Hozzászólások száma: 1849
Ugrás a hírhez Oldalszám: 93
Témakörök > Hírek fórumai > Taxisok Egyesülete A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
hiénakutya 2010.09.22. 12:27:15 / # 152083
Há megmondom, most mán gyanakszok. Ez elég kapitányosra sikerüt.
hobbytaxis 2010.09.21. 23:39:23 / # 152082
A TÖVIS követeli, hogy minden taxis Magyarszágon évente 1x 2 hétre álami támogatásal it pihenhesen a csaágyával. http://burzsuj.blog.hu/2010/09/12/burzsuj_travel_a_legfenyuzobb_aquaparkok

hobbytaxis 2010.09.21. 23:21:14 / # 152081
Jó napot kivánok Nagycságos Poltikus úr! De jó hogy benézet má. Én enek anyira örülök. Nagyon számitunk ám a segiccségükre. Mer az elmút nyóc évbe ezek a liberálbolsevik hatalomféltök le se szarták a pofánkat tuggya? Beszétek mindég mindenhol ökőrségeket. Aszt csinátak dropsztokat aszt még egy médijamogúl is beletet a projektbe egy vagyont mer tuggya maga mi péz vót az a városépitészetileg is figyelemre mélto rozsdamentes csoda? Valami töb milijóba. De hát szép. Meg nehéz is, aszt meg tugyuk rég hogy ami szép meg nehéz az drága. Há a merdzsó is nehezeb meg szeb mint egy logán dácsija aszt drágáb is. Ne de hogy nagyon el ne karanyoggyak az eredeti gondolatmenetől mer azér kúrva nagy megtiszteltetés hogy ÖN akit én a minimáladóm befizetésével is igyexem minél nagyob anyagi elégedetségbe tunni hogy Maga idenéz, óvazsgat, aszt még be is ir. Ez bátor, nagyformátumu politikus karaktert mutat számomra. 20 éve vártuk Önt. Na de a történet lényege ezekel a városszépitészetileg is csodálatra méltó eszközökel az, hogy a Demszkijék csinátak egy fasza kis káhátét ami mosmá káefté hogy mos má vagy 6 éve évi 100 milijót levakarjanak 5700 elcsigázott, többnyire tiszteségbe megősz/rűt takszisrol. Na esztet is elkűdjük majd a beadnányba amit a Tarlós úrnak majd átszeretnénk adni a TÖVIS nevébe. Ez most a legujab szervezetünk 2793 taggal. Ezek mind egyéni válalkozók 0-ás adóigazolásal. Enyien maratunk. Ha maguk valóban a kisválalkozások megsegitésében látyák a jövő egyetlen lehetséges útyát, akó nagyon gyorsan rendet kéne iten vágni. De nagyon gyorsan mer lasan őjük egymást. Aszt má nehogy ezér is a Pintér urat cseszegesék. Há van neki ezer más dóga. Na de az a hivatalnoktömeg akiket a minimáladinkból hizlaltak fel az elmút 20 évbe má mekszette magát anyira hogy elhuzon a jo büdös picsába és átagya a hejét hozáértö embereknek. Nem kis feladat Politikus uram, de ha aszt látyuk it mi tisztes adofizeto pógárok hogy beköszönt végre ránk is az alsoközéposztálybeli biztonság és jolét akó partnerek leszunk a rendcsinálásba. Jó egésséget és végtelen kitartást a hivatásához. Szobrot még nem igérek, elöb vilancson:-)
nagyonkedves 2010.09.21. 18:44:29 / # 152080
isten hozta a politikus urat! (hölgyet???) én mán alig bírtam egyedül tartani bennetek a lelket...:DDD

