Hozzászólások száma: 3567
Oldalszám: 179
Témakörök > Droszt Híradó > Kérdés TAXI 4-nél dolgozókhoz A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
maci-laci 2008.04.14. 08:30:11 / # 145687
Lassan el kéne kezdeni fogadásokat kötni arra, hogy mi fog történni:) Szerintem kedden etika után lesz új általános.

kibic 2008.04.12. 19:14:11 / # 145684
Biztosan elfelejtetted a 1249 hsz törlését kérni ugyan ezen szempontok alapján. Lekezelő stílusú kis szösszenetedből kiolvasható milyen véleménnyel vagy a nálatok dolgozó taxisokról,és általában a taxisokról. Valószínűleg az Ő tagdijaikból keletkezik a Te jövedelmed.Ezt lehet hogy nem kéne elfelejteni. nemkar lehet hogy "nagytudású", de az is lehet,hogy kicsit fejlettebb az erkölcsi érzéke. Az is előfordulhat egy közgyülésen-amin nemkar nem ül ott- hogy egy ilyen kis baki után megkérik a tisztelt illetékest,hogy ebben a pozicióban ne segitse tovább a közösség munkáját.Állítólag:D
tomajer 2008.04.12. 18:47:25 / # 145683
Nem szokott bután nézni:-) Viszont szerintem rájött, hogy az első mignyilatkozása elkapkodott volt, és most amíg nem születik döntés, addig nem beszél a levegőbe.
tomajer 2008.04.12. 18:44:25 / # 145682
Nem, de nincs is kedvem ennyit bóklászni keresgélni, Van nekem itt mit csinálnom. Egyszerűbb megállni mellette, és lefényképezni:-)
AdamGyak 2008.04.12. 16:54:46 / # 145681
Közösségi portálokon próbálkoztál már ? :)
maci-laci 2008.04.12. 15:59:42 / # 145678
Nincs hozzászokva, hogy a fagyi visszanyal, és most néz ki a fejéből bután:)
toree 2008.04.12. 14:54:03 / # 145677
Nem találom sehol a L.S válaszát, csak én nem látom, vagy ti sem látjátok??????

