Hozzászólások száma: 13508
Ugrás a hírhez Oldalszám: 676
Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
attus 2010.03.03. 09:54:57 / # 162776
Főleg mostanában! Most inkább az a mondás időszerű(ez a Ricsinek biztos tetszeni fog!), hogy "az élet nem arról szól, hogy várjuk a vihar elvonulását, hanem arról, hogy megtanuljuk hogyan kell táncolni az esőben." Kár, hogy egyesek hülye tánclépéseket mutatnak!:D
málna 2010.03.03. 09:46:55 / # 162775
Szia Attus!:) Mindig is igaz mondásnak találtam az élet bármely teületén...Megtartani nehezebb, mint megszerezni!
attus 2010.03.03. 09:43:20 / # 162774
A pontosság kedvéért amikor a főnél 40 volt a kaució, a T5-nél 60, a dobónál pedig 130, nem 190! De ez végül is huszadrangú kérdés.
attus 2010.03.03. 09:39:49 / # 162773
Sosem fogok aludni basszus! 1. Nem hiszem, hogy egészen így fogalmaztam volna a kaucióval kapcsolatban, de ezt már tényleg kár feszegetni. 2. Amikor én beléptem a 6x6 taxiba 2,5 éve, még állítom, hogy Budapest, két legjobb cége közül az egyik volt, és a legkisebb tarifája 208Ft volt, igaz akkor még máshol sem voltak ilyen vicces árak! 3. A T5-ből nem csak a munkamennyiség miatt léptem ki, hanem azért mert éreztem, hogy nem jó irányba mennek a dolgok! Nagyon sokan tettünk akkor így egyszerre. Nekem két olyan lehetőségem volt amit előrelépésnek tartottam, biztos ki fogsz nevetni, de a szeretnél -e City-s lenni kérdésre(ami a Vahót utcából hangzott el!) csípőből vágtam a nemet! Pedig profibb céget rajzolni sem lehet, de nekem valahogy taxis barátabbnak tűnt a dobókocka. Így két és fél év után nem is volt kérdés, hogy ide akartam visszajönni a kétes kaland után, de őszinte leszek hozzád, ha kívülállóként kellene választanom, most biztos nem tennék be közel 300ezret azért, hogy 6x6-os lehessek, és ennek oka pontosan abban keresendő amiket te is leírtál!
málna 2010.03.03. 09:31:20 / # 162772
Köszönöm!:))) Előléptetlek....mondjuk.....mondjuk..logisztikai és élelmezésügyi igazgatóvá!:))
csogu 2010.03.03. 09:26:08 / # 162771
Hmmm...tagadhatatlanul látszik rajtad (írásaidon) a fejlődés:-))) Hiába na, a jó társaság:-))
csogu 2010.03.03. 09:16:51 / # 162770
Nyugodtan tedd fel a kezed, szeretek küzdeni:-)) ha egyszer úgy érzem, hogy van értelme, akkor megint láthatsz ...és amíg így cselekszik a többség, addig nem is fog itt semmi sem változni. -Kaució: Miért nálatok nincs? Nem is értem mit akartál ebből kihozni?! Azt Attus, hogy "nálunk" is volt kaució, pontosan 40 ezer a Főnél, amikor már "nálatok", az új cégednél(6x6) 190 ezer volt. Amikor (ha még emlékszel) kérdeztem tőled (ekkor váltottál a Tele5-től), hogy miért olyan céget választasz, ahol ilyen magas a kaició, azt válaszoltad, hogy így legalább több céges megrendelőt tudnak megszerezni, ami biztos munkát jelent....na igen, mennyiért is? 126 forintért? Hááááááááááát, ez lényegesen kevesebb mint az a 164, illetve 184, amiért mi megyünk, akiket most pellengérre állítottál...jaaa és a TV-t mennyiért viszitek? Hogy Te nem viszed? Nem ez a lényeg, hanem amit Te is írtál, a sok buta taxis tartja életben a "szotyi" cégeket. ...és Te előttem váltottál 1 évvel...és miért, mert nem tudtál megélni a Tele5-nél! Egyben egyetértünk, ha már menni kell felvonulni, vagy tüntetni, vagy mi, tényleg ne azok menjenek akiknek az autóján vicces tarifák vannak, hatalmas betükkel, ebben az egyben kurvára egyetértek a Lajossal! Nem tudunk mit tenni, hogy ha meg a nem vicces tarifájú, csak viccesen visszapörgetős, multikat lenyúlós cégesek nem mennek, csak szájkaratésok...tisztelet a kivételnek!!! kár vitázni úgysem fogunk ebben egyetérteni soha Nem az a bajom, hogy az a véleményed több ezer kollégáról, ami, hanem hogy el is hiszed magadnak, hogy Te nem vagy ebben benne könyékig....igaz, neked nincs ez az ablakodra ragasztva, de ettől még tudunk a Ti áraitokról is! ha másról van szó meg kimondottan kedvellek Ezt meg nem is értem...hiszen attól még, hogy ha valakivel vitázom, véleményt ütköztetek, nem muszáj nem kedvelnem, gyűlölnöm, hiszen az asszonnyal is össze szoktunk zörrenni...gondolom Ti is és más is....és ettől függetlenül szeretem.
