Hozzászólások száma: 243
Oldalszám: 13
Témakörök > Droszt Híradó > Megdöbbentő,Megalázó transzferárak!Tűrnünk kell? A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
nemkar 2008.02.11. 08:29:02 / # 13516
Álmodsz királylány? 300 emberről írsz, azt itt még 10-et sem találtak. 2008-at írunk.Felhígultunk, mindenki egymást marja, és Te vissza akarod hozni, a régmúlt időket? Nem vagy kicsit /nagyon/ álmodozó?
tomajer 2008.02.11. 07:19:54 / # 13515
Csumikám, drága! Ha már álmodni sem szabad....:-( Mellékesen mi beléptünk. Ha nem léptek be elegen, akkor ti teszitek kidobott pénzzé, a mi pénzünket! Szeretném, ha nem így lenne.
tomajer 2008.02.11. 07:17:50 / # 13514
Köszönöm:-) A hogyan tovább, az ott derül ki. Pl. hogy igaza van-e Csuminak, és nem találunk alkalmas embereket a képviseletünkre, vagy kitermelődik egy új lelkes, aktív tenni akaró, és képes képviseletünk. Én azért fel tudok sorolni pár embert, akit szívesen látnék, a BKIK Taxis Szakmai Kollégiumában. Jja, ahhoz persze be kell lépniük! :-)
Csumi 2008.02.11. 04:28:37 / # 13512
Ébresztő Csipkejózsika! Hány "szervezetet" soroltál is fel? Na most..Ha abból egyet, mondjuk a BKIK-t "megszerzed" (szerezzük) akkor mi van? Ott a maradék ami úgyis lesöpör.Ne feledd, az ott ülőknek mi az érdeke.. (a politikai érdekeket képviselő brigádokról nem is beszélve) Persze! Mondhatod, hogy ,ha meg sem próbáljuk, nem is tudjuk meg lehetne-e eredményes a dolog vagy sem.. Azért borítékolnám a kérdést.. Na most...egyújabb pofára esés megér ennyi pénzt, időt, és fáradtságot? ..és ez a mai "taxis társadalom" aki csak marni, szapulni tudja egymást, az összefogást pedig már csak hírből (vagy onnan sem) ismeri megérdemli? Aztán ismersz olyan vezetésre alkalmas embert közülünk, aki mind emberileg, mind szakmailag alkalmas lenne a feladatra? Én nem!! Szóval ha Rám hallgatsz, nem várod a csókjaival ébresztő királylányt! Az egy másik mese....
szega 2008.02.11. 02:11:56 / # 13506
Kedves (?) tomajer! Én nem nagyon csíplek amióta a "virágládában" olyan kurtán-furcsán véget vetettél a beszélgetésünknek, de ezt most félreteszem. Ha a Ricsit kell lehülyézni rám számíthatsz. :))) Megígértem Neked, hogy belépek a Kamrába izé a Kamarába. Meg is teszem. Sőt akit tudok rábeszélek, hogy tegye ugyanezt. Hogyan tovább??? Jól látod kevesen vagyunk akik tenni is hajlandóak vagyunk a szakma jövőjéért. Azért próbáljuk meg. Mit veszíthetünk? Azért szeretnék a közeljövőben személyesen is beszélni valamelyikőtökkel, vagy akár mindannyiotokkal. Csogu tudja a számom. Kösz!

