Hozzászólások száma: 229
Oldalszám: 12
Témakörök > Droszt Híradó > FODESZ - Érdekvédelem A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2007.07.20. 12:24:24 / # 113221
A statisztika meg k...ra nem érdekel.
törölt felh. 2007.07.20. 12:22:16 / # 113214
Tapasztalat.
törölt felh. 2007.07.20. 11:53:14 / # 113220
Ezen beírásomat a rádiótaxis topicból hoztam át. Inkább itt a helye. Ejnye -bejnye! Te gúnyolódsz velünk,amikor belőlünk élsz? Hogy merészelsz gúnyt űzni az ár alatt dolgozó és családjukat egyre nehezebben eltartó zsákodat tömködő kollégáimból? Milyen jogon?Nem vagy te itt FŐNÖKE senkinek sem,még ha te úgyérzed akkor sem. "Tudod Világ Forradalmárai Egyesüljetek!" Micsoda szöveg ez?Egyszerűen a TAXIS kollégáimnak elegük van a cégvezetők diktátumából. Érdekvédő állj az élre és tedd a kötelességed,vagy tessék hivatalosan bejelenteni a lemondásod.Ne várd meg amíg a TAXISOK akik ezt a titulust adták neked VISSZAVEGYÉK tőled.Ez manapság percek alatt megtőrténhet. UI:Nemkarnak üzenem:Igen van 2-3napi kitartásom egy jó cél érdekében.

dog 2007.07.20. 11:37:01 / # 113219
Jó reggelt! Én minden utasnak aki csekkes,vagy kártyás és beszól,hogy neki kettes tarifa jár a cégtől,annak én megmondom,hogy a cégtől lóf@szt sem kap.Kap viszont a családomtól hozzájárulást az utazásához,amivel kevesebbet fog fizetni,mint például a beülős.Megkérem,hogy tisztelettel gondoljon a családomra akik hozzájárulnak az ő utazásához.

Gyurcsányi 2007.07.20. 11:26:01 / # 113218
T Góré 001. Arra lennék kíváncsi,hogy miért ólcsóbb ma a telefonon rendelt taxi km.-er díja,mint a leintős?Miért kell nekem,akár nagytéténybe is kimennem 0ft kiállással és olcsó tarifával szállítanom a megrendelőt? Miért kell megbüntetnem azt aki az utcán beül és nekem 1m-ert sem kellett érte mennem? Ez a világon mindenhól fordítva van. Vagy,ezt is a GVH akarja így? Vagy a cégvezetők így látják biztosítva a hosszútávú szükségességüket? Külföldön,ha valaki taxit rendel/dohányzó vagy nem,A kategória,Légkondi, stb/az bizony pénzbe kerül. Attól tartanak a cégvezetők,hogy akkor kevesebb lenne a rendelés? Esetleg többen lehúznák a matricát és ezzel kevesebb lenne az ŐK bevétele? Az a jó a vezetőknek ami nekünk rossz?
csogu 2007.07.20. 11:20:26 / # 113217
[b][i]Már két bírósági ügy is lett belöle az egyik az " alap díj" együttes emeléséért még most is folyik! Több milliós bírság kiszabásán fáradoznak! Szóval ez így ma már nem megy![/b][/i] De azt persze elfogadja a GVH, hogy együttesen nem alaklmazzátok a főváros által is engedélyezett éjszakai tarifát. Azt egységesen 240 Ft-on tarthatjátok... Sok mindent lehetne, csak az akarat hiányzik...pontosabban a kényszer, hogy akarjátok. A többi az csak hülyítés.
góré001 2007.07.20. 10:05:11 / # 113212
Ez nem igaz! Sajnos vagy nem is annyira sajnos rosszak az információid!! Járj utána add össze az összes cég havi utas listáját és rájössz , hogy nem így van ez ma is kb egy millió utas.Ennyi volt 4-5-évvel ezelött is! Sőt a létszám már mint a Taxis létszám párs százzal kevesebb is! Ma kb 5250 fő! ugyan ez négy évvel ezelött 5650 körül volt!

