Hozzászólások száma: 11025
Ugrás a hírhez Oldalszám: 552
Témakörök > Droszt Híradó > Plus Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tudomis(kibic) 2011.02.03. 16:14:29 / # 122341
Nagyon jó ötletnek tartom! :) Én is! Hurrá! Másként nem is lehetne! Egyik 10 éve droid kollégám most befektet, és vállalkozó lesz. Vesz autót,stb... Becsülöm érte! TE VISZONT AKKOR IS IDIÓTA VAGY!

Provokatőr 2011.02.03. 12:34:13 / # 124844
Igazad van, ezért írtam a droidok többségéről. Tudom, hogy vannak olyanok, akik rajtuk kívülálló okok miatt lettek azok, és még köztartozásuk sincs. És vannak olyanok is, akik saját maguk döntöttek úgy, hogy nekik kényelmesebb a droid-élet. A nullás papírról én csak annyit írtam korábban, hogy segítené a szakma tisztulását, rendbetételét. Mint ahogy az "egy vállalkozás, egy autó" elv is. Nagyon jó ötletnek tartom! :)
puccos 2011.02.03. 10:08:45 / # 122029
Nem szeretném védeni a droidokat, de nem feltétlenül csak a köztartozástól lesz droid a droid, ezer oka lehet. Gondold csak végig. Ezért kellene, egy vállalkozás egy auto. Pillanatok alatt rend lenne a piacon. Eltünne ez a sok adócsaló rabszolgatartó.

peti493 2011.02.03. 09:31:25 / # 124843
Tudjátok a kényszer nagy úr. A pénz kergetése nem újkeletű dolog, csak mostanság taxiséknál értelmetlen. 17-19 óra? Ez olyan meglepő? Én simán dolgozok havi 400 óra körül, mert MUSZÁLY, és nem azért mert én vagyok a munka hőse. Egyszerűen meg kell élni, eltartani a családot, ami egyre nehezebb, és akárhonnan nézem, a szotyinál igenis van meló. Még lehet hogy egyszer engem is rákényszerít az élet, de akkor én úgy csinálnám,hogy: Vennék kütyüt és minden utas kapna 200ft ot. miután 165 ft a tarifa és az átlagút 5km, akkot elvinném 205 f-al. És akkor már ki a szotyi???? Na mindegy a lényeg hogy ezt elqrtuk de rendesen, arab testvéreinktő kéne erőt meríteni.................. (kairo)

Provokatőr 2011.02.03. 02:05:40 / # 124842
Látom, ha intelligens...bocsánat, az nem lehet...ha normális hangvételben szólnak hozzád, te akkor sem tudsz normálisan válaszolni. A szüleidet nem én bántottam, hanem te magad. Ha nem érted, hogyan, hát nem érted. Fenyegetőznöd meg teljesen értelmetlen, senkit nem érdekel. Itt sokan támadják a szakmát gyilkoló taxisokat, de igen kevesen játsszák a Rambót. De áruld el, intelligens tudodis, hogy a droidok többsége mitől lett droid? Véletlenül nem a köztartozásaiktól? (Nullás papír) A fél perces prüttyökről: amikor a diszpécser elköszön nap nap után, fél percig csak a prüttyök mennek. Nos, végül pedig ha valaki nagy nyilvánosság előtt a saját apját idiótának nevezi, legyen mögötte akármennyi nevető arc, az mindent elmond magáról. Nőt akkor lássál, amikor az én 30 éves húgomat, és akkor sz@rjál legközelebb, amikor az én szám lesz alattad! (Áhh, nem megy nekem ez a stílus...) Kvázi...
törölt felh. 2011.02.02. 18:41:45 / # 122343
Azt még azért szeretném leírni amit a véleményem szerint ide szántam. Ha azt vesszük, hogy én 200 forint körüli átlagban szállítom kilométerenként az utast akkor azt mondom 20 egységnyi idő alatt jutok a gödörbe ahol vége a szakmának. A 150 forintos viteldíjjal meg szerinten 15 egységnyi idő alatt jön el a vég. További sok sajnálgatást. Szegény utasok.