tomajer 2008.02.10. 23:18:13 / # 13511
Kedves zóna-zóna! Ez a téma, egy álmodozással körítve. Szerintem mielőtt rettentően felháborodsz, olvasgasd végig, és csendesen számolj. Újra elmondom. Nem csak Bpesten élnek taxisok!
tomajer 2008.02.10. 23:04:50 / # 13510
Örülök, hogy végre nem csak én hülyézem le a Csogut rendszeresen! Már volt értelme ennek a lapnak, ha egyre több embernek nyílik fel a szeme:-) De azért pár dolgot hozzáfűznék, ahhoz a sok okos gondolathoz, ami itt elhangzott. Leszögezem, hogy mindenkinek qrvára igaza van! Csak épp, az itt elhangzottak, az álom kategóriába tartoznak:-( Tudomásul kell vennünk, hogy ma a budapesti taxistársadalomban kb 2-300 megmozdítható ember van. Ennyien vagyunk, akik hajlandóak tenni, áldozatot hozni, kockázatot vállalni magunkért. 300 ember nagyon kevés. Mondhatni nem csinál nyarat. De csinálhat. Ha szervezett!!! Ha van valaki, akinek van elég pénze, ideje, hírneve, és hitele ahhoz, hogy megszervezze ezeket az embereket. Én ma ilyen embert nem ismerek a szakmában. Szóljon, akinek van ötlete. Tehát, nincs más választásunk, mint egy létező, némi súllyal már rendelkező szervezetet felhasználni céljaink érdekében. Egy ilyen szervezet bázisán van esélye 300 embernek is, hogy hathatósan hallassa a hangját, küzdjön az érdekeiért. Felsorolnék néhány szóbajöhető szervezetet. [b] FUVOSZ FODESZ Magyar Taxisszövetség BTI TGFSZ BKIK [/b](kamara) Nem szeretném egyiket sem minősíteni. Gondoljátok végig, melyik az a szervezet ezek közül, amelyiknek van esélye bármit is elérnie. Én személy szerint, a BKIK-t javaslom. Attus: Lehet, hogy igazad lesz. De ne felejtsd el, hogy a Kamara, egy kicsit nagyobb homokozó ahhoz, hogy a mi uraink csak úgy a saját kényük-kedvük szerint alakítgassák benne a szabályokat. Természetesen, biztos lesznek próbálkozások, de legalább esélyünk van. Már ha ez a 300 ember felfogja, és elfogadja, hogy ez az ügy megér egy órai munkát, és tízezer forintot. Ha nem éri meg nekik, akkor az azt jelenti, hogy ennyien sem vagyunk. Sajnos úgy nem lehet aratni, hogy nem vagyunk hajlandóak vetni.

tomajer 2008.02.10. 21:57:35 / # 13509
De igen. Csak előbb átrágtam magam a termésen:-)
killer 2008.02.10. 21:46:51 / # 13505
Nincs itt a takarítás ideje?

tomajer 2008.02.10. 21:29:55 / # 13508
Hmmmm! :-(

kibic 2008.02.10. 21:29:42 / # 13507
Egyél meg egy lejárt babkonzervet aztán ugorj seggest egy működő körfűrészbe!!!!
tomajer 2008.02.10. 21:09:08 / # 13504
Helló lógófütty! Üdvözlünk, körünkben. Az első kérdésedre könnyű a válasz: Attól, hogy ki mennyi babot evett. (Jja és milyen régen) A második kérdésed, már tényleg fogós, ravasz kérdés. De összehívjuk az "akadémiai közgyűlést", és megvitatjuk! Halló trottyosok! Feladat van, ébresztőőő! :-)
lógófül 2008.02.10. 19:34:50 / # 13503
Taxiskáim!Miután tudok róla,hogy a 90%-otok akadémiai tag,lenne egy komoly kérdésem.Mitől függ,hogy ki mekkorát fingik?Ja és mégegy komoly kérdés,hogy a legnagyobb fingot el lehet-e fűrészelni?

Bao, a FŐNÖK! 2008.02.10. 16:21:40 / # 13502
Nemkár értük!
Bao, a FŐNÖK! 2008.02.10. 16:21:21 / # 13501
Ő már olyan magasságban van ahová a mi szavunk nem hallatszik fel,vagy a füle hall másképp. :)
nemkar 2008.02.10. 16:20:22 / # 13500
Ilyen cég már volt, de hál istennek már megszúnt.
Bao, a FŐNÖK! 2008.02.10. 16:19:44 / # 13499
A pékek a legőrültebbek,rajtuk van a kifliláz,hogy reggel 7-ig ha nem csinálnak meg több ezer kiflit,akkor lesz nemulass! Asztalos ,gépész szintúgy. A BKVst ismerjük ugye?? A mentőst nemkevésbé! Szállj le a földre!!
Bao, a FŐNÖK! 2008.02.10. 16:16:55 / # 13498
Legközelebb meg lesz egy cég ahol minden fuvar egy ezres lesz bárhonnan bárhová,te meg majd jössz ezzel,hogy dehát ők is emberek,értsd meg őket... :(((
attus 2008.02.10. 15:08:06 / # 13497
"...hanem taxisok...be a kamarába..." Naívitás! Valószínüleg már erre is régen megvan a forgatókönyv! Mielött elérné a tagság azt a létszámot, amivel már lehetne kezdeni valamit gyorsan megszavaznának valami új szabályt amivel kirekesztenék őket a döntéshozásból!!!! Pár kolléga meg jól kib@szna pár tízezer forintot az ablakon! Nekem ez a véleményem, elnézést érte! Az összefogás lenne az egyetlen megoldás, de az meg ebben a szakmában-sőt ebben az országban- nem működik!
csogu 2008.02.10. 13:01:52 / # 13496
Na lépek, remélem beleesem egy pár röpteres tranyóba, és akkor mára is köszönöm, én megvagyok:-))

Oldalszám: 13