attus 2010.03.03. 09:05:48 / # 162769
Szia Tibi! Szívemből szóltál! Ezt mondom én is:Vagy összefogunk, vagy itt tényleg vége az egésznek, most már mindenkinek kell engednie, nem csak a taxistáknak! Egyébként az a szomorú, hogy én is olyan embereket látok koszos autóval dolgozni nap mint nap akiknek előtte mindig patika tiszta volt a gépe. Bevallom én is lementem már egy ideje a gőzborotva-porszívó szintre!:-(
málna 2010.03.03. 08:53:06 / # 162768
Az erősebb kutya..... Legalábbis így kéne,hogy legyen.De mivel tisztában vagyunk azzal,hogy az összefogás szó elfelejtődött a szótárakból, ezért nincs is min csodálkozni. Tegnap beszélgettem az Orbán Lajossal..Példának okáért erről is.Én azt javasoltam, amivel az életem más területén már tapasztaltam, hogy fogjanak össze ezek ellen! Ha akkor ment, amikor a fix tarifát megtorpedózták, akkor most is mennie kéne, hiszen ez az ő érdekeik is...Ugyanis mutatott egy papírt, amelyen két nap ellenőri tevékenységei voltak számokban kifejezve...Sok volt a koszos autó, tiszta utcai körülmények ellenére.Egyrészt, ez utasvesztés,másrészt viszont hűen kezdi jelképezni az alacsony tarifákkal kapcsolatos negatív munkavégzési körülményeket..Így a taxis lassan feléli az autóját. Visszatérve az eredeti kérdésedhez.. Ha mi nem tudunk semmit sem elérni,mert agyhalottak vagyunk, és Ők sem mert az újabb üzleti terület fontosabb számukra mint a jelenlegi megőrzése, akkor sehogy!!!
attus 2010.03.03. 08:01:37 / # 162767
Nem biztos, hogy ez volt életem legolvashatóbb beírása, sorry! De azért remélem még érthető maradt?!
attus 2010.03.03. 07:57:51 / # 162766
Na akkor nézzük(gondolom nem baj ha nem állok leengedett kézzel a sarokban?): -Kifogások? Én nem keresek kifogásokat Ricsi, én egyszerűen nem megyek, és kész majd ha egyszer úgy érzem, hogy van értelme, akkor megint láthatsz, mint régen, de ne is haragudj én tisztelem azokat akik elmennek(ha megfigyeled direkt nem is szóltam egy rossz szót sem rájuk!!!), de pont semmi értelme nem volt ennek a dolognak! Sem! -Kaució: Miért nálatok nincs? Nem is értem mit akartál ebből kihozni?! Autó: Én sem öltem bele 5-6 milliót ezt te is tudod, viszont a bérleti díjadból is kijön egy panellakás ára pár év alatt, úgyhogy nem biztos, hogy ezt kéne nagyon hangsúlyozgatni... Munkaidő: Látod én 8-9 óránál többet sosem dolgozom, lehet nem is keresek annyit mint te, vagy mások, de valahogy nekem ez is elég, pedig nem gyengék a kiadásaim! ÉS A LEGNAGYOBB FÉLREÉRTÉS: Én nem sírok Ricsi, nem tudom miből jött ez le neked, én csak a véleményemet mondom el, még ha ez esetleg neked, vagy bárki másnak az önérzetét bántja is! Egyben egyetértünk, ha már menni kell felvonulni, vagy tüntetni, vagy mi, tényleg ne azok menjenek akiknek az autóján vicces tarifák vannak, hatalmas betükkel, ebben az egyben kurvára egyetértek a Lajossal! Utoljára szólaltam meg a fórumban ebben a témában, kár vitázni úgysem fogunk ebben egyetérteni soha, ha másról van szó meg kimondottan kedvellek, maradjon is ez így ne rontsuk el emiatt!