tomajer 2008.04.10. 17:02:15 / # 145676
Tisztában vagyok a Buda kft-s etikusokkal. Ismerem őket ifjúkorukból:-) Teljesen más nagyságrend. Ehhez a fiúhoz képest még a te tevékenységed is smafu. Pedig abban igazad van, hogy téged sok poszton el tudlak képzelni, de etikásnak nem:-) ui: komolyan szerzek egy fényképet a srácról, és kiteszem, hogy mindenki be tudja azonosítani kiről beszélgetünk.
Kovács Zoltán 2008.04.10. 15:52:26 / # 145674
Kedves Tamás! A BUDA KFT-nél lévő cégek etikai bizotságaiban találsz ilyeneket. És van köztük olyan is, akire azt mondom, hogy ha valaki, akkor ő lehet etikás. Ilyen pl a BUDÁBAN a Gyányi Pisti, vagy a mérges Lajos. A tudásuk, a tapasztalatuk, a rálátásuk, az ismeretük meg van hozzá.Csak az a fránya MÚLT ne lenne! Én egyrészt ezért nem vállalnék el soha semmilyen taxis tisztséget sem. Az én múltammal ez nem lenne korrekt! Igaz, el sem ismerem az "etikai bizotságokat" mint olyan "szervet", ami bármilyen határozatot is hozhatna bárkivel kapcsolatban. De, nem vagyunk egyformák! Neki vastagabb a bőre, és erőssebb a gyomra! Az 50000ft pedig neki is 50000ft!
Nevem senki 2008.04.10. 11:21:52 / # 145673
Ne hogy a torkodon akadjon, Hófehérke:-)))))
hipó 2008.04.09. 20:40:19 / # 145671
Micsoda érzékenység. Bennünket persze porig lehet alázni mosolyogva. Jó lehet az a süti. Egyszer megkóstolom:)
Neduddgi 2008.04.09. 19:35:34 / # 145670
Ez jó: "...szintelen, szagtalan, íztelen,..... :-) Nem értelek Sanyi miért vállalod ezt be:-(
maci-laci 2008.04.09. 16:59:16 / # 145669
Szia Lengyel S. Nem volt még egymáshoz szerencsénk, pedig öreg bútordarab vagyok a szakmában. Valahogy eddig elkerültük egymást. De egészen idáig igen jó véleménnyel voltam rólad. Ami ritka, ha a főnökeinkról van szó. De az a hír járta rólad, hogy korrekt, igazságszerető, a tévedéseit bármikor bátran beismerő pali vagy. Ez most nem így látszik. Írod, hogy: "Hiszek benne, mert megtapasztaltam, hogy jobban, korrektebben képes működni egy etikai, vagy reklama bizottság, ahová önkéntes alapon lehet jelentkezni, mint ahová a vezetők "baráti" alapon vállogatják munkatársaikat." Mi ez, ha nem baráti alap? A csávó naphosszat bent lógatja a nyelvét, sütit osztogatva. Szerinted találó, Bao mondása. Szerintem, egy etikás legyen feddhetetlen. Azt mondod, "szegény ember vízzel főz" Mi világéletünkben vízzel főztünk. Határozottan állítom, az nem ilyen! Amivel mi főzünk: szintelen, szagtalan, íztelen, és TISZTA! És akkor a végén, az általános vége: "Kérünk mindenkit, hogy észrevételeitekkel, javaslataitokkal forduljatok bizalommal az Etikai Bizottság tagjaihoz" Ez a mondat, pillanatnyilag viccnek is rossz!!!
tomajer 2008.04.09. 13:27:57 / # 145652
Engem is sikeresen megleptél Sanyi. Asszem most a: Ha nem szóltál volna bölcs maradtál volna” mondás aktuális. Nem tudom beszéltél-e a kollégával, és mit nyilatkozott. Pedig érdekelne. Érdekelne az ő véleménye is, és az is, hogy ha „hallottatok pletykákat” miért nem jártatok utána? Tudom, hogy ezügyben én túl merev vagyok (mondták) de én semmiféle kolléga ellen elkövetett bűnt nem tartok bocsánatosnak, és elévülőnek. Ha rajtam múlna, ezek a kollégák, egyáltalán nem taxizhatnának taxitársaság kötelékében. Sőt! Egyáltalán nem taxiznának. De tudom az ő ötvenezer forintjuk se rosszabb mint az enyém. Az viszont, hogy egy olyan ember, akit eddig bizonyíthatóan két cégtől távolítottak el etikai problémák miatt, (a harmadiktól az adatok úton) és aki köztudottan hordába verődve terrorizálta évekig a kollégáit, etikásként basáskodhasson tisztességben megőszült taxisok fölött olyan megalázó, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Elfelejted, hogy ez a szakma egy szűk kis bili, ahol mindenki tud mindent, legfeljebb nem mer, nem akar szólni. (Ne szólj szám, nem fáj fejem) Tehát, gondold át te is még egyszer, hogy nem nagyobb hiba egy hibás döntéshez presztízs okokból ragaszkodni, mint beismerni, hogy „Elkúrtuk. Nem kicsit, de nagyon” ! És persze a „kollégának” is megvan a lehetősége ha nem is emelt fővel, de nagyobb botrány nélkül önként távozni. Addig viszont ne kérj tőlem moderálást. Nem szoktam itt szubjektíve dönteni, de most azt teszem. Nehéz lenne olyan hozzászólásokat eltávolítani, amikkel az utolsó betűig egyetértek. Merthogy az én információim nem „pletykák” hanem konkrét személyes élmények. Igen Sanyi, személyesen megtapasztaltam etikásunk és barátai tevékenységét a Nyugatinál. A „kollégát”, amíg etikás, közszereplőnek tekintem, ami mint köztudott, kicsit magasabb ingerküszöböt vár el az érintettől személyiségi jogait tekintve. Abban a pillanatban, ahogy ezt a funkciót nem tölti be, kérheti, a személyét sértő, nem tényszerű megnyilvánulások, jelzők törlését. tomajer

