Hozzászólások száma: 2330
Ugrás a hírhez Oldalszám: 117
Témakörök > Droszt Híradó > CITY-S CENTER A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
--0-- 2007.11.09. 12:42:19 / # 107958
Kedves Etikás! Igen, nemkarnak joga van a véleményét hangoztatni, csakúgy mint mindenki másnak. A megfelelő helyen és a megfelelő stílusban. A baj itt ezzel van, és nem a véleményével. Emlékeztetnélek egy régebbi témára, ( "ma délután elpárolgott a hűségem a City Taxihoz" ) amikor nemkarnak olyan stílusban sikerült elküldenie a jogosan felháborodott megrendelőt a p.....ba, hogy a city nem győzött elnézést kérni a kolléga nevében. Azt hiszem abban talán egyetértünk, hogy nem ez a legjobb módja az ügyfélkapcsolatok ápolásának. Arról nem is beszélve, hogy a nemrég cityssé vált nemkar milyen dehonesztálóan, lekezelően nyilvánított véleményt a többi, más társaságbeli kollégáról. Sajnos ezeket a hozzászólásait már törölték, de ez az amit nem engedhet meg magának senki. Valakinek a szabadságjogai csak addig tartanak, amíg ezzel másnak nem okoz kárt!
csogu 2007.11.09. 12:31:58 / # 107957
Legalábbis a mostantól kialakuló beszélgetést ne a te beírásodra vetítsék vissza! Nemkar, képzeld el, egyszer voltam egy ilyen sziklás helyen. Gyerek voltam, tudatlan, szóval nem sokkal jobb, mint most:-)) Nézegettem az alattam elterülő tájat, majd egy hirtelen gondolattól vezérelve meglöktem egy kisebb sziklát. Nem volt nagy ötlet, mert az magával sodort még egy csomót és hálát adtam az istennek, hogy a lejjebb elhelyezkedő fák felfogták azt a kisebb kavicslavinát, amit én indítottam el. Igaz, itt nem kövek és kavicsok vannak, hanem önálló akarattal rendelkező emberek, akik eldönthetik, hogy tovább „gördülnek”, vagy inkább megállnak. Amennyiben úgy döntenek, hogy tovább haladnak azon a lankás részen, amin te indítottad el őket, akkor az már nem a te felelőséged. Legalábbis szerintem:-)))
nemkar 2007.11.09. 12:18:45 / # 107956
Nagyon szépen megkérlek benneteket, a körülöttem kialakult vitát, fejezzük be, mert nem szeretném, ha személyeskedésig, trágárságig fajulna. Nagyon sajnálom, nem akartam senkit megbántani, és mindenkitől elnézést kérek, aki magára vette. Ígérem ez az utolsó beírásom ebbe a topicba, és ezek után a probléma magától orvosolódik.

csogu 2007.11.09. 11:57:50 / # 107955
Szia Sándor! Köszönöm, hogy pozitív példaként említesz (rég volt ilyenben részem:-D), de arra kérlek szépen, hogy helyesen írd a nevem:-))) Csogu:-) Köszönöm....tudom, hülye név, meg semmi jelentése, de ez van:-))
etikás 2007.11.09. 11:48:29 / # 107954
Győzzék meg, alkossanak ellenvéleményt, hangoztassák, ne azonnal a cégtől távolítsák el.
killer 2007.11.09. 11:45:56 / # 107953
Nincs igazad, már bocs. Kevered a jogokat. nemkarnak van joga de a másiktól elvennéd a védekezés lehetőségét? Nem véletlenül pont ez az diszkrimináció?
etikás 2007.11.09. 11:39:17 / # 107952
Joga van nemkarnak a véleményéhez! Joga van hangoztatni! Amit ti itt most csináltok az semmi más, mint hatalommal való visszaélés, zsarolás, diktatúra. Egyszóval Citysek vagytok, véditek a szemétdombotok és jaj annak aki ellent mer nektek mondani! Veletek minden rendben, főleg veled 315! Nem így tudom.--0-- te most jelentősen többet ártasz a City megítélésén!
Bao, a FŐNÖK! 2007.11.09. 10:21:40 / # 107949
Köszi! :)

--0-- 2007.11.09. 10:19:02 / # 107951
Tölts ki egy felvételi lapot! :)
Bao, a FŐNÖK! 2007.11.09. 10:14:58 / # 107948
Üresedés várható nálatok? :) Nálunk úgyis bizonytalan most minden,ha gondolod beugrok nemkár helyett! )

