Hozzászólások száma: 3567
Oldalszám: 179
Témakörök > Droszt Híradó > Kérdés TAXI 4-nél dolgozókhoz A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Nevem senki 2008.04.15. 16:02:22 / # 145705
Kedves tomajer! Nem vagyok érintett a dologban, tehát tekinthetsz elfogulatlannak a témában. Ez a fórum lassan a te személyes játékod színterévé válik. Délelőtt majd irogatsz, délután meg kitörölheted ami már nem tetszik. Eben sincs semmi az Orsi szakmai életéről, tehát akár törölheted is:-( (bocs Orsi, nem neked szólt, nem is ismerlek)
tomajer 2008.04.15. 14:51:56 / # 145694
Alias Corleone. Itthagyom még egy kis időre ezt a két hozzászólást. Ha bárki egyetlen mondatot tud bennük nekem mutatni, ami az Orsi szakmai tevékenységével kapcsolatos, akkor nem törlöm ki őket!!! Kérem az urakat, hogy ne azt tekintsük visszavágásnak, hogy a másik nemi életét kezdjük boncolgatni! ui: Az Orsi által jegyzett 1273-as hozzászólás, mint látható nem a saját terméke, hanem egy októberi hozzászólás idemásolása.

Levett Elek 2008.04.15. 14:45:52 / # 145690
Reméljük a T5-be nem jön, mert ultragáz volt a "csőnél"..

tomajer 2008.04.15. 14:44:54 / # 145686
Szijja Eszter! Köszönjük a munkádat! Egyszer majd remélem mesélsz:-( További mindenféle jókat. Késztsókok!

Levett Elek 2008.04.15. 14:44:18 / # 145704
Csak nem a Vali ment a helyedre??? (Sokat volt a rádiónál.)
alias68 2008.04.15. 14:00:23 / # 145703
Bocs!A "csak" szó kimaradt az előbb az utolsó mondatomból.
1 volt diszpécser 2008.04.15. 12:46:33 / # 145702
Sziasztok! Sajnos nem volt módomban elköszönni Töletek,most megteszem. Köszönöm a közel 1 évat amit Veletek tölthettem. 1 ÉLMÉNY VOLT!!!!! "Kössz a meló helló" Hiányozni fogtok...

alias68 2008.04.15. 12:17:37 / # 145701
Üdv Tomajer! Hát látod,valahol ez a szomorú! Még nincs két éve,hogy elkezdte a szakmát.... Akkor írok azért egy párat a gyűjteményéből és mindenki eldönti,hogy mennyire "rettenetes": vagy egy jelenlegi etikás,egy kölyök arcúnak "csúfolt" kollega 75... a kódja, volt(?) egy olyan aki elég sokat ír fel ide a hallotaxira és g-vel kezdödik a neve,és o-val folytatódik,ja és nehogy elfelejtsem házas. Ha jól tudom van egy férje is... De tovább is van mondjam még? Szerintem ez nem rettenetes,hanem egyenesen ciki.De nem az Orsinak.
corleone11 2008.04.15. 09:09:45 / # 145700
??????? Kedves szerkesztö kolléga ! Elég egyoldalu ez a forum ha az egyik levelezönek mindent lehet a másik pedig amikor meg akaja védeni magát vagy csak vissza szeretne vágni a rágalmakért rögtön ki törlitek az üzenetét. Hát mond meg nekem melyik volt ronda szó, a be logatni ? vagy a vulkánarcú ? mert mind a kettö igaz ... Viszont nekem még az életembe nem volt névjegy kártyám, nem száz tiz sem.
tomajer 2008.04.15. 08:31:56 / # 145698
Üdv a frissen regisztráltaknak! Felhívnám a figyelmet, hogy fóromrendszerünkben mindenki oda ír, ahova kedve tartja, ahol mondanivalója van. Nincsenek zárt fórumcsoportjaink, és nem kérünk senkitől igazolást, hogy éppen melyik csapatban dolgozik. Más. Nem tisztem az Orsi megvédése, és nappalosként nem is tudok sokat a tevékenységéről. De szvsz. oly rettenetes múlttal nem rendelkezhet, hisz még nincs két éve, hogy elkezdte ezt a gyönyörű szakmát:-) Amit tesz, amit tud, tőletek (tőlünk) leste el! :-) ui: És tudtommal nem jelentkezett etikásnak! További jó szórakozást.
maximus 2008.04.15. 05:15:09 / # 145697
Te miért nem oda irogatsz ahová tartozol? Pocskondiázol másokat,miközben nem vagy különb te sem! Mesélnek ám rólad a belvárosi taxisok! Azzal foglalkozzál!

corleone11 2008.04.15. 03:00:34 / # 145696
Ja,és majd elfelejtettem! A vulkánarcú hasonlat nekem azért NAGYON tetszett Orsika (aki te vagy)! Neked nem?

alias68 2008.04.15. 02:53:06 / # 145695
Szép üzenetet kaptál az elöbb,kár,hogy törölték!! Mindenesetre én elterjesztem rólad,meg a belvárosi taxisokról a hírt!!!Már,ha még van aki nem tudja! Az pedig mint tudjuk a taxi 4 nél elég kevés van!

