Hozzászólások száma: 1849
Ugrás a hírhez Oldalszám: 93
Témakörök > Hírek fórumai > Taxisok Egyesülete A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
zodiákus 2010.09.09. 11:58:03 / # 151789
bizonyára nem tartanátok itt,ha az urak nem tesznek keresztbe a FIX tarifának évekkel ezelőtt!a saját késükbe dőltek bele az urak!
zodiákus 2010.09.09. 11:55:59 / # 151788
hibáztál!tudtad,hogy az agy megfelelő működéséhez napi szinten 20-30 deka hússzármazék elfogyasztása szükséges?Bao,így mi lesz veled?és az agysejteid?:))
Tűzrakó 2010.09.08. 22:00:52 / # 151787
Miért??? Azért tartunk itt, mert mindig a Tisztelt elvtársakra várunk. Hogy véleményt nyilvánítsanak. Úgy tizenegynéhány éve. Amúgy én is kíváncsian várom az elnök úr kimerítő válaszát. Sok kérdés motoszkál bennem is, íme egy: -Felelősnek érzik-e magukat a fuvarszervező irodák/cégtulajdonosok azokért a kollégákért, akiket munka közben/miatt ért halál?! (akár baleset, szívinfarktus, agyvérzés) Vagy kettő, inkább 1/2: Szerintük normális-e hogy a taxisok újabban 50 alatt meghalnak?
partizán 2010.09.08. 21:08:02 / # 151786
Mucikám! Miért türelmetlenkedsz? Biztosan készül a válasz, fel is kerül majd. Ne felejtsd el, hogy Miklós egy céget vezet, őt ráadásul más cégvezetőkkel ellentétben a tagság választotta. Szerinted nincs dolga a Cityben? Türelem:-)
muci 2010.09.08. 15:55:44 / # 151785
Tisztelt Tamás Miklós. Szeretném emlékeztetni nagy tisztelettel szept. 2.-án tett igéretére, amit hiénakutya topiktársnak megigért. "Tisztelt Uram! Kedves hiénakutya! Természetesen Önnek címeztem a válaszomat, csak téves helyen idéztem. Biztos voltam abban, hogy ezt a választ kapom. Nyilván egy itt indított gondolatébresztő dolgozathoz itt illik válaszolnom. Megértem, mint ahogy azt is, hogy nem kíván a bázisunkon négyszemközt beszélgetni. Kérem higgye el, nem agitálni akartam, hanem az egyéb, Ön által talán nem ismert eseményeket kívántam megismertetni Önnel. Természetesen magam elé veszem a dolgozatát és igyekszem pontról pontra, a Mi szemszögüngből megválaszolni. Erre mindenképpen időt és a türelmét kell kérnem. Tisztelette: Tamás Miklós" Köszönjük előre is megtisztelő mielöbbi válaszát.

Bao 2010.09.07. 20:43:34 / # 151783
Hajlamos voltam (lehet naivan) a city-re úgy tekinteni mint az iskola legerősebb gyerekére, akire felnéznek, tisztelnek, el tud intézni ezt, azt, stb. Hmm... Rajtam nem gazdagodsz meg, évek óta nem eszem húst! :)
zodiákus 2010.09.07. 17:53:11 / # 151782
hello Bao!egy picit naívnak látlak,de lehet,hogy ez a korodat jelzi.(?):) valószínű,hogy van ott is tagdíj,ha csak nem szeretet szinten működik.így aki tagja a tfsz-szervezetnek és fizet is érte,akkor miért tenné ki?talán erkölcsi alapon,erre gondoltál?ismered a mondást,pénz beszél......? egyébként megy az ipar,kösz a kérdést.húsra mindig szükség van,enni mindig kell,csak a vásárlói szokások változtak meg.:)
peti493 2010.09.06. 08:43:29 / # 151781
-nesze semmi, fogd meg jól-
Dodi 2010.09.06. 06:41:16 / # 151780
Az ingyenes jogsegély szolgálat keretében,ingyen kaptál tanácsot. Miszerint: Jó sok pénzzel,fogadj magadnak ügyvédet! Mi ezzel a baj? :)))))))))))))))))))
Bao 2010.09.05. 09:22:39 / # 151779
Üdv Zodiákus! Hogy megy a húsipar? :) Miért ne tehetne ilyet? Ha már a city elnöke. Nem hinném, hogy érdekük, hogy egyesek fillérekért fuvarozzanak. Bár lehet én látom hülyén, hiszen gyermek vagyok még... :)
manci 2010.09.05. 09:06:16 / # 151778
OTSZ "Tagjainknak ingyenes jogsegély szolgálatot biztosítunk." Olvasva az egész oldalas hirdetést, gondoltam na végre valami jó dolog, valaki tesz is valamit a taxisokért (habár nem értem mért kellett eddig várni vele) Hirtelen felindulásból fel is hívom a megadott számot ahol érdeklődni lehet, és elmondom ,hogy igénybe venném ezt a szolgáltatást ha már van. A tel másik végén egy kedves férfi hang (nem mutatkozott be) közli, hogy a befizetett csekk vagy befizetett tagdíjigazolással elhaladhatok xy ügyvédnőhöz aki majd segít. Első reakcióm, hogy támogató tag vagyok, a válasz, akkor nincs csekked sajnáljuk :(( Megkérdem ha lenne csekkem miben változna a tényállás? Végül is a befizetett csekkel elmehetnék a szóban forgó ügyvédnőhöz, de mindenért fizetnem kéne mert a szervezetnek nincs vagyona amiből ezt fizetni tudná. Ha már így is úgy is pénzembe kerül a dolog, mért ne választhatnék a piacon lévő ügyvédek közül? Lehet ez is csak egy piár fogás az OTSZ részéről és az oda irányított ügyfelek után profitálnak is, vagyonszerzés céljából? Biztos ha már lesz vagyonuk minden ingyé lesz..........

