Hozzászólások száma: 1849
Ugrás a hírhez Oldalszám: 93
Témakörök > Hírek fórumai > Taxisok Egyesülete A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bántelki Lajos 2010.05.09. 15:13:17 / # 151180
Egyébként, Te mint elnök Úr, rendelkezel saját vállalkozással, erkölcsi bizonyítvánnyal és természetesen, 0 -s igazolással? Egyet értesz -e velem abban, hogy az alapító tagoknak ( gyakorlatilag ) példát kell mutatniuk, a vezetőségről, aztán meg az elnökről nem is beszélve!??? Csak 1 kérdés volt. Szólj, ha elfáradtál!
Bántelki Lajos 2010.05.09. 15:10:24 / # 151179
Tehát, kitérsz, vagy ( már megbocsáss ) ennyire együgyű vagy. Segítek! Taxis >> Minden, B kat jogosítvánnyal, páv 2 vizsgával és taxivezetői igazolvánnyal rendelkező és dolgozó taxis. Természetesen, az erkölcsi bizonyítvány szintén kitétel. Na, ennek én megfelelk! Fuvarszervező ( taxis ) cég: Alvállalkozói szerződéseket kötő, tagdíjjal üzemalő vállalkozás. Ennek én nem felelek meg. Ennyi erővel Te is lehetsz fuvarszervező, ha hírdeted a szolgáltatásaid. De tudjuk, hogy nem vagy az. Ergó! Engem is kötelesek vagytok felvenni! Nem zárhattok ki!! Persze, mielőtt örülnétek, hogy tag leszek, NEM AKAROK AZ LENNI!!!!! Csak a tisztánlátás véget! Nem értem, hogy 1 szervetet elnöke, hogyan bakizhat ekkorát! -:)
málna 2010.05.09. 14:59:54 / # 151178
Én biztos nem futok el....! - Ki és milyen feltételekkel lehet taxis? Kútba nézek...Nem értem...Beszéltünk erről is? A taxis tanfolyam elvégzése nem egy nagy kunszt, tesztlapok kitöltése, nyolc általános, PÁV 2, oszt jó napot. Remélem ezeket Te is tudtad.. - Milyen működése van egy fuvarvállaló cégnek, stb..? Nem vagyok fuvarszervező. Olyat kérdezz erről, aki kielégítő választ tud adni eme vállalkozási forma szerkezetéről. Annyit elmondanék, hogy pénzért szervezel fuvart, így a döntési arányok nem a Nálad dolgozó munkavállalók előnyét képezik! Magyarul, egy fuvarszervező esődleges célja, a saját gyarapodása. Ezért nincs közös érdek...De még lehet! - Igyekszem nem lejáratni magam, így tettem akkor is szerintem, amikor először írtam a látogatásaimról, miután szétszívtad a vérem a nullás papírra való törekvésem és a támogatás hiánya végett....Mára úgy látszik igazat adsz nekem, és remélhetőleg elnézést kérsz tőlem, amiért ledegradáltál minősíthetetlenül, hivatkozva arra a tényre, hogy akkor senki nem hatalmazott fel a lépéseimre! Mi változott? Szinte semmi...csak támogatnak és bíznak bennem! Üdv!
Bántelki Lajos 2010.05.09. 14:56:20 / # 151174
Most egyeztetitek a válaszokat a zárt fórumon? HihetelenT Tudom, hogy szórakoztató! Egyben tanulságos is! Na, jó pihit!
tomajer 2010.05.09. 14:53:24 / # 151173
Vasárnap van. Tudod, család meg ilyenek:-) Nna jó szórakozást... sajnos nekem is mennem köll:-(
tomajer 2010.05.09. 14:51:42 / # 151172
Mondom Lajos... olvasd vissza:-) En egyben olvastam, mert most ébredtem. Nagyon szórakoztató:-)
Bántelki Lajos 2010.05.09. 14:49:26 / # 151171
Tomi! Hol az a rengeteg ember akire számítasz? Itt, mindössze 5,6 tag hozzászólásait és biztatásait lehet olvasni. Az oldalatokon meg van vagy 30 hozzászólás a többiektől. Hol van az a rengeteg ember?? Ne nevettes -:)
Bántelki Lajos 2010.05.09. 14:46:18 / # 151170
Na, jó, akkor meglátjuk majd! Te, Tomi! Eltűnt az Elnök úr! Vagy a zárt fórumotokon most dobjátok össze a választ???
Bántelki Lajos 2010.05.09. 14:44:39 / # 151169
Befostam? Tomi! Mond már el, hogy mitől? Kiváncsivá tettél!?
tomajer 2010.05.09. 14:44:04 / # 151168
Bizony nem:-) Hét évig voltam droid... máig, akkor éltem a legjobban!!!
tomajer 2010.05.09. 14:42:18 / # 151167
Nem Lajos! Sokat segítettél:-) Rengeteg embert meggyőztél, hogy: "ha a Bántelki ennyire befosott, akkor ennek bizony van értelme!" Köszönjük:-)))
Bántelki Lajos 2010.05.09. 14:42:15 / # 151166
És, nem is szóltál hasonló dologhoz támogatóan? Tomi! Ne égesd megad! Nem csak ketten olvassuk ezt az oldalt.
