Témakörök > Droszt Híradó > Taxi4 A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
AdamGyak | 2009.11.01. 22:08:21 / # 140790 |
|
kaució a T4-nél?
Előzmény: #140779 Sas882 2009.11.01. 20:09:34 |
bendzsoo | 2009.11.01. 20:51:09 / # 140785 |
|
Úgy hallatom,hogy vagy 30an pénteken kiléptek.Szombat éjfél után is nagyon soknak tiltotta a kódját a diszpécser,gondolom,hogy nem véletlen.Ha erre még egy-két nagy tudású etikás rá tesz egy lapáttal akkor aszt hiszem elég sok rádió fog még a polcra kerülni.
|
Sas882 | 2009.11.01. 20:09:34 / # 140779 |
|
kolléga az első pénztári napon bemegy, felveszi a pénzét(kaució) letépi a matricát és tovább megy.
a fuvarszervező vállalkozásnál Ő a vevő, az Ő pénzéből (is) él a cég, ahol ilyen dolgok történnek, oda felesleges 1 ft is befizetni.
|
csogu | 2009.11.01. 18:47:52 / # 140764 |
Nézd, ez nem befolyás kérdése....az egész azon múlik, hogy a 609-es lehiggadva, átgondolva a dolgokat, miként reagál és a cégnél lévő felelős(?) vezetők, merre mozdulnak el....ennyi...
Előzmény: #140759 L.H.Oswald 2009.11.01. 17:52:50 |
|
L.H.Oswald | 2009.11.01. 17:52:50 / # 140759 |
|
Gyönyörű! Elismerésem a kollektiv munkájukért. Igaz ez a kolevnak 50 000.- pengőbe fájt de biztosan honorálják neki. Csogu minden befolyásodat bevetve nem tudod megszerezni a felvételt?
Előzmény: #140752 csogu 2009.11.01. 15:53:23 |
törölt felh. | 2009.11.01. 16:41:48 / # 140756 |
|
megtudja valaki mondani miért kell a kártya leolvasoért fizetni ha nics ?
|
csogu | 2009.11.01. 15:53:23 / # 140752 |
Amennyiben minden úgy történt, ahogy Kolev írta (és nincs okom azt feltételezni, hogy nem így történt), akkor semmi más sem történt, minthogy hazament a mama és elmesélte, hogy Kolev mit tett vele, erre kijött a papa és rendet vágott.
Nincs is ezzel semmi baj, csak akkor ha borul a bili vállalja a felelősséget, ami itt nem más, mint egy kollégának a kiesett 3 napját fedezni...ennyi.
Előzmény: #140736 bendzsoo 2009.11.01. 15:26:51 |
|
bendzsoo | 2009.11.01. 15:26:51 / # 140736 |
|
Nem azt mondom,hogy ma született bárány a Kolev de nálad azt hiszem,hogy jobban nem ismeri senki.Aszt hiszem,hogy az nem is igazi Taxis akiben nincs egy kis vagányság.De most ez undorító volt amit vele műveltek.Mert egy etikásnak nem a pozícióját kel fitogtatni,hanem arról kel,hogy szóljon a történet,hogy igazságos.Igazából a nappalos etikásnak be kellene mutatkoznia ha már éjszaka garázdálkodik.
|
törölt felh. | 2009.11.01. 09:04:10 / # 141423 |
|
Ja még annyit, hogy ezeket ugy annyira nem veszem fel mert a fenyegetés számomra még mindig a csicskaság fö jele. Mindig csak fenyegetöznek utána meg nem gyöznek bocsánatott kérni.Szánalmas.
Előzmény: #141351 2009.11.01. 08:55:08 |
JANI 19 DCI | 2009.11.01. 08:56:41 / # 141361 |
|
Hú mik vannak a nagyvárosba,sajnálom ami veled történt kollega.
Előzmény: #141078 2009.11.01. 07:55:43 |
törölt felh. | 2009.11.01. 08:55:08 / # 141351 |
|
Nyilvános a számom.Közöltem a beszélgetös csatornán, hogy ezt mindenképpen leirom.Ezek után 4x csörgött magánszámról a telefonom, hogy ugy merjem lejáratni a 609-et, hogy csunyán rá faragok.A T-mobile elküldi mind a 4 embernek a számát!Már betelcsiztem.:) Utána pedig vállaják teteikért a felelöséget.