törölt felh. 2010.09.21. 18:39:47 / # 152079
De azért a tarifa táblájuk nem semmi.Pesten lenne ilyen. Munkanap 06-22ig alap 390ft 210ft/km Munkanap 22-06ig alap 390ft 250ft/km Szombat,vasárnap ünnepnap alap 390ft 250ft/km Személyzeti.szerzödéses kedvezményes alap 390ft 180ft/km. DDDDDDDDDDDDDDD
W.Csörcsil 2010.09.21. 18:04:15 / # 152078
Engem már kiengedtek:D Igaz nem a sittről:D. Csak a zárt osztályról:D De lehet, hogy csak nyitva maradt az ajtó!:D:D:D:D:D
hiénakutya 2010.09.21. 16:21:18 / # 152077
És amnesztia? Lesz?
nemtudom 2010.09.21. 16:14:05 / # 152076
Kedves Politikus Örülünk, hogy figyelemmel kiséri a Taxisok helyzetét. Amennyiben lehetősége van rá kérem indítványozza a tisztelt döntéshozók felé, hogy a Droszkezezelő KHT aki ekvileg minden taxis vállalkozval kapcsolatban áll a vállalkozásoktól gyűjtse be a biztonságos üzemeletéshez szükséges tarifa igényeket.
politikus 2010.09.21. 15:57:15 / # 152075
T.Hiénakutya. Többek közt olvastam az Ön írásait is, ami valóban kreatív,humoros, elgondolkodtató, másrészt úgy veszem ki a szavaiból, hogy Ön csak saját magát képviseli, vagy még maximum pár embert. De ez az én személyes meglátásom, ne vegye zokon. Vicces, picit gúnyos levelére válaszolnék. A forrás nem titkos, a Közlekedési Minisztériumból való. A tarifatervezet mértéke ami tikos,az is marad részemről mindenképpen.
tomajer 2010.09.21. 14:29:31 / # 152074
:-)
hiénakutya 2010.09.21. 14:06:44 / # 152073
Hol volt - hol nem volt, volt egyszer egy ember. A régiek talán még emlékeznek rá, Ő volt az, aki úgy fejezte be földi pályafutását, hogy egy hosszas hajsza után belerohant az úton keresztben álló rendőrautókba, majd fejbelőtte magát. Na, mindegy. Ez a figura számtalan történetet hagyott maga után, íme az egyik: Emberünk kénytelen-kelletlen eltöltött egy kis időt Baracskán. A következő szórakozást találta ki magának (többek közt): Minden nap, mikor visszavezették lakosztályába a munkából, bizalmas információként megosztotta nem dolgozó lakótársaival, hogy bizony amnesztia lesz. A BV-intézetekben ez vissza-visszatérő téma; az elítéltek gyakorlatilag minden dátumra képesek ideológiát gyártani, hogy szerintük akkor éppen miért lesz amnesztia. Március 15., Augusztus 20., Szilveszter, Húsvét, választások előtt-után, tökmindegy. Emberünk erre játszott rá és megerősítette, hogy ezúttal tényleg lesz, most biztos, tuti az info. A többiek hitték is, meg nem is; boldogan kapaszkodtak a közeli szabadulás gondolatába, de azt is jól tudták, hogy az amnesztiáról szóló híresztelések csak egyetlen alkalommal igazolódtak be az elmúlt mit tudom én, tizennyolcezer évben. Úgyhogy igyekeztek faggatni az emberünket, hogy honnan az info. Az meg úgy volt vele, hogy minél titokzatosabban adja elő, annál hitelesebb lesz az egész a többiek szemében. "Gyerekek, nem mondhatok többet, de meleg helyről hallottam." Ez ment hetekig. A társaság egyre türelmetlenebb volt és minden áron tudni akarták, hogy mi az a "meleg hely". "Értsétek meg, nem mondhatom el, de nagyon meleg helyről jött az info!" Aztán az emberünknek letelt az ideje. Mielőtt átvitték a szabadulóba, engedett a nyomásnak. [i]- Megmondod, honnan szedted az infot? - Mondtam már, meleg helyről van... - Ne szopassál már! - Nem mondhatok többet! - Áruld már el! - Jó, de nem adjátok tovább! Nagyon meleg helyről van... - ??? - Hát, a kazánházból![/i]
Konkrét (?) 2010.09.21. 11:42:42 / # 152053
Szép kilátások ... - Továbbra is a "rács fogja rázni a majmot" ??? :(

politikus 2010.09.21. 11:34:52 / # 152072
Mint említettem olvasója vagyok az oldalnak, sem beleszólni, sem véleményt alkotni nem tisztem. Az előző megjegyzést azért írtam, mert néhány apróság kiszivárog "házon belül", és gondoltam hátha erőt ad Önöknek a folytatáshoz,átvészeléshez. Az olvasottak alapján, és az általam hallottak alapján az egesített tarifa összege csak közelít egymáshoz, amennyit én olvastam nem találta el senki, viszont az elképzelések messze túlszárnyalják a reális valóságot. Bízom benne, hogy helyrejön a helyzetük. U.I:Nekem is van taxis ismerősöm, tehát maradok naprakész

alelölülő 2010.09.21. 10:39:45 / # 152071
Szerintem régebben, csak te későn vetted észre. :-)
alelölülő 2010.09.21. 10:29:35 / # 152070
... és már a mesékben se hiszünk...
tomajer 2010.09.21. 10:09:29 / # 152069
Kicsit paprikás, a hangulatunk mááma! :-) Elnézést a kolléga nevében, de tudja, kb 20 éve ...hmmm... sz@rnak ránk a politikusok. Kicsit már türelmetlenek vagyunk:-(
politikus 2010.09.21. 10:00:23 / # 152068
Már megbocsásson, de teljesen más területen dolgozom, még csak nem is a fővárosban. Kb 2 hónapja olvasom az oldalt, most gondoltam megosztok Önökkel egy kis információt, azzal az rejtett üzenettel, hogy nem kell sokat várni, de lehet hogy hiba volt.
hobbytaxis 2010.09.21. 09:58:47 / # 152049
ú, basszus Télleg, bocs.

jomeo! 2010.09.21. 09:55:15 / # 152067
Eddig mi a szart csinált maga?
politikus 2010.09.21. 09:43:12 / # 152066
Üdvözlet Önöket! A leendő Budapesti városvezetés 2011-es tervezetében van a Közlekedés reformálása, benne a taxis-állapotok rendbetétele. Megváltoznak a forgalmi viszonyok, a leendő útépítések, pont ennek az előhírnökei. Zónákra osztják Bp.-et, és bevezetik a "hídpénzt", azaz behajtási engedély kell a belsőbb körzetekre.(Taxinak nem kell) Sürüsödni fognak a BKV járatok, ahogy a taxira is nagyobb szükség lesz. Épp ezért van napirenden a kérdés. Az egységes tarifáról is szó lesz, de többet nem árulhatok el. Továbbra is maradok olvasójuk

Oldalszám: 93