törölt felh. 2007.07.20. 09:29:56 / # 113213
[font size=4]Sajnos ma fele annyi címet tudsz fizikálisan felvenni mint néhány évvel ezelött! Ennek a jelenlegi fővárosi közlekedési helyzet a város ellehetettlenűlése az oka![/font] De Pali! Az igaz, hogy feleannyi címet tudok felvenni mint pár éve, de amit írtál, aszerint utasigény lenne, de nem tudunk-tudtok kocsit küldeni. Ez sajnos nem így van. Nincs utas, illetve feleannyi mint néhány éve.
törölt felh. 2007.07.20. 09:16:05 / # 113216

góré001 2007.07.20. 07:35:13 / # 113211
Konkrét kérdésekre konkrét válaszok! Ime: A " O " forintos kiállást annak idején a City taxi találta ki , hogy a profibb erőkből állo Budataxit , a nagy multú Főtaxit és a jól menő Volán taxit üzletileg befogja! Valóban cím nyerés lett az eredménye! A pacsi pénzeket főleg a londínerek " megvétele" csak úgy piaci megfontolásból a Buda taxi találta ki!/ tudod ott voltak a legprofibb legzsiványabb/ nem hiéna !! zsívány!!/ taxisok!! Sajnos amit felvetsz és el szeretnél érni az ma már nem megy! A GVH minden ilyen " együtt" megmozdúlást milliokkal büntet! Már két bírósági ügy is lett belöle az egyik az " alap díj" együttes emeléséért még most is folyik! Több milliós bírság kiszabásán fáradoznak! Szóval ez így ma már nem megy! A Tarifák emelése vagy kiigazítása: Nos itt is nehézségekbe ütközik , hiszen ha valaki egyedűl teszi meg az azonnali piac vesztést ér el méghozzá olyan mértékűt , hogy a működése is veszélybe kerűl! Az egyszerre nos az meg GVH!!!! Azért kell az önkormányzatnál lobbizni és ott elérni mert másképpen nem megy! Hidd el senki nem akarja a Taxisokat nyomorogtatni csak ez egy nagyon nehéz döntés! Ha emel veszít címet és vele együtt Taxist is hiszen tudjuk ismerjük a Taxisok lélektanát " Ahol a cím ott a helyem!!" Lásd Zóna taxi olcsobb tarifa mégís pillanatok alatt 400 taxis!!! És híába írjátok le százszor és ezerszer milyen hülyék mégís ott vannak mégís csinálják és bíztosan meg is éri nekik mert különben az elöbb leírtak lépne életbe!! Hídd el minden vezető azon fáradozik , hogy sok sok címe legyen és ehhez sok sok Taxis adja a nevét munkáját! ma nem a címekkel van a baj hanem a címek megközelítésével! Azaz a hatékonysággal! Sajnos ma fele annyi címet tudsz fizikálisan felvenni mint néhány évvel ezelött! Ennek a jelenlegi fővárosi közlekedési helyzet a város ellehetettlenűlése az oka! Ma nem tudsz a címekre nyomni mert a megjelölt idő intervallumokban nem érsz nem érhetsz oda! Így kevesebb cím több idő maradt számodra! Nem a CÉGVEZTŐK híbája! Demszky ilyen várost csinált!! Sajnálom , hogy néha az indúlat felül kerekedik a józan észen és racionalításon és azt is sajnálom , hogy néhányan amúgy dúrr bele balázs módra jogi és egyébb ismeretek hiányában itt össze - vissza írogatnak ! Nos egy kicsit az én tevékenységemről: Amit én hangsúlyozom én a tehetségemnél fogva az aggilitásomnál fogva a lobbizásommal el tudtam érni azt elértem ez eléggé sok de ennyi Lehet lehetne több de nekem ennyire telLett! Én nem bánkodok miatta de nyílván az én lehetőségeimnek ennyi a határa jöhet valaki aki ennél többet jóval többet tud tudhatna elérni De jön - e??? Vagy hol van?? Szívesen elnézném mástól másoktól ha ennyit vagy ennél hatékonyan többet érne el! Van ilyen és ha van Hol és Ki !!! Tőlem függetlenűl is elindúlhatna de szívesen átadom ezt is ha valaki veszi a fáradságot és bele áll!!!!
