Hozzászólások száma: 1849
Ugrás a hírhez Oldalszám: 93
Témakörök > Hírek fórumai > Taxisok Egyesülete A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
málna 2010.05.09. 15:46:22 / # 151201
Nem hinném, hogy Neked bármit is bizonyítanom kéne...Nem vagyunk és azt hiszem nem is leszünk olyan viszonyban!:) Egyébként ki vagyok? Mesélj nyugodtan... Az a baj, hogy senki sem érti mit miért csinálsz..Miért hergeled a népet..Miért vagy lenéző és ellenséges..Miért nem fenyegeted meg azokat, akik idáig jutattak minket...Miért minket nyaggatsz...Miért nem tudsz normálisan beszélni velünk...Miért vagy ellenséges...Sok a miért, ugye? Háát ez az!
tomajer 2010.05.09. 15:43:14 / # 151200
Lajos! Beszéljünk komolyan. Mond már el, miért, volt ez az ámokfutás? Mit akartál elérni? Te is tudod, hogy a "népszerűséged" pont az ellenkező reakciót váltja ki, a csendes többségből, mint amit elérni kívánsz?!? Vagyis, most úgy tűnik, mintha fizettünk volna neked ezért a mai napért:-)
fair 2010.05.09. 15:43:13 / # 151199
Most vettem észre, Csogu neve nem szerepel a listán. Csogu nem vesz ebben részt? Tisztelt érdekvédők, Lajos nagyon jó kérdéseket tesz fel. Lehet őt bagatellizálni, de jók a kérdései és rávilágítása arra, amit én is hiányoltam tegnap.
hiénakutya 2010.05.09. 15:40:07 / # 151198
Jó, akkor, ha van kutyája, annak az oltási könyvét! Különben nem kapnak válaszokat az emberek. :-D
málna 2010.05.09. 15:39:14 / # 151197
Mivel én normálisan beszélek Veled, így ezt a minimumot elvárom Tőled is...Ezt nem mint elnök mondom!!! Együgyünek én is nevezhetnélek, mást is mondhatnék Rád, de az nem lenne illendő jelen esetben! Szóval, csak kultúráltan, ha kérhetem... Nem akarok bele menni abba, milyen szerkezeti és működési paramétereknek felesz meg mint fuvarszervező...Nem is érdekel! A Te vállalkozásod, a Te dolgod, intézd úgy, ahogy a jogszabályok engedélyezik, mi ebbe nem szólunk bele. A Mi szervezetünknek pedig az a belügye, hogy a hozzád hasonló tevékenykenységet végző személyek ne tartozzanak közénk! Ez pedig a mi dolgunk, a jogszabályok közepette.. Egyébként nem értem mi bajod van...Egy szóval sem említetted eddig, hogy eleged lenne az eddigi érdekvédőkből, akik a Te szavazatodat figyelmen kívűl hagyva végzik azt, amit nekünk kéne...Az nem jelent problémát számodra, hogy őket sem hatalmazta fel senki és mégis...? Az nem gond, hogy Ők meg sem kérdeznek Téged, mi lenne a normális, döntenek helyetted? Egyátalán tudod, hogy kikről beszélek? Értelek én...Bánt a dolog.De megint degradálsz...azért teszed, mert megpróbálsz lenézni...csináld nyugodtan, nem a Te véleményed alapján fognak engem megitélni! Azt is sejtem, hogy miért bánsz így magad körül az emberekkel...Mert kutyáknak nézed Őket...Mert belőlük élsz, így lenézel mindenkit ennyi idő után...Csináld nyugodtan, ezzel nem engem minősítesz! Üdv!
tomajer 2010.05.09. 15:37:58 / # 151191
Azt csak a kutyának kell!:-)
Bántelki Lajos 2010.05.09. 15:37:51 / # 151190
Tomi! Értem sose kellett küzdenie senkinek! Ne állítsd már be úgy, mintha sértődött lennék! Szó sincs erről! Pont azt beszéltük, hogy leülünk mindenkivel és megnézzük, hogy ki milyen, stb. Ha én ott lettem volna akkor, ez a szedett vetett bagázs most nem lenne! Szégyen az egész! El tudom képzelni, hogy Te oroszlánként küzdesz! Szép látvány lehetett! Amúgy, nem vagyunk barátok. Szerintem ezt tisztázzuk. Nem is tekintelek ellenségnek. 1 olyan embernek tekintelek, aki elpocsékolja a tehetségét azzal, hogy olyan emberekkel ül 1 asztalhoz, aki (k ) azt sem tudják, hogy milyen iratok kellenek 1 taxisnak és mi az, hogy fuvarszervező iroda! Na, erről ennyit!
tomajer 2010.05.09. 15:36:59 / # 151189
Lajos... psszt...a tagok!!! Akik pillanatnyilag mi vagyunk húszan. Mindenki más, csak tagjelölt... vagy micsoda, amíg be nem jegyeznek minket, és be nem fizetik a tagdíjat:-)
hiénakutya 2010.05.09. 15:35:43 / # 151188
Ja. És az Elnök úr rakja föl az oltási könyvét is! :-D

