Hozzászólások száma: 3567
Oldalszám: 179
Témakörök > Droszt Híradó > Kérdés TAXI 4-nél dolgozókhoz A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
kujon4 2009.09.25. 07:21:02 / # 146632
..és még nem idéztem Marcus Aurélistől, vagy Senecától...
kujon4 2009.09.25. 06:35:23 / # 146631
Ez, így most érthető?
kujon4 2009.09.25. 06:14:56 / # 146630
Nem magamat dicsértem, hanem a saját szamuráj idézetemet..,"Jobb állva..stb" kritizáltam, hogy jól hangzik, de a családosok nem engedhetik meg, ezt a hozzáállást. Majd igyekszem közérthetőbben,,:-))) de én vagyok én. Kedvenc Havernőm, aki ír ide, mondta, hogy sokszor félreértenek. Pl. amikor azt írtam, hogy bárkivel szemtől szembe, akkor rögtön erőszakkal vádoltak, holott az egyenesség nem erőszak. Azt érzem, hogy jobbító szándékkal írsz, és nem akarok nagyarcú lenni, hogy aki ért-ért, aki nem nem, mert korábban írtam észosztóknak, hogy Minden! kritikán, ha nem sima "ge**zés", érdemes el gondolkodni. Bántó szándék nélkül segítséget= tanácsot KÉREK!!! tényleg érthetetlenül bonyolultan fogalmazok? ...lehet, hisz alapból "irodalmár" vagyok... Üdv!
peugeot77 2009.09.25. 02:08:15 / # 146629
Prábálj érthetőbben fogalmazni mert sok esetben fogalmam nincs miről irsz. Pl: "jól hangzik" ilyenkor magadat dicséred?Vagy mit akarsz pl ezzel mondani?
peugeot77 2009.09.25. 02:04:09 / # 146628
Egyet értek ! Kivételt képez az utolsó mondatod. Nem csak a Pásztor költ reklámra. A taxi 2000 is rendesen hirdet.A tele5 szintén.Egyébként pedig egy percig se gondold, hogy a reklámozást nem fizeted meg!Próbálj utána nézni mennyiért kapja a Pásztor a kártyaolvasókat.
kujon4 2009.09.24. 11:45:35 / # 146627
Szolganép lettünk, most csúszunk át unió"B+-ből "C"-be.., A jobbágyoknak mindig is kuss volt. Ezután még nagyobb kuss lesz. Kezdjél hozzászokni.. /Jobb állva meghalni, mint térdenálva élni!/ Jól hangzik, és a családosok? szolgáltatunk, és a legnagyobb Főnök az Utas, mert Ő fizet. Néha nehéz lenyelni a sza@t. Az előző okfejtéshez, amiben sok igazság van..mi köze a Pásztorhoz? A tulajdonos, és a taxis érdekei...
bebe 2009.09.24. 11:43:50 / # 146626
Igazad van sok a sz@rul kötött fuvar.Azt is el lehetne érni, hogy amikor mindent 3-al viszünk, ne 20-al előtte adja ki az előkét...Az is furcsa hogy a palotai droszt mindent lefed, az újpesti, v. a csörsz meg szinte semmit, még a Mészárost se nyomja oda.Azt kellene elérni, mint a 6-nál, ha ott diszpécser hibázik Ő is fizet/neked/, kevesebb lenne a bosszuság.A P.urat fogd úgy fel , jelenleg az egyetlen cégtulaj, aki reklámra is költ.
hobbytaxis 2009.09.24. 08:08:07 / # 146625
Má ez se jó? Már semise jó? Mér baj hogy egy 4300as tranyonál vársz egyórát? Nem fér bele? Akinek nem jó iten, mér nem húz a búsba? Mér kel kritizálni álandoan?

peugeot77 2009.09.24. 02:19:06 / # 146624
Nem arról van szó hogy ülni akarom a tiltást, de elvégre a fuvarszervezésért(és nem tagdijat!! fizetek.Ha hibázok legyen következménye, de ne igy ahogy ezt a Pásztor kitalálta.Korrektnek azt tartanám, ha mondjuk nem közvetit fuvart, de ebben az esetben az arra az időre jutó fuvarszervezési dijat fizesse vissza! Hiszen szolgáltatást nem nyujtott érte.De hogy még Én fizessek büntetést? Erre azt szoktam mondani, hogy a hülyék a túloldalon vannak.Ilyen megfontolásból igenis érdekel, hogy miért is, milyen jogon fizettet büntetési pénzt ? Valamelyik nap egy kollega a reptéren kapott fuvart. Mariann a következőt közölte vele: reptér..... 4.300 transfer, várakozást nem számithatsz fel.A kollega kb 40 perc múlva elhivta a másikra Mariannt, és kéredezte, hogy vajon mennyi ideig kell még várakoznia.Mire a válasz a következő volt: még egy ideig várakozz de csak úgy ingyen!!De emlithetem a sok elvesztegetett időt a cimre érkezés alkalmával.Sok esetben 10-15 percet is kell várni, és jobb esetben nem égsz meg. Az ingyen kiállásról nem is beszélve! Hiába váltanék máshol is vannak problémák.Azok elől pedig nem elmenekülni szoktam, hanem megoldani.Itt sajnos a megoldáshoz egyedül kevés vagyok, igy például a Te segitséged is jól jönne. Egyikünk sem szent ez igaz. De mindennek van határa.A Pásztor határtalanul áthág mindent.
kujon4 2009.09.23. 18:17:05 / # 146623
Magunkhoz:-))) képest.., összeségében, valóban példásan viselkedtünk Hídon. A kivitelező "visszaosztását" a város politikusoknak úgy sem tudjuk überelni:-)). Az Indexen a Hír fórumán az derül ki ráadásul...vajon miért? Hogy az "átlagember" nem szereti a taxisokat, úgyhogy spontán népfelkelés az érdekünkben.., nem várható...
tomajer 2009.09.23. 12:01:48 / # 146619
Áhh! Nem a szabályosságunkról szól ez. Magunkhoz, és a budapesti átlag közlekedési morálhoz képest példásan közlekedünk a hídon. A mennyiségünkkel van a baj. Próbálj a kivitelező fejével gondolkozni. Átterelnek mindent a déli oldalra, az északi pályát lebontják. Neki marad a mostani villamossín. Ha én lennék az ő helyében, én is zsarolnám az önkormányzatot, hogy tiltson ki bennünket. Dönteni meg a politikusok döntenek. Tehát, (mint tudjuk) asszerint kinek mekkora a súlya! A mienket kicsit meg kéne támogatni:-( Hmmm....tenni valamit a serpenyőbe:-)

