Hozzászólások száma: 13508
Ugrás a hírhez Oldalszám: 676
Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tomajer 2010.06.09. 06:31:34 / # 163146
:-(
nazoli 2010.06.09. 05:48:34 / # 163141
Mit kell összetenni?
nazoli 2010.06.09. 05:46:52 / # 163138
Tényleg, csak azért, hogy tisztán lásd a dolgokat. Ide írtad ezt a 9244-et. Az első nagyobb blokkot egyszerűen nem értem. Kiről, miről, és miért? Beírsz egy ilyen dörgedelmet, amikor semmi sem indokolja. Van egy írás, aminek sok igazságtartalma van, de lóg a levegőben, és senki sem tudja, kinek, miről, és miért szól! Őszapó, meg Bakter beszélgetnek egymással, minden különösebb rossz szándék nélkül, és úgy teszel, mintha ők döntötték volna romba a taxisszakmát. Meg ez a mélyedjenek magukba egy páran, stb. Tisztára olyan vagy, mint Dorong topiktárs! Ha van valami határozott célod, azt konkrétan, keményen, bele az arcba! Nem így a levegőbe! Aztán ez a 9259. Megpróbálom értelmezni, de nehezen megy. Ezek ilyen lózungok. Mindenki a saját portáján, amihez ért, stb. Mibe nem szólsz bele? Kinek adtál tanácsot? Meg ezt a kódos dolgot sem értem. Amit értek. A demokratikus maszlag. Ha valakinek véleménye van, azt alkotmányos joga elmondani. Akkor is, ha büntetett előéletű! Csak a közügyek gyakorlásától tiltják el, de a szabad véleményalkotás, és kimondás joga akkor is megilleti! És ha ezt te, mint a TE lemondott elnöke, ha nem is ténylegesen, fizikailag, csupán verbálisan is, de korlátozni szeretnéd, akkor ott baj van az értékítélettel! Bizonyíts konkrétumokat az öreg fehérhajúval, és váltóőr társával, vagy bárkivel kapcsolatban, de akkor is elmondhatja a véleményét! Továbbá. Honnan vettem a bátorságot. Idézek saját magamtól, a Hallo zárt 285-ből. (Javaslom, hogy olvasd el az egészet!)"Málna. Elnökség. A taxis szakmai tárgyalások szervezése, kapcsolattartás. Értelmes, taxis szakmai felkészültsége jó, tárgyalóképes. Elfogadja a tagság." De teleírhatnék még vagy két oldalt azzal, hogy kinek, mikor méltattam a képességeidet. Nem látok itt olyat, hogy kétségbe vonom a szakmai hozzáértésedet. Sőt. A TE elnöki feledatainak ellátására vonatkozó véleményemet pedig fenntartom. És ezt sem a hátad mögött tettem. És meg is indokoltam. Elég hosszasan. És nem is tudtad védeni. Csak magyarázkodtál. Ha megvéded, elismerem, hogy igazad van. Vagy ha bebizonyítod a tetteiddel. És onnan vettem a bátorságot, hogy saját magam győződtem meg róla! Valamint onnan, hogy tudom, hogy azzal a hozzáállással, ami neked van, felelőtlenség a TE elnöki feladatait ellátni! És ha ezt nem teszem meg, akkor az én felelősségemmé is válik! (Tudod! Vétkesek közt cinkos, aki néma! De ezt neked jobban kell tudnod, hiszen ha jól tudom, vallásos vagy! Érdemes elolvasni. Jobb ember leszel tőle, ha megfogadod!) A hozzáértés, és az alkalmasság két külön dolog. Lehet, hogy valaki jó szakember, de csapnivaló vezető. És ennek az ellenkezője is igaz lehet. A kettő nem feltétlenül jár együtt. Nem pontosan értelmezed a dolgokat. "Málnát meg nyugodtan fölkérhetné bármelyik tulajdonos cégvezetőnek. Feltételezem, hogy jobban csinálná, mint közületek bárki. De rosszabbul, biztosan nem!" Szó szerint ezt írtam. És ezt most is állítom. Ami nem egy nagy dicséret számodra, a jelenleg regnáló cégvezetők ismeretében! De náluk még te is jobb tudnál lenni. Azt viszont nem jelenti, hogy örülnék annak, ha te lennél a cégvezetőm! Attus. Szegénynek tele lehet a töke velünk, hogy ide citáljuk. Nem is értem, hogy mi köze van ehhez a dologhoz. Tudod mi a különbség köztetek? Hogy ő belátja, ha hülye volt! Azért ez nagy dolog ám! És vannak érvei. Hogy mi tettem eddig. Egy fél éve kb, hogy összejött ez a kis csapat, amely azt gondolta, hogy esetleg a tanácsival tud segíteni a cégvezetésnek. Minden héten több alkalommal összejöttünk, órákig egyeztettünk, javaslatokat dolgoztunk ki, és tárgyaltunk a cégvezetéssel. Hogy nem volt semmi haszna, az egy más kérdés. De tevékenyen részt vettem benne. Eljártam a TE gyűléseire (egy kivétellel, azért is állandóan megkaptam a honlapgyártó védencedtől, hogy soha nem vagyok ott), igyekeztem a fórumokban aktivizálni magam. Arról pedig nem én tehetek, hogy értelmes dolgokról nem igazán volt szó. Ennyit tettem. De nem is vállaltam többet! Én nem bántam meg, hogy kiálltam érted mások előtt, de azt sem, hogy elmondtam a véleményemet az alkalmasságoddal kapcsolatban. És nem is szégyellem magam miatta. Akkor kellene szégyenkeznem, ha ezt nem tettem volna meg! Szerintem neked sem kellene. Nem hiszem, hogy olyan dolgot tettem volna, ami ezt indokolná. Ha pedig tettem, akkor azért nekem kellene szégyellnem magam. Neked meg azért, mert nem hoztad a tudomásomra! Vagy még mindig túl sokat várok?
csogu 2010.06.09. 04:44:22 / # 163126
[i]És biztos hogy rossz lett volna, ha összetesszük velük, amink van? Csak kérdezem. Játsszunk el a gondolattal.[/i] Háááát, őőőőő, szóval, na hát, szerintem annyira rossz nem lehetett volna :-)))
csogu 2010.06.09. 04:35:41 / # 163103
míg rólam azt írtad, hogy különben vezetnék egy ilyen céget , mint bárki más jelenleg Remélem Attus, most már érted :-))) Én is szeretnék csatlakozni Málnához: Málna nagyon jól vezetne el egy céget:-)) (X)
csogu 2010.06.09. 04:32:00 / # 163099
Általánosságban sajnos nagyon is igazad van, de, hogy jön most ide? Komolyan kérdezed ezt most főnökváltáskor? :-)))

