Témakörök > Droszt Híradó > CITY-S CENTER A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
--0-- | 2007.11.11. 10:14:44 / # 108003 |
|
attus: Azért egy dolog érdekes, nemkarnak az üggyel kapcsolatos első hozzászólásának kétharmad része a brifkójával kapcsolatos aggodalmairól szól. Azért azt tudd, a legtöbb citys első reakciója általában az volt, hála istennek, hogy nem a pénzszállító kollegák családjának megsegítésére kell gyűjtenünk! Remélem szépen írtam körbe.
|
Monka | 2007.11.11. 09:29:29 / # 108008 |
|
Bocsánat, még egy rövid.
Nemkár ismered a - talán Cicerói - mondást?
"Aki kivonul a politikából, az hagyja hogy az ostobák irányítsanak!"
Nehogy Bárki megsértődjön, ezzel csak azt akartam mondani ne tűnj el Nemkár!
Az idő majd eldönti ki, mikor, hol hibázott.
Ahogy olvasod - remélem - higgadtan témázgatunk, Mi meg olvasnánk mi van Veled?
Üdv: Monka
Előzmény: #107956 nemkar 2007.11.09. 12:18:45 |
Monka | 2007.11.11. 09:13:19 / # 108007 |
|
Engedelmetekkel Attus és OLW, sziasztok!
Attus írod(519), hogy Nemkar szerinted hol hibázott a kérdés feltevéseivel kapcsolatban(441).
Teljesen igazad van, de a szentségtörésen kívül "csak" jogos kérdéseket tett fel. Aggódik a Citys jövő(saját jövője) iránt. Arról nem beszélve, hogy a feltett kérdéseire sajnos Mindenki tudja a választ. Korábban JWT is utalt az utcai pénzszállítás minőségére.
Gondolom a Cityben házon belül az illetékesek is vizsgálódnak majd és kérdeznek. Ez teljesen belügyük! De!
Véleményem szerint egy ilyen sajnálatos esemény az egész Taxis Társadalomra ráirányítja a figyelmet(már megint!).
Citys belügy, de foglalkozik vele a sajtó, a média. Nehezen lehet erre pokrócot dobni!
Ez nem Nemkár "bűne", mert ha nem Ő kérdezte volna...!? Sokan várjuk mi lesz Vele, de nem Ő a fő téma, Őt csak volt aki "megtalálta" itt a fórumon(is).
Bár nekem fenyegetésnek tűnt..
Mindannyian tudjuk, a Cityvel Bármi történik befolyásolhatja az egész taxi piacot, arról nem beszélve Ők legalább annyira aggódnak, mint a Rádiósok az Őket érintő témában. Mi meg aggódunk hogy ennyien aggódnak.. Sajnos.
Nekem ezért furi, hogy V.S. citysként nem tűnik az összefogás szószólójának.
Bocsánat hogy belekotty, ez kijött, de Mi legalább témázgatunk.
Antinak köszi a választ, üdv: Monka
|
dimitrov | 2007.11.11. 04:37:01 / # 108001 |
|
"mentsétek meg nemkart"
|
attus | 2007.11.11. 02:34:17 / # 108000 |
|
Nekem már volt hozzá szerencsém egy hallotaxis rendezvényen, érdekes nézetei vannak, de egy jóindulatú ember!
Előzmény: #107998 OLW 2007.11.11. 02:28:24 |
attus | 2007.11.11. 02:31:04 / # 107999 |
|
Egyébként érdekes dolog ez a fórum, bennem például a kollégák beírásai alapján kialakul egy kép mindenkiről, ami általában beszokott jönni!
Ahogy mondani szokták: a stílus maga az ember!
Előzmény: #107996 OLW 2007.11.11. 02:24:22 |
OLW | 2007.11.11. 02:28:24 / # 107998 |
|
Nem vagyok benne biztos, elnézést kérek ezért Tőle, hogy pontosan ki is Ő, de nekem itt nem a konkrét személlyel, inkább a jelenséggel van gondom.
