Hozzászólások száma: 3567
Oldalszám: 179
Témakörök > Droszt Híradó > Kérdés TAXI 4-nél dolgozókhoz A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
hacáz 2010.02.05. 13:55:03 / # 147181
Szia csogu! Szerintem, Te sem Bálintra gondoltál. De psszt..adjunk teret, trágár...igen tanult "kollegáink"-nak is. Lányok, mocskolódjatok nyugodtan tovább! Ha kiírtatok magatokból minden fájdalmat, megkönnyebbűltök...tudom sokat kellet várni erre a pillanatra, hiszen a gyermekévek réges-régen elszálltak...de itt az idő!!!
csogu 2010.02.05. 13:50:37 / # 147180
Nézd, eddig 2 etikást ismertem, aki azonnal, amint megválasztották őket, kajakra a hatalommal szembe mentek a taxisok érdekében...nem is voltunk a Janival 2 hónapnál tovább azok:-))
Tsobi 2010.02.05. 13:48:59 / # 147179
Én a Bálintot egy tisztességes és korrekt embernek ismertem meg, miért ne feltételezném, hogy marad, amilyen volt? Magamból indulok ki.

csogu 2010.02.05. 13:38:57 / # 147178
Sajnos a "hatalom" lehetősége sokakból nem a jó énjüket hozzák ki.
nazoli 2010.02.05. 13:15:55 / # 147177
Persze, hogy nem! De a legjobb úton halad abba az irányba. Majd később kiderül, hogy azzá valik-e.
Tsobi 2010.02.05. 12:54:11 / # 147176
Abból, hogy valaki etikássá vedlett egyenesen következik az, hogy megvásárolt, megfizetett, csicska, seggnyaló és még ami elhangzott?
T 730 2010.02.05. 09:27:16 / # 147173
Gratulálok! A "nagy" Bálintbol gombokért megvásárolt fizetett csicska és segnyaló lett! Ez az igazi karier!

Lucky Luciano 2010.02.05. 05:14:13 / # 147175
Jól kezeled, a stronzot, szellemesen alázod, lehugyozott ebet csinálsz belőle. Tanulj kicsit spagettiül, tutti helyed van bármely délolasz rehabilitációs intézetben. Dottore seicento.
Lucky Luciano 2010.02.05. 04:24:26 / # 147174
A modell szerkezete Freud ezt a modellt teljességében először Az ősvalami és az én c., 1923-as kötetében dolgozta ki. A tudatost és a tudatelőttest itt összevonva én-nek nevezi, a tudattalant pedig (Kosztolányi magyar kifejezésével) az ősvalami-nek. Az így megnevezett két összetevő mellé harmadiknak bevezeti a felettes-ént. A felettes-én maga is tudattalan lélekrész, így összefolyik az ősvalamivel. A felettes-én egy tudattalan büntető instancia, ő az oka a tudattalan bűntudatnak. A tudattalan, ahogy az első modellben is, csak vágyakozni tud, de nem ismeri az erkölcsöt, vágyai ellentétben állnak azzal. A felettes-én viszont csak az erkölcsöt ismeri, és az elfogadhatatlan gondolatokért megbünteti az embert, ebből adódnak a betegségek. Mivel a felettes-én a tudattalan tartományban lokalizálható, jól ismeri a tudattalan azon vágyait, amik az én számára hozzáférhetetlenek. Az ember számára azonban mind a bűn, mind a büntetés aktusa tudattalan, csak magát a végeredményt, a betegséget ismeri. A felettes-én keletkezése A modellt azonban nem lehet megérteni a keletkezés ismerete nélkül, ami összefügg az Ödipusz-komplexussal. Freud szerint a kisgyermek első szerelme az édesanyja (itt Freud természetesen tudattalan értelemben beszél szerelemről). Az apa tekintélye azonban ellenáll ennek a tudattalan vágynak, ami a gyerek számára a kasztrációs komplexus formájában jelenik meg. A kisgyerek, miközben anyjához a tárgyszeretés módján viszonyul, az apával azonosul. A felettes-én ennek az azonosulásnak a tudattalan maradványa, egy tudattalan büntető instancia létrejötte a lelki szerkezetben. A pszichoanalízis szótára e második topográfiai modellel kapcsolatban úgy fogalmaz, hogy Freud „az intraszubjektív teret az interszubjektív kapcsolatok mintájára képzelte el, a rendszereket mint viszonylag független személyeket a személyen belül képzeli el.” (484) A felettes-én úgy viselkedik az énnel szemben, mintha az egy különálló valaki lenne, akit neki kell megbüntetnie, az én pedig úgy viselkedik a felettes-énnel, hogy megpróbálja azt elfojtani, és kikerülni annak a vádjait.
hacáz 2010.02.05. 02:33:00 / # 147172
Tisztelt Lili! Ne figyelj senkire...folytasd....

