Hozzászólások száma: 13508
Ugrás a hírhez Oldalszám: 676
Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Yuri 2011.05.02. 09:40:22 / # 165578
A baj az, hogy már ő maga sem hisz önmagában. Legalábbis a párbeszédben. Hogy hisz-e bennünk az az isten, akire véleményem szerint Te gondolsz, szintén nem kérdés, hiszen Te is pontosan tudod rá a választ.
nazoli 2011.05.02. 08:34:56 / # 165577
Ha már megteremtett.:-D
nazoli 2011.05.02. 08:34:04 / # 165576
Nem az a kérdés, hogy mi hiszünk-e Istenben. Az a kérdés, hogy Ő hisz-e bennünk!
zoro 2011.05.02. 00:41:07 / # 165575
400 valamennyi azt hiszem beleférne a családi opcióba :(
Yuri 2011.05.01. 22:38:57 / # 165574
Málna 11275-ös és nazoli 11278-as hsz-a egy aranyos párbeszédet juttat eszembe a Legényanya (1989, r.: Garas Dezső) c. filmből. A falu papja beszélget a falu egyetlen nem Béla nevű lakosával: "- Józsi fiam! Te hiszel Istenbe’? - Nem nagyon. - Én is ilyen formán vagyok. Meg is mondtam neki a múltkor, de őszintén. - Az Úrnak? - Neki. - Mit mondott? - Azt mondta, ne törődjek vele, ő is ilyen formán van vele. - Az Úr? - Az Úr. - Nem hiszi, hogy van? - Nem. Például aszonta’ nekem a múltkor: <>

fradika 2011.05.01. 16:48:25 / # 165573
Gyere vissza! :)
1Taxis 2011.05.01. 16:37:27 / # 165572
Áprilisban a Telenor 1900Ft.ért dobta utánad!
mármegint 2011.05.01. 16:21:09 / # 165571
De jó lenne egy ilyen:)
fradika 2011.05.01. 14:29:25 / # 165570
:DDD

Aranyospalabácsi 2011.05.01. 13:18:01 / # 165569
Ha Te a Pentánál dolgozol akkor nem szóltam. Ha nem akkor Te miért nem vagy ott?Ha nem vagy sehol akkor miből élsz? Ha örököltél akkor jó. Azért mert így még sajnos mindíg többet keresel az éhenhalásnál.Átvágod az utast,magadat,és a kollegáidat.A sok csótány meg gazdagodik.És igen van új droid aki boldogan megy a vágóhídra.Meg nyíratni gyapját.
nazoli 2011.05.01. 12:04:21 / # 165499
Igen. Az öntudatra ébresztés, a gondolkodni megtanítás a legnehezebb. Valamikor, még az ősidőkben, azért csináltuk meg a Budataxit, a Citytaxit, hogy saját munkánkat könnyítsük, gazdaságossá tegyük az akkori CB-s technikai lehetőségekkel, a Fötaxinál, Volántaxinál megtanult módon. Így, ötvözve a magántulajdonú taxi és a csapatban dolgozás, egy óriási lehetőség volt a jobb boldogulásra! Ment is szépen a dolog. Azóta van elbaszva, mióta a magántőke betette a lábát a csapatok közé! Azóta nem a taxis él jól, gyarapodik, és indul el a polgárrá válás rögös, de felemelő útján, hanem azok, akiknek valamilyen rejtélyes ok miatt átadta a saját jólétének forrását! Le vagyok döbbenve azon, amit az egyik ifjú kollégánk írt, hogy ő milyen jól érzi magát droidként! Meg azon is, amikor idősebb kolléga, ahelyett, hogy dolgozna, átszellemült arccal nézi ezen a ZTE szeméten a yutubet, és még jól is érzi magát, mert kapott egy játékot! És ezt még el is mondja odabenn, erősítva ezzel a tulajdonos maggyőződését, mely szerint ő a jótevőnk, és a mindenható, jóakaró Istenünk! És közben fogalmuk sincs arról, hogy a töredékéből meg lehetne csinálni ugyanezt, ha normális, saját tulajdonú cégekben dolgoznánk! Sokszor eszembe jut, hogy én, meg a hozzám hasonló gondolkodású emberek a hülyék. Miért nem tartjuk a pofánkat, miért nem állunk be a sorba, és szervilis hülye módjára kajáljuk a tulajdonos dumáját? Mennyivel könnyebb dolgunk lenne! De az ember nem arra született, hogy valakiknek a rabszolgája, csicskája legyen! Ezért drukkolok nektek, és a magam szerény módján még segítek is, ahol tudok ebben az öntudatra ébresztési folyamatban! Mert ha ez sikerül, akkor tényleg nem a taxisnak lesz félnivalója, hanem nekik! És még azt is megérhetjük, hogy egyszer s mindenkorra eltűnnek a szemét, aljas módszereikkel együtt a magyarországi taxizásból!

