Hozzászólások száma: 3640
Oldalszám: 182
Témakörök > Droszt Híradó > Taxi4 A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
bebe 2009.09.15. 21:46:26 / # 141133
Nincs hozzá közöm, de régebben leszóltad Őket, hogy elküldtek,találtál egy jobb helyet levered jobb vagy stbstbstb.Így eleve hátrányból indultál, talán azért keménykedtek veled.Hagyd a fenébe, tedd a dolgod dolgozz egy kicsit, majd leakadnak rólad.Ha legközelebb bárki beszól dobd fel a főcsatornán, mindenki füle hallatára, így meg tudod védeni a megélhetésed.Keménykedni lehet,de két dolog:mindenkinél van erősebb és az egész csak pénz kérdése ki lesz a jobb...Én mindenesetre örülök neked,mert most nem velem foglalkoznak!
kujon4 2009.09.15. 20:40:01 / # 141132
Kolev! Mardjunk ennél a mostani hangvételnél, ez korrekt. Meg fogsz lepődni mennyi minden egyet értün, dacára, hogy nem túl szerncsése:-))) alakult a csevegésünk.... Maj intézem, hogy eljusson a telefonszámom hozzád, és a többi ott, és személyesen. Üdv.
törölt felh. 2009.09.15. 20:03:17 / # 141114
Bálint. Nem értem,hogy mégis milyen hangvételre számitottál töllem,miután te itt olyan áll hireket terjesztesz rolam ami 1 ,nem igaz 2,teljesen alaptalan.Olyan félinformáciokból alkotsz rolam képet ami teljesen nevetséges.Jogosan vagyok felháborodva.Én válaltam a harcot a cimekért.Nem vamzeroltam be az elején,pedig jópársor megtehettem volna.De mindenek van egy határa.Ez a határ megérkezett.A beteg édesanyámat és a kamasz öcsémet tartom el a báttyámal közösen.Mindezt ugy,hogy havi szinten ha taxizok 200-ezres rezsim van gázolaj nélkül.Az én idömmel és az f@szommal ne verje senki a csalánt.Bármikor összefuthatunk nem zárkozom el ez elöll.

törölt felh. 2009.09.15. 19:55:52 / # 141131
Hát még én:) A második pedig kölcsönös.
törölt felh. 2009.09.15. 19:50:47 / # 141130
Nézd... ebben az a szomorú,hogy még én vagyok a köcsög.A csogu leirta eléggé körültekintöen ami történt az elejétöl a végéig.Én se igazán értem,hogy hol hibáztam ebben a dologban.Én felválaltam a munkában való versengést(a szabályok betartásával).Ugyfest én nyertem.:)Dehát erre csak azt tudom mondani,hogy jó mesterem volt.(Csogu)
kujon junior 2009.09.15. 19:37:48 / # 141129
Nem nagyon akartam beleugázni a dolgotokba,semmi közöm hozzá.....csak meglepett , hogy vannak még ilyenek,vagy csak most igazán?
csogu 2009.09.15. 17:49:39 / # 141128
Na, sok volt belőlem szerintem...további kellemest nektek :-))

csogu 2009.09.15. 17:49:15 / # 141127
Adjunk egy kis időt a sebnyalogatásra...kicsit a vér visszahűl és akkor minden lehetséges :-))
csogu 2009.09.15. 17:48:15 / # 141126
ehhh, ezt meg most találtam...épp a gyerekeknek kerestem Arkhimédész törvényére egy példát, ami ugye erről szól: Minden vízbe mártott test a súlyából annyit veszt, amennyi az általa kiszorított víz súlya. Hááát, lennék kiszorított:-DDD Na, befejeztem, mert asszony nyakon vág :-))
csogu 2009.09.15. 17:47:35 / # 141125
Kár hogy a tanáraim a suliban nem ezen a véleményen voltak :-))
kujon4 2009.09.15. 17:46:21 / # 141124
Szerintem is a legbölcsebb a fátylat rá.... ehhez jól jönne egy nyugodt, nem hosszú társalgás.. Az biztos, hogy ezer érdekesebb dologról beszégethetnénk, a kettő nem üti egymást.. A valós költői kérdésre, hogy mit reagáljak a további sértésekre, nem válaszoltál! A 600-at sértegetni, mikor egy árva rossz szót nem szólt hozzá? Akkor mi majd beszélgessünk érdekesebb dolgokról... De miután hallgat Rád, szerintem tanácsold neki, hogy értelmes párbeszédre szánjon 15 percet..
