Hozzászólások száma: 3640
Oldalszám: 182
Témakörök > Droszt Híradó > Taxi4 A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2012.02.13. 12:42:31 / # 143514
Nem volt? Pedig ott az van írva:-)) Ok, akkor csak simán megtévesztetted a megrendelőiteket, illetve a leendő megrendelőket...na meg a belépésre buzdított taxisokat...semmiség, bagatell dolog:-)) [i] A honlap szerkesztése nem jelenti azt, hogy van közöd annak tartalmához![/i] Egy nyilvános fórumnál Te határozod meg, hogy ki nézheti meg és ki nem?.-) Már itt tartunk? Más valami? Semmi más, ennyi is elég volt :-)
tom485 2012.02.13. 12:39:27 / # 143513
Most, hogy ilyen kellemesen szétoffoltuk a T4 topikját, én itt befejezném... Te?

tom485 2012.02.13. 12:38:04 / # 143512
Meséld már el, hogy a Pentánál kik voltak azok, akik etikások voltak, vagyis ahogy Te fogalmaztál, erkölcstelenek és egy erőszakszervezet bérencei, a cég rendőrei :-)) Ezt a fogalmazást nem én használtam, javaslom olvass vissza, amennyiben még látsz a ködtől...
csogu 2012.02.13. 12:37:41 / # 143511
A tisztújítás után pedig vagy lettem volna vagy sem. Hagyjad már, hagyjad már ezt a tisztújításos hablatyot:-)) Tudjuk mi, hogyan működik ez:-)) Bazz neked fogalmad nincs, hogy mivel kóstoltál be! Dehogy kóstolgatlak, nem venném ahhoz a bátorságot:-)
tom485 2012.02.13. 12:35:41 / # 143510
A pentában nem volt etikás.... A honlap szerkesztése nem jelenti azt, hogy van közöd annak tartalmához! A honlapot csak az tudja lekapcsolni, aki rendelkezik annak tulajdonjogával! Na ez nem én vagyok! Más valami?
tom485 2012.02.13. 12:33:04 / # 143509
Te mirőőőőőőől beszélsz?? A kft-nek még tulajdonosa sem voltam, csak egy ingyenes tisztséget vállaltam, addig ameddig nem fejlődik a szövetkezet létszáma, és ami után egy tisztújításnak kellett volna lennie! A tisztújítás után pedig vagy lettem volna vagy sem. Bazz neked fogalmad nincs, hogy mivel kóstoltál be! Főetikás úr! :)
csogu 2012.02.13. 12:33:03 / # 143508
Most kapcsolok...Te építgetted a Pentát? Te, aki itt minden etikást a sárba gyaláztál és idiótának, meg korruptnak neveztél egy 2-3 napos írásodban? Akkor adj már magyarázatot arra, hogy az általad építgetett cég honlapján mit jelentenek ezek a sorok?:-)) A cégünkkel hosszú ideje alvállalkozói szerződésben álló, nagy gyakorlattal, és szakmai hozzáértéssel rendelkező kollégák közül került kiválasztásra az Etikai Bizottság, melynek feladata a taxi-gépkocsik műszaki és esztétikai állapotának, a gépkocsivezetők munkájának, és kulturált megjelenésének, valamint a címre érkezési idő betartásának folyamatos ellenőrzése. Meséld már el, hogy a Pentánál kik voltak azok, akik etikások voltak, vagyis ahogy Te fogalmaztál, erkölcstelenek és egy erőszakszervezet bérencei, a cég rendőrei :-)) Szerintem ezt az oldalt is gyorsan kapcsold le, nehogy még idézni lehessen onnan :-)))
csogu 2012.02.13. 12:26:58 / # 143507
Mondja ezt olyan aki, semmiben nem vett még részt :DDDDDDDDDDDD Mondja ezt olyan aki, semmiben nem vett még részt, én pedig csak kiadásra építettem a pentataxit ami azóta már sehol nincs, csak ráment egy kis időnk, és pénzünk a sztorira! Reménykedtél abban, hogy majd onnan megéldegélsz a sok taxisból...befektettél, pénzt, időt...a leendő haszonnal kecsegtető ötletbe, azt nem jött be...igazad van, ilyenben nem vettem még részt :-)
tom485 2012.02.13. 12:20:19 / # 143506
Az, hogy Tom485 nem érti, hogy miként lehetséges az, hogy valaki extraprofit szerzés nélkül bevállaljon valamit, ami a többséget szolgálja...maximálisan megértem, hiszen Ő egy erősen profitorientált személyiség...és ezt nem mint negatívum említem meg, hanem csak mint tényt...nincs ebben semmi rossz. Mondja ezt olyan aki, semmiben nem vett még részt, én pedig csak kiadásra építettem a pentataxit ami azóta már sehol nincs, csak ráment egy kis időnk, és pénzünk a sztorira! Köszi !! Mondjál már egy olyan dolgot amiért pénzt kértem, mert különben nem csinálom??