Remélem most válallató volt az összes irásom:)
Előzmény: #141297 csogu 2009.11.01. 08:39:12 |
coffos | 2009.11.01. 08:53:05 / # 141343 |
|
Azt hittem a lányok jönnek be Neked...:-)
Előzmény: #141297 csogu 2009.11.01. 08:39:12 |
csogu | 2009.11.01. 08:39:12 / # 141297 |
Többen megfenyegettek, hogyha bármit merek írni a lapra, akkor nagyon csúnyán meg leszek csinálva. Ezúton jelezném, hogy állok ELÉBE!!!!!!
Hmmm...Bővebben?
Előzmény: #141078 2009.11.01. 07:55:43 |
|
törölt felh. | 2009.11.01. 08:07:35 / # 141205 |
|
Mellesleg úgy halottam, hogy az 500-as is benne van a "kicsinálásomban" ha ez igy van akkor nagyot csalodtam benne! Mint ő is tudja nem vagyok egy alpári paraszt és értek az emberi nyelven és mindennél jobban becsülöm azt,ha ez szemtöl szembe megy és nem az ember háta mögött. Ez így nekem is uj volt. Elsö reakcióból nem is irnék többet.
|
törölt felh. | 2009.11.01. 08:02:49 / # 141153 |
|
" Mesélj Kolev ahogy hallom már úgy is mindegy."
Még azért nem mind1. Irtam,hogy szeretem az itteni közeget. Nem szivesen változtatnék de mint irtam nem okozna problémát.
Előzmény: #141016 L.H.Oswald 2009.11.01. 06:50:02 |
törölt felh. | 2009.11.01. 08:01:19 / # 141151 |
|
Mellesleg kaphatnék ETIKAI szabályzatot?Mert 6 Hónapja nem jutott el hozzám.
|
törölt felh. | 2009.11.01. 07:57:23 / # 141112 |
|
Hüüüü mennyit irtam:)))
|
törölt felh. | 2009.11.01. 07:57:06 / # 141083 |
|
Persze. Mert ugy ismersz mint aki becsicskul és nem mer kiálni az igazáért?:)))
Előzmény: #140865 csogu 2009.11.01. 06:11:51 |
törölt felh. | 2009.11.01. 07:55:43 / # 141078 |
|
Nos, akkor egy kicsit leírom, hogy milyen nagyszerű Etikás „Kollégánk (609)” van. Már aki ezek után ennek meri nevezni. Már egy ideje tudom, hogy nagyon, nagyon szúrom a szemét. Nem csak neki még sok más embernek is. Amivel nincs is baj. Mind addig, amíg gusztustalan módon nem kezd el intézkedni, mert neki „hatalma” van. Leírom az elejétől, hogy értsétek mi történt az este folyamán és mért váltott ki nagyon sok emberből szinte azonnal ilyen dühös reakciót a velem szembeni eljárás. Be kell vallanom azért jól esett, hogy sokan mellém álltak. 15 percen belül 70db nem fogadott hívásom volt. De nem húzom az időt. Az egész Csütörtökön kezdődött. Csütörtökön jelzem az akkori diszpécsernek, hogy nem jó a kártya lehúzom. Hétfőn bevinném, hogy megnézzék, vagy esetleg mutassák (tanítsák) meg, hogy hogyan is működik (Igen,2 hét alatt még nem tanították meg). Diszpécser jelez, hogy rendben van, benaplózza majd. Fogalmam se volt arról, hogy ez csak a kezdet, egy játék kezdete. Felvettem egy Ürömöt semmilyen kitétellel (Pénteken). Oda is érek. Utassal ledumáltam, hogy hova megyünk majd go. Címre érkezéskor közli velem, hogy kártyával szeretne fizetni, amit a diszpécser hölgynek jelzett is. Mondom ez fantasztikus, mert nekem ezt nem mondták és a kártya lehúzom, nem működik. De megpróbálhatjuk. Így is tettünk, de sajnos sikertelenül. Ekkor közöltem az utassal, hogy no para mert állandó megrendelő rá íratjuk ezt az összeget a telefonszámára és majd egy másik kollégának legközelebb oda adja. Utas csendre int és mondja, hogy ugyan már. Semmi probléma nincsen, csak akkor had szaladjon be pénzért. Mondom jó. Kifizetett tovább álltam. Bejelzek a reklama csatornán, hogy mégis megkérdezzem, hogy mért nem lett benaplózva már csütörtökön? Én