zoro 2011.05.01. 11:20:35 / # 165568
Qurva jól nyomod :DD csak így tovább!
málna 2011.05.01. 10:27:22 / # 165567
...még valami.:) "Akinek nem tetszik, el lehet menni" Hmmm. Ezt is mondtam a Lajosnak...ha nincs meg rá a kellő lé, hogy finanszírozd a vállalkozás fenntartását és fejleszd megfelelően, akkor kérem el lehet menni! Mondjuk éttermet nyitni...és a szakáccsal próbálja meg kifizettetni az új sütő árát.:DDD Nem kötelező fuvarközvetítő céget üzemeltetnie, ha problémát jelent a tőke felmutatása. (akinek nem inge..) Ha pedig nincs, akkor a taxisnak meg kell tanulnia azt mondania, hogy "Nem tetszik? El lehet menni!"
málna 2011.05.01. 10:20:33 / # 165566
Szia Gabi! Valami hasonlót fogalmaztam meg annak idején én is Orbán Lajosnak...(nem értette) A tulajdonos üzleti része, annak fenntartása, fejlesztése és a vállalkozásának anyagi háttere az Ő problémája. A taxis vállalkozónak költségei a taxist terhelik. Szóval, akkor hogyan lehetséges az, hogy másfél évtizede megvezetnek 15-en hatezret úgy, hogy minden egyes költségét (takarítótól a könyvelőig) a taxissal fizetteti ki..és nem az a legnagyobb baj, hogy ezt megteszi...inkább az, hogy taxis lehetőséget is ad neki erre! Emlékszem, amikor a Pásztor György lecseréltette a T5-nél a csepp alakú szabadjelzőt a félholdasra...14 ezret kért érte. Megkérdeztem három céget, akik a kivitelezésre és legyártásra cirka 5000 Ft-ot mondtak, ekkora darabszám mellett. Akkor mennyit fogott rajta György?:) A helyzetet némiképp bonyolítja , hogy igen nehéz elhitetni a taxissal a "kompletthülyéneknézés" tényét. A szakszervezet már azon van, hogy a helyzetet megfordítsa! Vizsgálják a szerződéseket, a szerkezeti megoldásokat, az egyoldalú belső etikai rendszereket. Ennek sokan nem örülnek...idegesek...kitessékelik az Elnököt egy közterületen lévő utcából(!)...bizonyára azért, mert tartanak Tőlünk! És valljuk be, ez így van rendjén! Tartsanak is! Üdv! Tibi :)
döncielemér 2011.04.30. 16:24:02 / # 165565
Nem okoskodtam bocsánat csak a véleményemet írtam meg és továbbra is fogom ha engeded:)) A másik problémám: amikor ezzel a csoda darabbal kell fizetni az addig rendben de amikor a kód beírásra át kell adni na az lesz a kánaán. Fogadásom van rá hogy 10-ből 8 nem fogja tudni beütni a kódot. A másik tarifális kérdés, napokban többen kérdezték hogy mi ez az új jelenség idáig 100% a 6X6 mindig egyforma tarifával ment most már nagy eltérések tapasztalhatók. Nesze neked 166Ft nesze neked 126Ft (Tv) igaz ennek vége, idáig jutottunk! Köszönjük Lopós Kati mert nem gondolod komolyan, ha te leviszed a tarifákat a taxis majd elviszi a te általad kreált fasz szotyi tarifáddal?! Tévedtél és Zengő is tévedett de nagyot vége az 6X6 becsületének ezáltal. Sajnálom hogy idáig jutottunk ez köszönhető annak ,nem hallgatta meg és nem bízott meg olyanokban akik értenek is hozzá. Szép matrica új arculat átbaszós 4000Ft os kütyű stb csak munka nincsen. GRATULÁLUNK!!!!
attus 2011.04.30. 13:27:44 / # 165564
Szia Gyuri! Köszönöm kérdésed, thanks fine, ahogy az udvarias angol mondaná. Remélem előbb-utóbb legalább ugyanannyi kollégának is felnyílik a szeme, és lép! Ezt nem (csak) a 6x6 taxisokra mondom, hanem úgy általában. Csak az a fránya adósság spirál ne lenne amibe bele lettünk hajszolva...:-(
Yuri 2011.04.30. 11:59:14 / # 165563
Szia Attus! Remélem, jól vagy. Nyugodj meg, az érintetteknek már régen nyitva van a szemük. Régebben, mint mi gondolnánk. És ezt időről időre bizonyítják is apránként, felváltva... :-(
attus 2011.04.30. 11:50:25 / # 165562
2 hónappal ezelőtt én kb. 5 perc alatt léptem ki, nem hiszem, hogy azóta ekkorát fordult volna a világ! Reméljük P.Gy. nem nyitja fel a többiek szemét, hogy a taxisokkal mindent meg lehet csinálni!:-(
Yuri 2011.04.30. 11:43:19 / # 165561
A hivatalos fórumon (ez itt a reklám helye; Tomi, ne töröld, lécci'!) elolvashatod, hogy mire kell fizetned 4e-t. De készülj fel, nem túl vidám történet. :-( Bár szerintem ha feltetted ezt a kérdést, van valami rossz érzést keltő gyanú benned...
zoro 2011.04.30. 11:24:18 / # 165560
Léptek ki barátaim ők megkapták.
Oldalszám: 676