berci 2010.03.03. 07:37:29 / # 162765
A szervezkedés nem tudom jó kifejezés-e,de amonostor kérdésére "HOGY LEHET MEGÉLNI"a nazoli válaszolt.Lehet hogy igaz lehet hogy nem .A kérdés a SZERVEZKEDÉSRE vonatkozik.Valaki irja már le HOGY LEHET HARCOLNI A 130-140-150-164-168-stb tarifkkal szemben????????????????
attus 2010.03.03. 07:31:51 / # 162764
Kár volt ezt a litániát ide írni Ricsi, megvárhattad volna, hogy válaszoljak! Arról amiről úgysem tudlak én se,meg senki más se: arról, hogy a tarifacsökkenésről csak is a taxis tehet, mert oda megy az olcsó tarifás céghez, mert szól a rádió! Ennyi, a többi, ahogy Fradika mondaná szerecsen mosdatás!
csogu 2010.03.03. 03:54:37 / # 162759
Mindegy, elnézést...kicsit feszült vagyok.

csogu 2010.03.03. 03:51:42 / # 162758
Tudod mikor lenne igazad? Ha a 6x6-osok, Tele5-ösök, Cytisek, Főtaxisok szervezkednének, mi meg távol maradnánk ettől az eseménytől. Akkor lenne igazad. Akkor valóban jogos lenne a megvetés...de azért valakit megvetni, mert szeretne életben maradni...már ne is haragudj...
csogu 2010.03.03. 03:41:54 / # 162700
Mert ugye nem arról, hogy tenni kellene valamit, mert azt hiszem, ha menni kell én megyek és nem hivatkozom különféle kifogásokra...és utána meg itt kóstolgatom azokat, akik kénytelenek voltak váltani...hiszen nem mi erősítjük azokat a cégeket, akik 200-300 ezer forint kauciót szednek a saját vállalkozásuk fedezésére...vagy tévedek? Mert ha már egymásra kenjük a fekáliát, akkor legyünk már mindannyian szépen bekenve, nehogy már csak azoknak legyen szaros a szája, akik egyeseknek nem tetszik. Akkor Te mire köhögtél be 190 ezret? Mire föl hitelezel 2x? Egyszer a cégednek és még egyszer az utasnak. Hmmm...Attila? Persze hogy feltűnt, hiszen ha nem tűnt volna fel, akkor nem próbálnánk valamit tenni...de marha kíváncsi leszek én az elkövetkezendő egy évre, amikor majd most nem is olyan sokára elszabadulnak a dolgok...de kíváncsi leszek... Tudod az ember jó pofinak veszi egy ideig, hogy engem basztattok a 164 forintos tarifa miatt, de nem én fektetek ebbe az árba 5-6 milliós autóba, hogy 5 év alatt egy kisebb lakás árát bukjam amortizációba, nem én toltam be 200-300 ezret kaucióba, hogy utána zokogjak, hogy sz@r a malév...és nem én nem mozdulok meg, amikor pedig kutyakötelessége lenne minden taxisnak megmozdulni. Én is kint szoptam ma 14 órát és én is azért görcsölök, hogy valamennyire a pályán tudjak maradni...és én is szívtam 225 forintért órákat a büdös nagy semmire...persze büszkén, hogy én már pedig nem megyek ennyiért meg annyiért...azt bementem a közértbe, elmeséltem milyen fasza gyerek vagyok, de képzeld el, semmit sem adtak érte nekem ezért...pénzt kértek a kenyérért és baromira nem érdekelte őket, hogy én hány forintos kilométer díjért álltam egy helyben 6-7 órát. Nem minket, nem engem kell meggyőzni, hanem magatokat, hogy akkor tessék megmozdulni és nem dolgozgatni, miközben a többiek vonulgatnak, meg bohóckodnak...adni kell a neved hozzá és a személyes megjelenésed. Gyáva népnek nincs hazája...ez egy baromi igaz közmondás. Mentem aludni..

csogu 2010.03.03. 03:28:15 / # 162763
Miről akarsz meggyőzni engem tulajdonképen?
mármegint 2010.03.03. 02:55:37 / # 162762
Símán lenyomnám egy 2 perces interre a margit hídtól. 28-án éjjel Szlovákiában voltam:DD http://index.hu/tudomany/2010/03/02/megsem_meteor_volt_a_titokzatos_izzo_tuzgomb/
baupexim1 2010.03.03. 02:28:56 / # 162761
szép volt
Yuri 2010.03.03. 02:19:31 / # 162760
A dohányosok korábban halnak, ám az idén kagylónak öltöztek a jelmezbálon. :)

Oldalszám: 676