Ha tudom kiről van szó, jóval hamarabb kezdek ordítani..
Előzmény: #107995 attus 2007.11.11. 02:07:33 |
attus | 2007.11.11. 02:27:45 / # 107997 |
|
Ha jól látom kaptál egy üzenetet az iwiwen!:-)
Előzmény: #107996 OLW 2007.11.11. 02:24:22 |
OLW | 2007.11.11. 02:24:22 / # 107996 |
|
Nézd, az, hogy a megfelelő helyről esetleg különbözik a véleményünk, szerintem nem okoz(hat) problémát. Bárkinek, így természetesen -Neked, már csak a személyes érintettség hiánya miatt is eltérő, megengedem az objektívhoz közelebb álló véleményed lehet. V.S. stílusát én, személyes ellentétünkre hivatkozva inkább nem minősiteném itt, nem tudhatom, itt van-e, és megilleti Őt is a reagálás joga.
Nem az Ő védelmében, de a hallótaxin találkoztam már, és gondolom, Te is jóval kevésbé elfogadható stílussal is. Ez, én úgy gondolom, okozzon a moderátor(ok)nak problémát.
A megelőző kérdésedre, pedig: eszembe nem jutna, mégegyszer bocsánatot kérek.
(ha akarom, észre szokták venni..)
Előzmény: #107990 attus 2007.11.11. 02:00:25 |
attus | 2007.11.11. 02:07:33 / # 107995 |
|
"Kérlek, mielőtt írni kezdenél, gondold végig, mit és hová írsz, kitől, hol és mit kérdezel."
Ez jó! Anélkül, hogy olvastam volna kb. pont ugyanezt írtam le az imént!
Hát igen, ez így igaz. Nemkar egyébként nem rossz ember és Én el tudom képzelni, hogy az utasok ha különösebben nem is kedvelik meg az út alatt, de elégedettek lehetnek az általa nyújtott szolgáltatással.
Előzmény: #107989 OLW 2007.11.11. 01:54:06 |
attus | 2007.11.11. 02:00:55 / # 107984 |
|
Most szivatsz?:-)
|
attus | 2007.11.11. 02:00:25 / # 107990 |
|
Tudod mit rontott el szerintem?!
Kicsit túl hamar tette fel a kérdéseit. Nem illik valakit, akit nyilvánvalóan (ahogy ő maga is írja) ért egy fajta sokk rögtön így letámadni mielött még fel sem ocsúdott belőle.
Valamilyen szinten abban is igazat adok neked, hogy nem biztos ez volt a megfelelő hely a kérdései számára, de az a sejtelmes, fenyegető stílus ahogyan V.S. reagált rá számomra legalább ugyanolyan bicska nyitogató volt!
Előzmény: #107988 OLW 2007.11.11. 01:51:18 |
OLW | 2007.11.11. 01:54:06 / # 107989 |
|
Bocsánat, elütöttem, a 447, és 457 a helyes hivatkozás.
Előzmény: #107988 OLW 2007.11.11. 01:51:18 |
OLW | 2007.11.11. 01:51:18 / # 107988 |
|
Beszélünk persze, sőt konkrét tájékoztatást is kapott a kérdéseire, melyekkel, úgy vélem, nem is volt egyedül.
Nézd meg a 441 sz bejegyzést.
Nem a kérdéssel, kérdésekkel van bajunk.
Előzmény: #107987 attus 2007.11.11. 01:45:26 |
attus | 2007.11.11. 01:45:26 / # 107987 |
|
Ráadásul a kérdés amit feszegetett úgy gondolom jogos volt, max. szokásához híven eléggé szerencsétlenül fogalmazta meg.
Túl a nyilvánvaló sokkon, azért gondolom ti is fogtok erről beszélni.
|
OLW | 2007.11.11. 01:44:21 / # 107994 |
|
Szia!
Én sem vagyok döntéshozó szerepben, legalábbis ebben a témában nem!
Nálunk általában testületi döntések születnek, igen ritka az az eset, eddigi tapasztalatomalapján, amikor egy egy döntés nem többségi véleményt tükröz.
