogy érezhető problémák vannak, szerinted mire kellene, hogy gondoljanak? Érdekelne, hogy te mire gondolsz? Nem akarnak céget váltani, mert szeretik(szerették) a 6x6-ot. Senki sem vitatja a Lajos érdemeit abban, hogy a 2000-es évek elején ő rázta gatyába a céget. Amikor visszajött, mondhatom, szinte egy emberként örültünk neki! Aztán most itt van ez a helyzet! Szerinted ez jó? Erről ki tehet? Ha valaki döntési helyzetben van, tud jót, és rosszat is húzni. Akkor jót húzott, most meg rosszat! Ha igazán lojális akarsz lenni vele, akkor KUTYA KÖTELESSÉGED ezt is elmondani neki! Az említett kollégák pedig nem vagdalkoznak. Visszaolvastam vagy 20 oldalt, és azt láttam, hogy - keresetlen szavakkal ugyan - de a valóságot mondják! De, már megbocsáss, volt kitől tanulniuk! Folyamatosan árnyékra vetődsz, és fenyegetőzől. monostor válasz | 2010.02.08. 10:37:37 (7899) biznicmen!!!! Amióta OL visszajött mikor volt bezárva a pénztár ???Mikor vágták el a telefonkábeleket?????Mikor nem fizették ki a kilépőknek a letétet????????CSak igazat irj mert rá....ol!!!!!!!!!!! monostor válasz | 2010.02.08. 10:09:07 (7897) taxíboy nem férsz a bőrödbe?????Te hány TV-s fuvart csináltál amivel beégtél????EGYET????????? Szegény Biznicmen véletlenül sem írta azokat, amiket neki tulajdonítasz, én legalábbis nem látok ilyet. Hogy a pénztár nem tudott fizetni, az pedig igaz! Teljesen mindegy, hogy miért! A kollégáknak azt mondta a pénztár, hogy nincs pénz! Talán másképpen kellet volna fogalmazni! A Taxiboynak is tökéletesen igaza volt abban, amit írt! A pénztáros milyen alapon oktatja ki, és osztja neki az észt? Ráadásul feljön a Hallotaxira, és még itt is folytatja! Ráadásul munkaidőben! MÁSKÉPPEN KELLENE HOZZÁÁLLNI AZ EMBEREKHEZ, BÁRMILYENNEK, VAGY BÁRMINEK IS TARTOD ŐKET! Ha egy kolléga, az utcán, a kedves utassal szemben engedne meg magának ilyen hangnemet, biztos lapátra kerülne! Jó, befejezem, mert ennyit ne ért ez az egész. Még egy személyes dolog. Kekechez hasonlóan én is elmondhatom, hogy a SA-nak elmondtam, és a Lajosnak is el szoktam mondani, amiket nehezményezek. Ráadásul ő még azt is tudja, hogy kit takar a nick nevem, tehát nem arctalanul szurkálódok a Hallotaxin sem! Azt viszont soha nem tenném meg, hogy a puszta, rosszul értelmezett lojalitás miatt foglaljak állást mellette! Saját magam és a cég legelemibb, valamint az ő jól felfogott érdekében!
volántaxis 2010.02.14. 15:24:20 / # 162458
Én nem az utolsó három évről beszéltem, hanem arról amit az Attila létrehozott.(Orbán előtt) Hidd el nekem hogy magasan a legjobb cég volt. A Lajossal együtt jött az összes faszság.(időszűkítés,pontrendszer,egymás feljelentgetése,stb.)-Természetesen amit a végén csinált a S.A. azt nem lehet megbocsájtani. A Lajoshoz meg nem megyek be, mert semmi értelme.
attus 2010.02.14. 14:31:54 / # 162467
??
attus 2010.02.14. 14:29:54 / # 162466
Engem biztos nem fogsz ott látni! Nem szeretek bohócot csinálni pár ember társaságában magamból! Inkább töltöm azt az időt a családommal.
berci 2010.02.14. 14:25:34 / # 162457
volántaxis te most 6x6-os vagy????????Mert ha nem az időmet nem pocsékolom rád.Lehet hogy a Buda...i vagy akit az OL kiba....tt mert a Jutkával szét loptátok a céget??????2002-ben. 2005-ig hol voltál????????Akkor is a SA sejhaját nyaltad?????2005-től mikor az OL elment/tudod miért????/ 2008-ig tagdijat emelt beszedett mindenkitő 60.000ft-ot majd az utolsó órában eladta a céget egy csomó adóssággal.Amit irtál az nem induletos hanem HÜLYESÉG!!!Ha kiváncsi vagy még menj be a lajoshoz.

Oldalszám: 676