muci 2010.09.04. 19:46:36 / # 151777
Én erre az idézetre irtam , hogy Arany János "Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik."
hiénakutya 2010.09.04. 18:36:30 / # 151776
Istenem, Sipi... Először is, miért jó az Neked, ha felrobban a májam? Ne játssz a nárcizmusommal, mert a végén még egy életnagyságú szobrot fogok követelni magamnak! :-D Másodszor: provokáltam én már a másik oldalt, aztán nem történt semmi. Az érdem most sem az enyém, fejezzük be a sztárolásomat! (Na jó, még egy picit mehet.) :-D Úgy tünik, végre van egy ember odaátról, aki hajlandó bennünket partnerként kezelni, legalább azon a szinten, hogy leül közénk, meghallgatja, amit mondunk, és válaszra is méltat. Köszönjük meg Neki és ne tegyük félreérthetővé ezt a történelmi helyzetet olyan kifejezések használatával, mint a "táncba hívni"! Én biztosan nem akarok megtáncoltatni senkit. Aki meg igen, az rossz helyen jár; ki lesz rakva innen.
sipi 2010.09.04. 17:21:06 / # 151775
1. Hiénakutya Mindig ráérez ,hogy mit kell írni! És sokunk gondolatát is mintha tudná! Helyettünk ír, Értünk is! TE érted! Végre sikerült a másik oldalt táncba hívni!

szálka 2010.09.04. 13:18:46 / # 151774
:-)) Majd, ha legközelebb utazik a Garas Dezső megkérdezzük tőle :-) néha jó taxisnak lenni:-)))
tomajer 2010.09.04. 10:28:38 / # 151772
És kiderült. A könyvben nincs is benne ez a szófordulat:-) Tehát a forgatókönyvíró alkotása.

tomajer 2010.09.04. 10:13:41 / # 151773
Igazad van... Én is így emlékeztem. De mivel idézetnél illik pontosnak lenni, utánanézetem: [i][url=http://www.europakiado.hu/index.php?l=h&s=115&id=421]Piros Ildikó emlékei Szabó Magdáról Piros Ildikó emlékei Szabó Magdáról és az Abigélről Amikor az Abigél című film elkészült, mindenki úgy köszönt neki: Isten áldásával! Esetleg szigorú hangon utánakiabálták: Aki kukorékolni mer, becsukom! Valószínűleg mindenki egy kicsit szerelmes volt belé, hisz olyan gyönyörű volt, méltóságteljes és sebezhető. [/url][/i] Hibáztam, mert az első találatot vettem alapul. Persze most se kerestem ki a könyvből.....tehát, még bármi kiderülhet:-)
szálka 2010.09.04. 09:51:42 / # 151771
Ha már ilyen jól elvagytok vele... hasítok én is egyet a szőrszálon: " Aki kukorékolni mer, azt becsukatom. " (és nem becsukom) :)

Dodi 2010.09.04. 08:10:22 / # 151770
"Hogy klasszikussal éljek:"[b] [i] [font size=2] "Aki kukorékolni mer, becsukom!" [/font] [/i] [/b] Akárhogy is nézem,ez Szabó Magda: Abigél
luxbela 2010.09.04. 04:07:43 / # 151769
Igaz-)))))))) Az a legszebb, hogy az egyik kedvenc versem-)))))) Hú de égő!
Oldalszám: 93