nazoli 2010.06.09. 02:19:01 / # 163093
Jajistenem!
rabszolga 2010.06.09. 00:34:40 / # 163085
És biztos hogy rossz lett volna, ha összetesszük velük, amink van? Csak kérdezem. Játsszunk el a gondolattal. Nekik lakossági, nekünk céges. Arról nem beszélve, ha egyszer képes lesz valaki egy 1500 fős céggé felfejlőni, a többiek megnézhetik magukat a 150-160 forintos tarifjukkal. 1500, elsősorban a magyar nyelvet értő, jól felkészült, a munkáját hivatásnak tekintő taxisra gondoltam. A magyar nyelvű vizsga két kérdésből állna: Mit jelent az, hogy NEM. Mit jelent az hogy IGEN. Aki helyesen felelt maradhat.
őszapó 2010.06.08. 18:57:29 / # 163009
bizony-bizony, szívemből szóltál. azért tudjuk jópáran, hogy nélküle 2008-ban a dobókockát piros-fehér kockára cserélhettük volna.

őszapó 2010.06.08. 18:44:59 / # 163005
ezt a zöldet meg honnan veszed? én kb. 20 embertől hallottam, de az mind más volt. neked ő mondta? meg lennék lepve, talán 50-en ismerjük annyira, hogy pár szót szoktunk váltani vele.

málna 2010.06.08. 18:31:39 / # 163001
Gabi! Te írsz baromságot, már ne haragudj.. Mindenki a saját kis portáján takarítson, azt tegye jobbá,amihez ért, ebben legyen érdekelt, szerintem. Az, hogy egy számára nem teljesen, de mégis független vállalkozás mit és kivel tesz, az az ő dolga, a saját cége. Lennének neki is felénk nézve kötelezettségei, de ennek megint csak a taxis a hibaforrása, ők hagyták idáig fajulni a dolgokat.. Szóval, ne gyere nekem ezzel a demokratikus maszlaggal. Olyan dolgokba nincs beleszólásunk, véleményezési jogkör pedig egyszerűen felesleges akkor, amikor egy cég önállóan működik. Vagy, oda kell menni egy teljesen kidolgozott ajánlattal a tulajdonoshoz és meg kell pályázni az állást!Ennyi! Én nem szólok bele! Négyszemközt adtam tanácsot (bár nem szorult rá, ahogy a Tiedre sem), de ennél többet nem! Szóvá tettem bizonyos elemeket, amelyek véleményem szerint hibásak, de mindezt úgy, hogy írja a kódomat...ha érted, hogy mire gondolok..Én ugyanúgy bementem azon az ajtón, amin Te is! Te például, honnan vetted a bátorságot, hogy minősíts engem, mihez értek és mihez nem, mire nem vagyok alkalmas...? Mert 61 éves vagy? Ennyi elég hozzá? Akkor Tied a pálya! De eddig mit csináltál, azt nem értem..?:DD Szóval, ha Neked lehet, akkor nekem is. Volt idő, amikor Attust szépen megkérted, ne jöjjön vissza ehhez a céghez, mert nem ide való, míg rólam azt írtad, hogy különben vezetnék egy ilyen céget , mint bárki más jelenleg..Nekem nem kell bemutatkoznod, de ezt megtetted már itt egy pár ember előtt.:D És én még kiálltam melletted mások előtt...SZÉGYELLEM MAGAM!!! Remélem, eléggé homálytalanul fogalmaztam! Ennyi volt az e heti hozzászólásom. Megyek családozni, az fontosabb! Viszlát!