törölt felh. 2011.02.02. 18:33:07 / # 124841
Válság van? Röhögnöm kell. A piac diktál ? Mégjobban röhögök. Segíts mert nem értem. Jöttek mentek a droszton áldogáló taxisok között az utasok és keresgéltek kutatgattak hol találnak már végre egy belevaló taxist aki alakít egy plusz taxit ahol mélyen nyomott áron fuvaroznak azok a taxisok akik sajnálnak megfelelő viteldíjjat kérni szegény válságban lévő utasoktól.
hiénakutya 2011.02.02. 18:04:40 / # 122326
:-)))

nazoli 2011.02.02. 17:38:24 / # 124825
Egyszer Kanthoz beajánlottak egy embert. "Mester! Ez egy csodaember! Meg kellene néznie, és meghallagatnia! Ez az ember hat nyelven beszél!" Kant, vonakodva ugyan, de a kapacitálásnak engedve, adott neki egy időpontot.A meghallgatás után kérdezték tőle, hogy mi a véleménye az illetőről. Ennyit válaszolt. "Az ember csakugyan hat nyelven beszél, de mind a haton hülyeségeket!" Nem ismersz magadra?

tudomis(kibic) 2011.02.02. 16:11:32 / # 122317
TAXISTÁRSAIM! NE ETESSÉTEK A CÉGETEKET ÉHBÉRÉRT! VAN FIZETŐKÉPES KERESLET!

tudomis(kibic) 2011.02.02. 16:08:42 / # 124840
1: Mamám egy tünemény, apám egy idióta. (mert 74 éves, és taxis! :) ) Róluk le kellene szállni,mert Igor tőlük kér WD4-et, ha tárazni akar! A merevedésem megtekintheted ha elhozod a 30 alatti húgodat! Nálam különb lehetsz, és okosabb is,de ha nem veszed észre, hogy a szakmát gyilkoló taxistársaimat kissé indulatosabban támadtam tegnap este, akkor intelligensebb nem! 2. A cégemnél tartott droidok miatt még mindig nem működik a félcsendes, mert a droidtartó nem nyithat vállalkozói számlát tartozásai miatt! 3. Ha van saram, az én dolgom. Ha nincs bakót lőttél, de nehogy rajtad dolgozzon elsőre! 4. A nem közénk valóra reagálnék, a többi fröcskölést elfelejtem. Amikor utóbbi cégemnél elköszöntem fél percig csak a "prüttyök" mentek... 5. A kolléga nem érezte az idő szavát (anno én is), de a cég rám kényszerítette... No! Neked én nem írok. Nem szeretlek, nem utállak, és nem is ismerlek, de ha idetátod a szádat, akkor ugyanígy fogok Neked válaszolni a továbbiakban is... Kvázi belesz@rok!!!
tudomis(kibic) 2011.02.02. 15:44:42 / # 124839
Átfogalmazom, hogy értse érzékeny, de idióta barátunk... (Vasvillád van? :) ) Sokan a nullás igazolás miatt lesznek droidok. Erre lépte a kormány, hogy vállalkozz önállóan, és ad hitelt,lehetőséget. Aki nem veszi magának a bátorságot, az magára vessen, és fizessen heti 70-et a rendszámtulajdonosnak, vagy másnak. Ezek nem vérszívóak? Ugyan! Az internetet használni tudni kell! Legalább egy nyelven tudni kell (Vegyél levegőt, én 4-et bírok!) Ezt Európában megköveteli a kor! És láss csodát! Magam láttam be anno, hogy hiába beszélek nyelveket, a Suzukim nem felel meg a kor követelményeimnek,így jogosan nem fértem hozzá a szállodákhoz. Azért írtam magamnak,hogy lássam hol voltam sértő, vagy megalázó. Ha korrekciónak nem is sikerült, önkritikának jó. Te pedig -ha taxis vagy- idióta vagy. Én is,de sajna ez van!
mekintos32 2011.02.02. 12:33:36 / # 124838
Ennyit a 150-es TAXI -ROLL !!!!sziasztok szomorúan és dühösen írok arról hogy 1 év alatt 3 kollégám is azért huny el!!! mert állandóan dolgoztak hogy meglegyen a napi 9000 leadó, mert ha nem a kor ki vették alóluk a kocsit ők meg munkanélküli lettek volna és nem tudtak volna gondoskodni a családjuk roll ezt nem fogom nézni tétlenül hogy egy taxisnak 17-19 órát kell dolgoznia csak azért hogy mások zsírosodjanak hogy lehet ezt engedni ha valakinek van 15 céges autója és ráültet kényszerböl rászoruló melósokat több mint 8000000 milliót kaszáljon adó mentesen de te dögölj meg a taxiban!!!!!!!!!!!!!!!!