Csumi 2008.04.09. 12:08:47 / # 145668
Kedves Cobretti! Nagyon remélem, hogy nem "komolyan beszélsz"... Jómagam 9 évig voltam etikás a Tele 5-nél. Nem mondom, hogy nálunk csupa olyan ember volt a bizottságban aki maximálisan odavaló volt, de az biztos, hogy nem volt olyan tag, aki előtte a "kollegáit" erőszakkal zavarta volna el bárhonnan is, vagy olyan, akit bárhonnan is kirúgtak volna bármiért is! Milyen erkölcsi alapja van egy ilyen embernek "ítélkezni" más bármely botlása felett??? Egy etikásnak valamilyen szinten a közösség álltal elfogadott személynek kell lenni. (egy Nálatok lévő vezető szerint is) Kérdezem Én: Ettől az embertől ezután hogy fogják a kollegái elfogadni a döntéseit, ismerve a múltját? Kissé nevetséges. Nem . Inkább röhelyes......
Neduddgi 2008.04.09. 11:24:13 / # 145667
Nem vagyok otthon a Taxi 4 viszonyaiban, így nem tudom, miért törlendő a hozzászólás. A sütizés miatt, vagy a patkányka miatt? Mert szerintem a patkányka nagyon jó asszociáció. Nekem is rögtön beugrott az ember arca róla:-) De persze igazad van. A kollégák mérgükben néha elvétik a nyomdafesték által megkövetelt határokat. De ne felejtsd el, ez egy fórum, és mi itt a nép hangja vagyunk:-) És akkor nézzük csak meg, hogy kik is voltak lehettek etikások a 6x6-nál? Hisz ott viszont otthon vagyok. Nem emlékszem egyetlen egyre se akit kirugtak volna máshonnan túlszámlázásért. Nem tudom egyikükről sem, hogy valaha is erőszakhoz folyamodtak volna kollégáik ellen a vadászterület védelmében. Szólj ha tévednék! Sanyi: Szerintem nagy hibát követsz el, ha ezt az embert véded. Nagyon fogod szégyelni magad:-(
cobretti 2008.04.09. 09:44:43 / # 145666
Minden közszemérmet, valós személy becsületét, méltóságát, sértő hozzászólás törölve lesz. Admin Akkor, ha kérhetem, hipo úr megnyilvánulását légy szíves takarítsd le innen. LS

hipó 2008.04.09. 09:20:07 / # 145665
Sejtettem hogy ez lesz. Jól besütizte magát a központba a patkányka:(

cobretti 2008.04.09. 08:41:54 / # 145664
Tiszteletem az Uraknak! Akkor hát itt is "szerepelek" egy keveset, mert látom hogy a hallotaxi.hu, mely naponta frissülő és a taxizáson is messze túlmutató, őszinte hangvételű, valósághű, tényfeltáró anyagaival taxisok és utasok ezreit ülteti a monitor elé, szinte robban a feszültségtől, amit az alább olvasható tartalmas hozzászólások tömege is bizonyít. Szerintem találó Bao mondása, sőt van az a másik népi bölcsesség, miszerint "szegény ember vízzel főz". Kedves tomajer, meg akik őt kirúgással ijesztgetik! Hiszek benne, mert megtapasztaltam, hogy jobban, korrektebben képes működni egy etikai, vagy reklama bizottság, ahová önkéntes alapon lehet jelentkezni, mint ahová a vezetők "baráti" alapon vállogatják munkatársaikat. Egyébként ha utóbbit cselekedjük, valószínűleg azért vagyunk "megtalálva". "Nagytudású" Nemkar kolléga talán ült már szövetkezeti közgyűlésen, ahová a tagság soraiból jelölik a kinevezendő reklamásokat és a tagság szavazata dönt a kérdésben. A "dobókockánál" is volt arra példa, hogy meghírdettünk éjszakára, vagy nappalra etikás státuszt. Működött, működik most is. Többnyire helyt álltak a jelentkezők. Aki nem, azt leváltotta a vezetőség. Erre a Taxi4-nél is megvan a lehetőségünk. Természetesen az elvégzett munka alapján hozva döntést. A 688-as kolléga! Én és vezetőtársaim is hallottuk hírét, de nem tulajdonítunk különösebb jelentőséget a pletykáknak. Megvárjuk, hogy végzi el a feladatát. Majd az eredmények függvényében értékeljük az Ő és a többiek teljesítményét. Egyébként 2002-ben az ország miniszterelnökéről is kiderült, hogy titkosszolga volt, ugye... Hányan mentetek dörömbölni a Kossuth térre, hogy "azonnal monnnnyon le..." Tette a dolgát, aztán valamit nem jól csinált, aztán jött más, akiről - tiszteletben tartva a moderációs elveket - most nem bocsátkoznék hosszas fejtegetésbe. Egy a lényeg, ami az "általános" végén is szerepel: "Kérünk mindenkit, hogy észrevételeitekkel, javaslataitokkal forduljatok bizalommal az Etikai Bizottság tagjaihoz, és továbbiakban is színvonalas szolgáltatást nyújtva segítsétek őket az eredményes munkában." A további fejtegetés, boncolgatás (főleg élve:-) teljesen felesleges. További szép napot mindenkinek. Lengyel Sándor

tomajer 2008.04.09. 07:24:25 / # 145662
Mondás van. Én nem értek vele egyet:-)
Oldalszám: 179