direkt jeleztem. Diszpécser hölgy közölte, hogy ez náluk nincs rögzítve. Mondom marha jó. De no para megoldottuk. Diszpécser jelez, hogy semmi probléma. Haladtam is tovább dolgozni. Eltelik fél óra vagy esetleg 1 óra és keresnek a csövön. Jelzek. Menny át a másikra. Át mentem. Diszpécser közli, hogy mutassak valami blokkot, nyugtát arról, hogy nem működik, a kártya lehúzom. Mivel nekem fogalmam sincs, hogy hogyan működik ez a ketyere ezért közöltem, hogy nem megy. Na, nem azért mert nem tudná újra produkálni ez az eszköz ezt a hibajelenséget, hanem azért mert a bankkártyám sem volt nálam. Más kártyájával és pénzével nem illik játszani. Erre jött a válasz, hogy jó rendben. Kérdeztem, hogy visszamehetek e dolgozni. Menny. Mondom fasza. Keresnek pár perc múlva, hogy kedden fáradjak be etikára. Szánalmas. Én nem tudom, hogy mekkora végzetség kell egy Diszpécsernek, de az, hogy a szövegértést sem érti ráadásul még úgysem, hogy azt szóban mondom azért ez felháborító. De mindegy. Fogalmam se volt arról, hogy ezt ma össze tudom kapcsolni. Pedig össze lehet. Kijöttem ma este dolgozni mivel pénzből élünk. Felvettem egy címet Csillaghegyen. Megérkezem és mivel a hölgy már kint ált közölte, hogy egy 5 perc és jön. Mondom jó. Ekkor rákerestem egy Barátomra a csatornán, mert úgy váltunk el, hogy valamit nem fejeztünk be. A munkatempó még bőven meg engedte. Bejelzek és megkértem a diszpécsert, hogy had keressek egyet. Erre engedélyt kapva áthívtam a Csupa 5-öt a beszélgető oldalra. Ami foglalt volt. Mikor befejezték a mondandójukat akkor beszóltam, hogy jöhetünk e? Kolléga a 769 jelezte, hogy persze és visszament a munka csatornára. Rolanddal megbeszéltük, hogy a hajnal folyamán megtréfáljuk a Krisztiánt és rakunk az autójára 3:1-ben instant kávét az esti foci meccs végeredménye gyanánt. Roland visszajelez és mondja, hogy persze. Közöltem vele, hogy jó akkor ezt megbeszéljük. Ekkor egy számomra ismeretlen ember felemelt hanggal közli velem, hogy ez volt ilyen fontos? Ezért kellett a másik beszélgető partnereket kitolni a csatornáról? Mindezt olyan stílusban, hogy az még engem is túltesz. Közöltem a kollégával, hogy bocsásson meg, ne haragudjon, de nehogy már ezért ilyen hangsúllyal keljen velem beszélnie, de no para szia. Ekkor már bent ült az utasom. Miután befejeztem ezt a mondandómat azonnal jött még hangosabban a válasz, hogy én mit képzelek magamról???? De úgy tudja, megyek be etikára kedden mindezt már megint olyan stílusban, hogy az felháborító. Megkértem, hogy ezt a stílust velem szemben hanyagolja, és ne kiabáljon velem és további jó munkát kívántam és elköszöntem mivel már én szégyelltem magamat más ember viselkedése miatt. Át tekertem a másik oldalra és elnézést kértem az ETIKÁS kollégánk viselkedéséért. A hölgy közölte, hogy semmi baj és már nagyon várta, hogy mikor szolok a Kollégámra, mert az a hangsúly felháborító, amit megengedett velem szemben. Ekkor hallom, hogy az ETIKÁS kollégánk ad 3 nap nem megválthatót ETIKÁSAL SZEMBENI ETIKÁTLAN VISELKEDÉSÉRT!!!!!!!!! Azt hittem rosszul hallok. De nem. Azonnal bejelzek, hogy MIÉRT??? Kértem, hogy azonnal függesszék fel, és ha már kedden megyek be, akkor ezt megbeszéljük és duplázok, ha én hibáztam. Ez így is maradt. Az utasom érdeklődött a felöl, hogy ez most mit jelent? Elmondtam neki, hogy ez mivel jár és a