tomajer 2010.05.09. 15:33:58 / # 151187
Cserélj informátort:-)
Bántelki Lajos 2010.05.09. 15:33:55 / # 151186
Na. Akkor, ha megtennéd, hogy felteszed a jövőhét folyamán az oldalra. Lássuk az elnök úr hitelességét! Tudom ám málna, hogy ki vagy! Engem nem vezetsz meg! És ha ezt megteszed, akkor ezt a beóktól is követeld meg! Ez azb első lépés 1 demokratikus szervezetben. Aztán persze, megválasztani az új elnököt. Mert ugye, a tagok választhatnak -:)
tomajer 2010.05.09. 15:30:51 / # 151185
Mondom Lajos, én küzdöttem érted, mint egy oroszlán, hisz barátok vagyunk!!! De mit tehetek? Ez egy egyesület lett a végén, ahol teljes mértékben a tagság szava dönt. Tehetek én arról, hogy a többiek nem kedvelnek??? :-)
Bántelki Lajos 2010.05.09. 15:28:19 / # 151116
Ennyi, Tomi!? Azért ennél még a bagázsod is többet nyújtott! -:) Ettől az emberek nem kaptak választ. Te! Most hívtak fel. Állítólag valami 40, vagy 45 hozzászólás van az új fórumotokon! Valami gond lehet! Erősítsetek!

málna 2010.05.09. 15:25:41 / # 151177
Nyugi, sokáig bírom! Nekem van nullás papírom, egyéni vállalkozó vagyok és büntetlen előélettel rendelkezem, tehát erkölcsim is van! (Ez se jött be Lajos) Nem értem a célzásod a vezetőséget illetően...

Bántelki Lajos 2010.05.09. 15:25:33 / # 151176
Dolgozunk rajta! Ne aggódj! Menj és bújj el a zárt fórumotokba és oszd ott az észt! Itt, megbuktál! De, nagyon!

tomajer 2010.05.09. 15:25:19 / # 151175
Teljesen jó ez így Lajos! Köszönjük. Majd természetesen megháláljuk:-)

Bántelki Lajos 2010.05.09. 15:24:34 / # 151160
Tomiiii! Na, hogy a tényeknél maradjunk! Volt 1 kezdeményezés. Az első 10 jelentkezőben benne voltam. Voltak nekem és neked konkrét elképzeléseink. Rengeteget beszéltünk telefonon, neked is és neked is pénzünkbe került a munkidőről nem is beszélve. Együtt találtuk ki a zárt fórumot. Ezután, azt írtad, hogy küldtél e-mailt mindenkinek. Én vártam. Nem jött. Aztán, cca 2 hét múlva felhívtalak és kérdeztem, hogy mi a pálya. Kitérő válaszokat adtál, mellé beszéltél. Azt mondtad, majd értesítesz a fejleményekről. Innen engem már nem érdekelt a dolog. Tehát! Azt mondod, hogy 1 demokratikus szervezetbe Te, a jancsi beléphet, de én nem? Annak ellenére, hogy taxis vagyok, hogy nem szedek tagdíjat, hanem fizetést adok? Ha már itt tartunk! Mennyivel külömb mondjuk a Málna, Vagy Te, esetleg a 485? A többit nem ismerem. Kérlek! Válaszolj, mert ez eldöntheti a sorsotokat. Milyen apropóból zársz ki 1 olyan embert, aki ugyanzokkal a papírokkal rendelkezik mint, Te?

hiénakutya 2010.05.09. 15:22:38 / # 151183
És még mindig csak a 2.

Bántelki Lajos 2010.05.09. 15:17:29 / # 151182
Különben, most jut eszembe! Ha lenne 1 kis tehetségetek ebben, nem beszélve a morális dolgokról, még jó reklám is lehetne nektek ez a dolog velem. Sajnos, a tagok leszerepeltek és most nagyon úgy néz ki, hogy az elnök úr is kezd fáradni! Pedig én csak 1 picike puding vagyok, akinek a vállalkozását a leghalványabb mértékben sem veszélyezteti néhány szar program pontotok! Mi lesz, ha olyan emberekkel ültök 1 asztalhoz, akiknek havi több 10 milliója bánhatja néhány önmagát a taxisok vezetőjének és megmentőjének kikiáltott ember. Basszus! Nagy balhé lesz! Ezt, totya is megmondta -:)

tomajer 2010.05.09. 15:17:05 / # 151181
Csak kibújt a szög a zsákból:-) Lajos! Alapító lehettél volna. Nem lettél. Viszont ezt kihasználva az alapító tagság (tudod demokrácia) úgy döntött, hogy alapszabályba vési, hogy ne is lehess. Ez egy ilyen világ. A tagok döntenek. En harcoltam érted... de télleg:-) Mondtam, hogy ha a te ötleteidet használjuk, akkor téged se zárhatunk ki.... de leszavaztak vazze:-( :-)
Oldalszám: 93