A magánvéleményem az, hogy ezért nem kéne megválnunk tőle. Hogy foglalkoznak-e egyáltalán a problémával az erre meghatalmazottak, még azt sem tudom. Megintcsak a magánvéleményem, hogy kéne.
Csogu írta, és bólogattam nagyokat,mikor olvastam, hogy nagyon fontos nekünk a cég külső megítélése.
Nem megkerülni akarom a kérdésedet, mikor azt írom, hogy sok minden lehet a pakliban. Majd kiderül.
Tiszteletben tartva a véleményed,(érzésed) nem biztos, hogy mindenkinek ez a nézete.
Bocsánetot felesleges kérned, hiszen ez nyilvános fórum.
Írtad egyszer, lehet,ismerjük egymást személyesen is.
Érdeklődésedet pedig megtisztelőnek tartom.
üdvözöllek.
Előzmény: #107993 attus 2007.11.11. 01:32:06 |
attus | 2007.11.11. 01:32:06 / # 107993 |
|
Szia!
Bocs, hogy bele kotty-kotty, de érdekel a téma.
Hosszú fejtegetés helyett csak annyit kérdeznék: az azért ugye nem elképzelhető, hogy nemkar kolléga nyilvános fórumon való(valóban nem túl áldásos) tevékenysége miatt megszüntessék a tagságát?
Érzésem szerint ez azért már antidemokratikus lépés lenne?!
Előzmény: #107992 OLW 2007.11.11. 01:24:15 |
OLW | 2007.11.11. 01:24:15 / # 107992 |
|
Jó estét kívánok.
Köszönöm szépen.
Ez a jó, ütköznek vélemények, megítélések, aztán valahol a nagy masszában van az igazság is.
Az asztal tisztántartásában is egyetértünk, de ehhez fel kell ismerni a delikvensnek az asztalt és nem szabad összetévesztenie az illemhellyel. Ugye ahonnan enni kap, oda nem...
Nem mind1 mit takarít a végén.
Mi nyitottak vagyunk - "külsősök" - mindenre, szerintem a kerítésen kívűlről is elhangozhat pár jó dolog, vélemény.
Nem kevés hibám közt az egyik, hogy megingathatatlanul hiszek a kollektív bölcsességben, amelynek egyik megjelenési módjának a vélemények ütköztetését tartom.
Kifejezetten szórakoztat a kultúrált vita, akár résztvevőként, akár külső szemlélőként, úgy gondolom sokadmagammal.
Természetes, hogy mindenki szabadon alkot véleményt a nyitott fórumokon, hisz ezért vannak. Beleférhet még az is, mint annyiszor az életben, hogy szándéktalanul érzékeny pontot ér, még akár információhiány miatt is, egy elejtett megjegyzés, rosszakarat, vagy hátsó szándék nélküli, pusztán poénnak szánt megjegyzés. Az élet már csak ilyen.
Ez az eset viszont, véleményem szerint nem egyedüliként nem ez a kategória. A kívülállók véleményét megfontolva, és szem előtt tartva, hogy talán ez az egyetlen forrás, ahonnan információt meríthet, és feltételezve, hogy részletesebb információk birtokában talán finomítana álláspontján, a reagálás szerintem jóval toleránsabb általában.
Vannak témák, vagy részmomentumok, elnézést, hogy magamat ismétlem, amelyek további magyarázkodás vagy csak indoklás nélkül, mert szubjektíven ítélünk, amelyek nem nyilvánosak, vagy nem tartunk annak.
Anélkül, hogy bárkit bántani akarnék, vannak más témák, (nem annyira szeretem a topic kifejezést) amelyeket olvasva kifejezetten kínosan éreztem magam, pedig az eszmecsere tárgya kifejezetten érdekelt. A reagálásokból úgy vélem, megintcsak többen vagyunk így.