hölgy azonnal elővette a telefonját, hogy betelefonáljon és számon kérje ezt a viselkedést, amit az ETIKÁS kolléga meg engedett magának velem szemben mivel én semmilyen sértőt nem mondtam neki és ez felháborító. Meg különben is. Ö halotta az egészet és abszolút nekem ad igazat, mert a kolléga valóban olyan stílust engedett meg magának. Megköszöntem neki, hogy segíteni akar, de mivel már nagyfiú vagyok ezért kértem, hogy nagyon kedves és nagyon hálás vagyok, de ne tegye. Mivel mindenki hallhatta, hogy ez teljesen inkorrekt döntés volt és SZABÁLYTALAN!!!!! Végeztem a kedves utassal kiszállt és közölte, hogy ettől a cégtől soha a büdös életben nem rendelne, taxit csak hát a csekk füzete jelenleg ide köti. Bucsuzol még elkérte az ETIKÁS kolléga kódját, hogy a következő rendelésénél közölje a diszpécserekkel, hogy kit ne küldjenek oda még véletlenül se. Komolyan mondom én szégyelltem magam egy olyan ember miatt, akire fel kellene nézni mintsem miatta szégyenkezni. Ekkora bekérdeztem a munka csatornán, hogy akkor fel lett e függesztve ez a dolog keddig és dolgozhatok e? Jött a válasz, hogy nem mert ETIKÁS adta ezt a büntetést és ezt nem lehet felfüggeszteni. Mondom azt, hogy? Nem lehet. Mondtam, hogy akkor viszont kérnék egy ETIKÁST vagy a 609-et a másikra mivel eléggé szégyen ez az ETIKA bizottságra nézve ez a döntés. A 751-es ETIKÁS jelez, hogy mennyek át. Miután át tekertem kérdezi mi a gond. Ekkor elmondtam neki, hogy mi történt és szeretnék rá magyarázatott kapni, hogy mégis miért kaptam ekkora büntetés SZOMBAT este??? Mivel én nem csináltam semmit csak megkértem, hogy NE BESZÉLJEN IGY VELEM!!!! A 751-es ETIKÁS válasz nélkül eltűnt. Mondom ez mi? Megkérdeztem a beszélgető csatornán, hogy ezt valaki érti??? Mire akkora összenyomás volt mintha úgy dobták volna fel a címet, hogy Night Clubba megy. Itt többen jelezték, hogy ez az ETIKAI BIZOTTSÁG megszégyenítése volt ez a döntés és teljesen igazam van. Sajnos itt egy kollégám felvette ugyan azt a csúnya stílust, amit az ETIKÁS kolléga engedett meg magának. Nem mondom, hogy nem volt igaza sőt. De ezzel sajnos ugyan oda sülyesett mint a 609-es ETIKÁS kolléga. Sajnos a kolléga nem tudta mint senki se, hogy a 609-es Menyasszonya rajta ült a csövön és azonnal ki osztott neki is 3 napot. Itt már kezdtem gyanakodni mivel Pénteken neki jeleztem az Ürömi kártya lehúzós dolgot. Miközben éreztem, hogy itt most egyetlen ETIKÁS kolléga sem meri felvállalni a 609-es döntését így elindultam tanácstalanul a városba. Ekkor érkezett 70db nem fogadott hívás a telcsimre de nem vettem fel, mert még ha jó szándékkal is hívott nagyon ideges voltam és mérgemben nem akartam senkit sem megbántani. Miután lehiggadtam többen tanácsolták, hogy azonnal hívjam fel a Harcsa Tamást és mondjam el neki higgadtan mi történt. Így tettem. Felvázoltam elé azt, amit magam se értettem igazán. Ki kértem magamnak, hogy a beosztottja így beszéljen velem illetve kértem arra is, hogy keddig függessze fel mivel a diszpécser központ rögzítette az egészet, amiért 3 nap nem megváltható tiltást kaptam. Nem vagyok hülye se buta se tanulatlan. Biztosan nem lennék ennyire a dolog ellen, ha valóban sáros lennék a dologban. Vagyok annyira csibész, hogy felvállaljam a tetteimért a következményeket. DE mint írtam nem csináltam semmit. Tamás megnyugtatott és közölte, hogy rendben feloldja (Betelefonál stb.), dolgozzak nyugodtan és kedden a felvétel kíséretével megbeszéljük. Megköszöntem és leraktam a telefont. Gondoltam idegcsillapítás ellen beverek egy caffe-t egy általam kedvelt kollégával. Haladok, a megbeszélt kávézóba miközben keresnek megint csak URH-n. Jelzek. 