indi50 2007.07.20. 07:26:44 / # 113210
Hát, ha veszekedni akarsz az utasokkal... Az idők megváltoztak.Régen azért nem volt probléma, mert a drosztról ment az autó és azt tudták az utasok, hogy nagyjából mennyibe kerül. Most, az összes céges le lenne tiltva magas kiállási díj miatt, ha lenne ilyen szabály a cégszabályzatban, vagy mi a fenében. De gondolom, hogy ezt, azzal is sikerülne nekik áthidalni, hogy mondjuk azt mondják a cégvezetők, hogy 300ft.-nál nem lehet több a kiállási díj, csak kevesebb. Tényleg jó lenne? Szvsz.
indi50 2007.07.20. 07:17:13 / # 113209
A beírás első része, rám nem vonatkozik. Ezért a másodikhoz szólnák hozzá. Én találtam: "A vasutasok elfogadják illetve nem ellenzik a szakszervezeti dolgozók fizetését. Legalábbis ezt állítja Gaskó István, a Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezetének elnöke. A Magyar Hírlap nemrég egyik számában azt közölte, hogy a szakszervezeti tisztségviselők, a titkárnőt is beleszámolva, átlagosan havi 700 ezer forintos bruttó bérért dolgoznak. Gaskó István azt mondta, tényleg ennyi az átlagfizetés, de szerinte megdolgoznak a pénzükért - számolt be az RTL Klub Híradója"
indi50 2007.07.20. 06:58:42 / # 113208
Ennek a szerva dolognak, azért fuss neki mégegyszer. "egyet véletlenül is szerezhetsz mert én mindig ászt akkarok szerválni és ha nem sikerül akkor az az ellenfélnek pont)." Egy game-ben 8x nem sikerül a szerva, azaz 4 kettős hiba, az egy pont. Na, de hol itt a véletlen?:) Vagy tévedek? Tudom, Bogdáni!
törölt felh. 2007.07.19. 20:28:32 / # 113206
Arról nem én tehetek,hogy te egy O vagy és a szüleid is O-ák mert nem tudtak neked biztosítani inger gazdag gyerekkort. Nem beszólni akarok. De hidd el van aki ha akarja ha nem történek vele dolgok,és nem csak leélik az életüket hanem megélik minden percét.
ZeroFighter 2007.07.19. 16:33:26 / # 113205
Ehhez is ért. Mindjárt besz...k! Mindenhez ért.
cbtaxi 2007.07.19. 14:43:02 / # 113201
Hiányolja Góré001 a konkrét javaslatokat. Na akkor itt van egy! Már nem tudom melyik cég vezette be anno a 0 ft-os kiállást. Nagy dobás volt,mondhatom.Olyannyira,hogy az összes többi cég KÉNYTELEN volt ugyan így tenni. Kénytelen volt,mert valljuk be,komoly címveszteséget okozott ez a lépés a többi társaságnak. Az egységes (nocsak,lehet valamiben egységes a szakma? ) 0 ft-os kiállással viszont, vissza állt a korábbi status quo. Elveszítette a kezdeti előnyt a renegát cég.Ha mindenki!!!!!!!!visszaállna a régi,bevállt kiállási díjra azért a Gazasági Versenyhivatal sem szólhat. Nem emlegethetne árkartelt,mert akkor sem szólt amikor ÖNKÉNT és "dalolva",megszüntettük. Nosza,üljenek össze és egyezzenek meg!

törölt felh. 2007.07.19. 13:38:36 / # 113200
Tizedes! Killer! Kritikus! Meg a többi sz@r faszú nicktől kérdezném: TAGJAI VAGYTOK A FODESZNEK?????? Vagy tudtok még egy olyan érdekvédöt aki csinált egyáltalán valamit??????

kritikus 2007.07.19. 12:42:21 / # 113199
Nem vagyok formában majd később jövök.

öreg 2007.07.19. 12:24:57 / # 113193
Tizedes írta hogy a Palika kérte ezt.

kritikus 2007.07.19. 12:22:02 / # 113198
????????,vagy irónia?
Oldalszám: 12