AJani 2008.04.15. 00:16:00 / # 145685
AJani én vagyok!! :)

527 2008.04.14. 15:39:16 / # 145699
Sziasztok! Bár már nem vagyok érintett, azért felhívnám Cobretti topiktárs figyelmét a tavaly októberi történésekre. Nem ma volt. Énekes...hmm mond ez a név valamit valakinek? tripla válasz | 2007.10.03. 19:33:16 (986) És a további kódok akik százasával szórják a névkártyát és nyúlják előlünk a munkát. 603, 609, 757, 697, 688

Neduddgi 2008.04.14. 15:29:05 / # 145693
Nejanizz! Géza vagyok:-))) Nem szép dolog visszakérdezni. De válaszolok. Abban a reményben, hogy akkor végre te is válaszolsz. Az történt eddig, hogy kineveztetek "bizalmi funkcióba" egy embert, akiről később kiderült, hogy érdemtelen rá. Első mérgedben, (hogy mert itt valaki beleszólni a belügyeitekbe) gondolkozás nélkül kiálltál mellette. Azóta csönd van. Most te lépsz. Mi várunk.
tomajer 2008.04.14. 12:24:23 / # 145692
Helló! Fussunk neki hátulról:-) Csogu lakáscsereprojectben van, és nem fért be a régi internet az új lakásba. Nekünk is hijjányzik:-( Milyen magvasakat tudna írni pl. ebben a témában:-))) Személyeskedésekre, sértésekre válaszolni kontraproduktív, eltereli a támát a tárgytól, és elbulvárosodik tőle a lap:-) Nna és, igen, mitől bulvárosodik el, egy "induláskor valóban szinvonalas orgánum" ??? A szerkesztőségi oldal, a mi hibánkból. Tudod, még mindig az utcáról élünk, mint minden más taxis. A hallotaxival a szabadidőnkben tudunk foglalkozni. Sajnos, valahogy most nincs túl sok szabadidőnk:-( Persze tudom mindenkinek arra van ideje, amit fontosnak tart. Háát időnként csökken a lelkesedés. A fórumot, meg a fórumlakók alakítják. Ha néha néha belenyúlunk, igen nagy felháborodást keltünk. Hogy éppen hány aktív, vagyis grafomán olvasó van, változó. Aki régen olvas minket, netán már az indexen is velünk volt, tudja, hogy újra és újra ugyanazokat a köröket futjuk. Nem biztos, hogy harmadszor is meg akarom vívni ugyanazt a csatát. Asszem ez is olyan, hogy időnként fellángol a beszélhetnék az emberben, néha csak olvasgat. De nyugi, olvasgatni azért még elég sokan...:-)
cobretti 2008.04.14. 11:41:54 / # 145691
Szia Jani! Nem sértés, sőt:-) Egyébként itt, és más különböző forumokon már rég nem az érdemi kérdésekel foglalkozunk. Ebben szerintem ludas a szerkesztőség is. Ha figyelmesen olvasod a hozzászólásokat, többnyire ugyanaz a néhány ember éli ki frusztrálságát, basztat, aláz, oktat. Kivételek persze vannak, csak egyre kevesebben. Sajnos. Elmúlt a hallotaxi "varázsa". Ezt róvom fel a szerkesztők hibájának. Sikerült elbúlvárosítani a szakmainak nevezett és az induláskor valóban színvonalas orgánumot. És hogy értsd, engem nem zavar, ha valaki támad, esetleg sértő megjegyzéseket tesz rám. Ha ez a lelkének könnyebbséget okoz, akkor csak tessék, támadjon aki csak akar. Annyit azért még kibic topiktárs úrtól is elvárok, hogy ha konkrét ügyben nekem esik, legalább olvassa el mit írtam, és ha nem érti kérdezzen mielőtt gyalázkodik. Egyébként meg, utolsó kérdésedre válaszolva vissza kérdezhetem: miért, eddig történt valami? Ami sokkal fontosabb kérdés: hová tünt csogu? :-) Ez a nagy kérdés, a többi rizsa...
Neduddgi 2008.04.14. 10:24:35 / # 145689
Nem tudom, ez elég nagy sértés-e, de egyre jobban kezdesz hasonlítani a Horváthra! :-) Már te sem az érdemi kérdéssel foglalkozol, hanem a téged ért támadásokkal:-( Mi fog történni?
cobretti 2008.04.14. 09:31:16 / # 145688
Talán ha ideollóznál néhány sort, mely bizonytíja irományod hitelét. Szerintem egyszerűen szövegértési problémáid vannak, de ezt a hiányosságot egyszerűen pótolhatod a dolgozók esti iskolája elemi szintű hatodik osztályos képzésén. Bizonyára vállalkozóként folytatod tevékenységedet, így a szakképzési hozzájárulás címén történt befizetéseid valószínüleg fedezik a költségeket. Sok sikert, aztán fuss neki mégegyszer, hátha... :-)
Oldalszám: 179