hacáz 2010.02.05. 02:24:06 / # 147171
Lehet, hogy kiskorában lelki sérüléseket szenvedett és most törnek ki az igazi visszafolytott érzelmek...had jöjjenek...ha visszafolytja az egézségtelen....
nazoli 2010.02.05. 02:12:42 / # 147170
Ne biztazsd má! Akkó fiu lessz, és eggy négyjegyű szám lessz a végin!
hacáz 2010.02.05. 02:01:03 / # 147169
Tisztelt Lili! Írj még....írj még...szárnyalj...tégy igazságot....taposs sárba mindenkit...legyél korunk Cesarja....hozsanna Néked....hiszen Te mindenki fölött állsz....oszd az észt...ne hagyd abba...Neked megadatott....okos vagy és szabad....sérts meg bárkit....ne add fel a reményt!! Használj sokkal csúnyább szavakat, az mindíg jobb színben tüntet majd fel. Ne fogd vissza magad!!
Lili 2010.02.04. 20:01:29 / # 147168
Nem fognak semmit tenni,mert (kevés kivétellel) buták. Ahhoz is hogy saját érdeküket védjék. Hozzászoktak az urh hangjához, görcsösen ragaszkodnak hozzá. Ha nem szól már pánikba esnek.Jaj mi lesz nem szól a rádió?? JAJ JAJ JAJ!!!Nem lesz cimem !!! Jaj jaj jaj!!! De lesz! Emlékezz pl a BKV sztrájkra. Tele volt az utca integetővel. 240-ért, vagy ........!!! Tudod miért volt tele? Mert nem volt aki a telefont felvegye.Igy az utaska lesétált az utcára, és fogott magának taxit.Bizony bizony ! Na ameddig ezt nem fogják fel addig nem is lesz változás, csak a tagdijban! Persze felfelé !!! A fuvardijban meg lefelé !!! BIRKÁK !!!!!!!!!
Lili 2010.02.04. 18:55:46 / # 147167
Lehet, hogy vámpir komplexusod van ! Szaladj orvoshoz !Vagy lehet vérfertőzésed is ! Egyébként csak arra hivtam volna fel a figyelmet hogy más is igy kezdte ! Előbb kisebb majd egyre nagyobb nyelvcsapásokkal haladva előre, egyszer csak hopp !! már az ökörkörbe is van ! Ha valaki nem tudná, arról a jóslatomról beszélek ahol előre boritékolni mertem, hogy derék 675-ös Bálitnka etikás akar lenni. Addig szivta a Béluska farkát mig az is lett.És most már Ő is nagyon okos és mindent tud, és cseppet sem részrehajló, és nagyon igazságos. Bizooooony!!
hacáz 2010.02.04. 14:09:48 / # 147166
Persze, hogy maradt..vért ittam reggelire...nem törlöm le, hátha más is észreveszi. Annyira hiányoztál már....na jó, ezt az "Annyira hiányoztál már", ne vedd túl komolyan...mi újság a repcsin?
Lili 2010.02.04. 13:41:52 / # 147165
Vajon miért álltak ott ? És havi mennyiért ? Te nem álltál ott ? És ha igen mennyiért ? Valami maradt a nyelveden ! Töröld le mert még meglátja valaki !
Lucky Luciano 2010.02.04. 04:09:57 / # 147164
No panic.. otthon az anyjuk bugyiját hordják. Aqilla non captat muscas.: A sas nem fogdos legyeket. Ne foglalkozz gőzfürdő töltelékekkel.
Lucky Luciano 2010.02.04. 04:03:34 / # 147163
Calabriában a főtér közelében van több pizzeria. Mikor esik a forgalmuk, a tulajdonosok többféleképpen "vaffankulóznak". Van aki árat csökkent, van aki ragaszkodik a régi büszkeséghez, van aki jobb kiszolgálással, kicsit csökkent. Ezek stronzok/hülyék/ nem hippi kolóniák, üzletek, tulajdonossal. Ezek után a azok a bastardo/fattyú/ pincérek elkezdik egymást scopale/kúrogatni/, kit ezért, kit azért. Aki úgy gondolja, hogy szeretne drágább pizzeriában dolgozni.., menjen át, aki maradna a szerényebb árakon kínálóban, az maradjon. Aki meg pincér háborút szít, annak lupara bianco/fehér cement/. Dove andare stupido? Che cazzo voi? Garibaldi behányna tőletek, döglött bányákban bújkáló viszájt szító coglione/tökgolyó/f@sz/ nyomorultak. Mindenki dolgozzon a neki tetsző trattóriában/étterem/. "csárlingerek"/pincér b@sztatnak csárlingereket? Szolgalelkek álforradalmánként buzdítanak? Miért nem a pincérszövetséget szervezik? János Pál is forog a sírjában.

hacáz 2010.02.04. 03:45:08 / # 147162
Minden okécska??? Aggódom!!
Oldalszám: 179