R005 2009.09.15. 17:43:39 / # 141123
Ricsi Te mindent tudsz!!! :D Meghajlok előtted! :D
csogu 2009.09.15. 17:36:51 / # 141122
Természetesen, ahány nézőpont, annyi igazság...nincs is ezzel semmi baj. Volt egy kis villongás...fátylat rá szerintem. ..én meg pont egy 100. senki vagyok ahhoz, hogy beleszóljak más cég dolgaiba. Inkább ha egyszer találkozunk beszélgessünk sokkal érdekesebb dolgokról... Mert vannak dolgok, amik engem jobban foglalkoztatnak...ez is egy ilyen... De ezt a témát sem vetem meg :-)))
kujon4 2009.09.15. 17:33:56 / # 141121
A fékezés is mellé állás, de ezért Téged illessen megbecsülés. Akkor kerestem,-jó szándékkal..- amikor az Osziékkal találkozott.
kujon4 2009.09.15. 17:30:10 / # 141120
csogu! az, hogy ha én pácát török, akkor felettem is lehet, az egyérteelmű, én viselem, tegyed. A kolléga nem hivatkozott senki konkrét személyre. A tutiból "elzavarás"-ról én rossz véleménnyel vagyok.Azt, hogy a kolléga honnan értesült, hogy a kolev szarozza a fórumon, azt nem tudom, de erre rágott be, és korábban a szemébe nem mondta az ifjú. Amikor odavitte a "személyt", egyenesen kultúráltan megbeszélték, És a kolléga a maga részéről befejezettnek tekinti az ügyet. pont. Személyes véleményem szerint, előbb a szemébe mondom, aztán a háta mögött, és a csibészbecsület szerin a vamzerkodás köcsögség. Sehol nem írtam "hibázásról, csak mint Te is, a véleményemet mondom el. Mennyivel egyszerűbb lett volna ha fiatalember elfogadja a békejobbomat, és találkozunk, kutúráltan, és mivel sokan halggatnak rám, pl elsimítok konfliktusokat. AZ szerinted korrekt, hogy a normális személyes párbeszédt miután felajánlom--ott van!--, utána még sérteget? Miután azt mondja, hogy többet nem foglalkozik, nem szól hozzám, utána még megint sértőt ír? Miért fordult ki a kultúrált párbeszéd elől? Az nem hiba, amilyen stílusban beszél "öregekkel" ? A stílusa, és az engem sértő megnyilvánulásai után, számonkér, hogy én hogy beszélek???? Én semmilyen balhét nem akarok, ez is kiderül a korábbiakból. Én még látok egy lehetőséget: üljünk le mi hárman, és beszéljük át a dolgokat. Most igéretét megszegve tovább sérteget. Szerinted erre hogy kéne itt reagálnom?