Bántelki Lajos 2010.05.09. 14:41:01 / # 151138
Na, akkor remélhetőleg Te nem fogsz sírva elszaladni -:) Meglátjuk! -Sajnos egy rossz hírrel kezdeném Ha megkérlek, megtennéd, hogy leírod nekünk oktalanoknak, hogy ki és milyen feltételekkel lehet taxis? Milyen működése van és kikkel köt szerződét 1 fuvarvállaló cég? Na, ezek könnyű kérdéásek! Csak vigyázz, ne járasd le magad!

tomajer 2010.05.09. 14:39:34 / # 151165
Bajban vagy Lajos! Sose mondtam ilyet:-)
Bántelki Lajos 2010.05.09. 14:36:02 / # 151164
Te, ámokfutásnak érzed, titulálod azt, hogy nem tudtok alapvető kérdásekre válaszolni? Hogy titkolóztok? Hogy egyes tagok nem merik megmutatni magukat? Hogy amire 1 taxis kíváncsi, azt majd megtudja mittom én, hogy hol és mikor? Hogy lépjen be, írjon alá különböző szándéknyilatkozatokat, de szerződést még nem látott senki? Én vagyok az ámokfutó? Viccelsz! Ez az egész, 1 gittegylet bukott és megélni nem tudó taxisokkal! Szerintem, ha valaki végig olvassa ezt, meg lesz a véleménye! Én összeszedtem magam mások heklyett is, elcsesztem az időmből vagy 5,6 órát legalább! Eddig tartott bebuktatni ezt a dolgot!
Bántelki Lajos 2010.05.09. 14:30:54 / # 151163
Tomi! Szerintem, aki végigolvassa a mai napot, pontos képet kap az alapító tagokról. Védheted őket, tehetsz eléjük paravánt, de ha majd odakerül a sor, egyedül maradsz! Azt írtad: Kemény csapattá lettünk, álljuk az ütéseket. Na, ennyire -:) Nevetséges! De, hogy 1 picit a saját véleményeddel is szembeállítsalak: Droid kérdés >> Nem Te mondtad azt, néhány hónapja itt az oöldalon, hogy az első számu problémák között a droidok szerepelnekl? Hogy nem lehet miattuk dolgozni? Erről most mi a véleményed?
tomajer 2010.05.09. 14:27:40 / # 151162
Nyugi Lajos, senki nem ment el sírva. A zárt fórumban jókat röhögnek rajtad:-) Jja, és itt többen leírták, hogy igen: A te ötleteidből is mazsoláztunk. Mondom, szedd össze magad, mert ez az ámokfutás amit itt műveltél, nagyon gáz:-( :-)
málna 2010.05.09. 14:27:17 / # 151161
Engedd meg kérlek, hogy a kommunikálásban meglehetősen elfáradt kollégáimat felváltsam, és válszoljak Neked, visszafogottan... Sajnos egy rossz hírrel kezdeném...Te nem lehetsz tag nálunk! Miért? Mert ami a vállalkozásod jellegét illeti, az fuvarszervezés és foglalkoztatás. Hogy miként teszed, azt nem firtatnám, az a saját vállalkozásod belügye. A küldöttgyűlést és egyéb felsorolt programok megvitatásának végrehajtási kötelezettségét összekevered egy párt funkcionális működésével...Ez nem frakció! Feltettük az oldalra a körvonalazott megoldási lehetőségeket is..Azért körvonalazott, mert a kifejtését inkább személyesen tennénk meg...Még mielőtt bárki is belépne...Ez nem egy piramis játék, bár egy páran rá szeretnék sütni ezt a bélyeget. Reméljük sokan leszünk! Úgy alakítottuk ki előzetesen az összejövetel lehetőségét, hogy mindenkinek legyen esélye eljönni, tekintettel lennénk a munkavégzések idejére is..Ebből fakadóan érzékeled gondolom, hogy nem szabadtéri hadgyakorlat lesz! Ja, és ezt is a saját pénzünkből fizetjük ki! Ha eljössz, mert eljöhetsz ha úgy érzed, felteheted a kínosnak szánt kérdéseidet, ígérem meghallgatunk és válaszolok is rá úgy, hogy másokra is kell majd időt szakítanunk... Szóval...Isten hozott!Várunk Téged is! Üdvözlettel: Fárbás Tibor /aki mostanra mások által fel lett hatalmazva/
Bántelki Lajos 2010.05.09. 14:27:09 / # 151159
Na, tessék! Lagymatag! Azért belédzavartam 1 kicsit! Nem baj, majd az ágyikóban kisírhatod magad!
hiénakutya 2010.05.09. 14:24:57 / # 151158
Francokat! A Bántelki lagymatag. Képtelen felpörgetni ezt a topicot. :-D
Oldalszám: 93