Hozzászólások száma: 897
Ugrás a hírhez Oldalszám: 45
Témakörök > Hírek fórumai > Valami elkezdődött A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2009.12.18. 16:49:48 / # 148389
Erről beszélek Tomi. Málna leül és előadja a csomagot. - Nem rossz, nem rossz, de tudod ezt most nem lehet...választások előtt...meg persze utána sem 2 évig...(amikor majd kezdődik a választások előtti duma újra). Jujj ezt sem lehet, mert ezt tuti elsöpörnék a többiek, menjünk csak a tutira....hmmmm...ebben a gazdasági helyzetben nem sokkolhatjuk tovább a lakosságot...szóval ezt sem javaslom...na, ez igen(!!), ez tetsziok...igazad van Málna úr, vezessük ezt be...FIZESSENEK A TAXISOK, A FÉRGESE MEG HAGY HULLJON. Nem így zajlik Tomi eg yilyen egyeztetés? Voltunk már egy páron, kívülről tudjuk a menetét.
attus 2009.12.18. 16:47:19 / # 148387
"Nullás papírt...ja...meg a f******** (ki sípolva) " Ricsi! Ide szívem szerint olyat írnék, hogy... Tudod, aki mindent próbál becsületesen fizetni az igenis elvárja ezt a többi résztvevőtől a szakmában!!! Írhattam volna azt is, hogy így én is tudnék 164-ért, meg 2777-ért járni...:-(
tomajer 2009.12.18. 16:47:07 / # 148386
Nagy gondolkodó:-)
csogu 2009.12.18. 16:46:53 / # 148385
...és akkor összetehetjük a két kezünk és hálát adhatunk a szerencsénknek.
tomajer 2009.12.18. 16:46:17 / # 148384
Ez igaz. Ebben van igaza a Csogunak, hogy mindig, a terhek sikerülnek, és ami nekünk fontos az valahogy elmarad:-(
csogu 2009.12.18. 16:46:13 / # 148383
Úgy-úgy...cserét ajánlottak, mi belementünk...azt lófaszt kaptunk érte esti fénnyel. Erre most megint ezzel akarnak megetetni 4 évvel rá...hagyjuk már gyerekek, nem vagyunk elég szarban már így is ? Akarunk magunknak még egy éves 20-30 ezres díjat?
tomajer 2009.12.18. 16:45:20 / # 148382
Akkor minden marad így.....
tomajer 2009.12.18. 16:44:39 / # 148381
És, ilyent: "[i]MIT MONDTÁL ANNO IS? CSOGU EHHEZ TE NEM ÉRTESZ, ELŐSZÖR NEKÜNK KELL ADNI, HOGY LÁSSÁK KÉSZSÉGESEK VAGYUNK AZ EGYEZKEDÉSRE. [/i] én nem mondtam! Azt mondtam, hogy : Az ördöggel is hajlandó vagyok cimborálni a fix tarifáért! És az ördöggel meg is egyeztünk:-) Csak nem gondoltuk, hogy vannak a hátunk mögött kis angyalkák, akik repdesnek ágról ágra...jja azok a verebek...mindegy, így jártunk. De akkor voltunk a legközelebb a megoldáshoz. Most sokkal de sokkal nehezebb a helyzet, mert egy "szövetségesünk" sincs:-(
alelölülő 2009.12.18. 16:43:59 / # 148380
Egy politikus volt a Fővárosban, akit érdekelt ez a szakma. Ha jól emlékszem, a drosztdíjat neki köszönhetjük. Semmi mást. Annyira érdekelte a szakma, hogy Mobiltaxi akkori tulajdonosának kedvéért keresztülverte. Ha rosszul emlékszem, bocs.
csogu 2009.12.18. 16:43:31 / # 148379
Ahová a politika beteszi a lábát...utána jön a keze is...az egyikkel elvesz, a másikkal pofon vág...ez megy 20 éve!!!! Nem fog ez változni...ennek a szakmának (mint anno nagyon helyes 2005-ben egy tomajer nevezetú taxis mondta), ANNYI!

csogu 2009.12.18. 16:41:45 / # 148378
Semmivel...semmivel sem akarom meggyőzni őket, mivel senki nem fog tenni semmi olyan NÉPSZERŰTLEN INTÉZKEDÉST, ami árt neki/k. Hagyjanak nekünk békét.
tomajer 2009.12.18. 16:37:45 / # 148377
Még mindig nem érted mit mondok:-( Hadakozol, mintha támadnának:-) Egy szóval se mondtam, hogy nincs igazad. [b]DE: Ezeket a döntéseket akkor is a politikusoknak kell meghozni, ha utáljuk őket!!![/b] Nna ebből indulj ki. Mivel akarod meggyőzni arról, hogy itt tenni kell valamit??? Jó jó tudom, ötezer taxissal a hidakon:-) De ez már csak álom. Tehát???
csogu 2009.12.18. 16:32:59 / # 148376
[b]MERT ANNO MIRŐL VOLT SZÓ?? TOMI, TE TUDOD A LEGJOBBAN!!! HAGYJUK, NYELJÜK BE A DROSZTDÍJAT ÉS HA EZ ELLEN NEM LÉPÜNK FEL, AKKOR CSERÉBE MEGKAPJUK A FIXTARIFÁT! IGAZ? MIT MONDTÁL ANNO IS? CSOGU EHHEZ TE NEM ÉRTESZ, ELŐSZÖR NEKÜNK KELL ADNI, HOGY LÁSSÁK KÉSZSÉGESEK VAGYUNK AZ EGYEZKEDÉSRE. OK...ÉN KIFIZETTEM MÁR 4X HUSZON VALAHÁNY EZRET....HOL A FIXTARIFÁNK??? HOL A BEÍGÉRT FIXTARIFÁNK??? [/B] Na ennyit erről az elképzelésről, amit itt elővezettél Málnával együtt. léptem enni...