nazoli 2010.06.08. 18:03:18 / # 161937
Ertettem, amit írtál. Én is arra tettem a kérdőjelet. Némely dolgokban igaza van, de hogy jön ide ez most. Jó ez a Skoda Fóbia. De olyan büdös nem lehetek, minnt egy 353 Wartburg! Még letilt!

nazoli 2010.06.08. 17:57:55 / # 163816
Tibi! Ne haragudj, de ekkora baromságot! "Én úgy értettem, hogy csak akkor kéne csacsogni, mindenhez hozzászólni és reformálni, ha ténylegesen ért hozzá és az eddigi élete makulátlan!" Ha csak a makulátlan, és hozzáértő emberek szólhatnának a dolgokhoz, akkor nem lenne beszélgetés a Földön! Vagy csak a teljesen újszülött csecsemők oszthatnák az észt mindenkinek, mert lényegében csak ők a makulátlanok! Aztán honnan veszed a bátorságot, hogy hozzá nem értőnek minősíts bárkit is? Te miért vagy bizonyos a saját hozzáértésedben? Mert valamelyik hozzá nem értő azt mondta neked, hogy értesz hozzá? Végeredményben a szólás szabadságát korlátoznád! Ebből nem akarok most messzebb menő következtetéseket levonni. De, hogy hozzád hasonlóan homályosan fogalmazzak, neked kéne megtenned ezt!
attus 2010.06.08. 17:56:23 / # 163814
Kevered Gabi, a fóbia az Skoda, a 353 meg Wartburg!:-) Túl a viccen, meg kell, hogy védjem a Tibit, soknak hívta fel a figyelmét a higiéniára, küldte el takarítani, stb-stb... Tehát igaza van, csak nem értettem, hogy jött ide ez most?! De már telefonon megbeszéltük.
nazoli 2010.06.08. 17:47:43 / # 163808
Attus! Rohadtul a fején találtad a szöget! De már nem írhatok még egy kérdőjelet sem, mert rögtön személyeskedésnek veszi! Szerintem 353 fóbiája van! Azt már meg sem merem kérdezni tőle, hogy társadalmi etikás voltával élve, mikor, melyik hónaljszagú kollégát tiltotta le FÜRDÉSIG?
málna 2010.06.08. 17:25:49 / # 163703
Szeva Barátom! Akkor megfogalmazom másképpen, csak Neked..:) Azt írtad, általánosságban igaz. Pont ez a lényeg! Soha, senki nem fog megfelelni, miközben saját magát képtelen rendbe rakni..Azt kell tapasztalnod, hogy a megrendelő szájából elhangoznak olyan kijelentések, hogy büdös, koszos,stb..Én úgy értettem, hogy csak akkor kéne csacsogni, mindenhez hozzászólni és reformálni, ha ténylegesen ért hozzá és az eddigi élete makulátlan! Beszélni bárki tud, ám tenni annál kevesebben. És amikor lehetne, akkor jó magyar szokás szerint gyorsan meg kell találni a gyenge pontját...csak úgy! Hátra kell dőlni, ennyi! Szerintem! :) Egyébként, amíg a rendszer megenged dolgokat, addig úgy sem lehet változtatni dolgokon, ezt Te is jól tudod!
attus 2010.06.08. 17:16:02 / # 163695
Szia Tibi! Most ezt pl. Én sem értem, hogy kinek, vagy mire írtad?! Általánosságban sajnos nagyon is igazad van, de, hogy jön most ide? Csak találgatások, meg homályos utalgatások mentek, meg valaki beírta, hogy az illető már bejelentette egy-két embernek, ebből melyik a fröcsögés, meg a szarkavarás? A Lakatotot, meg a Tóth Petit sem fikázta senki, ha jól rémlenek az elmúlt napok történései...? Akkor most mi van?:-)
málna 2010.06.08. 16:51:27 / # 163466
Biztos utálom az álnok, tolvaj szerzeteket, ezért ilyen gyakori...:DD
málna 2010.06.08. 16:45:19 / # 163463
Mit nem értesz ezen? Vagy itt is vitát akarsz kezdeményezni velem? Elárulom, nem fog menni! Szerintem érthetően fogalmaztam!
nazoli 2010.06.08. 16:01:51 / # 163444
Ezt már láttam valahol.
Oldalszám: 676