A kerítésen kívülről is lehet korrekt és találó megállapításokat tenni, ld:
"Ahhoz hogy egy tojásról megállapítsam, hogy záp, nem kell tudnom tojni is"
Érdekes, és értékes is lehet minden vélemény, a fórum jellegzetessége viszont, hogy olyan reakciókat kaphatunk vissza, amelyek enyhén szólva is meglepnek, aztán vagy foglalkozunk vele, vagy nem.
Üdvözöllek.
Előzmény: #107991 Monka 2007.11.10. 23:46:06 |
Monka | 2007.11.10. 23:46:06 / # 107991 |
|
Tiszteletel üdvözöllek a külső körről Anti!
Meglehet, személyesen is ismerjük egymást...
Igazat és értelmesen írsz. Egyetértek, bár ahogy figyelem pont a Vámos Sanyi írásai eredményezték a "jó" hangulatot e fórumon. Kár, hogy nem ismerem személyesen, bár a híre mendenhová eljutott. Én nem formálok véleményt senkiről ismeretlenül, bár a célozgatós, fenyegetős, "éntudomatutit" de nem mondom el stílusa meglepett. Ahogy hallom, vidám fickó a Sanyi, ezért érdekes lehet a személyisége.
No mind1, Te ismered. Ahogy mondani szokták: "meg ne bánd!"
Nemkár is kapott Töle rendesen, pedig ez "nem zárt osztály" - bocsánat - zárt citys internetes fórum.
Mi ilyenek vagyunk amilyenek, hibásak és hibátlanok, személyzetisek(bocs ezt a kift loptam) és személyzetek, kollégák és kollégábbak stb.
Ez a jó, ütköznek vélemények, megítélések, aztán valahol a nagy masszában van az igazság is.
Az asztal tisztántartásában is egyetértünk, de ehhez fel kell ismerni a delikvensnek az asztalt és nem szabad összetévesztenie az illemhellyel. Ugye ahonnan enni kap, oda nem...
Nem mind1 mit takarít a végén.
Mi nyitottak vagyunk - "külsősök" - mindenre, szerintem a kerítésen kívűlről is elhangozhat pár jó dolog, vélemény.
Te hogy látod?
Köszönöm figyelmed, megtisztelsz ha válaszolsz.
üdvözöllek: Monka
Előzmény: #107985 OLW 2007.11.10. 16:57:45 |
OLW | 2007.11.10. 16:57:45 / # 107985 |
|
Ismeretlenül is üdvözöllek.
Egy személyes megjegyzés.
Vámos Sándor City 315 kollégámmal a viszonyunk, hát , hogy fejezzem ki magam nyilvánosság elé is alkalmas formában, fogalmazzak így, nem problémamentes. (citys kollégáim most, gondolom az érzelemnyilvánítás széles skáálájából tartanak bemutatót)
Nem kívánom védeni!
Egyetértek vele, az idejét sem tudom mióta, talán először!
Azért tartom fontosnak ezt Neked leírni, mert kívülállóként talán nem egyértelmű számodra, hogy sokan vagyunk, akik úgy véljük, az eseménynek vannak olyan összetevői, amelyek csak ránk, és nem a nyilvánosságra tartoznak.
Mindenki szíve joga, hogy egy nyílt fórumon a véleményét közzétegye.
Az asztal, amiről eszünk tisztántartása viszont sokunk szerint nem kérdés.
Nem ismerlek, nem tudom miként élsz, de meggyőződésem, hogy vannak munkádban, életedben olyan kérdések, amelyek tárgyalása Szerinted nem tartozik a nyilvánosságra.
Úgy gondolom, hogy ebben az esetben nem a bátorság-balgaság a kérdés.
Talán inkább a tapintat a társaim irányában, különösen akkor, ha a túlnyomó többség által belső ügynek tekintett probléma tárgyalására, megoldására rendelkezésre áll más, többek közt, jellegében ehhez a fórumhoz hasonló, de zárt citys internetes fórum is.
Köszönöm, hogy elolvastad.
Ismeretlenül is üdvözöl:
Farkas Antal János City 91
Előzmény: #107978 2007.11.10. 09:23:36 |