Hozzászólások száma: 11025
Ugrás a hírhez Oldalszám: 552
Témakörök > Droszt Híradó > Plus Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
hiénakutya 2013.10.14. 16:03:56 / # 130930
Nézd, én nem tehetek arról, hogy szövegértési problémáid vannak. És remélem, hogy most már a hozzád hasonlóan korlátolt osztap barátod is látja, hogy annak, hogyha esetleg a jövőben sem lesz több beülős utasa, hogy leszakadhasson a fuvarszervezőjéről, nos, annak nem a hiénák lesznek az okai, hanem elsősorban te, és több ezer lelkes, önkéntes társad. Csak így tovább! :-) negyvenhárom
vmiki 2013.10.14. 15:52:24 / # 130929
Azért téged is ki lehet zökkenteni a józan itélőképességedből. Ez jó... Szóval, szerinted, a társaságok tehetnek arról, hogy az utasok nem a mezitlábas susogó cipős, joggingos, bizalomgerjesztő fazonhoz ülnek be, teljes biztonságban, mert tudják, ugyanannyiért fognak hazamenni, mint szoktak. Megnyugtatlak: kb. több ezren képezzük ki az utasokat arra, hogy az új törvény Budapesten nem jelenti azt, hogy sárga taxit bármikor, bárhol majd a jövőben nyugodtan leinthet, mert akkor azt hiszi: biztonságban van. Folyamatosan tájékoztatjuk Őket arról, hogy tök mindegy, hogy kihez de mindenképp ismert társasághoz tartozó autóba üljenek be. Kiképezzük arra is, hogy a City meg Vodafone logó nem a City Taxi, pedig én nem is oda tartozom. Ismétlem: ezt nem mi főztük. Ez csak egy ellenstratégia a tisztességesen dolgozó taxisok védelmében. Én lennék a legboldogabb, ha csak az utcán csordogálva, leintős utasokat várva taxizhatnék. De Ti ezt elbasztátok anno...
hiénakutya 2013.10.14. 15:50:15 / # 130927
Nade miért telefonálnak az autód mellől taxiért, ezt mondd meg! Nem számítok büntetett előéletűnek, tiszta erkölcsim van. :-) kilencvenkilenc - én nyertem
osztap 2013.10.14. 15:34:46 / # 130926
A sorban az elsőtől a Keletiben kapja a 6000-t, az ötödik meg nagy korrekten elviszi 2100-t a BAH-ra. Nem láttad vagy csak nem akarsz rá emlékezni? Csak egy hónapja volt a tévében. A valóság alap meg csak annyi, hogy naponta így megy a hiéna helyeken akár több tucatszor is. Ez nem "lecke", maga a valóság. A szerecsent akár hogy is fürdeted mindig mocskosnak látszik. A szakmánk első számú problémái a hiénák és nem a céges taxisok annak ellenére, hogy köztünk is vannak inkorrektek. Ideje lenne csinálni egy statisztikát ,hogy milyen arányban vannak a büntetett előéletű taxisok és ezek honnan is "dolgoznak" elsősorban. Ugye nem szükséges felsorolnom, magadtól is tudod, hisz közéjük tartozol, akár taxizol éppen vagy éppen nem. Csak ennek a rétegnek az érdeke van nálad szem előtt pedig ez csak számszerűleg a törpe kisebbség. Megjegyzésem: ha rajtam múlna nem lenne egy fuvarszervező se, de bűnöző taxis se, de a nagyobb kárt ez a kisebbség okozza.
alelölülő 2013.10.14. 15:33:10 / # 130925
Hát, aki az 5000-res tarifát programoztatta, lehet, hogy nem hiéna volt, hanem T4-es. :-DD
hiénakutya 2013.10.14. 15:26:37 / # 130924
Jó, és most olvasd el még egyszer! :-Dp hatvanhat
strikt1 2013.10.14. 15:24:59 / # 130923
Rossz a hasonlat. A kanibalizmus ezen formaja nem tiltott
vmiki 2013.10.14. 15:15:13 / # 130922
Te sokkal intelligensebb vagy annál, mintsem igy elvesd a súlykot, és átmenj személyeskedésbe, ezt Te is tudod..... Az általad felsorolt érvek nem méltók hozzád. Szerintem indulatból reagáltál. Nos. Anyagi áldozat részemről: csak meg tudom itélni, mennyit fizetek egy szolgáltatásért s mit nyújt cserébe. Nem buktam meg matekból. Mikor azt hallom a törzsutasunktól, hogy egy sokkal görbébb estén véletlen az Oktogonon szállt be a taxiba, s nem csak 15.000.-ért vitték haza, de az óráját, nyakláncát is leszedte róla a ......kollégának nem nevezhető egyén, akkor ezt Te hogy deffiniálnád? A saját szemem előtt programoztatta be egy retek hiéna a taxióraszerviyben az 5.000. Ft-os tarifát a 2. helyre de nem ez volt a legmeglepőbb, hanem az, mikor a munkafelvevő az alapdij, várakozási dij, léptetés fogalmát kérdezte, majd 5 perc után feladta, látván: a nevét X-el fogja aláirni. Nem tudom: egy kicsit nem lehetne ott a frekventált helyen dolgozó droidokra kicsit jobban figyelni, ez még nem New York, a sárga nem elég, valamilyen szint kivánatos az 5.000. Ft-os kilometer dijhoz.