814 marad minden a régiben és él a 3 nap tiltás. Itt már teljesen nem értettem az egészet. Felhívtam egy általam mélyen tisztelt kollégát. Jött is a válasz, hogy igen beszélt vele. De a Diszpécserszolgálat közölte vele, hogy jogos a büntetés és így nem tud mit csinálni!!!!!!!!!! Itt már teljesen kitisztult a kép. Ki akarnak csinálni. Amivel nincs baj addig, amíg ezt egyenesen és nem egy hányingert keltő módon csinálja. Itt már nagyon össze se kell rakni a képet. A mennyasszonya bent dolgozik. Tudjátok. Ö miatt rendeltek be etikára, keddre a kártya lehúzós dolog miatt. Eléggé átlátszó és gusztustalan. Sajnos vannak még ennyire primitív emberek, amivel szintén nem lenne gond, ha nem egy ilyen pozícióba lenne. Többen hívtak és nem tetszésüket és nem értésüket fejtették ki ebben az ügyben. Sajnos a 609 annyira primitív, hogy abba bele se gondolt, hogy ezt a beszélgetést bárki hallhatta. Annyira primitív, hogy azt hiszi ezzel kárt okozott nekem. NEM!!NEM NEKEM!!!A TAXI4 ETIKAI bizottságáról alkotott véleményt. Azért mert nincs annyi vér benne, hogy oda jöjjön, és a szemembe mondja a problémáit. Nem. Ö inkább megszégyenítette magát és olyan módon lejáratta magát más cégeknél is, hogy az valami fergeteges. Pedig én nem dicsekedtem erről a tettéről senkinek se. De már hajnalban több társaságtól is megkerestek, hogy EZ szánalmas!!!!!!!!! Viszont ezúton szeretném megköszönni neki e döntését mivel az éjjel toltam 4 főt. Szóval nagyon kibaszott velem. Többen megfenyegettek, hogyha bármit merek írni a lapra, akkor nagyon csúnyán meg leszek csinálva. Ezúton jelezném, hogy állok ELÉBE!!!!!!! Nem szeretnék kilépni innen, mert a társaság egy pár tirpák kivételével nagyon jó. De nem okoz gondot ennek a cselekedetnek a meglépése. Mielőtt a diszpécser szolgálat magára venné azt a pár sort, amit fentebb írtam megkérem, ne tegye. Mivel nekem csak és kizárólag egy ember gusztustalansága háborít fel. NEM az ÉVA, NEM a Jani, Nem a kockacukrot kajázó Krisztián és NEM a Vali vagy a Mariann. A nappalos szolgálat sincs, semmi bajom még mielőtt bárki legendákat írna erről az egészről. Nyíltan és tisztán leírtam, hogy kivel van bajom és tisztán átlátható, hogy miért. Elhiszem azt is, hogy védenetek kell, de nagyon szépen kérlek titeket, hogy ne tegyétek. További jó melót mindenkinek mivel addig tiltva vagyok. Ha netán kirúgnának, akkor köszönöm szépen az együtt töltött időt és további sok sikert kívánok mindenkinek illetve köszönöm, hogy befogadtatok illetve segítettetek mindabban, amiben egy kicsit béna voltam. Remélem azt is, hogy nem fogtok rám rossz szívvel emlékezni és sok ember közületek már nem az alapján ítél, meg, ahogy néha itt szerepelek. Üdvözlettel Kolev Zoltán Taxi4-814
|
L.H.Oswald | 2009.11.01. 06:50:02 / # 141016 |
|
Mi volt az eset? Ha nem vagyok túl indiszkrét, csak tőmondatokban hallotam. Milyen cég ez, hogy mindíg történik valami! Van felvétel? Én a Kolev rádióját akarom :) Mesélj Kolev ahogy hallom már úgy is mindegy.
Előzmény: #140864 bendzsoo 2009.11.01. 04:49:10 |