csogu 2009.12.18. 16:25:49 / # 148370
Tomi, úgy beszélsz mint egy kezdő. Győzzük meg a politikusokat, tegyünk a kedvükre stb...stb.... Hányszor tettünk már??? Mit kaptunk cserébe? Na azt annak a seggébe, aki még egyszer jót akar tenni. Tomi, 20 éve nem jött be ez a taktika, mert amint kapnunk kellett volna, csak hülyének néztek és lesöpörtek minket az asztalról... Ne haragudj, de én már ezt a dumát nem eszem, mert Málna is csak addig lesz jó, amíg eszközként ellenünk használhatják azt majd jön Ő is azzal, hogy jájjj én nem ezt akartam...meg sajnálom....de mi azzal már megint nem megyünk semmire. Előre kellene gondolkodni: A taxist, mint olyan, a civilek utálják...tisztelet a kivételnek... Amint meghallják, hogy a taxis emelni akar, normálisan dolgozni, nem havi 300 órát, akkor fellázadnak és a politika azonnal kitáncol mögülünk...de mi persze adjunk nekik...meg simuljunk hozzájuk meg ilyenek. Simuljon az, akinek két ******** van

tomajer 2009.12.18. 16:16:21 / # 148374
Tudsz te ennél jobbat is:-) Gondolj gondolj gondolj....most gondold azt, hogy azért kapsz pénzt, hogy meggyőzd a politikust....:-) Tehát, egy olyan anyag összeállítása, amit a politikus megért, a maga szerény agykapacitásával, és lát benne a maga számára is valamilyen hasznot. Ha sikerül, akkor garantálom csinálunk neked gyűjtést a honoráriumra:-)))
csogu 2009.12.18. 16:08:45 / # 148373
Tarifarendezés nem rendcsinálás? Az esztelen beáramlás megállítása nem rendcsinálás? A plusz megfizettetése...mint pl. ünnepi - hétvégi tarifa újbóli(!!!) bevezetése nem rendcsinálás? Sorolhatnám....de minek... Az nem rendcsinálás, csak az, ha egy ezer sebből vérző szakmából még többet kipréselnek, még több ember kap infarktust, döglik bele ebbe az egészbe...vagy mennek a Dunának...az már rend...gratulálok... Szerintem nem olvasom ezt a topikot, mindenki jobban jár...az önkéntes védőink is, meg én is...mert nem fordul fel a gyomrom.
tomajer 2009.12.18. 16:00:31 / # 148372
Az a baj, hogy nem gondoltátok végig, mit kért Nazoli!!! Próbáljatok meg politikus fejjel gondolkozni, és olyan tárgyalási pozíciót kialakítani, ami felkelti a politikus érdeklődését. Komolyan próbáld meg. És akkor talán kevésbé fogod szidni a Málnát! Egy politikus volt a Fővárosban, akit érdekelt ez a szakma. A RUSZNÁK Őt, a cégvezetőink nagy közösen taxisokvilágával egyetemben, beállították elsőszámú közellenségnek, mert nem úgy táncolt, ahogy ők muzsikáltak. Azóta egy sincs, akit egyáltalán érdekelne a mi kis szemétdombunk. Roli: Igen, a rendcsinálás az egyetlen, amivel fel lehet kelteni az érdeklődésüket. De amint itt olvasom, az meg a szakmán belül nem arat osztatlan sikert:-) Háát ez van. Ezért nem lesz itt semmi.
csogu 2009.12.18. 14:30:04 / # 148369
Csak az a baj tudod, hogy már mindig unom, hogy a végén igazam lesz :-))
baupexim1 2009.12.18. 14:20:15 / # 148367
és mindenki Őt fogja hozsannázni:)) bazz, amit anno mondtál budaörsön, azt maximálisan látom:) hajrá érdekvédők!!!:)
csogu 2009.12.18. 14:07:19 / # 148366
Ja-ja és hiába megélhetési bűnöző az egész ország, az mégis csak hallatlan, hogy a taxisok ilyen fegyelmezetlenek...de sebaj, majd jön egy érdekvédőjük, azt rendet teremt, hagy hulljék a férgese... Hogy én mit nem értek ezen, nem is értem :-))
Oldalszám: 45