csogu 2012.02.13. 12:19:50 / # 143505
Igen:-))
csogu 2012.02.13. 12:18:58 / # 143504
Nem most kezdtem az érdekvédelmünket fikázni...régen ezt teszem már...anno még Palinál kezdtem a Brazil őserdők védelmében, mert annyi beadványt adott be, hogy az már sok volt. Mondjuk abban igazat kell neki így utólag adnom, hogy mást sem tehetett, ahogy a mostaniak sem...de legalább nem ügyködött azon, hogy a szakma jelentős részét hazavágassa. ..és nincs ebben semmi érdekes...aggasztó sincs, ahhoz én kis hal vagyok...csak tudod sok kis hal gondolkodik hasonlóan és ez nem tetszik a cápáknak...sebaj. Különben meg az írásod utolsó részével egyetértek.
tom485 2012.02.13. 12:10:34 / # 143503
Melyik témában engedélyezi a főszerkesztő úr, hogy megnyilvánuljak? Esetleg a vicceskedjünk rovatban? vagy a Nézzünk nagy melleket? Ezek a Te rovataid! :) Senki nem mondta, hogy visszaélt a hatalommal (egyelőre) de számára mindenki hülye aki nem úgy gondolja, ahogyan Ő! És már a szakszervezet fikázásába is belekezdett sajnos, valljuk be ilyennel már mintha találkoztunk volna! Ez azért érdekes, mi több, aggasztó! Mondjuk tök felesleges is itt bármilyen témában megnyilvánulni, mert csak szájtépésnek tűnik, és értelme egyáltalán nincsen! Akiknek tulajdonképpen írjuk úgysem foglalkoznak vele, csak olvassák talán! De, hogy jót röhögnek rajtunk az biztos! És megy tovább minden...
Nevem senki 2012.02.13. 11:35:39 / # 143502
Jól esik az néha:-)
góré001 2012.02.13. 11:34:43 / # 143501
De bizony IGAZ volt! Ezt már senki sem veheti el tőlünk! Arra épül a jelenünk ! ne legyél ideges mert én sem szeretem az önkéntes cukkolókat,azt írja ,jól van rendben van 6-8 órát dolgozik!Nos akkor miért szidja a saját vezetőjét ? Miért cukkolja a Taxisokat azért mert többsége 15 -20 órát dolgozik?Ne foglalkozz vele majd kipukkan a lufija!!
csogu 2012.02.13. 01:21:30 / # 143500
Húúúúúúúúúúúúúú azt a kurva, hogy én is mekkora tahó tudok néha lenni:-))))))))))) Ebbe még én is belepirultam, így visszaolvasva:-)
csogu 2012.02.13. 01:17:19 / # 143499
Figyelj Mano10! Nem egy a tapasztalatunk. Ez lehet a nézeteink különbségének egyik fő oka. Mást tapasztaltam az elmúlt 20 év alatt, mint Te...legalábbis ezt feltételezem. Picit végig gondoltam az elmúlt 2 évtizedet. Első időszakban kapkodtam a fejem, tanultam a szakmát, a várost, az embereket. Sodródtam. A második időszakban menekülgettem a "hatalom" elől és próbáltam végezni a munkám. Harmadik időszakban megpróbáltam belefolyni (akaratlanul, így hozta az élet) a szakma jobbá tételébe. Nem bántam meg, nagy tapasztalás volt! Negyedi időszakban (amit most élek), egy cégen belül próbálok tevőlegesen részt vállalni abban, hogy azok, akik ebből a kenyérből élnek meg, valahogy érvényesülni tudjanak. Nem állítom, hogy nem léptem volna be a Pentába, ha ez az élet más pillanatában talál el. Főleg, mert volt ott 2 kolléga, akiket nagyon csipázok (Roland és tomajer), akikkel szívesen benne vagyok minden balhéban. Viszont akkorra már nekem a jelenlegi cégemnél bizalmat szavaztak és elindult valami, aminek részese voltam/vagyok. Árulás lett volna, ha lelépek...kettészakadni meg még én sem tudok, függetlenül attól, hogy méretemből fakadóan ez még lehetséges is lenne:-)) Drukkoltam nektek és elismertem azt, amit tettetek. Nem hiszem, hogy okunk lenne egymást bántani ezért...szerintem. Főleg, mert egy ideológiából, egy álomból, nem lehet egy családot eltartani...