hiénakutya 2013.10.14. 14:35:21 / # 130921
Látod, mennyire primitív vagy? Az, hogy az utas csak rendel, nem neked jó. Az egyrészt az utasnak jó, mert kényelmi szolgáltatást kap ugyanazon az áron (eddig olcsóbban kapta), másrészt a fuvarkereskedőnek jó, aki meg ebből gazdagodik meg. Neked rossz, hiszen te a piacodhoz csak anyagi áldozatok árán férhetsz hozzá, és miután hozzáfértél, még többletszolgáltatás nyújtására kényszerülsz, ugyanazon az áron. Mondjak neked egy példát a köztörvényes bűncselekmény fogalmára? Az, hogy téged nem lenyeltek, hanem kihordtak, na az egy köztörvényes bűncselekmény volt. Emberiség elleni. ötvennyolc
hiénakutya 2013.10.14. 14:28:09 / # 130920
Kitől kap 6000 forintos árajánlatot? Baba, nem a hiénát rendelik, hanem téged, a szép kockás autóddal! Odamehetne hozzád, beülhetne bizalommal, vagy kérhetne árajánlatot, hiszen látszik az autódon, hogy nagyon korrekt, rendes, becsületes taxis vagy, meg - gondolom - az ábrázatod is bizalomgerjesztő. De mégis te élsz a rádióról, a hiéna meg az utcáról. Ez hogy van, ez hogy lehet? Hogy egy szombat éjjel a Széchenyi téren, ahol aztán taxi taxi hátán van, de mezítlábast még keresve se nagyon találsz, az utas nem odamegy valamelyik retekhez, hanem telefonon rendel egyet, lehet, hogy pont ugyanazt, amelyik tőle 10 méterre várja a csodát. Miért van ez? A fuvarközvetítő az milyen rendet tart? Mondjuk én vagyok az utas, nagyon korrekt matricás autóval utazok, ámde benyomódik a tisztelt kolléga zsebében a távirányító, mintegy véletlen. Na, oszt mi történik? Visszakapom a pénzemet? Mert én, mint utas pont leszarom, hogy a fuvarszervező esetleg szerződést bont a taxissal; azzal én nem leszek előrébb. Mást nemigen tehet, mert nem hatóság. Mondom, gyönyörűen bemagoltad a leckét, hibátlanul föl is tudod mondani a fuvarszervezők faszságait, de nagyjából egy olyan 80-as IQ fölött már azért el kellene gondolkodni azon, hogy ezeknek mennyi valóságalapja van. hatvankilenc - a legjobb évjárat
vmiki 2013.10.14. 14:13:17 / # 130896
Semmi különös, csak a kollégám egy majdhogynem teljesen kezdő új kollégánk szerncsétlen bemutatkozására célzott.....sajnálom emberileg, de egy alapszintű tudás minden társaságnál követelmény. Ay 1 hetes tanfolyam ma már semmire sem elég..........

bollinger 2013.10.14. 13:43:23 / # 130919
?
vmiki 2013.10.14. 13:21:43 / # 130918
Ma kilépett......
vmiki 2013.10.14. 13:19:59 / # 130917
OK. Annyit még szabadna megjegyeznem: Ugye, milyen vicces, mikor egy hiéna akarja elmagyarázni nekünk, hogy mi a taxizás? Egy hiéna, aki nemhogy taxis, hanem egy sima köztörvényes bűnöző és most azt a romlott levest reklamálja, amit Ő főzött egykoron, minek eredményeként az utasok nem mernek csak rendelni. Viszont köszönjük szépen, ez nekünk csak jó!
osztap 2013.10.14. 12:19:36 / # 130916
Annyiból más rendelni, hogy nem 6ezer forintos ár ajánlatot kap egy 2100forintos fuvarra. Lásd az oktató filmek tucatjain. Ha sikerülne a fészkükhöz ragaszkodó hiénákat kivenni a rendszerből akkor a bizalom helyre állításához pár hónap is elég lehetne. Egyezkedni csak vidéki fuvar esetében van lehetőség ,de nyilván tudod is. A fuvar közvetítő igyekszik rendet tartani a saját háza tájékán annak minden következményével, innen a nagyobb bizalom. A hiénák is össze tartanak, igyekeznek egymás szennyesét tisztára mosni. Ebben biztos alapos ismereteid lehetnek.
strikt1 2013.10.14. 10:03:44 / # 130915
roger
6ker 2013.10.14. 07:35:27 / # 130914
Persze,a plusosok nyomorítottak meg 6000 taxist,azzal,hogy egy már kialakult sémát követve,a saját érdeküket szem előtt tartva elérhetővé tették ezt a szolgáltatást az átlagpolgárok számára Ugye ez egy vicces mondat, csak lehagytad a sok :)))))) jelet . !?
Vin 2013.10.13. 22:59:02 / # 130913
Szombat 169 :D
Vin 2013.10.13. 22:57:52 / # 130912
Oké,csak szerintem tekerd lejjebb a hangerőt,mert (ahogy korábban már említettem) ez így nagyon "Mátyás szagú".
Vin 2013.10.13. 22:53:49 / # 130911
Hehh :D én,a megtestesült szégyen és megrontó,nap mint nap bekapcsolom a rendszert és taxizom. Egy középszerű tucat retekkel járok,annyit akarnék keresni amennyiből tisztességesen,nélkülözés nélkül meg lehet élni 2013-ban,mindezt úgy,hogy az út végén az utas mosolyogva száll ki mellőlem,pedig nincs rajtam paróka meg krumpliorr. Ezerszer inkább ezt,minthogy vadásszak a verebekre,akik még nem égették meg magukat az "igazi" taxisokkal. Persze,a plusosok nyomorítottak meg 6000 taxist,azzal,hogy egy már kialakult sémát követve,a saját érdeküket szem előtt tartva elérhetővé tették ezt a szolgáltatást az átlagpolgárok számára,és nem azok,akik miatt az az általános közvélemény a taxisokról az hogy lehúz,stb. Haggyadmár...
Oldalszám: 552