csogu 2009.09.15. 17:10:51 / # 141119
Nincs ezzel semmi gond, igazad van...:-)) Erre gondoltál ? :-))
csogu 2009.09.15. 17:06:21 / # 141118
[i]...mert ha nem állsz mellé, akkor...SZERINTEM kevesebbet engedhetne meg magának.[/i] Pont a fordítottja igaz, mindig én voltam a fék, aki próbálta csillapítani:-)) Még mielőtt hazaértem, kerestem is urh-n, nem reagált. Szerelőnél volt...most alszik :-)
csogu 2009.09.15. 17:03:47 / # 141117
Itt van pár lényeges különbség, az akkori és a mostani szituhoz képest:-)) 1, Akkoriban volt meló, mivel csak a Podma sarkáról annyian éltetek meg, mint ma az egész hatodik kerületből:-)) 2, te egy igen jó társaságba keveredtél...Álmosék és társai, akikkel lehetett együtt dolgozni... Jól mondom Pisti ? :-))
oregrokker 2009.09.15. 17:02:35 / # 141116
Bocsi az utolsó 3 napban nem volt időm nézni a fórumot. Sajnos azt vettem észre, hogy eljutottunk odáig, hogy most már egymást öljük és nem egymást védjük. Ez számomra elkeserítő!!!!!!!! Azzal hencegünk, hogy ki hol lakik, és ki kit ismer. Mindannyiunknak vannak megfelelő "barátai". Ha már így hencegünk én is hagy dicsekedjek azzal, hogy Kőbányán nőttem fel, a Pongrácz telepen. Nekünk, ha valakivel bajunk volt, akkor kihívtuk szólózni és mindig a vesztes fizetett. Nem rugdostuk halálra 8-an a másikat és nem szurkáltuk szét, ugyanis az éremnek mindig két oldala van. Ma én, holnap TE! A Csogunak csak azt szeretném mondani, hogy én úgy érzem, ha én nehezen találok magamnak egy jó helyet,oda ne álljon senki. Ugyanis a kollégának is van joga magának helyet KERESNI és találni. Ami itt azért nehéz, mert nincs térerő mérő, így picit nehezebb.... Persze az a legkönnyebb, ha valaki talál magának egy helyet, ahonnan lehet dolgozni, akkor odaáll más is. A másik észre vételem (ez egy másik kollégának szól),hogy mi annak idején, mikor kellett volna bizonyítanunk, nem csináltunk semmit. Nem tudom mire gondolt a kolléga!? De azt hiszem, hogy a taxi sztrájkkal azért nem keveset bizonyítottunk. Szerinted most ezt végre lehetne-e hajtani a mai, számodra nagy becsben tartott fiatalokkal, akik a másik kollégát minden előzmény nélkül lehülyézik, és fenyegetőznek???????????????? Szerinted hányan bírnának ki 4 napot, hogy nem dolgoznának??? Bár nincs szándékomban a mai fiatalságot elítélni. Engem nem zavarnak, sőt!!! Ők a jövő taxis nemzedéke. Én nem szeretnék senkit megbántani, csak leírtam, amit gondolok erről az egész 3 napos cirkuszról. Mindenkinek jó egészséget, kevés munkát, és sok pénzt KÍVÁNOK!!! Legalább mi ne bántsuk egymást, mert épp eleget bántanak, támadnak, vádolnak minket.

kujon4 2009.09.15. 16:49:59 / # 141115
csogu! veszem a lapot, amúgy jelképes az ötlet:-)))) konkrétan arra gondoltam, hogy a ifjú hálás lehet Neked, mert ha nem állsz mellé, akkor...SZERINTEM kevesebbet engedhetne meg magának. korábban megírtam fehéren, feketén, hogy ha egyszer már normálisan elbeszélgettün, akkor tegyük meg ismét személyesen, kultúráltan, írtam, hogy meghívom egy diétás:-)) kólára, miután nem reagált erre az ötletre, rákérdeztem mégegyszer. Miután kiderült, hogy már beszégettünk, még "védtem" is, annyira, hogy ki is kóstoltak, tehát ha vissza olvasod, ott van, hogy kultúrált párbeszédet javasoltam! Erre2-szer nem reagált, és még utána sértegetett is. Ennyit az előzményekről, és én most nyitott vagyok arra, hogy emberi hangon szót váltsunk. Még mielőtt hazaértem, kerestem is urh-n, nem reagált. Üdv.
Oldalszám: 182