csogu 2012.02.13. 00:42:53 / # 143497
Szia Pali! Ma voltam az Ady Endre felé...néztem a régi székházat...hááát...szép volt, jó volt, talán igaz sem volt... Főleg azért rohant meg a nosztalgia, mert szintén ma este vettem észre, hogy a Volga kis épület szárnyát lebontották...állítólag arra a felszabadult placra is irodaépületet húznak fel:-(( Megint az enyészeté lett egy darab a múltunkból:-(
csogu 2012.02.13. 00:39:42 / # 143496
Csendesen megjegyezném, mert csak nem tudok cipzárt varrni a számra:-)), az önbecsülésnél sokkal értékesebb tulajdonság az egészséges önkritika :-))
csogu 2012.02.13. 00:28:28 / # 143498
Ismerhetsz, tudod nagyon jól, hogy amennyiben nincs alá, illetve fölé rendelt szerep, akkor elég hangulatember vagyok és ennek ha kell (ha nem), akkor hangot is adok. Most is ez történt. Nézd, tényleg nincs bajom személyeddel, de egy olyan témát kezdtél el ezzel az etikássággal feszegetni, és olyan megközelítésben, ami nem illik hozzád, illetve az általam, magamban rád ruházott szinttel, ahol Te az én szememben állsz. Nem tudom ez mennyire érthető. Örömmel hallgattalak személyesen és minden egyes mondatoddal egyet tudtam érteni. Pont ezért örültem, hogy képbe kerültél, hogy aktivizálod magad. Erre letolsz pár olyan dolgot itt, amit nem tudok hová helyezni. ...és igen, picit úgy éreztem, hogy Bélát és azt a pár embert, aki ebben a szakmában van és szívvel végzik azt, amit tesznek, "kötelességem" bevédeni. Na, hogy ez miért sikerült ilyen kirohanásszerűen? Mert én is tudok olyan hangulatban lenni, amikor kilóg a kapanyél a számból... Hogy ezt megbánom-e utólag? Minden esetben...függetlenül az alanytól, aki ellen történik. Valahol én úgy tekintek rád, aki egy 2ismeretlenes egyenletet ébredés után csípőből megold, majd azzal kellett szembesülnöm, hogy ott elakadtál, hogy mennyi 2+2... Mire is értem ezt? Az, hogy Tom485 nem érti, hogy miként lehetséges az, hogy valaki extraprofit szerzés nélkül bevállaljon valamit, ami a többséget szolgálja...maximálisan megértem, hiszen Ő egy erősen profitorientált személyiség...és ezt nem mint negatívum említem meg, hanem csak mint tényt...nincs ebben semmi rossz. Viszont Te, aki annyiszor ültél le már a többiek érdekében is küzdeni cégvezetőkkel, taxisokkal...ennél többet vártam el, mert amennyiben igazat adtam volna neked, akkor azzal azt is elismertem volna, hogy Te magad egy másokat kihasználó ember vagy...és téged nagyon nem így ismerlek. Az meg, hogy etikások, egy erőszakszervezet bérencei...no...hagyjuk...ez erősen provokáló kijelentés, főleg így általánosításban...és a reakcióm lejjebb olvasható, amit ez kiváltott belőlem. Más: Etikások intsenek be a cégvezetőknek és akkor nem lesz, aki ezt az "erőszakszervezetet" életben tartsa. Tételezzük fel azt a képtelenséget, hogy igen, senki sem vállalja fel ezt a szerepet. Sem a normálisabb emberek, sem azok, akik ezzel a státusszal visszaélni szoktak. Mit tennék én akkor, mint cégvezető? Felfogadnék 2-2 civilt, felruháznám azzal a funkcióval, amit most jelenleg etikások látnak el, bejelenteném őket egy fixre, majd bevétel orientálttá tenném őket. Lenne erre jelentkező? Hidd el lenne, még akár taxisok is...akik felhagynának a személyszállítással. Megoldódna valami? Igen, a maradék normális ember is kihullana... Amennyiben ez ennyire egyszerű, akkor magától adja a választ a kérdésre...bugyuta, gyermeki, hozzá nemértést sugalló. Na és nem erre gondoltam, amikor a neved felmerült...ez az oka, a kirohanásomnak. Elnézést kérek!
góré001 2012.02.12. 20:02:51 / # 143495
Gábor, bocsánat a kirohanásomért, mint ember nem akartalak megbántani, de mint szakember egy forintot sem érsz hhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmm?? tényleg??????????????? Jaj lesz hétfőtől!!..........
Oldalszám: 182