volántaxis 2011.02.02. 01:31:15 / # 122369
Egy utas volt, ne bántsd:o)
Provokatőr 2011.02.02. 01:24:52 / # 124837
Sok összefüggést nem véltem felfedezni írásodban, mégis megpróbálok reagálni rá. 1. Én nem idiótáztam le senkit, téged sem. Reagálhatnék a te stílusodban is, de ebben az esetben semmivel sem lennék különb nálad. Korábbi bejegyzéseid alapján úgy vélem, neked merevedést okoz az, ha másokat gúnyosan, trágárul szólítasz meg. Ez a te bizonyítványod, és bármennyire is nem szeretnéd, a szüleidé is. Gondolj rájuk is, amikor megfogalmazol egy-egy írást. 2. Engem módfelett zavar az, hogy míg én rendesen fizetem a járulékaimat (minimálbér esetén ez éves szinten úgy félmillió forint!), addig olyanok viszik el előlem a munkát, akiknek több-százezres tartozásaik vannak, és autót vagy rendszámot bérelnek. 3. Írásod hangvételéből, stílusából úgy olvasom ki, ez a "nullás papír"-dolog érzékenyen érint téged is. Gondolom, nem kis kihívás lenne beszerezned őket... 4. Nem tudom, mi köze a taxizáshoz annak, hogy van-e valakinek internete otthon vagy nincs. Nem egy olyan taxist ismerek, akik internet nélkül is rendes emberek, jó taxisok. Viszont aki a kollégáival csak olyan stílusban tud kommunikálni, mint mondjuk te, "akkor az nem közénk való..." 5. "A kategóriák is akkor lettek bevezetve, amikor a kolléga nem akarta érezni az idő szavát. Rákényszerítették a cégek! Mintha ellentétet vélnék felfedezni ebben a két mondatban. Most a kolléga nem akarta érezni az idő szavát, és ezért volt szükség kategóriákra, vagy a cégek kényszerítették a kollégára a kategóriát? Megkérnélek valamire: nekem csak akkor írj, ha tudsz a stílusodon változtatni. Köszönöm.
nazoli 2011.02.01. 22:58:45 / # 122351
Ehhez többen kelletek?:DD Ezért tart itt ez a szakma.:(
utazo 2013 2011.02.01. 19:17:50 / # 122039
Tudomisnak. Neharagudj, mért kell a másikat lekacsázni ez az irásod szerint nem te rád vall.Eggyütt huztok ,ráadásul nemtudod hova kerülsz hogy tudod eltartani a kis családod? De ez nem csak neked szól.Lehet nem sok idő kell, hogy te is ti is szotyisok lesztek.VÁLSÁG VAN. PIAC DIKTÁL: Egymást csak zikáljátok. Bocs hogy irtunk.Jo munkát sok utast...
tudomis(kibic) 2011.02.01. 18:36:05 / # 122027
Gyere ide majd megtudod... Helyesbítek. Ne gyere. Te itt béna kacsa lennél!
tomajer 2011.02.01. 17:54:00 / # 122016
Phűűű! Így pörög? Ezéé több mint háromszáz repteres kanyart lehet csinyáni! :-)
vasember 2011.02.01. 17:41:27 / # 121944
Mindenki szidja a plust. A Főtaxi mivel különb a havi 400000ft. leadójával.

Oldalszám: 552