kujon4 2009.09.23. 11:54:46 / # 146622
Valószinűleg..., ma is volt aki megállt és utast vett fel... végül is nem kell velünk szaroskodni. meg csináljuk magunknak...
csogu 2009.09.23. 11:45:06 / # 146621
A gond az, hogy Te is magadból indulsz ki...magadból, aki betartja a szabályokat...de állj ki oda 1 órát...úgy mint csak egy bámészkodó...látnál érdekes dolgokat :-)))
kujon4 2009.09.23. 11:25:34 / # 146620
Ak hallja, adja át.., ennyire szaros banda lennénk, hogy koholt vádak alapján letiltanak a Margit hídró!? Valaki, aki kapcsolatokkal bír, és hallgatnak is rá... kézbe vehetné:-)))az ÜGYET!

kujon4 2009.09.23. 03:18:12 / # 146618
Oszi!!! Meg akarsz ÖLNI!! ? Kegyelmezz.... Bálint
hacáz 2009.09.23. 03:02:20 / # 146617
"Nem minden csacsi csöcse csecse, csak a csecse csöcsű csacsi csöcse csecse, mert ha minden csacsi csöcse csecse volna, akkor minden csacsi csecse csöcsű csacsi volna."

kujon4 2009.09.23. 02:16:53 / # 146616
A "nyalógépeket" én sem szeretem, mint a majmolást sem, a kujont szeretném "levédetni"...:-)))) Nagyon sok minden nincs rendben, sok minden nem tetszik, és 25 év taxizás után, kritizálhatnék. Meg is tettem!!! csak nem itt, hanem szemtől szembe!!!. Az "Illetéke- sekket" részemről nem lenne korrekt, itt bírálni NEKEM!!! Mert ha kellett.., segítettek. Voltam nagyon fennt, aztán most nem túl fényes... Ha találkozunk jelzem a "betegségeket". Ezek után, gondolom megérted, hogy miért nincs "pofám" ITT!! bírálni.
kujon4 2009.09.23. 01:59:40 / # 146615
Kedves peugeot77! Azt írtam, hogy lehet.., de a becsület azt diktálja, hogy meg kell kövesselek.. Igazad van, ezt nem kellett volna. Remélem elfogadod a megkövetést! Örülnék. Hibáztam, nem először, s val'szeg nem utoljára. Nem rossz szándékú vagyok, csak "forrófejű"... Tisztelet és Kézcsók a Nejednek.
bebe 2009.09.22. 23:07:30 / # 146614
T!Kollégám!Nem ismerlek,megbántani sem akarlak, de mielőtt leírsz valamit rágódj rajta egy keveset!Ha neked jobb ülni egy napot címvisszaadásért, akkor üldd le, ne foglalkozz azzal hová megy a lé, miként számolják el, sajna nincs hozzá közünk.Pacsi pénz minden cégnél van kb.1987-től, ezt csak magunknak köszönhetjük...Másfél éve dolgozom itt, én még nem hallottam ingyen szolgáltatásról, léci írj példát mire gondolsz!Az etikai bizottság mindenhol ugyanolyan, mivel az ember bizonyos IQ felett nem vállal el ilyesmit...A létszámban igazad van, de a pénz mindenkinek pénz, a többség úgyis rájön hogy itt se jobb, aztán visszamegy oda ahonnan jött.Ha neked nem jó itt, akkor szerintem te sem vagy ideláncolva, nyugodtan válthatsz...Nem kellene felnőttnek ilyet magyarázni de ne bolygassuk a számlázást, mivel egyikőnk sem szent/ nem tudod ki nézelődik itt/.Remélem nem személyeskedésnek veszed, de van amit jobb ha a haverjaiddal beszélsz meg és nem itt.
peugeot77 2009.09.22. 21:44:26 / # 146613
Nem rossz ötlet! Csak aztán tudjon is instukciókat adni, hogy hogyan kell elviselni szótlanul a nyalógépeket.
Oldalszám: 179