--0-- 2007.11.09. 09:54:54 / # 107950
Nemkar nem néha, hanem igen gyakran ír hülyeségeket, ráadásul sokszor teszi ezt elfogadhatatlan stílusban. Ez alapvetően az ő problémája lenne, ha ő csak nemkar lenne, és nem citys is. Mindennek a tetejében példának okáért, ha nem lenne benne ekkora szereplési, majd én megmondom a tutit mindenkinek vágy, ezt a kérdését is feltehette volna más fórumon. Erre választ is kapott volna. Úgy látom, előbb-utóbb bele fog szaladni abba a hibába, amit úgy hívunk, hogy rontja a city megítélését, ezáltal sérti a szövetkezet érdekeit. De semmi probléma, kis városunkban úgyis túlkínálat van fuvarszervezési szolgáltatókból...
attus 2007.11.09. 07:48:13 / # 107946
Nemkar néha tényleg ír hülyeségeket, de szerintem most már kezditek kicsit túl lihegni ezt a dolgot! Bocs, hogy bele vau-vau!

medveolo 2007.11.09. 07:32:43 / # 107943
Még egy adalék a témához.. Azt senki ne felejtse el,hogy ezt a céget a régi citysek alapították az,hogy a city most itt tart jórészt nekik köszönhető. Bár gyomor kérdése egy nyilvános fórumon valakit "RENDRE UTASÍTANI" azért mégiscsak van némi erkölcsi alapja...

Vamos Sandor 2007.11.09. 07:16:00 / # 107945
Nem érted ugye,hogy hol a válasz. A Csogú megírta Ő ÉRTI!!! Ő már nem rádiós de Te még az Vagy. Csatlakozhatnék "megbizható " barátomhoz de nem fogok. Ő személyesen ismer s felhívott ,mesélt Rólad. Sajnálom szivből ,hogy ide jutottál. Talán ezért nem is lehet Rád haragudni. Ez a MI CITYS FORUMUNK ahogy a Csogi is Mondja,Írja ,Érti!!!! Én a CITY 315 vagyok sTe a rádió nem is emlékszem hányas:-))) Látod ez a nagy külömbség:-))))))
csogu 2007.11.09. 02:06:07 / # 107941
Várj Inzert, én erre ma egy Citystől nagyon értelmes, számomra elfogadható választ kaptam! Magam is meglepődtem, hogy elsőre megértettem, bár elég furcsa a mostani bevált taxis ideológiától. [i][b]A hallotaxi, egy nyílt fórum, ahova írhat bárki és olvashatja bárki, na meg az akárki. …és pont itt van a kutya elásva. A Citysek, főleg a vezetőség, vagy tulajdonosi kör – nevezze mindenki ahogy épp akarja -, nagyon sok munkát fektet arra, hogy milyen a cég megítélése, mind a taxisok, mind az utasok körében. Ha tetszik, ha nem – de nekem inkább nem [/b][/i](mármint mondta ezt a taxisunk) -, számolni kell már azzal, ami a hallotaxin megjelenik. Az bekerül a taxisok droszt információs véráramlatába, és először mint olvasott információ adják tovább, majd később kész tényként tálalják a dolgot. Pont ezért kell ezen a fórumon is – ahol, mint a City taxi van megjelölve témaként – nekünk felügyelni, hogy a külvilág felé mi van tálalva. Na mondom, ez a nem semmi, de ha jobban belegondolsz, és tényként kezelve azt, hogy a City a taxisok körében is egy elismert cég, büdös nagy igazság van a kolléga szavaiban…legalábbis én így érzem.
törölt felh. 2007.11.08. 22:53:05 / # 107939
Szóval hol a válasz? Ki vagy Te ezen a fórumon, hogy bárkit is rendre utasíts?
törölt felh. 2007.11.08. 22:48:31 / # 107938
Nem haragszom. Nincs miért. Kedves Megbizható. mi más lehetsz city-s létedre:)
Szerényke 2007.11.08. 22:12:04 / # 107937
Azt hallotaad a Darnak gombás az egyik végtagja:):):):):):):) Találd ki melyik
Vamos Sandor 2007.11.08. 22:03:44 / # 107936
Ebben igazad van. Sajna sietve elküldöm s nem figyelek oda. Vigyázok majd s köszönöm,hogy szóltál.

Szerényke 2007.11.08. 21:36:17 / # 107931
Sok a hejesirási hiba az irásaidban "csinálsz valami" mást is közben :)
Oldalszám: 117